hits

Enkelt, sunt og billig middagstips

 • 26.02.2018 kl. 20:31

Hei dere! Nå tenkte jeg å komme med et enkelt middagstips som både er billig og sunt, perfekt for et studentkollektiv eller en helt vanlig familie. Dette er en av mine absolutt favoritter i hverdagen. Noe så enkelt som fiskesuppe fra Rema 1000, fra serien under hundrelappen. Den er glutenfri og det samme gjelder flere av de andre måltidene i samme serien. Dette kan høres ut som en reklame, men det er ikke det altså. Bare en ærlig anbefaling fra meg til dere. 

En pose som rommer 1 liter fiskesuppe koster ikke mer enn 49 kr(!!), i tillegg bruker vi i familien å kjøpe scampi, steke det kjapt i smør og hvitløk og putte oppi suppa (som bare trenger å varmes), og ha baguetter eller ristet brød ved siden av. Er du en student som bor alene, så er det kjempegreit å ha den stående i kjøleskapet som middag i flere dager. Personlig kunne jeg helt sikkert spist dette til middag hver dag i en uke. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

yummyy try it ♥

Tidenes 75-årsdag

 • 25.02.2018 kl. 13:59

Hei sann dere! Håper dere har hatt en fin start på denne søndagen. Søndager er til for å nytes og gjøre ting som man ellers ikke rekker å gjøre i en travel hverdag. Som å gå en tur, bake en kake eller lese en bok. Personlig har jeg tenkt å gjøre alle de tre tingene. Vi har bare rukket å spist frokost enda her i huset, det ble nemlig en sen kveld/natt. 

Vi feiret mimmi sin 75-årsdag i går, noe som ble utrolig vellykket! Temaet var inspirert av kunstens verden, ettersom mimmi brenner for kunst. Vi hadde invitert 70 av hennes nærmeste familie og venner, som dere skjønner er hun en veldig sosial person. Alle hadde kledd seg ut som kunstnere og kunstverk og så helt fantastiske ut. Vi hadde leid DOKK-huset på Solsiden, med tre retters og underholdning hele kvelden. Jeg og Pernille hadde laget en Kahoot som gikk overraskende bra i en forsamling hvor flertallet var over 70 år. 

Mimmi har så mange morsomme venninner ♥

Jeg og Pernille var inspirert av Edgar Degas ballerinaer 

Kjartan, meg, mimmi(Frida Kahlo), Pernille og Frode(Andy Warhol)

Pappa og mamma (Oda Krogh) ♥

Benjamin og Pernille

Fineste mimmi, og beste til høyre, som syntes han var heldig på bildet her, så ut som en ordentlig gangster sa han haha. 

Takk for en flott kveld ♥

Sneakpeek på kveldens antrekk

 • 24.02.2018 kl. 17:58

(mimmi hvis du leser dette, KRYSS UT SIDEN)

Neida det er ikke kødd. Det er akkurat det dere ser på bildet som er tenkt som kveldens antrekk. Jeg skal ikke på karneval. Jeg skal i bursdag. Det er bursdagen til min bestemor (aka mimmi) og det er surprise-bday så derfor er det riiisky business å poste dette innlegget. Jeg tør ikke si hva temaet er ettersom jeg vet hun leser bloggen, men som dere kan se er det noe av den uvanlige sorten temafest. Ikke noe jeg har vært på før og ikke noe jeg ville foretrukket å hatt selv haha. Men anywayyyz det blir sikkert gøy. Det kommer rundt 70 gjester, så det er ikke noe stusselig te-selskap vi har rigget opp for denne bestemora. 

Kom igjen ta en wild guess, hva tror dere temaet kan være?

Min tilstand

 • 23.02.2018 kl. 15:10

Hei dere! Jeg lever fremdeles, i en kjedelig tilstand vel og merke, men jeg lever så jeg skal ikke klage. Jeg spilte kampen på onsdagen, noe som var verdt det fordi vi vant. Hadde vært kjipt å dratt seg til Oslo halvsyk og ikke helt i form for å tape, men vi vant 31-36 over Fjellhammer. Revansj fra forrige gang da vi tapte 35-40(!!) Det er vanskelig å si om det var en god eller dårlig ide å spille kampen med tanke på forkjølelsen. Jeg føler ikke jeg har blitt noe dårligere, men heller ikke noe bedre, nå vil jeg bare jeg blir helt kvitt det helt. Frem til da er det bare å spise og drikke vitaminer og sove med ullundertøy.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har forresten en serie å anbefale, hvis noen kjeder seg like mye som meg om dagen! Mange har sikkert hørt om den allerede, men Black Mirror på Netflix. Jeg må være litt forsiktig med å anbefale den egentlig, fordi jeg vet ikke helt hva jeg synes om den enda haha. Den er klin sinnsyk. Alle episodene er helt uavhengige fra hverandre, så det er ikke noe vits i å se dem i rekkefølge. Jeg anbefaler episodene Hang the DJ, Shut up and dance (denne var ganske jævlig synes jeg), Nosedive og White christmas. Bare prøv dere frem, denne serien er helt klart ikke for all types. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her ligger jeg i dag og ser Black Mirror. Og jeg har laget meg en en ny dose ingefærshot, denne gangen med gurkemeie. BLI FRISK BLI FRISK BLI FRISK ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HA EN FIN FREDAG! 

Endrer taktikk

 • 21.02.2018 kl. 10:28

Det er onsdag 21 februar og jeg er syk for andre gang i år. Relativt dårlig uttelling der da, med to ganger på to måneder. Og det ER så kjedelig. Jeg blir helt maktesløs. I januar varte det ikke så lenge, en og en halv uke, da var jeg smart og sto over en kamp. Denne gangen kjører jeg en annen taktikk, vet ikke helt hva jeg håper på. Selvfølgelig er drømmescenarioet at jeg svetter ut alle bakteriene og blir frisk på mirakuløst vis ved å spille dagens kamp. Jeg skal nemlig til Oslo i dag for å spille kamp mot Fjellhammer. Jeg ligger å lader opp med hjemmelaget ingefærshot, ingefær-te, blåbærsmoothie og gulrøtter, med langrenn på TVen, før jeg blir hentet klokka tolv. Jeg er altså prøvekanin i min egen forskning på forkjølelse og ways to get rid of it. Så får vi se da, hva som funker best.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ønsk oss lykke til i kveld, og ha en fin dag! ♥

Min mandag

 • 19.02.2018 kl. 18:34

Hei god mandag!

I dag har jeg vært trener på håndballskolen som Byåsen arrangerer i samarbeid med 3T. Jeg, Silje, Helena og Marit fra laget hadde to økter med en stor gjeng lærevillige jenter og gutter mellom 11 og 15 år. Vi begynte klokka halv ni i morrest og ble ferdige med våre økter ved lunsjtid. Da var det bare å kjøre hjem å ta seg en høneblund. Jeg har vært tett i nese og generelt tett i pappen i hele dag, sov med ullsokker og skjerf i natt fordi jeg kjente at jeg brygget på noe. Så jeg står over håndballtrening i dag i håp om å ikke gå på en smell. Pliiiiiis ikke bli syk igjen. 

Her var frokosten min før håndballskolen. Havregrøt med cottage cheese og proteinkaffe. Jeg prøvde proteinkaffen fra Nocco for første gang. Jeg fikk den av Anna fordi hun ikke likte den noe særlig. Og jeg skjønner det, den er jo unødvendig søt spør du meg da. Men så foretrekker jeg egentlig svart kaffe om morgenen. 

Da jeg kom hjem fra håndballskolen lagde jeg meg en vitaminbombe. Jeg mikset sammen frosne skogsbær, Zero-saft med smak av solbær og ingefær og mager kesam i en stor bowl med diverse korn og frø. 

I ettermiddag har jeg vært en strong, independent woman og handlet inn og laget middag selv haha, mange tenker sikkert lol det gjør jeg hver dag. Vel, jeg lagde kylling- og pastasalat. Her var det jeg handlet. Enkelte ting som blåbær, skinkost, banan, pære og juice hadde jeg da altså ikke i salaten. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har en greie for å prøve alt nytt som kommer på dagligvaremarkedet, så denne YT'en måtte testes. Har ikke smakt den enda, det får bli til dessert etterpå. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var en liten update på dagen min! Ha en fin dag videre ♥ 

Null stress

 • 18.02.2018 kl. 19:12

For en lazy sunday. Jeg våknet klokka halv to i dag og det diggeste med det var at jeg ikke kjente et snev av stress eller følelsen av at jeg skulle gjort noe fornuftig istedenfor å sove. Jeg jobbet tross alt i natt, så jeg er vel unnskyldt. Forresten glemte jeg av telefonen når jeg kjørte til jobb i går kveld, noe som er litt krise. Fem timer uten telefon, jeg skal ikke benekte the fact at jeg kjente på abstinensene. Det var godt å komme hjem, varme opp et pizzastykke og (ta igjen tapt tid med iphonen) legge seg for å sove. 

I dag har jeg ingenting å blogge om. Jeg fikk ryddet litt rom etter frokost og ellers har ikke gjort mye. Jeg tenkte å møte jentene nå, så fort vi finner ut hvilken kåk vi skal okkupere for kvelden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

My brekkie ↑ disse rundstykkene med egg og laks. Standard søndag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en fin kveld!

Photoshoot gone wrong

 • 17.02.2018 kl. 21:27

Hei dere, god lørdag! 

I dag har jeg vært skikkelig pappajente og vært på shopping med paps. Han på utkikk etter ny stekeplate til kjøkkenet og jeg på utkikk etter en ny skole-PC som kan erstatte den boksen av en datamaskin jeg fikk av skolen da jeg begynte på 1.vgs for fem år siden. Jeg var veldig i tvil om jeg skulle kjøpe meg en liten mac eller en pc. Men jeg kjente litt på den at jeg ville ha en pc til skolen. Jeg har jo mac fra før av som jeg bruker til blogg og alt mulig rart hjemme, og jeg trenger jo strengt tatt ikke to macer. Jeg trodde jeg kom til å ende opp med en HP, men så var mannen på El-kjøp trent opp til å overtale meg til en litt dyrere en og han var flink i jobben sin, så det ble en liten og søt 13 tommers Lenovo. 

I kveld har jeg vært i skikkelig me myself and I -modus. Jeg lagde meg piiizza, med en blanding fra Det glutenfrie verkstedet og så Straight Outta Compton, en av mine topp10 fav filmer. Men denne digge kvelden avsluttes nuh, og går over til jobblørdag haha. Jeg jobber på Downtown i natt, så vi snakkes på byen! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Disse bildene tok lengre tid å ta enn tenkt. Jeg og Pernille skulle ta noen kjappe shots ute på trappa, men så skulle jeg være boss ass bitch og fortelle henne akkurat hvor hun skulle stå, så glei jeg noe så innnn i h*lvette og ble liggende i latterkrampe, før vi tok bildene innendørs for vår egen sikkerhet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skal begynne å ta outfit-bilder liggende på bakken fra nå av.

Bukse fra BDG

Jakke fra Ganni

Sko fra Skills 

Veske vintage fra bestemor

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi blogges!

Kliner til på modelloppdrag

 • 16.02.2018 kl. 17:00

Hei dere! Jeg rekker en kjapp tur innom bloggen før jeg stikker på håndballtrening. I dag har jeg vært på modelloppdrag (høhø) ikke i Milano, men her i selveste Trondheim by!! Jeg tror ikke jeg fikk jobben for mine modellskills, men mest for gøy. Jeg, Thea, Martine og kjærestene til tvillingene, William og Moina var modeller for en reklamekampanje for Voll Studentby. Vi hadde mange ulike settinger, som "på trening" på 3T-Solsiden, "på fest" på Fire Fine, "klinescener" og "gråtescener". Det var utrolig morsomt haha. Fint vær, artig crew og gratis lunsj gjorde seg i tillegg, absolutt ingenting å klage på fra min side, så håper jeg bare bildene ble bra. Jeg kan høre om jeg får noen av dem så dere får se resultatet. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en fin fredag! Vi blogges ♥

On the goooo

 • 15.02.2018 kl. 20:19

Heisann sveisann

Long time no see og det er min feil. Jeg har rett og slett vært på farta siden fra og med starten på denne uka og ikke satt meg med macen på fanget en eneste gang. Det har vært trening-skole-trening-sove alle disse dagene, bortsett fra et lite unntak i går på Valentines (♥) da jeg var på date med min kjære..... girlsquad. Jeg, Sanne, Nora og Anna spiste middag hjemme hos Sanne etter at treninga mi var ferdig, og dro på kino og så Fifty Shades Freed etterpå. Elsker å gjøre litt stas på sånne dager så ikke alle ukedagene blir prikk like. Filmen var forresten bra, eighter you hate it or love it lizm.

I dag var jeg på trening på Olympiatoppen med laget og dro rett derfra til Clarion på "Næringslivsdagan" som er et slags heldags seminar for de spesielt interesserte. Mange gode foredragsholdere med mange kloke ord og tanker, blant annet han løgndetektorfyren på TVen, programmet "Den nakne sannhet", hva heter han? Vidar?.. Anyways veldig bra altså. Jeg dro rett derfra til håndballtrening klokka fem og nå er jeg eeendelig hjemme og skal spise middag med fammen og se de siste episodene av The Americans på flixxern ♥ I morgen skal jeg gjøre no artiig og blir buzy heile dan, men skal prøve å få tatt noen bilder, så blogges vi i løpet av kvelden! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

food on the go everyday

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en fin kveld, vi seees

Boller gir overskudd

 • 12.02.2018 kl. 14:46

God mandag folkens! Jeg har hatt en utrolig fin helg, jeg spiste SÅ mye godt i går. Vi feiret som sagt både morsdag og min bursdag som var på onsdag. Jeg spiste tre fastelavensboller og to posjoner med brownies og is haha nammm. Og jeg vil tro det er på grunn av at jeg koset meg så gæææli i går, at jeg hadde masse overskudd på treninga i morrest. Jeg poppet en Nocco og holdt på med mitt i to timer. Hovedsakelig bein, med øvelser som frivending, frontbøy, oppsteg, legextension, ettbeins-strakmark og tåhev. 

Jeg liker egentlig mandager skikkelig godt. En freshhh start. Jeg har ikke noe annet enn trening på planen disse dagene og i mellom øktene så slapper jeg bare av. Etter dagens økt dro jeg hjem og lagde en skikkelig lunsj og så gårsdagens episode av Broen. Det er et av ukas absolutt høydepunkter. 

Til frokost spiste jeg tre lomper (glutenfri mini tacolefser fra Old el paso) med skinke og ost. Prøver noe annet enn havregrøt for en gangs skyld. Jeg har erfart at jeg blir sulten i løpet av styrkeøktene hvis jeg ikke spiser nok til frokost, men dette funket faktisk. 

Til lunsj ble det omelett av to egg og det jeg fant av grønnsaker + et knekkebrød med kaviar og ost + en grønnsakssmoothie. 

Her er noen av gavene jeg fikk i går ♥ En hangups-rack eller hva jeg skal kalle det, fra Adidas. Den skal få henge en eller annen plass i huset. Og grønne velourshoes fra min syster. 

Ha en fin dag dere! 

Munchie sundayy

 • 11.02.2018 kl. 16:32

SØNDAG ♥ Den dagen i uka som ofte kan karakteriseres som den diggeste av dem alle. I går var jeg ute med håndballgirlsa og feiret ni-målsseier over Førde. Det smakte godt, for å si det sånn! (seieren eller tequilashotsen montro?).. Vi vorset hjemme hos Jenny og delte oss litt utover kvelden, med tanke på aldersforskjeller på utesteder osv. Jeg og de eldste tok sjansen på å prøve å smugle meg inn på TAG, hvor det er 23 årsgrense. Det funket sist gang, men denne gangen var det ikke like lett. Derfor møtte jeg mine andre chicas, Hanna, Anna, Vera, Ida, Louise, Nora på Downtown, før vi tok turen videre på Fire Fine etterhvert. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Formen i dag har vært strålende. Jeg tok meg en avslappet treningsøkt med Johanna. Vi gikk 35 min oppoverbakke mens vi pratet om livet og trente styrke i en times tid. Etter økta kjørte vi innom en søndagsåpen butikk, jeg skal nemlig bake glutenfrie fastelavensboller i dag. Vi feirer både morsdag og en litt forsinka bursdag for meg i dag, så det betyr masssssse kaker og nammenam. Med andre ord en perfekt dagen derpå.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her var gårsdagens antrekk som jeg kjøpte to timer før vorset startet.

Bukse og blazer fra Monki

Body fra Nelly

Veske fra Valentino 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en fin søndag! 

Eksplosiv styrke

 • 09.02.2018 kl. 21:55

God fredag! I dag har jeg hatt en styrkeøkt, bakt proteinrundstykker og gjort litt skole hjemme. Med andre ord en veldig behagelig fredag så langt. Nå er jeg i gang med å hive i med to toast og en yoghurt før ukas siste håndballtrening skal gjennomføres. Dette ble skrevet en halvtime før oppmøte og jeg rakk ikke å poste innlegget. Så nå sitter jeg hjemme i sofaen med magen full av sushi og skal se noen videoklipp av morgendagens gjester (håndballsnakk). 


Økta mi fredag morgen besto av eksplosiv styrke, vi har som regel det dagen før kamp, og jeg og resten av csk-jentene spiller mot Førde lørdag (idag) klokka to. Jeg har fått en del spørsmål om jeg kan vise noen av de eksplosive øvelsene mine, så det skal jeg gjøre nå. Mine øvelser er tilpasset meg tanke på min posisjon som linjespiller på håndballbanen, men det er uansett gode øvelser som kan benyttes av andre også. Jeg har flere øvelser på planen, men disse er de mest sentrale og minst kompliserte. 

Knebøyhopp

Jeg går ned i knebøyposisjon og bruker all kraft på å komme meg eksplosivt opp og i et kort hopp over bakken. Jeg bruker mellom 30-40 kg (med stanga). 5 reps x 3 set. Det er ikke om å gjøre å komme seg lengst mulig ned, men hurtigst mulig opp. Derfor er det heller ikke om å gjøre å ha på for mye vekter, da mister man eksplosiviteten. 

Denne øvelsen "supersetter" jeg faktisk med en annen øvelse, som dere ser under.

Hopp i strikk

Etter hver runde med knebøyhopp plasserer jeg hoftene i et lilla strikk som er festet i en høyde og hopper på samme måte som med stanga, bare uten stanga nå selvfølgelig. Spenningen i strikket gjør at du hopper ekstra høyt. Dere må faktisk ikke spørre meg hvorfor jeg gjør dette, det har bare stått på planen min siden dag 1 og det har blitt en vanesak. Kjører 4 reps x 3 set.

Hopp i trapbar (eller med manualer), fra smal til brei

Denne er kanskje litt merkelig haha. Jeg bruker en trapbar, som det kalles, men her kan også manualer brukes helt fint. Bevegelsen er at jeg løfter trapbaren (eller manualene, en i hver hånd) og står oppreist med skulderbreddes avstand på beina, så slipper jeg meg hurtig ned i en markløft posisjon med bredt fotfeste. Og hopper deretter tilbake i stående posisjon. Denne har jeg ofte litt tyngre vekter på, 50-60 kg (med trapbaren, som veier 25kg). 6 reps x 3 set.

Ettbeinshopp med rotasjon

Her står man slik jeg gjør på bildet under, og bruker kraften i den foten på steppen til å hoppe opp og samtidig rotere i luften og lande med ansiktet motsatt vei og da med motsatt fot på steppen. 6-8 reps x 2. Fullfør seks til åtte hopp hurtig på en gang, ikke ta pauser mellom hoppene, det skal gjøres hurtig med masse kraft i hoppene og landingene. 

De eksplosive øktene er en del lettere enn de vanlige øktene, for at vi ikke skal være tunge i beina på kamp. Kombinerer gjerne disse øktene med styrke på overkropp. Det er mulig det er litt vanskelig å skjønne noen av øvelsene, men jeg prøvde så godt jeg klarte å forklare dem haha. Hadde kanskje vært lettere med en film, jaja.. Håper dere likte innlegget! 

Alt jeg har på meg er fra 3T-Shop. Topp fra Puma, HER, denne er stoor i størrelsen. Tights fra Reebok HER, denne er også stor i størrelsen, bruker xs. 

God helg!

Min 21-årsdag

 • 08.02.2018 kl. 13:37

Hei dere!

I går hadde jeg bursdag og ble 21 år gammel, wihu! Dagen ble helt perfekt takket være alle rundt meg. Jeg tenker ikke på bursdag som sånn veldig spesiell dag lenger egentlig, det var mer da jeg var mindre, men på en annen side så er det jo bare å gjøre noe litt annerledes enn man ville gjort på en helt vanlig dag, så blir den litt spesiell. 

Dagen startet tidlig med kake på senga av mamma, pappa, Pernille og Mia. Kjempekooos. Jeg fikk ikke sove etter det så jeg sto opp og dro på 3T halv åtte, med Hanna, Johanna og Maja. Etter morgentreninga dro jeg hjem og lagde meg bursdagspancakes♥♥♥ gotta treat yo'self right. De ble helt crazy. Lagde helt vanlige bananpannekaker med layers av ProPud mellom og friske jordbær rundt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter det dro jeg på skolen og hang med mine studievenninner, YES jeg har fått meg venner haha♥ Så var det rett på håndballtrening med byåsenjentene, som var så søte og hadde hengt opp ballonger og kjøpt (glutenfrie)franske makroner, aw jeg blir helt rørt. Etter treninga dro jeg på Super Hero Burger med gjengen min, vi var vel en 13 stykk på langbord på burgersjappa som ikke er vant til å ha så mange gjester på en onsdag. Helt til slutt på bursdagen min dro vi på kino heile gjengen, kjøpte oss godis og så I,Tonya. 

Alt i alt en FANTASTISK fin bursdag med fantastisk fine folk. Jeg er heldig som har så mange herrrrlige mennesker rundt meg!

Så dette var en oppsummering av min 21-årsdag. Skulle kanskje tro jeg ble femten med tanke på burger og kino haha, ble ikke noe Kardashian-edition med weekend i Vegas, men jeg ville ikke hatt den noe annerledes. Takk for alle gratulasjoner♥

I morra blir jeg gammal

 • 06.02.2018 kl. 11:41

Heisann dere!

Ny uke, mandagen er allerede overstått og i morgen er vi halvveis i arbeidsuka med lillelørdag og bursdag for min del! Jeg har egentlig ikke noe lyst til å bli 21, men jeg skjønner at det ikke er opp til meg å bestemme, så jeg får bare la det skje. Jeg skal feire med bestevenninnene + bestevennen (haha, Markus) med burger og kino i morgen kveld. Små gleder i hverdagen ♥

Nå skal jeg sette meg i bilen og kjøre til BI, før jeg har håndballtrening i ettermiddag. Same procedure tomorrow, bortsett fra at i morgen kan jeg dra til Vegas hvis jeg vil. Selv om det ikke er planen er det greit å holde alle muligheter åpne. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Litt lunsj og forberedelser til forelesning i statistikk nå 12.30.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en flott dag!

Ukens spørsmål #45

 • 04.02.2018 kl. 19:40

Hva var det du laget på fredagen, når du la ut video på mystory?

Det kan du spørre om, jeg er litt usikker selv. Jeg fant en altfor cute rosa maskin i kjelleren som kan lage små cupcakes. Så jeg blandet sammen en most banan, en proteinpudding, to egg og havregryn. De ble gode haha, men litt rare. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er jo ganske åpenbart at dere har det ekstremt fint økonomisk i familien, men tjener du penger selv eller får du alt «servert»?

Jeg får en god del servert, som du sier, men jeg tjener egne penger og er relativt god til å spare. 

Kom bare helt random over dette, og husker så sykt godt den tiden dere drev med oreokaker. Er det ikke helt vilt å tenke tilbake på i dag? Å sitte å spise en hel jævla kake hver etter skolen eller hva det nå var. Haha, shit ass!

Haha det er helt vilt å tenke på faktisk. Det verste er at når vi sluttet å bake oreokake typ en gang i uka og tja ble litt mer bevisst på kosthold kanskje, så fikk jeg masse "hate" fordi jeg plutselig hadde forandret meg sykt og at den gamle, usunne matholck var mye morsommere. Og jeg tenker bare, hadde jeg ikke sluttet med det der hadde jeg sittet her med diabetes og highest level of fedme nå, så jeg tror det er like greit at vi tok til fornuft.

Hvilken mobil har du?

En iphone et eller annet, jeg vet ikke seks? sju? i rosegull, med knust skjerm og uten den nye oppdateringen av snapchat heldigvis.

Hvor har du kjøpt gucci belte og hvor mye kosta det?

Pernille fikk det i julegave, det er kjøpt på Gucci i Oslo, koster rett under 3000 kr.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

hva skjedde med pernille?

Hun røk korsbåndet på fotballkamp :(:(

Er du ofte i byen og er det lett å "gå seg på deg"? Lurer forresten på om det er en spesiell grunn til at gutter ikke har lov til å trene i singlet på 3T, haha. Ser du noen ganger igjennom arkivet ditt og mimrer tilbake på tildigere dager?

Nja er i byen noen ganger, men sjeldent i ukedagene. 

Fornøyd med I3? Hva skal du ha etter på?

Veldig fornøyd jeg altså! Haha høres ut som jeg er storforbruker av biler, jeg har ikke planlagt noe nytt bilkjøp i nærmeste fremtid.

Hvilken mac har du?

En macbook pro, possibly den største, jeg er litt noob på sånt. 

Hvor er genseren fra? Kjempefin! :-)

Den er fra frk.Wickstrøm

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oppdatering fra Åre

 • 03.02.2018 kl. 19:37

Heii!

Vi er da kommet frem til Åre. Vi kjørte hit i går kveld og kom frem til nyydelig taco laget av foreldrene til Sanne. Ingenting slår fredagstaco, sant? I dag har vi stått på ski og snowboard, men det var så kaldt at vi ga oss etter fire (tre) runder. Tok en pust i bakken på Fjellgården før vi dro hjemom og spiste lunsj og videre på afterski på Verandan. Nå skal vi til noen venner her i Åre, så drar vi hjem etter frokost i morgen. Her er noen bilder fra dagen ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

fine Sanne og Marty ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pizza fra Pigo i Duved middag (de har skikkelig god glutenfri pizza, just sayin). 

Nye chilleklær til helga

 • 02.02.2018 kl. 14:32

//inneholder annonselenker

God fredag dere! Klokka nærmer seg fire, som vil si at for de fleste er arbeidsdagen over og det går mot helg. Mens andre kanskje må vente litt lenger. Jeg har håndballtrening klokka fire, men når den er ferdig daa er det helg. Jeg har frihelg, som vil si at jeg ikke har noen håndballkamper, derfor utnytter jeg det på best mulig måte og drar til Åre med Sanne og Marty. Vi kjører rett etter treninga mi så vi får fredagskosen i favorittbyen, iiiishk jeg gleder meg. 

Jeg går også denne helga i møte med nye koseklær, som passer perf til en hyttetur. Ny favorittjoggebukse i klesskapet, og det er ikke noe jeg kødder med altså. Når jeg sier jeg har en ny favorittjoggebukse så mener jeg det. Det verste jeg vet er joggebukser som ikke funker, enten de er for lave i livet, for korte i beina eller ja det er mye som kan være galt. Men denne fra Casall er dritdiggg. Jeg har den i medium, dere finner den HER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvit t-skjorte HER 

Blå t-skjorte HER 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en nydelig fredag videre!

My kind of homework

 • 01.02.2018 kl. 14:35

Heii!

I går kveld spilte jeg bortekamp på Levanger, og vi vant den ganske greit. Mye slurv og tekniske feil i første omgang som gjorde at vi lå under til pause, men vi dro den i land til slutt. Det var en kort oppsummert kamprapport fra meg til de spesielt interesserte.

Dagen i dag startet med "Dagens Økt" på Ilsvika klokka ti med min workout-patna Anna. Det er en gruppetime nede i crossfitkjelleren på senteret. Som jeg har nevnt tidligere er den typen gruppetime, min favoritt. I dag var det fokus på frivendinger, eller cleans som de store gutta sier. Etter timen dro jeg hjem, dusjet og lagde meg en god lunsj. Siden den gang har jeg sitter å spilt inn video på photobooth på macen. Takes me back to old times. Vi har nemlig et arbeidskrav i det ene faget på BI, der vi må spille inn en video hvor vi forklarer hva forbrukeratferd er og poste den på youtube. Dette er jo helt mitt felt, så det er egentlig null stress, men likevel håper jeg ikke jeg har faila og at videoen ligger ut offentlig på youtube-accounten min nå haha. Litt i det kleine hjørnet blir jeg jo av meg selv til tider. 

Nå skal jeg wrap this shit up og kjøre avgårde til skolen for en forelesning i Statistikk. Etter det har jeg et sponsoroppdrag med noen Byåsenjenter og Kvik Kjøkken. Helt til sist i dag er planen litt quality time med mine jenter og vi har tenkt å finne på et eller annet moro i byen. 

Vi blogges babes xxx

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no