hits

Stars and Stripes

 • 31.03.2013 kl. 23:31
// shorts fra Runwaydreamz

Hva synes dere om bildene?

The Oyster Box

 • 31.03.2013 kl. 19:46

Haaloo! Kom på at jeg ikke har skrevet om det siste hotellet vi var på i Afrika. Det var litt utenfor Durban og het The Oyster Box. Grunnen til at jeg ikke har skrevet om det er egentlig fordi det ikke var så spennende og jeg har nesten ingen bilder derfra. Uansett så var det var et fantastisk fint hotell, må være det fineste hotellet jeg noen gang har vært på. Alt var så stort og av gull og glass. Her solet vi oss og var på shopping. Det var et giiigastort kjøpesenter der, dere aner ikke hvor stort det var og med aalle verdens butikker.

En morsom fact om Durban da. Haha vi bodde jo som sagt litt utenfor byen, og derfor hadde vi egentlig tenkt oss en tur til sentrum i Durban. Vi spurte en taxisjåfør om han anbefalte noen restauranter og områder vi burde gå til. Da svarte han at om vi dro til byen etter klokka fem på ettermiddagen var det 100% sjans for å bli knivstukket. Altså dro man til Durban sentrum etter klokka fem så ble man garantert knivstukket. Hahaha sykt. Så deen turen droppa jeg ass.


See så fint da! Take me bacccck

Så det ikke fiint ut?

in my own studio

 • 30.03.2013 kl. 13:38
Hva synes dere om bildene?♥♥

dagen min

 • 29.03.2013 kl. 23:19

Heihei! Åå jeg er lei av å blogge om ski og snø og Sverige, så derfor har jeg bestemt meg for å ta toget til Trondheim i morgen tidlig. Gleder meg til å komme hjem og møte litt venner og sånt haha. Men det er jo selvfølgelig også trist å reise fra denne heerlige hytta. Jeg elsker egentlig å bare ikke ha noe valg, her får jeg ikke dårlig samvittighet om jeg er verdens mest usosiale liksom. Her ser jeg for det meste på film og spiser meg selv. Hahahaha skrev jeg nettopp det?! Jeg mener 'spiser for meg selv' xD Mens når jeg er hjem så føler jeg ikke at jeg kan sove bort dagene og ikke gjøre en dritt, skjønner dere hva jeg mener?

Anyways, i dag hadde Åre fasiten på hvordan ekte påskevær skal være! Stor sol og knallblå himmel hele dagen, såå herlig! Jeg møtte min kjære venn, Christian og vi kjørte litt rundt og spiste lunsj i bakken.

Så møtte jeg på tre kjempe søte jenter som ville ta et bilde med meg. Skulle ønske jeg visste hva dere het, men haha jaja.
Når jeg kom hjem tok jeg en lang og varm dusj før jeg satt meg i badstua og koooset meg med sola skinnende inn vinduet. Og ja nå tenker du kanskje 'OMG people can walk by and se her naked?!' Ja vinduet er stort og jeg bruker å sitte i vinduskarmen der, så hvis dere er i Åre og ser en gal ginger sitte naken i vinduskarmen, DA er det ingen tvil.


Hva har dere gjort hittil i påskefeiren? Flere som er på hytta?

retro-rocka påskekylling

 • 29.03.2013 kl. 20:44

Hei jeg har oransje hår og kler kanskje ikke neongult så godt haha, men haallo hvem bryr seg? As long as I feel comfortable I'm happy hehehe. Så derfor har jeg i dag på meg denne superkule lua fra Madlady. Og nå tenker du 'njææ oransje og neongult var kanskje ikke den perfekte kombinasjonen' men se hvor søt jeg er da. La nå en liten ginger få ha på seg gul lue hvis hun har lyst :))) Synes egentlig jeg minner litt om en retro-rocka påskekyling. Aner ikke hva retro-rocka betyr og jeg velger å ikke finne det ut heller, er redd jeg blir skuffa.


 

Whatcha theenk?

my wishlist ATM

 • 28.03.2013 kl. 23:06

Hei og god kveld! Kommer et litt sent innlegg her nå, fordi det tok såå mye lenger tid enn jeg hadde planlagt. Jeg fant nemlig ut at jeg har mye på ønskelisten min for tiden, så da tenkte jeg å like gjerne dele den med dere! Så blir det jo sånn at jeg søker opp de tingene jeg ønsker meg, ser litt på bilder av de tingene på weheartit foreksempel, og dæær bli æ settan. Så tiden gikk helt fra meg mens jeg lekte meg gjennom wehartit. Jaja sånt skjer. Og når jeg endelig hadde funnet alt så tenkte jeg å være så grei å linke alle tingene, så daaa måtte jeg søke opp alt på nytt! jeeess sykt effektivt av meg ass. Og samtidig som alt dette pågikk, så dukket Never Say Never opp på skjermen, ååhh hvorfor gjorde jeg det mot meg selv?? Jeg skulle skrudd av når jeg hadde sjansen.......... 
1 HER, 2 HER, 3 HER, 4 HER, 5 HER, 6 HER, 7 HER, 8 HER, 9 HER, 10 HER, 11 HER

Noe av dere som ønsker seg det samme?

elsker skiturer :)

 • 28.03.2013 kl. 15:56

Som regel når jeg har smilefjes bak en setning betyr det enten at jeg er glad og snill eeller det betyr at jeg mener det ironisk. Jeg vil altså sette dagens overskrift i kategori nummer to. Jeg skulle helt ærlig ønske at jeg likte langrenn og skiturer hver søndag med kvikk lunsj og varm saft, men nei jeg synes ikke det er så sykt morsomt. Uansett så gjør ikke det noen forskjell i familien Holck, her drar vi på skitur hele gjengen om man vil eller ikke.

I dag ble jeg vekt klokka åtte for Katrine skulle ta toget til Trondheim. Jeg elsker å bli vekt klokken åtte :) oops der kom smilefjeset igjen, gjett hvilken kategori denne hører til? Haha jaja etter å ha tatt avskjed så la jeg meg for å sove igjen, og ble vekt på nytt i 10-tiden for froookost. Også kom tiden for skitur, yesss.

Hvis noen av dere tilhører en langrennski-familie som bruker å gå turer i Åre, så måå dere gå til Fröå Gruva og spise i Bergstugan! Det tar ca 25 min å gå fra Bjørnen. De serverer så god mat og de har masse glutenfritt! Jeg bestilte vafler og på bildet under ser dere forskjellen på vanlig vaffel og den glutenfrie hahaha ser sykt fristende ut assa.
Mia fikk også vaffel♥♥ hihi


Nå sitter jeg i hytta og koser meg med godteri. Det beste med skitur er hvertfall helt klart å komme hjem! Men altså, nå høres jeg veldig negativ ut, og jeg må innrømme at det var en veldig fin skitur og det var superkoselig.

Hva synes dere om slike skiturer?

nyter det gode liv in sweden

 • 27.03.2013 kl. 22:39

heiii

Elsker slike dager som denne, der jeg ikke gjør en dritt og bare slapper av og spiser masse mat haha. Jeg, Pernille og Katrine tok faktisk turen til sentrum før i dag for å kjøpe mat (godteri) og tok en drikke (milkshake) på Max. Etter det dro vi til hytta, lagde små fruktskåler med jordbær, eple og druer og smeltet hvit og mørk sjokolade for å dyppe det i. Naaaam. Vi så forresten Taken i dag, en av de filmene jeg anbefalte til dere. Den er faktisk såå bra, og de som follower meg på twitter har sikkert merket at jeg ble litt paranoid etter å se den hahah... Jeg heter forresten mathildeholck på twitter if you wondered. Her er noen bilder fra dagen.

Vinneren av choies giveaway ble Maiken, som vil bli kontaktet på mail! Gratulerer!!

Håper dere har en fiin ferie videre ♥♥

svar på spørsmål

 • 26.03.2013 kl. 20:00

Har du noen gang stripet/farget håret ditt?

Nei, men som sagt så vurderer jeg å farge håret rødere.

Var det vondt og ta hull øverst i øret?

Nei haha jeg var egentlig dritnervøs når jeg skulle ta det, men det var ikke vondt i det heele tatt. Det ble litt værre om natten når jeg skulle sove på den siden, men det gikk bra.

hvor kjøpte du Levis jakken din?

Den fant jeg faktisk i kjelleren. Pappa brukte den for maaange år tilbake haha.

hvor lenge har du spillt håndball?

Jeg begynte i første, såå i ti år ca.


skal dere på noen håndball cup og hvor?

Vi skulle egentlig til Barcelona, men det skjedde ting som gjorde at vi ikke kunne dra likevell. Så vi skal på Partille i Gøteborg.

Skal du ha scooter/moped?

nææh statser på bil jeg.

Har du hatt regulering?

Nope


Hvilken linje søkte du på til videregående?

Studiespesialisering på Heimdal vgs

Selena Gomez eller Miley Cyrus?

Miley Cyrus heelt klart

Er du oppkalt etter noen?

Oldemoren min♥

Er du fornøyd med kroppen din?

Er selvfølgelig ting jeg kunne endret på om jeg hadde hatt muligheten, og jeg synes ikke plastisk kirurgi er utveien, så jeg velger å være så fornøyd som jeg kan være. Man skal leve med kroppen sin hele livet så det er på tide å begynne å like den. Og for guds skyld, hvis problemet er så enkelt som litt magefett eller ja noe som kan endres med litt trening, så sitt da ikke på rumpa å les den bullshiten jeg kommer med. Ha deg ut å treeen! Og ikke overdriv, ikke slutt å spis foreksempel, det er det værste.

Når du lager videoer pleier du å sitte på eit rom som ikkje er så veldig likt ditt rom, kven sitt rom er det , nå snakker eg ikkje om stua..

Det er gjesterommet i kjelleren. Jeg sover der når jeg har overnattingsgjester.

Hvor er mokkibrillene fra?

Åh jeg får sååå mange spørsmål om det og jeg husker jo ikke hva butikken het........ For dere som bor i Trondheim, så kjøpte jeg dem på en butikk vedsiden av Nilson Shoes på Byhaven.


Hvordan ble du kjent med Nora og Aurora?

I Trondheim så blir det fort slik at alle kjenner alle, og alle vi tre bor jo i Trondheim. Og det er jo selvfølgelig ikke sånn at ALLE er venner med alle, men de typene som er like finner hverandre ganske fort. Vi fant raskt ut at vi var veeldig like og hadde mye til felles, så det kom egentlig helt naturlig. Det var vell i fjor sommer at vi møttes på en håndballcup for første gang sammen alle tre, and now we're best friends.

Hva liker du best med Thea og Martine?

Vi er som søstre og tenker som regel helt likt. Og det jeg kanskje liker best er at jeg klarer ikke å skjule noe for dem, for de merker med engang om det er noe og det samme gjør jeg til dem. Ikke at jeg har nooen grunn til å skjule noe for dem da, vi sier vell egentlig alt til hverandre.

Hvem er din aller beste venn?

Johanna, Hanna, Anna, Katrine, Thea og Martine er mine absolutt beste venner. Vi har gått i samme klasse siden førsteklassen og vært bestevenner så lenge jeg kan huske. Utenfor skolen så har jeg også Aurora og Nora som jeg også ser på som bestevenninne mine.

Fra venstre: Katrine, Anna, Mathilde, Hanna, Johanna, Thea og Martine.

Hvis du er usminket, og en leser kommer bort å vil ta bilde med deg, sier du ja, da?

ja det ser jeg ikke på som noe problem. Hvis leserne i det hele tatt kjenner meg igjen uten sminke så er det vell greit hahaha. Når jeg kom hjem fra Afrika, støgg og usminket kom det bort to supersøte jenter og spurte om de kunne ta et bilde med meg og deet var helt greit selvfølgelig.

Har du hørt om Ytre Enebakk?

Haha nei sorry. Men så har ikke jeg helt peiling på noe som helst som har med navn på plasser og geografi generelt å gjøre.

Hvilken karakter har du i gym?

5 :-))))))))))

Er du ofte på fest?

nææh

Hva syns du er best av iPhone 5 eller iPhone 4(hvis du har hatt iPhone 4)?

Jeg har vell egentlig glemt å si at jeg har fått meg Iphone 5 haha. Fikk den i posten da jeg kom hjem fra Afrika. Jeg synes 5ern er bedre enn iphone 4 ja, men det er jo kanskje en selvfølge? Større skjerm, bedre lys og farger og mye lettere.

Har du kjæreste?

Nei da hadde nok dere fått høre om det

Er du veldig åpen med vennene dine?

Aabsolutt. Jeg sier alt til dem, og stoler fult og helt på dem. Jeg velger vell egentlig å tro at de føler det samme tilbake haha.

For en stund siden skrev du om en film, som handlet om det som skjedde i Tailand. Men jeg husker ikke hva den filmen hette, så lurte rett og slett på om du kunne skrive hva den filmen hette ? :) Vil virkelig se den filmen !:)

Den heter The Impossible. Jeg vet ikke om jeg vil se den enda. Kommer sikkert til å se den en gang, men nei jeg vet ikke :)

Hva synes du om ekte pels?

Det prøver jeg å unngå. Klarer med nok helt fint uten det

Er du modell?

neei det er jeg ikke

Er du ekstremt opptatt av et sunt kosthold eller kan du unne deg noe godt av og til? Til og med mitt i uken?

wow wowow hallo, om jeg kan unne meg noe godt av og til? haha JA, det kan jeg helt klart. Jeg har ikke noen streng plan over hva jeg skal og ikke skal spise hver dag. Jeg spiser faktisk akkurat hva jeg vil, når jeg vil. Har ikke noe problem med å unne meg en krembolle annenhver dag. Jeg trener heller enn å spise sunt for å si det sånn. Grunnen til at dere tror jeg spiser så mye sunt hele tiden er fordi da blogger jeg som oftest om det haha. Som mat-tips til dere liksom.

Er du i god form i for hold til vennene dine?

Alle mine venninner er veldig bra trent og har smæshy kropper hele gjengen, så jeg vil si vi er ca på lik linje. Nå har i tillegg halve vennegjengen blitt smittet av et eller annet virus, åh va heter det igjen....... Ja "sommerkroppen 2013-viruset" het det ja. Jeg hater det viruset.

Har du noe mot 00'ere?

Nei absolutt ikke. Jeg hater når folk kategoriserer og dømmer et helt årstall. Jaja kanskje du har møtt en tilbakestående 98er en gang, men hallo du kan da ikke si at hele kullet er idioter av den grunn.

Hvor mye koster den svarte vesken din fra Michael Kors?

2500 kr


Bruker du smilelab eller noe?

Nei jeg har aldri prøvd noen som helst form for tannbleking

hva er de beste jente filmene du vet om

Mean Girls, She's the Man og Magic Mike kanskje haha

har du høy forbrenning, og kan spise hva du vil uten å legge på deg, eller?

Jeg har faktisk ganske høy forbrenning ja. Jeg kan jo sikkert ikke spise HVA som helst uten å legge på meg men haha..

hva er en vanlig hverdagsmiddag hjemme hos deg?

Laks med poteter og grønnsaker. Kylling med ris og salat.

 

steffen-dagen

 • 25.03.2013 kl. 17:22

Heia bloggen♥ Haha føler meg så sykt typisk rosablogger når jeg skriver det. I dag har vi ikke gjort en dritt egentlig, bare slappet av på hytta, spist godteri og sett film. Er så herlig å ikke stresse og bare ta det helt med ro! Snart skal vi ut å møte en kompis, så vi snakkes vell senere.

Hahaha jeg må fortelle dere noe! Jeg aaner ikke hvordan vi begynte å prate om det, men vi gjorde det, rundt middagsbordet i går. Pernille, lillesøsteren min begynte å snakke om at på skolen så hadde de feiret Steffen-dagen og det gjorde de hvert år den 24.oktober. Og vi begynte jo å le og bare 'haha what tha fucc is Steffen-dagen' ikkesant. Og nei hun visste ikke hvem det var eller hvorfor de feiret han, men denne Steffen hadde tydelighvis en logo med bilde av en jordklode med korn rundt. Og det er jo logoen til FN, så det viste seg at hvert år når klassen hennes har feiret FN-Dagen så har hun trodd at de feiret Steffen-dagen HAHAHA hvordan er det muuuulig.


Kjøpte en genser fra Carlings på lørdagen, 200 kr

♥♥♥

Noen av dere som feirer Steffen-dagen? hahahaha

filmanbefalinger

 • 25.03.2013 kl. 12:57

Hver gang jeg skal leie film så ender jeg opp med å vandre i videosjappa i timesvis uten å finne en eneste film som ser bra ut. Og jeg ser ikke bort i fra at det er flere som meg der ute, så derfor vil jeg anbefale de filmene jeg liker best i forskjellige sjangrer. Dette er jo for det meste gamle filmer av en eller annen grunn, men jaja jeg håper dere liker den.

Grinefilmer

Jeg har ikke sett så ekstremt mange grinefilmer, men de tre over her  har jeg hvertfall sett, og de er såå fine! Griner like mye hver gang haha. Min favoritt er The Last Song.

Komedier

Komedier er helt klart min favorittkategori. Min absolutte favoritt er She's the Man, hahaha ler sånn når jeg ser den. I flere år har den vært min favoritt, og jeg tror aldri noen film kan komme over den på min liste. 21 Jump Street er også en av de beste jeg vet og nærmer seg toppen. Elsker alle filmer med Channing Tatum og Amanda Bynes. I farten kommer jeg ikke på så veldig mange komedier, men Grown Ups er også kjempemorsom. Flere komedier jeg vil anbefale er Killers og The Bounty Hunter.

Thrillere
Jeg er ikke noe spesielt fan av skrekkfilmer og thrillere, men de tre her er faktisk så sykt bra filmer! Shutter Island så jeg senest i dag, og den er jo bare helt syk. Hvis du ikke liker 'tenke-filmer' sånn at du må tenke deg litt til svaret selv osv, så er ikke hverken Inception eller Shutter Island noe for deg. Når jeg tenker meg om så er kanskje ikke Frozen så sykt bra haha, den er bare veldig ekkel. Ikke på en sånn overnaturlig måte, men ja nei den er bare ekkel.

Romantiske Klassikere
Jeg eelsker slike romantiske klassikere! Pretty Woman er helt klart favoritten, jeg husker ikke hvor mange ganger jeg har sett den. Notting Hill handler jo nesten om det samme som Pretty Woman, bare at i denne filmen er det ikke kvinnen som er 'fattig', men mannen. I tillegg er det samme skuespiller, Julia Roberts som spiller i begge. Mr and Mrs Smith er jo mer action, men den går jo under klassiker. Andre gamle klassikere som jeg vil anbefale er the Bodyguard og Sleeping with the Enemy.

Action
Her er de beste action filmene jeg vet av, av disse tre liker jeg Salt best. Den eneste grunnen til at jeg så Battleship i første runde var fordi Rihanna er med, men den er egentlig ganske bra. Og Taken er også sykt bra, den handler om at datteren til hovedpersonen blir kidnappet og solgt til prostitusjon og jaa, den anbefales.

Har vi noen felles favoritter? Hvis ikke, hva er deres favoritter?

noe dere lurer på?

 • 24.03.2013 kl. 22:49

Heihei! Ettersom at 'ukens spørsmål' har blitt lagt litt på is i det siste, og jeg får masse spørsmål daglig om masse forskjellige ting såå tenkte jeg at i dette inlegget kan dere spørre meg ting dere lurer på om meg så svarer jeg i morgen eller overimorgen. Dere kan jo spørre om hva som helst, men jeg garanterer ikke å svare på alt :) Og nei det er på en måte ikke spørsmålsrunde, jeg vil ikke gjøre så big deal ut av det, så jeg bare svarer i et vanlig innlegg, ikke video.Er det noe dere lurer på om meg?

EARTH HOUR

 • 23.03.2013 kl. 20:35Hei! Mange av dere vet det sikkert frafør, men jeg tenkte å bare minne dere på at det er earth hour akkurat nå! Fra klokken halv ni til halv ti skal hele verden slukke lyset. Dere kan lese mer om det HER. Vi snakkes i morgen folkens!

Slukker dere lyset i kveld?

dagens antrekk

 • 23.03.2013 kl. 16:49

Sto opp klokka ni i morrest for å rekke å dusje, sminke meg, ta bilder og komme meg avsted til byen før klokka tolv. Det var en koselig bytur med mine kjære Hanna, Johanna og Katrine. Vi spiste herlig mat på Graffi. Jeg seriøst eeelsker graffi, alt er så bra med det. Anbefaler dere kylling grillspyd og kyllingfilet og selvfølgelig den spektakulære sjokolademilkshaken! I dag var det også rimelig billig haha, skjedde noe veldig feil med betalingen skjønner dere. Johanna og Hanna skulle betale 85 kr, Johanna betalte med en 200-lapp og fikk tilbake 185 kr, Hanna betalte med en 100-lapp og fikk tilbake 85 kr. Så de betalte ca 20 kr da hahaha, jaja.

Oi jeg har forresten glemt å si at nå sitter familien min i bilen klare for å kjøre til Åre, mens jeg selvfølgelig sitter her og blogger NICE JOB. Så nå må jeg løpe!!!! Jeg skal være i Sverige i omtrent hele påskeferien, så vi blogges derfra! Her er dagens antrekk:Så kommer pappa og vil være med på photoshoot


jakke fra Levis, genser fra Choies, halsen fra (???) veske fra Michael Kors, klokke fra Guess, solbriller fra Mokki.

Hva synes dere om antrekket?

N.E.R.D

 • 22.03.2013 kl. 22:46
love this sweater from Topshop.

Hva synes dere om bildene?

endeliig påskeferie

 • 22.03.2013 kl. 21:44

heeeei alle babes

Åh kan ikke tro at det faktisk er ferie! Føler at det nettopp var jul jeg haha. Etter denne helvettesuka var det sinnsykt deilig å endelig få ferie. Bare i dag har vi hatt to prøver og den siste var spansk, noe som gjør det ekstraekstra herlig med fri. Så etter skolen dro jeg, Hanna og Johanna på butikken i solskinnet og kjøpte godsaker som vi koste oss med hjem til Johanna. En perfekt start på ferien.

Jeg bare veeeet at noen kommer til å spørre "Hvis dere bare var tre jenter, hvorfor ligger det fire iser på bordet?" Og da er mitt svar: KANSKJE VI VILLA HA FIRE ISA DA OMG DET E FERIE OKEI :) fiiineste hannababy
værdens bæste jenta♥♥Hvordan startet deres påskeferie? Alle har vell påskeferie samtidig??? Jo ja jesus og det der skjedde jo bare en gang... heh glem det

armbånd fra topptrend

 • 20.03.2013 kl. 19:11Fikk en hel haug med armbånd og smykker fra Toptrend og de er sååå fine! Dere må ta turen innom nettsiden deres HER. De har masse av utvalg på armbånd, smykker, ringer, øredobber og mye mer i alle slags fasonger og farger.

Flere som liker denne nettsiden?

rated R liksom

 • 20.03.2013 kl. 17:32

hei alle superkule kids. I øyeblikket ligger jeg på sofaen og slapper av med musikk, mat og bloggæn. Prøver å fokusere på noe annet enn lekser og prøver, aah nei jeg gidder bare ikke tanken på det akkurat nå. Jeg hadde kontaktsamtale eller foreldresamtale eller hva det kalles i dag og det gikk egentlig så bra som det kunne gått haha. Baaaare skryt å få :-))) Wow klokka er snart halv seks og det er fortsatt blå himmel ute! Det går mot sommer folkens!! Oii er det ikke 20 mars i dag? Jo haha når jeg tenker meg om så er det faktisk vårjevndøgn i dag hahaha alt jeg vet altså. Det vil si at dag og natt er like lang over hele verden. Jeg har alltid trodd at natt og dag er like lang uansett jeg da, men ooookei..

Her er superkule meg i dag, med rated R genser xD kult haha. Den er fra bikbok forresten.


Har ligget her siden skolen sluttet og tatt bilder og sett gjennom hele coverbrands. Er så mye jeg har lyst på der, tenker å bestille litt etterpå. Også skal maten ta bilde av seg selv in action, mens hun ser på coverbrands, noe som resulterer i et kjempe fint modellbilde.


Haha visste dere at det var vårjevndøgn i dag?

grove scones

 • 19.03.2013 kl. 18:20

hallohalloo

Etter skolen i dag dro jeg og Thea hjem til meg og bakte grove scones. Hvis dere er interessert i å lese oppskriften, finner dere den HER. Og jaaa de var glutenfrie, så derfor er også oppskriften glutenfri. Men vi er jo alltid så kule så vi droppet oppi litt ekstra stæsj, som mandler, linfrø og noen andre greier haha. Ble ikke sååååå sinnsykt godt, men helt greit.

I morgen har vi som sagt to prøver så vi må vell øve litt nå, men vi begge vet vell at det ikke kommer til å skje ;pPpPP (badgirls) shhhHa en fortsatt fin tirsdag!

glede mæ te ferie

 • 18.03.2013 kl. 21:17

Heiheei

Da er det mandag igjen og starten på litt av en helvettes-uke. På onsdag har vi matte og nynorskprøve og på fredag har vi musikk og spanskprøve, herregøød detta er helt sykt jo. En ting er nynorsk, det er så lattelig at jeg ikke engang gidder å prøve, men matte det vil jeg faktisk få til. Nå har vi Geogebra og det er så skremmende vanskelig at jeg begynner å grine av tanken. Og spansk kan jeg faktisk like dårlig som et eller annet språk som tysk eller italiensk, jeg kan nada liksom, null komma niks. Åh jeg gleder meg til ferie jeg...

Jaja, etter skolen i dag satt jeg og noen jenter igjen på skolen mer enn en time etter at vi hadde sluttet. Ikke fordi vi hadde vært jævelunger (even though we are) (neida) men bare fordi vi ikke årket å dra hjem haha. En time etter det dro vi på 3t og trente litt. Nå har jeg akkurat laget en heeeeerlig fruktsalat og sitter med en skål med frukt og cottage cheese i fanget, naami.

gamle pics

Flere som gleder seg til påskeferie?

miss the heat

 • 17.03.2013 kl. 20:17
bikinioverdel fra bikbok, bikinitruse fra victorias secret

Hva synes dere om bildene?

hälsningar från sverige

 • 16.03.2013 kl. 23:21

heeej

Sorry for at jeg har vært litt passiv på bloggen i helga, jeg har bare hatt det så koselig at jeg helt har glemt det. Vi kom frem i går kveld, så vi rakk bare å spise tapas, ben&jerry's, spille litt monopol og hoppe til sengs. Åh dere måå bare smake de nye ben&jerry's smakene. De har jo så mange forskjellige i Åre, så vi smakte noen av dem vi ikke har sett i Norge. Jeg rett og slett eeelsker ben&jerry's ♥♥♥♥♥


I morrest ble vi vekt klokka ni og da skulle vi ut i bakken på slalom. Vi er jo faktisk 12 stykker her så det ble en herlig buffet til frokost før vi dro. Det var en super dag i bakken, med perfekt vær. Men vi konkluderte med at det beste med slalom er stolheisene, lunsjen og det å komme hjem, så det å kjøre slalom var egentlig ikke så populært haha.martin og martine ♥
Goooodnatt dere! Vi blogges i morgen♥♥

helgatur til sverige

 • 15.03.2013 kl. 16:01

Heeei og god fredag! Startet dagen med testløp i gymmen, vi skulle springe frem og tilbake i gymsalen i seks minutter, var helt død etterpå. Men likevell har det vært en fin dag hittil, elsker fredager over alt på jord. I matfriminuttet på fredager drar vi jentene ned på heimdal (rett nedenfor skolen) og kjøper kosemat og drar hjem til meg og koser oss. Vi kjøper som oftest osteloff og skinkeost (haha) og krembolle, men det tåler jo ikke jeg da. Forresten så kjøper jeg heller ikke osteloff men jeg har hjemmefra som er kjøpt på helsekost, haha fml ass xD Men det er hvertfall koselig daa, og motivasjonen for å komme oss gjennom uka.

Nå drar jeg straaks til Sverige med mine beste twiins, Thea og Martine. Vi skal på hytta med familiene våre og familien til Martin, en i klassen :) Ser fram til en avslappende helg Åre med slalom, godteri og monopol. Hahaha jeg må si dere noe. Nå sitter jeg i stua og blogger med musikken på fuullt. Og plutselig kom jeg på at jeg ikke fant telefonen min så jeg begynte å løpe som en gal rundt i huset for å finne den. Tjue minutter etter finner jeg ut at det er mobilen min som spiller musikken............. Er såå typisk meg! Jaja vi blogges fra Sverige!
haha kul med solbriller og svenske penger ;PpPPpPp

Hva er deres planer for helgen?

videoblogg: innkjøp

 • 14.03.2013 kl. 23:10

Fant ut at det faktisk var enklere å bare lage en enkel innkjøps video fra Afrika, i tillegg så vet jeg dere også liker videoblogger best, såå here you go!

Skru på 1080hd i tannhjulet til høyre for mye bedre kvalitet! Soundtrack: Lost - Frank Ocean

Hva synes dere?

Giveaway fra Choies.com

 • 14.03.2013 kl. 21:52

Hei Da tenkte jeg å komme med en liten overaskelse til mine elskede lesere. Jeg skal gi ut en giveaway i sammarbeid med choies.com. Jeg har jo fortalt dere om at jeg fikk sponset en genser derfra. For det første var det bare et par dagers leveringstid og for det andre var genseren sykt herlig og ikke minst fin! Choies har faktisk, på kort tid blitt min en av mine absolutt favoritt nettbutikker.

Men uansett, det dere kan vinne er en "secret gift" + et gavekort verdt 50$ (nesten 300 kroner), og jo flere som deltar, jo flere vinnere blir det.

Her er det dere må gjøre for å delta:

1. 'Like' Choies på facebook her

2. Del dette innlegget på facebook eller på bloggen din (hvis du har)

3. Gå inn på www.choies.com og legg igjen link til favorittplaggene dine i en kommentar

4. Lag en bruker på choies.com og fyll inn riktig adresse

5. Husk å skrive mail-adressen i kommentaren, slik at jeg får kontaktet vinnerne.

good day

 • 13.03.2013 kl. 18:45Heihei halloo♥♥ Hadde en så heerlig skoledag i dag. Vi startet klokka ni og sluttet halv tolv, pga avspasering i gymmen. Så det var ikke akkurat noe laang skoledag da! Når jeg kom hjem bestemte jeg meg for å sminke meg og ta litt bilder til bloggæn, and so I did. Jeg har forresten nynorskprøve i morgen, og fyy som jeg HATER nynorsk! Det er så unødvendig og bortkastet tid, er dere ikke enig? Haha kan ikke bare være jeg som synes det vell. Jeg har bare så lite motviasjon til å sette meg ned å pugge nynorske verb nå, så da sitter jeg her da, søker kjærleik i bloggen♥ hæ unnskyld meg men er ikke kjærleik nynorsk??? hahah matholck overasker stadig, jaaja. Nå drar jeg snart på håndballtrening med jentene, håper dere får en fin onsdagskveld!

INSPO

 • 12.03.2013 kl. 17:30Bilder fra weheartit, dere finner weheartit brukeren min HER

sommertider

 • 11.03.2013 kl. 22:19Åååh vil tilbake til varmen! Er så rart å se at for noen uker siden gikk jeg rundt i shorts og bikini, og nå går jeg i parkas og uggs. Åh nei jeg gleder meg bare sånn til sommeren at jeg holder på å sprekke. Toppen er fra Bikbok, bikini fra Victorias Secret og shorts fra H&M.


Og forresten! En gammel barndomsvenninne av meg, Lisa var med i melodi grand prix for en stund siden og nå har hun fått spilt inn egen sang og musikkvideo og jeg vet hun hadde satt veldig pris på om dere kunne ta turen innom og se videoen hennes! Trykk HER for å komme til den :)

Hva synes dere om bildene?

Thonga Beach Lodge

 • 11.03.2013 kl. 19:16

Heihei! Da tenkte jeg å skrive litt mer om Afrika-turen. Dere har jo fåTt hørt det meste fra Tintswalo Safari Lodge så nå er det på tide å gå videre.Vi hadde akkurat pakket oss ut av de fine rommene og spist frokost før vi skulle dra videre, denne gangen til Swaziland. Det er et eget land i Sør-Afrika. Det var en ekstreeemt lang tur på 6-7 timer. Og jeg elsker egentlig sånne roadtrips, men denne ble litt utenom det vanlige. Jeg mistenker å ha fått en eller annen matforgiftning eller allergi eller noe sånt, for ca hvert kvarter måtte jeg ut å spy! Det var helt forferdelig. Sjåføren vår ble selvfølgelig veldig irritert på stakkars meg og sa at vi aldri kom til å rekke frem til Swaziland før det ble mørkt. Men hallo hva skulle jeg gjøre da? Spy i bilen hans? (jeg gjorde det, shhh) hahahahaha. Det ble faktisk så ille at vi tenkte å slippe av meg, mamma og pappa for å sove på et hotell på veien og ta fly inn dit dagen etter. Men vi fikk tak i medisin og ting ble bedre, så vi forsatte turen.

Det var en av de typiske 'stoppe-på-veien-og-kjøpe-all-slags-junkfood' -bilturene. Jeg rett og slett elsker dem! Sent på kvelden kom vi fram til et fint hotell i Swaziland, men det var blitt mørkt så vi fikk ikke med oss noe av det. Greia var at vi egentlig bare skulle sove over der en natt for så å stå opp tidlig dagen etter og kjøre 6 nye timer!!! helt idiotisk egentlig men haha.

Utpå dagen neste dag kom vi fram til Thonga Beach. Det er faktisk den plassen jeg likte best av alle plassene vi var på i Sør-Afrika. Det var helt magisk der, med DEN herlige stranden som vi ikke kunne se enden på, og ikke en eneste person på den heller. Det var ikke fullt av solsenger og skrikende beibier liksom. Det var faktisk ikke en eneste solseng. Og det var nesten ingen andre gjester der, så igjen ble vi behandlet som hedersgjester haha.

Vi bodde faktisk i stråhytter, tro det eller ei! Men det var selvfølgelig ekstremt fine stråhytter da, med vann og do og alt vi trengte. Jeg og Pernille bodde i en hytte og utsikten var rett ut til stranden, åååh så herlig det var!

Her var rastauranten og baren. Haha neei det er ikke ekte øgler som henger på veggen borti der. Selv om det faktisk var øgler/firfisler overalt, bare at de var litt mindre.
Fikk også apebesøk her haha. De kom en hel gjeng nesten hver dag og satt seg på verandaen og så inn vinduene og banket på døren. De hadde faktisk også meg seg litt snacks noen ganger, som de hadde stjelt fra en annen hytte hahaha så komisk!


Her lå vi og solet oss, og dere ser jo at det ikke var beregnet for å mange gjester. Var som oftest bare vi som lå der og kanskje et annet par liksom.
En av dagene var vi på skilpadde-safari!! Vi skulle se at skilpaddene klekket ut og løp i vannet, men uheldighvis fant vi bare døde skilpaddebebbiser :((((((( Uansett så var det veldig koselig å kjøre rundt i safaribilen bortover vannkanten i solnedgang, helt til det ble bekkmørkt og vi måtte bruke lommelykter for å i det hele tatt se noe som helst.

♥♥♥


Hva synes dere om bildene?

fell in love with michael kors

 • 10.03.2013 kl. 22:52

Jaa jeg har jo nesten glemt å fortelle dere hva jeg forelsket meg i på fredag! Jo som sagt så kjøpte jeg meg noe på Suuz og det var en veske tjoheii. En nydelig, classy veske fra Michael Kors. Den kostet ikke mer enn 2700 og det var den nest siste de hadde igjen, så jeg slo til med et veskekjøp. Nå er dette faktisk den eneste veska jeg har også, hadde en stygg og slitt veske som jeg kjøpte for et par år siden bare. Så det var vell på tide. Jeg er uansett superfornøyd da :-)) Den er forresten helt svart, men den ser mye lysere ut på de siste bildene, pga lyset.


Flere som synes den var fiin?

seier på en søndag

 • 10.03.2013 kl. 19:08

heeia

Dagen her har hittil vært alt for lik gårsdagen! Har gjort akkurat det samme haha. Sto opp klokken elleve, lagde meg god frokost og så på friends. Vi hadde også kamp i dag, akkurat som i går, og akkurat som i går så vant vi igjen!! haha denne gangen mot Flå/Lundamo TJOHO. Men i motsetning til i går så har jeg absolutt ingen planer om å sminke meg eller ha på meg jeans nå for å si det sånn. Skal bare slappe av med godis og venninner i kveld. ♥♥Kose♥♥

Her var gårsdagens frokost som jeg ikke rakk å blogge. Spiste nesten det samme i dag da haha, jeg blir forvirret over disse like dagene.
Her er håndballjenta in action før kamp, ja kanskje ikke in action da men. hæ. jaha. Har forresten bare en kamp igjen nå, mot Strindheim neste helg!Hva har dere gjort i helga?

webcamlørdag

 • 09.03.2013 kl. 20:43

Heiheiheihei!!

Håper dere har hatt en fin lørdag! Jeg våknet klokken elleve, og det var så herlig å ikke spille tidlig håndballkamp eller ikke ha noe på planen! Jeg sto opp lagde meg drømmefrokosten og så på friends. Men når klokken begynte å nærme seg to måtte jeg årdne meg til kamp. Vi spilte mot Orkanger og vant 31-20! Jiipiii. Nå er jeg hjemme hos Johanna og vi skal ha en fiinkveld.Vi blogges i morgen!!!!♥

dagens antrekk

 • 08.03.2013 kl. 23:41
jakke fra Levis, genser fra Monki, bukse fra Topshop, solbriller fra Mokki.

Hva synes dere?

solskinnsdag i trondheim

 • 08.03.2013 kl. 18:01

Åå endelig en dag med sol i Trondheim! Husker ikke sist det ikke snødde, regnet eller var total storm ute. Som sagt så våknet jeg jo med sol i ansiktet i morrest, finnes det noen bedre måte å våkne på?? Tror nok ikke det. Og jeg kom forresten ikke for sent heller haha, tar jo femten sekunder å gå til skolen for meg da. Skoledagen var hvertfall helt grei, er så rart å ha på seg sminke på skolen haha.. Uansett så bestemte jeg, Johanna og Hanna oss for å utnytte det fine været, så vi tok bussen til byen etter skolen for å ta en kaffe hihi.

♥♥♥

Tok kaffe'en på Choco Boco, også spurte jeg om et lite kakestykke og fikk servert et helt måltid, men you know me I like food ;ppxD

Så tok vi turen innom noen butikker og jeg ble forelsket i noe, såå etter litt tenking bestemte jeg meg for å kjøpe den 'tingen' hehe. Jeg skal vise dere senere!!

Gjettekonkurranseee, hva tror dere jeg har kjøpt?? haha

må løpe til skolen

 • 08.03.2013 kl. 08:58

Goood morgen!! Akkurat nå hadde jeg et sånt nyseanfall hahaha, nøys ca åtte ganger etter hverandre. Jeg elsker å nyse skjønner dere, haha. Okei det var jo ganske randomt, meen i dag er egentlig en ganske random dag. Jeg våknet av meg selv klokken halv åtte (!) med solen skinnende inn vinduet (!) crazy shit. Jeg starter ikke før klokka ni så jeg hadde litt god tid, såå jeg bestemte meg for å sminke meg og lage meg god frokost. Oj shiiit klokka er fem på ni, hehe I have to run. Men ja jeg håper dere får en fin skoledag allesammen, så snakkes vi etterpå og da er det heeelg♥♥ Og da var klokka 08.58, har to min på meg da yess. HADE


Ha en herlig dag folkens!

hårdilemma

 • 07.03.2013 kl. 18:42

tjooheei

Ja da er det torsdag igjen! Herlighet som tiden flyr, jeg rekker såvidt å puste før uka er ferdig. Men det er jo egentlig kjempe bra for da er det jo helg igjen også! I helga skal jeg spille to håndballkamper og på lørdagen skal jeg og Nora liggeover til Aurora, noe som sikkert blir kjempekoos. Men mer om deet siden.

Torsdag er helt klart den værste dagen i uka, jeg starter kvart over åtte og slutter halv fire, det tror jeg jeg sier ca hver torsdag. Men eneste forskjellen var at i dag var jeg på skolen til klokka fem!!!!!!!! Har et K&H-prosjekt som skulle leveres i dag, og jeg var ikke helt ferdig akkurat, ehe. Kom hjem til burger da, så det fikk humøret på plass igjen. I morgen har vi sam.fag prøve så jeg har tenkt meg til Johanna for å øve litt nåå. Men først må jeg spise opp mine saftige jordbær tihiii.Og forresten!! Dere vet jo at jeg har naturlig oransje hår, eller 'light ginger' som Nora ville kalt det, og jeg er egentlig jævlig lei av fargen min. Jeg har lenge tenkt på å farge eller stripe det enten blondere eller mørkere, men jeg har aldri klart å bestemme meg. Men nå har jeg endret mening, og jeg vil faktisk ha rødere hår. Jeg tok et bilde i stua der jeg fikk skikkelig rødlig hår, så redigerte jeg det litt slik at fargen kom ekstra godt frem og tadaa jeg fikk nesten rødt hår og jeg synes det ble dritfint! Så da tenkte jeg å spørre hva dere synes om det å farge det litt mer rødlig, sånn som bildet til venstre.Hva synes dere, burde jeg farge håret rødere?

sweet summer lovin'

 • 06.03.2013 kl. 15:28

 
 

Hva synes dere om bildene?

en dag utenom det vanlige

 • 05.03.2013 kl. 23:25

heei og hopp alle sammen

Dette har egentlig vært en ganske rar dag, haha. Vi har fått ny timeplan på skolen, så vi slutter klokka ett på tirsdager og starter ni på onsdager og det er jo bare helt heerlig. Så vi sluttet jo tidlig i dag og jeg ble med Johanna hjem. Vi hadde liksom så god tid at vi ikke visste hva vi skulle gjøre haha. Så vi gjorde faktisk litt lekser og bakte en 'sunn' brownies, som smakte mer som murstein enn kake. Etter det dro jeg hjem og sovnet. Når jeg våknet var alt helt forferdelig, jeg var frossen og mindfucked til tuuusen, skjønte ikke hvor jeg var eller hva jeg gjorde. Klokka var da halv åtte, jeg ringte Johanna og vi bestemte oss for å ta en treningsøkt i kjelleren min. Så vi løp på tredemølle og hadde styrketrening til vi var helt utslitt. Så lagde vi oss fruktsalat.

Så dagens oppsummering: vi har gjort lekser, sovet, trent og spist sunt! joheei life is great.

Godnatt dere! Blogges i morgen♥

flere bilder

 • 04.03.2013 kl. 18:44

Her kommer en hel del flere bilder fra den første plassen vi var på, altså Krygerparken. Jeg må jo vise dere de andre stedene også så da må jeg få ræva i gir hvis jeg skal få blogget om alt. Så enjooy!!


Åh helt utrolig de soloppgangene vi fikk se hver morgen. Solnedgangene var jo forsåvidt også helt nydelige, med helt rød himmel.

Her er også en av de mange stoppene vi hadde i jungelen, der Darren og Eric (guidene våre) hoppet ut av bilen i ingenmannsland og begynte å rigge opp bord og lunsj til oss. Bildene under, med den søte elefanten, ble tatt mens vi satt og spiste lunsj i restauranten. De som jobbet der fortalte at det ofte kom elefanter bort til dit, så derfor er det gjerde rundt og restauranten er også bygd opp ganske høyt sånn at det blir vanskelig for elefanten og rassere hele greia haha. Frode og Kjartan.
Pappa, mamma og Pernille.
Elefanten ;pppXd

Og som jeg har fortalt tidligere, så var vi i Afrika for å feire 70års dagen til mimmi og ja hun spanderte hele turen. Hun hadde ikke bursdag mens vi var på Tintswalo, men likevell fikk vi kake den siste dagen vi var der. De var så greie de som jobbet der at det var helt sykt! Ogsåå over til den skumleste safarituren haha, herregud jeg blir helt rar i magen bare av tanken på den. Sent på kvelden når vi var ute på safari møtte vi på to hanløver og det var så skummelt dere aaaner ikke! Jeg har filmet en del så jeg håper jeg får laget en video snart. Men ja på det bildet under så står det en løve rett ved 'hotell-skiltet' så dere kan jo tenke dere til hvor nærme de var. Det var forresten også den natten da mamma og pappa våknet av løvebrølet utenfor på verandaen.

Hva synes dere?

ny genser fra choies.com

 • 03.03.2013 kl. 22:08

Fikk tilsendt en pakke fra Choies for en liten stund siden. Sannheten er at jeg fikk en telefon av noen gutter som sa jeg skulle møte dem fordi de hadde en pakke til meg fra Hong Kong, og jeg bare lo og tenke haha hvem er det som prøver å lure meg nå. Det er jo så standar ikkesant, pakke fra Hong Kong haha. Ja uansett, jeg møtte ikke guttene, men noen dager etter fikk jeg en pakke på døra fra Hong Kong så det var faktisk ikke tull. Jeg fikk denne suuperfine genseren fra Choies.com og jeg absolutt elsker den! Den har så fine detaljer på armene.
Dere bør virkelig ta turen innom nettsiden deres, jeg linket til den ovenfor her. De har maaasse fine klær til rimelig pris. Og noe som også er veldig bra med nettsiden er at det er ekstremt kort leveringstid, jeg fikk den bare etter et par dager. Og jaa jeg fikk den sponset.

Hva synes dere om genseren?

my weekend

 • 03.03.2013 kl. 00:57

Good kveld folkens! Eller god natt, kommer ann på hvor gamle dere er, heehe. Uansett, ja det er lørdag eller søndag kommer ann på hvordan man ser det haha, okei sykt morsomt. Men jaa jeg tenkte å oppdatere dere litt om hvordan livet mitt er akkurat nå og ikke bare om hvordan det var når jeg var i Afrika. Så i helga har jeg ikke gjort mye, men på fredagen var jeg på bursdag til Natalie og Caroline♥ I morrest våknet jeg i tolv tiden, spiste frokost og fikk besøk av Johanna. Vi bare slappet av helt til vi skulle spille kamp mot Byåsen, soom vi forresten vant med ti mål jippii! 

Etter kampen dro jeg, Thea, Martine, Johanna og Ida på stjernegrillen(♥♥♥) og kjøpte burger, godteri og leide film. Kooselig kveld med jentene. Her er noen bilder fra bursdagen, og det siste er fra nuet.yoou jelly??

God naaaatt

the girl in the green dress

 • 02.03.2013 kl. 15:41

kjolen er fra Bikbok

Hva synes dere om bildene?

Tintswalo Safari Lodge

 • 02.03.2013 kl. 13:28

Heihei! Nå kommer et ganske kjedelig innlegg med bilder av lodgen vår. Noen som ikke skjønte hva jeg mente med 'lodge' det er en blanding av hotellrom og leilighet, jeg vet ikke helt hva det er, men de kalte det for det i Afrika hvertfall. Selve hotellet het Tintswalo Safari Lodge, så i stedefor hotellrom så var det ca åtte lodger der. Litt komplisert men jaja.

Hvertfall så var det sinnsykt fint der. Jeg, mamma, pappa og Pernille bodde sammen i presidentsuiten ettersom vi var fire. De første bildene under her, var mamma og pappa sin del av suiten.
Her er kjøkkenet og stua.

Og her er min og Pernille sin del, den er nesten helt lik den andre.Og her var verandaen vår. Forresten, det dere ser av skog rett utenfor, det er vill jungel! Apene bodde omtrent på verandaen vår og en natt våknet mamma og pappa av at det sto en løve og brølte utenfor hahaha.

Noen som syntes det så ok ut? ;p

den første dagen

 • 01.03.2013 kl. 17:34

Vi kom frem til Krygerparken etter en times flytur fra Johannesburg. Krygerparken er navnet på den jungelen vi skulle bo i, det høres kanskje ut som en liten dyrepark for dere nå, men det er faktisk like stort som Sveits, med aaalle slags ville dyr boende der. Vi landet på en flyplass som ikke egentlig var en flyplass, det var bare en liten flystripe og et lite hus med toaletter osv ved siden av. Der ble vi hentet av en bil som kjørte oss inn i jungelen, der vi skulle bo.

Vi kom fram til det 'hotellet' der vi skulle bo. Det var egentlig ikke noe hotell, men det var sånne 'lounger', det er på en måte en leilighet. Men det var resepsjon og vi spiste alle måltidene på restauranten som hørte med. Når jeg sier det var HELT SINNSYKT FINT så er faktisk ikke det god nok forklaring! Dere kan nesten ikke tenke dere til hvor syykt det var der. Og det som var så herlig var at det bare var to andre gjester der, og siden vi var åtte så ble vi behandlet veldig som hedersgjester, hehe I like that.

Jeg må vise dere hvordan loungen vår så ut i et annet innlegg, har masse bilder av den haha. Uanseett, med en gang vi kom dit ble vi servert lunsj og rett etter lunsjen skulle vi på den første safarien. Jeg synes denne safarien var den beste av dem, kanskje fordi jeg aldri hadde sett verken løve, elefant eller noe som helst før da. Men det var hvertfall helt utrolig morsomt!

Hver dag hadde vi en liten lunsjpause med muffins, kakao og andre gode ting, så kooselig. De to guidene vi hadde, bare brettet ut bord og mat, midt ut i villeste jungelen. Og vi bare "heh, is this safe?" And they were just like "yeeeesyes the animals are used to us." :o okei :) hehSå kom kveldssafarien. Vi hadde to safarier hver dag, en klokka fem om morgenen og en klokka fire om ettermiddagen, de varte ca fire timer hver gang. Vi ble blant annet vitner til løvejakt den første kvelden. To løvinner jaktet en flokk med sebraer og gnu. Til slutt klarte faktisk safaribilen vår å skremme bort ofrene, så tilslutt var det bare de to løvene og oss da, jeg var sikker på at siden vi hadde skremt bort middagen deres, ble vi stående på menyen. Det var faktisk dritskummelt, but trust me, det var langt i fra den skumleste safarituren.

Hva synes dere om bildene?

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no