hits

Pannekake craving

 • 29.02.2016 kl. 23:14

Heihei! Herlighet for en travel dag. Det plager meg litt at jeg ikke fikk postet dette innlegget før nå, jeg prøvde å rekke det både etter skolen klokka tre og etter første håndballtrening klokka sju i dag, men så ble det travelt og jeg rakk bare å komme hjem og spise litt før neste håndballtrening. Så her sitter jeg da, klokka er elleve og jeg sitter med en tallerken med fiskekaker og potet i fanget og bloggen da seff. 

Men det jeg skulle si var at jeg oppdaget en ny variant av pannekaker i dag! Sunne, gode, enkle pannekaker uten melk faktisk. Jeg vet ikke med dere, men på mandager etter helga, og gjeerne etter en ferie, er kjøleskapet hjemme hos oss svært redusert. Så da jeg kom hjem lykkelig uviten om at vi var tomme for melk hjemme, måtte jeg skru på kreativitetsmåleren og finne en løsning så fort skrekknyheten kom. De ble faktisk utrolig gode og luftige, anbefaler virkelig å prøve! ↓


Jeg brukte

♥ 1 dl havremel

♥ 2 ½ dl glutenfri fibermix (her kan nok hvilket som helst mel brukes, Toro glutenfri melblanding f.eks)

♥ 1 egg (hvis kjøleskapet mangler dette også, så ville jeg prøvd uten!)

♥ 3 dl vann 

♥ 2 ss olje

♥ 1 ts bakepulver

♥ 2 ss sukrin (sukrin melis/sukker)

Bland sammen det tørre først og visp sammen vann, egg og olje til en tykk og god røre. Tilsett gjerne et lite dryss salt, kardemomme og kanel if wanted. 
Og med min største craving on top kan det ikke slå feil! Peanøttsmør og syltetøy ♥ ♥

Så ikke detta godt ut hæ? :)

tankefull kveld

 • 28.02.2016 kl. 21:44

Hellu god kveld! Klokka er ikke mer enn ti over ni (tok meg tydeligvis en halvtime å sortere tankene i hodet) og jeg har allerede lagt meg. Høres flink ut, men jeg vet jeg ikke kommer til å sovne før klokka er godt over tolv likevel. Så nå ligger jeg bare å mimrer fra ferien og alle morsomme øyeblikkene. Jeg har ikke gjort noe helt crazy eller sykt spesielt, jeg har for det meste bare tatt livet helt med ro og ikke stresset et sekund denne ferien. Jeg fikk en kommentar her en dag om at jeg måtte huske på hvor heldig jeg er som har det så bra, at det virker som jeg har drømmelivet, og det får meg jo til å tenke litt. Nå er det jo forskjellig hvilke drømmer vi har, men jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke kunne bedt om så mye mer. Det er ikke for å skryte over at jeg har et helt perfekt liv, for det er ikke det jeg sier, nei perfeksjon er et stort ord med null betydning i min verden. Men det går an å si seg fornøyd med å ikke være perfekt, å fokusere på det som er bra istedefor å bli svekket av det som ikke er like bra. Når jeg og jentene er stuck i en kjedelig eller trist situasjon så sier vi alltid til hverandre at så lenge helsa er i behold og vi har hverandre så overlever vi alt. Så vi må kanskje bli flinkere til å tenke over det vi har og være takknemlige for det. Jeg er blant annet veldig takknemlig for at dere leser bloggen min, det får jeg absolutt ikke sagt nok! Hva skulle jeg gjort uten de fine, morsomme, rare .. og vel interessante kommentarene som gjør dagen min bedre? Så takk for det og takk for meg, dette var søndagens dype preken. I morgen er det ny uke, nye muligheter and remember things work out the best for those who make the best of how things work out.

Her er noen minnerike moments fra ferien med mine høyst elskede bestevenner som jeg også er utrolig heldig å ha ♥
 

gjemme igjen

 • 27.02.2016 kl. 18:18

Hei! Da er jeg hjemme igjen fra Åre (jeg skrev nettopp "gjemme" istedefor hjemme haha jeez vært lenge borte fra skolen nå). Jeg kjørte hjem med Sanne og Christian som er mine eneste venner i Åre. Vi dro ut å spiste i går kveld og bare slappet av med Idol, standard fredag. Og nå ligger jeg plutselig i senga til Nora med enda en Nora og lurer på hva vi skal finne på i kveld. Siste lørdagen i vinterferien og her ligger vi og hører på dårlig musikk (ilu da nor). Det gikk faktisk så langt at hun søkte opp på google hva man kunne finne på hahah. Gikk for det meste i "sorter bøkene dine etter navnet på forfatteren" eller "ta bilde av føttene dine". 


Jeg er egentlig glad da, til tross for de litt sur/sinte bildene. Ikke vær så serr da matern, relax. 

Hva er deres planer for kvelden da? Tips? ;pp

en kveld tre fester

 • 26.02.2016 kl. 13:55

Hei! På onsdagen var det enda en russekickoff, forrige var jo russens skitur i Åre, nå var det bare en vanlig fest. Vi jentene + Markus ofc, vorset først hjemme hos meg, så dro vi på et arrangert vors med mange flere, før vi til slutt kom oss til festlokalet. Haha det var tre fester på en kveld det, kjentes på kroppen for å si det sånn. Men det var artig da, vi tok noen bilder på vors nummer en, så herr you go: 


På tide med månedens spørsmål, så spør i vei hvis det er noe dere synes burde være med. 

lonesome traveller

 • 25.02.2016 kl. 23:03

Hei dere! Nå sitter jeg nok en gang i hytta i Åre haha. Det må være litt forvirrende å lese om livet mitt egentlig, plutselig finner jeg ut at jeg vil dra på hytta, så er jeg hjemme alene i to dager før jeg kjører tilbake igjen, og blir vel ikke her for too long denne gangen heller. Denne gangen er jeg med familien da, så det er bare en rolig og avslappende tur. Jeg tok toget med Sanne som bor på sin egen hytte litt lenger borti høgget, klokka halv fem - så vi kom fram rundt halv åtte tiden. Tidligere på dagen i dag gjorde jeg ikke annet enn å rydde opp etter kveldens vorspiel og festligheter, drikke vann, lage frokost og ligge pladask i sofaen og se Suits. Jeg har noen bilder fra kvelden hjemme hos meg, kan vise dere senere. 

Da jeg var i Åre med jentene kjøpte vi med oss kalkunbacon for å prøve ut, og det var overraskende godt faktisk. Det er mye mindre fett i det, men har den samme gode smaken.Hva har dere gjort i dag?

late night vibes

 • 24.02.2016 kl. 14:59

Dear Diary. I går våknet vi relativt tidlig etter en relativt sen kveld/natt. Kvelden besto av hjemmelaget pizza, noen runder alias og høyt konkurranseinnstinkt da vi tok i bruk en quiz-bok vi fant. I tillegg tok vi badstu og ansiktsmaske, noe som gjorde hele gjengen litt døsig utover kvelden. Da klokken begynte å nærme seg midnatt fant vi ut at vi ville bake kake haha, så da våknet vi fort til live igjen. 

DCIM\100GOPRO\GOPR0540.

Vi kjørte hjem etter frokost i går, så dro jeg rett på håndballtrening. Etter det dro jeg til Maja og vi spiste Ben&Jerrys og så "the walk of shame" artig film haha. 

DCIM\100GOPRO\GOPR0566.Vi blogges! 

noen snapshots

 • 22.02.2016 kl. 18:11

Liten update fra dagen wiho. Vi har ikke gjort mye, bare gått rundt i byen og shoppet litt småtteri. En så random kombinasjon på innkjøp som joggebukse, ansiktsmaske og badedrakt haha. Nå sitter vi litt slengt rundt i stua og prater shit og venter på at den siste nutellalefsa skal senke seg i magen før vi kan begynne å lage pizza for kvelden. Senere tenker vi å ta badstue og ha litt hjemmespa hihi. Og for de som lurer på om vi trener her, så er det bare å innrømme at vi har med oss joggesko og treningstights, meen har ikke helt kommet så langt. Treningsfri disse dagene med andre ord. Her er noen snapshots fra dagen:

DCIM\100GOPRO\GOPR0561.

DCIM\100GOPRO\GOPR0558.

DCIM\100GOPRO\GOPR0554.

solskinn og svenskgodis

 • 22.02.2016 kl. 11:07

Hei folkens! Da er vi godt plassert i hytta i Åre og det er kjennes deilig. Vi dro jo så tidlig som klokka ni i gårmorrest og kom fram på hytta før klokka tolv. Ingenting er bedre enn roadtrip i fint vær og godt selskap si! Det var noen som ville jeg skulle legge ut roadrip lista mi, den finner dere HER. Da vi kom fram dro vi på butikken og kjøpte vi opp hele ICA (nesten). Senere spiste vi en god lunsj i hytta og bestemte oss for å gå en tur i det fine været. And so we did...


Noen veldig lang tur skal vi ikke skryte på oss, men vi kom oss ut og fikk litt frisk luft. Noe som gjorde det ekstra godt å komme inn igjen etterpå. Resten av kvelden gikk ut på å lage og spise taco, spise svenskgodt og spille mafia og alias. 


 Hva synes dere om bildene?

Klar ferdig kjør

 • 21.02.2016 kl. 08:30

God morgen! Nå tenkte jeg bare å stikke innom for å si at jeg er på vei ut døren, heading towards Åre! Flytter inn i hytta vår med jentegjengen for et par dager. Så vi kjører tre biler og skal møtes og kjøre sammen nå klokka ni. Gry tidlig ja, men digg å komme fram tidlig og ha hele dagen også. Nå gleder jeg meg til å skru opp roadtrip-lista på full guffe og putre bort til nabolandet med favorittjentene mine. Vi blogges derfra! Ha en fin dag dere!

chocolate stuffed banana

 • 20.02.2016 kl. 16:46

Hei alle herlige! I dag er det lørdag og den offisielle godis-dagen, men så finnes det jo godis på hundre forskjellige nivå. Jeg har testet ut en ganske vennlig type dessert for alle som er opptatt av å redusere sukkerinntaket i hverdagen - og for alle andre også selvfølgelig! Denne desserten er himmelsk! 

Det eneste som egentlig trengs er en banan og mørk sjokolade. Ellers så kan den fylles og dekoreres med alt mulig godt. Jeg brukte mandler og skogsbær.

Snitt bananen med en kniv på langsiden så dere får åpnet den litt. Hakk opp mørk sjokolade i biter og trykk dem godt ned i bananåpningen. Strø over hakkede mandler og pakk bananen i folie. Sett den midt i ovnen på 200 grader i omtrent 15 minutter, se an litt. 

Noen som ble fristet?

skikkelig norsk

 • 19.02.2016 kl. 18:23

GOD FERIE! Herlighet trodde aldri denne dagen skulle komme. De siste timene på skolen i dag kunne vi droppet, alle i klassen satt og bare så i veggen og kom med noen tamme innspill en gang i blant til den stakkars religionslæreren som prøvde så godt hun kunne. Men hallo ungdommen var gira på ferie, can't blame us. Da jeg kom hjem rakk jeg å se ti minutter av Suits før jeg ble så rastløs at jeg kom med det sjokkerende forslaget om å dra på skitur i det fine været. Jeg tror seriøst aldri jeg har vært på skitur frivillig før, sånn utenom skole og familieturer, og jeg har nå i hvert fall aldri vært den som har tatt initiativ. Jeg spurte på gruppechaten om noen ble med, og den trofaste skifruen Loui, ble med. 


Vi gikk faktisk en mil til sammen! Så tok vi en kvikklunsj -og mandarin pause halvveis. Det var så herlig vær og skikkelig koselig! 


Flere enn meg som ble litt imponert eller? haha

lash game strong

 • 18.02.2016 kl. 16:12

Hei dere! Jeg har gått en stund nå uten vippeextensions og rakk egentlig å bli litt glad i looken, men i går var jeg hos min kjære vippedame Delaram (facebook her) og fikk en skikkelig dose med billion dollar lashes. Før har jeg hatt 11, 12 og 13 i lengde, med de lengste vippene ytterst for "dådyr-effekt", men nå bestemte vi oss for å prøve 14 i lengde med de lengste vippene midt på øyet, for å åpne dem mer. Det var veldig uvant med så mye etter en god stund uten noe, men det var deilig! Blir sikkert litt mer naturlig etterhvert også, nå lyser det nye vippeextensions haha. Det som er så fint er at det er så utrolig jevnt og fyldig, perfekt partylook og ellers.


Hvordan synes dere det ble?

ferie rundt hjørnet

 • 16.02.2016 kl. 14:23

Heihå deilig med kort skoledag! Nå tenker jeg å sette meg til rette med litt mat og the blacklist en kort stund, før håndballtrening klokka fire. Det er siste uka før vinterferien så det er bare å stålsette seg og være sterk de siste dagene. Selv har jeg en framføring i politikk i morgen og en innlevering i markedsføring på torsdag, men etter deet så er sannelig ferie rett rundt hjørnet. I ferien skal jeg blant annet på den tradisjonelle hytteturen med NYG til Åre, every single vinterferie. Så det gleder jeg meg sinnsykt til!

Forresten så virket det som en del likte videobloggen og da blir jeg så glad! Si fra hvis det er noe spesielt dere vil jeg skal lage videoblogg om senere :) Men vi blogges! Her er meg i nuet ♥

Sexy fot

Grodd litt skjegg siden sist 

Ha en fin dag! 

Morning Routine

 • 14.02.2016 kl. 22:37

Hei dere! Her kommer videobloggen jeg snakket om. Jeg spilte inn min morning routine winter edition den dagen vi skulle på utdanningsmesse. Jeg tenkte jeg kunne spille den inn en dag jeg faktisk sminket meg, hvis ikke ville den vært veldig kjedelig haha. Så ja det er ikke noe we-heart-it-inspiration-morning-routine akkurat, men det er sånn mine morgener er for det meste, with no filter xD Og jeg begynte å filme da den første vekkerklokka gikk av klokka sju, så jeg later ikke som jeg er trøtt liksom haha, det er på ekte. 

Hva synes dere?
Også må jeg dessverre skuffe dere når det gjelder Åre-video. Jeg hadde tydeligvis ikke mer enn typ tre klipp, så det ble ikke så veldig kult. 

Nyklipt

 • 13.02.2016 kl. 18:46

Hei dere! Denne lørdagen har vært så digg, jeg har ikke gjort nooe som helst. Bortsett fra å klippe håret haha, det var på tide. Jeg slappet bare av med god frokost, og en skulle tro man hadde god tid til å rekke frisørtimen som var halv fire, men så er det jo meg da. Klokka kvart over tre kastet jeg på meg det første jeg fant og stresset meg all the way til City Syd min for sent ups.. Da jeg kom hjem hadde det allerede rukket å bli mørkt så det ble litt depressing outfitbilder, men jaja. 

I kveld kommer gjengen igjen og vi skal lage sushi som tradisjon for de single rundt valentines day haha. 

Jakke fra Gant (74625 år gammel), genser fra Junkyard, bukse fra Urban Outfitters

Her er meg nyklippet ↑ Jeg klippet ganske mye så jeg lurer på hvor langt hår jeg egentlig hadde fra før av 

Vi blogges ♥

Squad

 • 12.02.2016 kl. 18:03

Takk gud for at det er fredag, er det ikke det de sier? Ah denne uka har vært travel, og selv når jeg har hatt pusterom har det endt opp sovende i sofaen foran en serie. Men nå er det endelig fredag, og jeg er ferdig med dagens intervaller og styrketrening, så nå er det taco med squaden som står for tur. Og vet dere hva jeg gjorde i tidlig i morrest? Mia vekket meg av hun klappet meg på skuldra og sa hun måtte ute å tisse (ja det er en hund, men vi kommuniserer som søstre haha), og mamma og pappa har vært i Frankrike denne uka så jeg har vært sjefen i huse. Så ja jeg måtte opp og ut med henne da. Etter det fikk jeg ikke sove lenger, så da spilte jeg like gjerne inn en videoblogg! Noen som gjetter hvilken? hehe

Randome pics som aldri ble postet på bloggen

Hvordan har uka deres vært?

fitnessboller

 • 09.02.2016 kl. 20:36

Hei og god kveld! I nuet sitter jeg i kjellerstua til Loui med to NYGz og diskuterer livet og framtida. Deilig å ha tidlig håndballtrening på tirsdager, for da får jeg tid til å slappe av og kose meg på kveldstid. Da jeg kom hjem fra skolen ville jeg prøve ut noe slags bakverk, som jeg ikke visste helt hva jeg skulle kalle, så det ble fitnessboller. Jeg ble inspirert av en venninne som hadde lest noe lignende på en blogg. Det er bare en grunnoppskrift, som man kan gjøre veldig mye morsomt med.

Det dere trenger er:

♥ 300/400 gram havregryn eller havremel

♥ en boks mager cottage cheese

♥ 4 egg

♥ 1 ts bakepulver 

Jeg var ikke så nøye med hvor mye jeg brukte av førstnevnte, men tok ca halvt om halvt av havregryn og havremel. 200 grader varmluft i ca 20 min.

Jeg delte røra i to deler og tok mørk sjokolade i den ene og rosiner i den andre. I tillegg tilsatte jeg litt kardemomme for å få den typiske bollesmaken. Andre ting som kan tilsettes er for eksempel ost og skinke, salt og pepper og egentlig hva som helst

De fikk en veldig artig form haha, men de ble kjempegode og ikke mist er de sunne! Perfekt å ha med på skolen og trening, eller kose seg med til kvelds med bunost og kakao foran tven.


Hva synes dere?

bursdagsbarn i dag

 • 07.02.2016 kl. 12:05

God morgen! Beklager at det ikke ble noe blogging i går, jeg rakk det rett og slett ikke. Dagen i går startet derimot veldig rolig. Jeg var hjemme alene og våknet av dagslyset inn vinduene, så satt jeg meg med en herlig frokost og så serie i sofaen. Litt senere dro jeg på City Syd med fiol og handlet litt til kvelden, deretter dro vi på 3T og trente en stund med Maja, og plutselig var klokka fem. Da innså jeg at jeg hadde det sykt travelt, for jeg hadde booket barnebursdag på Lazer X klokka 18.45, med jentene. Haha jo eldre man blir, jo barnsligere blir man kanskje. Det var sinnsykt morsomt da, sprang rundt i en svart labyrint og skjøt på hverandre med laserpistol, mye hysteri og hyling med andre ord. Etter det dro vi, 10 jenter på Solsiden og spiste på Una, resten av gjengen var enten på jobb eller bortreist. Og når klokka begynte å nærme seg 7.februar, altså 00.00 dro vi på hjemmefest til en kompis. Så der ble det flere doser av bursdagssanger og gratulasjoner. Men jeg glemmer at det egentlig er i dag jeg har bursdag, så kake og is blir det masse av i dag også. Her er gavene jeg fikk av mamma, pappa and my beloved NYG ♥

Ha en strålende dag! ♥

Friyayyy

 • 05.02.2016 kl. 20:08

Hei! I dag var klassen på utdanningsmesse i Trondheim spektrum for å bli fullstappet av brosjyrer og sitte igjen med dobbelt så mange spørsmål som vi hadde da vi kom. Eller det gjelder kanskje ikke alle da, men meg hvert fall. Det er så mye jeg vil gjøre, jeg vil prøve alt, så hvor starter man? Det var uansett en finfin dag. Da vi hadde vært der noen timer, kjørte vi inn til byen og spiste lunsj på Mormors Stue, Trondheims kooseligste, gamle spisested. 


Martine, Markus og Thea ♥

Markus, Louise, Martine, Johanna, Thea og Nora ♥


Jakke fra Junkyard, bukse fra Bikbok, sko fra Adidas, klokke fra Michael Kors

Januar favoritter

 • 03.02.2016 kl. 16:17

Hudprodukt - Disse fuktighetskremene fra Clinique, elsker dem! Den store bruker jeg som dagkrem, altså når jeg står opp om morgenen, den lille bruker jeg rundt øynene, og den på tube bruker jeg om kvelden før jeg legger meg. 

Hårprodukt - Shampoo og balsam fra Bed Head

Frukt - haha sykt random kategori, men månedens favorittfrukt er uten tvil appelsin!! De er så gode for tiden.

Serie - Jeg så jo ferdig Friends på mandagen, så gjennom hele januar har Friends vært på delt førsteplass med Making a Murderer hehe. Tok meg bare noen dager å se dokumetaren om Steven Avery, så den kan også anses som en favoritt denne måneden. 
Pålegg - Everyday craving på peanøttsmør og syltetøy, på ristet brød eller havrepannekaker, holy macarony thats hella good

Sang - Me, myself and I

 

Favoritt klesplagg - Russegensern vår selvfølgelig
Hva synes dere om innlegget?

Siden sist

 • 02.02.2016 kl. 19:29

Hei! I dag var det volleyballturnering på skolen. Det var morsomt så lenge det varte, laget mitt gikk ut etter andre kamp, så da var det egentlig bare å dra hjem haha. Ble en kort dag, var hjemme hos Katrine med halve squaden allerede klokka 11. Nå kom jeg nettopp hjem fra håndballtrening og skal gjøre litt skolearbeid med Martine etterpå. Her er bilder av gårsdagens middag, nydelig stekt laks i honning og sitron med ris og avokado&mango salat ♥Forresten så kom jeg jo hjem fra Ålesund/Molde på søndagen, etter en morsom helg. Vi vant første mot Ålesund og tapte kamp nummer to mot Molde med et par mål bare, helt greit resultat, men selvfølgelig alltid kjipt med tap. Jeg bladde gjennom telefonen min, og her er de siste bildene jeg har tatt. De to første fra venstre er fra helga, de tre neste er på skolen, så har vi et tatt på 3T, så har jeg sett ferdig Friends for første gang!! 10 sesonger er sett ferdig, sykt trist. Og de to siste er fra i dag. Ble bleffa til av en fotball i låret på treninga.

Hva har dere drevet med i de siste dagene?♥

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no