hits

starstrucked

 • 26.02.2015 kl. 22:33

Hei og hoppsann alle fine! Jeg er så glad for tiden altså, (kan eventuelt ha noe med det at jeg har kjørt opp å gjøre heh..) I dag var jeg på håndballsamling fra ti til fire, kom hjem og så en episode Sex and the City (finnes det en kul forkortelse for det??) - Hvis noen har det, så send kodeord Kul Forkortelse til 1900 kødda haha jeg er morsom. - Og etter det dro jeg og Johanna og så en håndballkamp. Forresten mens vi satt på tribunen kom en relativt kjent person inn døra og satte seg RETT ved siden av oss, det var ingen ringere enn selveste Ida Alstad hahaha, i Heimdalshallen liksom (starstrucked!)

Gikk litt crazy med redigeringen i dag, beklager.

Så fikk jeg førerkortet i posten i dag! Kan ikke si jeg var veldig heldig med bildet hahah, men who gives a shit, jeg kjører bil, det er det viktigste.

pena <3

Hvordan har dagen deres vært?

JEG HAR LAPPEN

 • 24.02.2015 kl. 19:49

Æææh for en lykke! Jeg kan ikke beskrive hvordan det føltes å bestå, jeezes hvem hadde trodd det daa. Jeg våknet opp klokka seks i morrest og spiste varme rundstykker med gomme og så Sex and the City, bare for å prøve slappe av. Jeg var faktisk unaturlig avslappet fra før av. Så kom kjørelæreren min og hentet meg klokka sju og vi kjørte en times tid før sensoren kom :(( Da kom nervene ass, men det gikk jo veldig greit da. Det tok ca 45 minutter og jeg kjørte rundt Malvik, Ranheim og Tyholt.

Så i dag har jeg ikke gjort annet enn å kjøre bil da, miin egen lille, fine bil ♥ Jeg kjørte Hanna til tannlegen, kjørte hjem Maja, Nora, Katrine og Anna fra skolen, kjørte Pernille til kirka (av alle ting), hentet Johanna til typen, og kjørte til Tillertorget for meg selv og shoppet litt haha. Jeg føler meg fri som fuglen!! Er den ikke fiiin?

all dressed up

 • 22.02.2015 kl. 16:06

Hei! Nå er jeg tilbake i kalde Norge og det snøør faktisk. Litt av en kontrast å komme hjem til skole, grovbrød og parkas etter en uke bestående av ferie, iskrem og bikini. Jaja jeg har hatt en fantastisk uke med familien og plassen, været, alt passet meg helt perfekt. Jeg har igjen litt bilder jeg ikke rakk å få blogget, hadde en uke på meg da men likevel haha.. Her er antrekket jeg hadde på meg siste kvelden.

Kjolen er fra Junkyard HERHva synes dere?

bilder fra dagen

 • 21.02.2015 kl. 01:00

Hei!

I dag var den siste hele dagen, i morgen går flyet klokka tre, så vi må dra herfra i ett tiden. Åh jeg kjenner jeg kunne vært her mye lenger, men blir greit å komme hjem til håndballen og jentene. Jeg skal uansett nyte de siste timene i morgen, slikke litt sol og iskrem før takeoff.

I dag var det også litt vindete så vi gikk oss en tur langs havet, og det var så store bølger at stranda var stengt. Vi spiste lunsj på The House nyydelig grillspyd med kongereker og kamskjell. Her er noen bilder:

yuum

Kveldens antrekk kommer senere ♥

gult og stripete antrekk

 • 19.02.2015 kl. 20:43

Hei! I dag har det vært litt overskyet så vi tok turen nedi gata og så litt i butikker og spiste club sandwich til lunsj. Det er faktisk en del fine butikker her, ikke sånn typisk harry-grancanaria-stil, men ordentlige butikker som Hilfiger, Ralph Lauren, Hugo Boss, også Mint (posen på bildene under) som har andre merker som Michael Kors, Burberry, Juicy Couture og flere. Veldig mye fint å se på hvertfall.

Litt senere på dagen kom sola tilbake og jeg sovnet godt på solsenga. Nå kom jeg nettopp hjem fra joggetur med mamma og pappa, faktisk den tredje mens vi har vært her, tommel opp for det ass. Eller nettopp og nettopp da, jeg sitter her egentlig nydusjet og skal spise middag snart.kjole fra Choies HER i medium, klokke fra Daniel Wellington, sko fra Tommy Hilfiger, solbriller fra Rayban

Hva synes dere?

palmer og grønn te

 • 19.02.2015 kl. 00:22

Hei dere!

Dagen i dag har vært ganske lik de andre dagene her nede - bortsett fra at jeg har lakkert neglene gule, noe jeg aldri har gjort før, pluss at jeg er en god del mere solbrent siden sist. Jeg har nemlig gått ned fra solfaktor 30 til 20 på bryst og armer, og fra 20 til 15 (!!) på mage og føtter, woho der fikk dere et innblikk i livet som ginger i vintersola på gran canaria. Også har jeg en rygg også da, men den er jeg så brent på at det snakker vi ikke om hahah.. Neida er ikke så ille ;pEr så morsomt å shoppe på supermarkedene, som er stappfulle av masse jalla morsomme greier, for eksempel disse fine teene (teene??) haha ja.

Bikinien kjøpte jeg på the mint company, en butikk her med masse fine merker.

Hva synes dere?

kveldens antrekk

 • 18.02.2015 kl. 01:40

Kjolen er fra Zara, lånte den med meg av Johanna ♥

Hva synes dere?

besøk av en venn

 • 17.02.2015 kl. 23:10

Hola! Jeg lever fortsatt det søte liv med sol, sommer og margaritas her nede i Spania. Dagene er ganske like; herlig frokost med masse frisk frukt og godsaker, ligge ved bassenget med musikk på ørene og en god bok, lunsj på en av restaurantene i gata og mere soling helt til vi blir brent og går opp på rommet og ordner oss til middag.

Har ikke postet noen bilder på bloggen av meg selv siden jeg kom hit haha (utrolig nok), og det første jeg har å by på ble tatt på et random toalett, very classy.går ikke på noe diett når jeg er på ferie altså, her er det all in or nothing

Louise my dear friend er også på gc med familien, bare noen minutter unna med taxi. Så i går kveld fikk vi besøk på hotellet, og vi spiste nydelig biff hele gjengen. Senere ble det noen fargerike drinks på meg og loui da hehe.Sushi til lunsj

 • 16.02.2015 kl. 10:13

Heii! I går solet vi oss ved bassenget til de fleste kjente antydninger til solbrenthet haha, tok ikke så veldig lang tid. Jeg ligger og leser og plutselig sovnet jeg, så blir jeg liggende i samme stilling og sviii kroppen i flere timer. Til lunsj gikk vi langs promenaden jeg snakket om og spiste på en fantastisk sushirestaurant etter anbefaling fra frøken badendyck. Skikkelig ordentlig god sushi. Jeg tok noen outfitbilder som dere kan få se litt senere.

Haha måtte bare ta med han her, kostet meg jo tross alt en euro og ta bilde av han, så ga han meg tommel opp da, made my day worth living. Det er veldig mye god underholdning langs promenaden, sirkusartister og masse steming.Hotellet vårt heter forresten Riu Palace and Resort MelonerasHa en fin dag ♥

Finally arrived

 • 15.02.2015 kl. 20:00

Hei folkens! Skulle til å si at det var godt å se dere igjen haha, jeg føler energien deres helt hit altså!;p Det er så fint her, helt fantastisk. Hotellet er så stort og behagelig, også er det en utrolig søt promenade rett nedenfor med overraskende mye bra shopping og restauranter. Vi kom jo i går, så i dag er den første hele dagen, og enda har vi sett masse fint allerede. Det er stor sol og 25 grader her nede! Bildene under tok jeg i går, men var så utslitt at jeg slukna før de rakk å komme noen plass.

Bildet over er utsikten fra hotelrommet til meg og Pernille. Under ser dere noen bilder av rommet innvendig.

Så fint og rent design og deilig med så stort og fint bad. Haha masse komplimenter nå, men jeg mener det! Er i lykkeruusBilder fra dagen kommer senere! Vi blogges!

iskrem feri fest og syden

 • 13.02.2015 kl. 15:27

Heii! ENDELIG er det vinterferie, jeezes det er herlig. Jeg sluttet halv tolv i dag etter tyskprøve som gikk bra til tross for at det er fredag 13. Etter skolen har jeg bare pakket og spist iskrem, koser meg skikkelig altså. Jeg drar jo til Gran Canaria i natt, så må pakke ferdig alt nå. I kveld skal jeg nemlig på ball, eller det er heimdalfest da, for vgs elevene. Blir vel funny, og blir vel fantastisk å våkne i natt/morgen tidlig. Vurderer å bare være oppe og party hard hele natta, haha kan henne det blir en stk. angrende passasjer på flyet da. Overskrifta er da forresten knyttet til hvordan livet mitt står til at the moment.

på tide å koste støv av disse gutta ↑ klar for å bli grilla

Vi blogges forhåpentligvis fra gc! HA EN FANTASTISK FERIE ♥ Åh som jeg gleder meg til å spise meg kvalm på tax-free godter hæhæ

ny favorittights

 • 11.02.2015 kl. 21:23

God kveld! Nok en travel uke går meg hus forbi, og jeg henger bare såvidt med. Kan nesten ikke vente til vinterferie og varmere strøk, herreguud skal bli godt! I går hadde jeg, Anna og Johanna sleepover igjen og "øvde" til økonomiprøve. Det var koselig da ♥ 

Nå tenkte jeg å vise dere min nye favorittights, (hater sånne ord, tre like bokstaver etter hverandre, samme med fotbaLLLag.) Jeg blir forvirret. Men uuansett da. Jeg har alltid elsket 2XU fordi de sitter som slangeskinn på kroppen. Nå har det seg slik at 2XU tightsen har blitt et symbol på norske tenåringsjenter, og det hadde vært fint med noe nytt kanskje. Fikk en tights fra 3T-shop som sitter minst like godt! Den er fra Skins, HER jeg har den i small.

// reklame
Noen som har prøvd den? Hva synes dere?

Verdens beste bursdag!

 • 08.02.2015 kl. 16:36

Herligheet for en fantastisk bursdag jeg hadde i går! Den kunne ikke blitt et hakk bedre engang, rett og slett perfekt. 3T hadde 30-årsjubileum i går, så det ble to fluer i en smekk med 18 årsfeiring i tillegg. Og jeg fikk feiret den med mine beste venner og familie. Det var helt sjuki, jeg fikk bursdagsgave fra Truls Svendsen oog danset på scenen med Vinni hahaha omg. Det ble en laang natt med mye festing og artigheter. Jeg kan gå gjennom hele dagen med dere haha:

Den startet tidlig med gaver på senga. For en liten stund siden fikk jeg en Mini Countryman av mamma og pappa (!!), og det var jo liksom 18-årsgaven. I tillegg fikk jeg en miniutgave av den i går da hihi. Så fikk jeg en nydelig veske av mine kjære onkler i Oslo, tusentaakk! Jeg sto opp og spiste oreokake og så film hele morgenen.

Når klokka ble halv tre ble jeg og Johanna kjørt til Clarion for å sjekke inn på en suite for dagen. Og jeg hadde iingen anelse om at jentene var der fra før av! Ble så sykt overrasket og glad, herlighet. Så der ble det masse kake og gaver, før vi startet med å ordne oss for kvelden med masse  musikk og stemning.

Vi startet jo klokka tre, og jubileumet startet ikke før sju, så da ble det tid for roomservice først!Det skjedde en litt syk ting i tillegg til alt det andre syke haha. Etter showet var ferdig i ca tolv tiden dro vi jentene tilbake på suiten og hadde nach der. Og når det ble senere begynte folk å dra hjem. Så jeg, Louise og Maja bestemte oss for å ta nachspielet videre til badekaret. Der lå vi helt avslappet med musikk og champagne, helt til vi hørte masse dunking på døra. Vi tenkte at noen hadde gått seg vill så det var såvidt vi giddet å åpne. Men så hoppet Maja ut og åpnet, og det viste seg at brannalarmen hadde gått hahah, så folk stormet inn på badet vårt og begynte å kle på oss, og vi sprang ut i bare morgenkåpe. Måtte stå ut i snøstorm, med alle hotellets gjester, i bare føtter og morgenkåpe splitter naken under. Hahahah når vi våknet i morrest føltes alt bare som en fjern drøm, trodde jeg var med i Hangover 4 eller noe.Må bare si tusentakk til nyg og mamma og pappa, og alle andre som gjorde dagen perfekt ♥ ♥ ♥

månedens spørsmål

 • 07.02.2015 kl. 09:00

Når blir du 18 ? 

7. februar, altså i dag wiiKan du lage flere videoer?

Jeg elsker å lage videoblogger, men det tar jo litt tid da. Jeg rekker jo å lage en del innlegg på den tiden jeg bruker på en video. Men gjerne kom med forslag til hva jeg kan videoblogge om. Vet ikke om dere liker de meg-og-jentene-på-tur-videobloggene eller de når jeg sitter og snakker bullshit for meg selv haha.

Kan du fortsette å legge ut sunne oppskrifter?

Ja :)

Hvor på Gran Canaria skal du i vinterferien?

Mas Palomas Meloneras, ååh gleder meg

Hva drikker du på fest?

Perfekt å svare på det i dag da ;p neida haha. Det er litt forskjellig, går kanskje mest i vin og kalinka

får du lov av foreldrene dine å drikke alkohol?

Ja, blir ikke oppfordret til det men altså. For å være helt på kanten ærlig, så ser jeg litt på det som øvelseskjøring. Hadde vi bare kjørt opp på 18årsdagen uten noe øvelseskjøring hadde vi jo endt opp i grøfta med en gang, på samme måte som alkohol. Trenger litt øvelsesdrikking ;p (med kvalifisert lærer seff)

Har du et godt forhold til foreldrene dine?

Ja 

Hvor er joggedressen fra?

Run&Relax fra 3T-shop HER

Hvilke jente og guttenavn liker du best?

 Oi vanskelig, nei shit det aner jeg ikke..

Hvilken sminke bruker du til hverdags?

Hmm når jeg sminker meg på skolen bruker jeg vel concealer fra Bobbi Brown, pudderfondation fra Bare Minerals, sjokoladepudderet fra TooFaced, maskara og bryntegner fra litt forskjellig.

Har du og nyg alltid gått i samme klasse? Går hele nyg i samme klasse nå?

8 av oss har gått i samme klasse i 10 år. 9 av oss går i samme klasse nå, 2 går idrett på samme skole og 2 går på annen skole. 

skal du til syden med venner i sommer?

Ja jeez gleder meg, skal til en plass i Hellas da hehe


Har du tatt botox i leppa?

Nei

hvor får man tak i kakemiksen?

Jeg kjøpte den på Meny

Drikker du te?? Har du en favoritt?

Tja gjør det en gang i blant, men tar liksom det vi har hjemme. En som er sykt god er strawberry-cupcakes smak fra Lipton

lager du headerene dine selv?

Nei desverre, sånt er jeg skikkelig dårlig på

hvor lenge har du spilt håndball?

Det blir vel 12 år tenker jeg, startet i 1.klasse og har gått siden

dette er to år gammelt

Er det fortsatt bestemoren din som baker brød til deg? I så fall, har du mulighet til å legge ut oppskriften?

Ja herlighet det er på tide å få den oppskrifta ut på bloggen. Jeg har aldri prøvd å bake det selv, har jo en luksusbestemor som kommer med ferskt brød med en gang jeg er tom. Men jeg skal prøve det, og legge det ut når den tid kommer!

Favoritt frokost?

Hmm kan vise dere litt bedre senere, men enten cottage cheese med frukt og havregryn, eller en sånn "flakes and berries" frokostblanding, eller havregrøt med bær.


Hvilke fag har du på videregående nå, og hvordan er de?

Nå har jeg markedsføring, økonomi og rettslære som valgfag, ellers har jeg norsk, historie og gym. Neste år bytter jeg ut økonomi med politikk og rettigheter troor jeg. Jeg liker ikke økonomi særlig godt, det er liksom et ekstra mattefag i mine øyne. Markedsføring er også en utfordring fordi det er så myye stoff. Rettslære synes jeg er veldig interessant og det er vel favorittfaget mitt nå.

Hva er planene dine for etter videregående?

Ikke spør meg om det da :/ Har ikke peiling..

Hvor ser du deg selv om 10 år? :D

Standup komiker og breakdancer på heltid, neida i kassa på BK, neida aner virkelig ikke.

Når ble gjengen din en gjeng? Liksom på VGS eller US?

Både og, tok med gjengen fra us til vgs og utvida litt der da haha

spiller alle i vennegjengen håndball?

Alle har spilt håndball, og det var en tid da alle spilte på Heimdal, men nå spiller ikke alle nei ♥


Når starter du på skolen?

08.00 hver dag

Har du noen tips til å få finere mage og bli mer fornøyd med kroppen sin?

Få orden på kostholdet først. Det er lite vits i å trene litt her og der og spise bare dritmat. Jeg har hørt at kostholdet gir 70% av resultatet, og treningen gir 20%, så det er noe å tenke på.

Hvor liker du helst å spise i Trondheim?

Graffi, Sebastian og Una Pizzeria er sånne koselige plasser jeg kunne tilbringt en lørdagskveld på. Lunsjplasser jeg liker er Sabrura, Bari og Kvikk bar.

Hva er din favoritthelgekos?

Hmm mye forskjellig godt da, men smågodt slår som regel ikke feil. Hvis du tenker på et sunnere alternativ, så er jo frukt og smeltet, sjokolade en sikker vinner.

Har du et godt forhold til lillesøsteren din?

Ja bff's <3<3<33


Hva er det beste til du kan få til middag en ukedag?

Laks, potet, agurksalat og kesam ♥ kylling, ris og salat ♥ wok med kylling eller svinekjøtt ♥ og kyllingburger med masse nam

Jobber du med skolearbeid i helgene?

Hm heh nei, helg er hellig for meg ass.

Hva er ditt beste mellommåltid tips?

Cottage cheese med (hva enn du liker), eple/banan kanel og rosiner. Denne er en favoritt:


Syns du d er dyrt å spise sunt?

Njæ joda jeg skjønner hva du mener. Heldigvis er det mamma og pappa som handler, jeg skriver bare liste over hva jeg trenger. Men det er klart at en pose smågodt er mye billigere enn en fruktsalat på en lørdagskveld, kan lett bli en enkel utvei.

synes du Parajumperen er varmere enn peak jakken?

Jaa en helt annen verden, fryser ikke i pj'en nei

Hva bruker du å rense huden med?

En serie fra Shiseido ↓


Snuser du? Ser sånn ut i første bildet...trodde du var 'alt for helsa' jente? Ellllller tar jeg helt feil?

"Alt for helsa jente" er vel liitt å ta i, men nei jeg snuser ikke

Hvor pleier du å handle klær mest, dyre butikker slik som høyer, eller butikker som hm, bikbok osv?

Hmm handler nok mest på bikbok, zara osv

Har du noen gang trynt på mopeden eller krasjet?

Neii faktisk ikke

Bor du langt unna skolen?:)

Tar fem til sju minutter å kjøre, så er ikke så veldig langt unna nei

Hvor ofte trener du i uka?

Har håndballtrening mandag, tirsdag, onsdag og torsdag. Kamper som regel på lørdag og søndag, så prøver jeg å presse inn noen timer på 3T i løpet av uka.

hvortid begynte dere å spille håndball med klister?

16 år tror jeg

Hvis du skal beskrive vennegjengen din med tre ord, hva ville det blitt?

Livsglad, lojal og jævlig morsom


 


Det var alt for denne gang, legg igjen en kommentar hvis det er noe du vil ha svar på neste gang, så skal jeg prøve så godt jeg kan å svare på det! 

bare kall meg Shrek

 • 06.02.2015 kl. 18:23

Hei! Endelig er det helg etter ei travel uke, jeezes har ikke blogget siden mandag. Jaja nå er det (nesten) bare å senke skuldrene. Har jo bursdag i morgen, så det er litt å gjøre før det. 3T har 30-års jubileum samme kvelden så jeg og jenten får egen suite og bord på Clarion, der det skjer. I dag har jeg derfor vært en tur i byen å satt på vipper på Glimt og fått profesjonell selftan hahaha, latterlig egentlig. At man faktisk kan få gjort det hos proffe. Jeg gjorde det på Britannia, for 450 kr.

Så dro jeg innom Kvikk bar og fikk heerlig lunsj på Solsiden, seriøst elsker det. Sushi og smoothie av avokado, fersken, ananas og eplejuice, som het Spa. Den var dritgod, anbefales!Så må jeg bare forberede dere på det forferdelige synet av meg/Shrek på bildene under. Jeg er nemlig grønn på hele kroppen, og her snakker vi knæsjgrønn! Det skal dusjes av etter åtte timer og så skal jeg liksom bli fantastisk nydelig brun og fin, så det blir jo spennende. Inntil da må jeg gå rundt som Shrek da, eller jeg foretrekker Fiona. Vi ligner faktisk utrolig mye akkurat nå, grønn i huden og rød i håret.Nå må dere ha meg unnskyldt FOR JEG SKAL BAKE OREOKAKE! hæhæ det er det lenge siden dere har hørt ja. Grattis matern du fikk tilbake prisen for kul blogger som gir faen i livet <3<3<33 Liker det. Ha en fin kveld alle fine fine ♥

mandagsbarn

 • 02.02.2015 kl. 17:40

Hei alle mandagsbarn, og alle andre barn for den del! Alltid like mindfucking å våkne klokka sju på en mandag etter å ha rukket å snudd døgnet totalt på to dager. Jeg er alltid våken så lenge jeg kan i helgene for å utnytte friheten for fullt, noe som kommer tilbake til meg på mandagsmorgen såklart. Dette blir den første helvettesuka i år, noe jeg kjenner jeg ikke gleder meg så mye til. Har dobber kjøretime i morgen tidlig og teoritime på kvelden, resten av uka er det framføring, innlevering og prøve da. Skal skrive essay om blogging nå, spennende altså. Hvis noen har gjort noe lignende før, kan jeg godt bli inspirert hehe.. Så teller jeg ned dagene til lørdag, for da er det en morsom dag for min del hihi, nå kan dere luure ja.

 

#kul med tshirt fra Junkyard her på halv pris Hva synes dere om bildene?

smil for søndag og iskrem

 • 01.02.2015 kl. 18:33

Hei! Det har vært mye håndball i helga, eller to kamper, men det tar liksom hele dagen. I dag startet prosessen klokka 1100, da må jeg spise → så er det oppmøte klokka 1200 → så er det kamp klokka 1300 → så er kampen ferdig klokka 1400 → så kommer jeg hjem en halvtime etter og bruker en halvtime på å komme meg i dusjen → så jeg dusjer klokka 1500 → og prosessen avsluttes nærmere 1600. Da ble det rester fra gårsdagens taco, finnes ikke noe bedre enn det. For dere hånballinteresserte så vant vi mot sverresborg i 2.div i går, og mot strindheim i 3.div i dag, jippi. Snart kommer jentene hit, nygkveld og oppsummeringssøndag med ben&jerrys på menyen.Ha en fin kveld! Btw så er det Killers som er søndagsfilmen på TV3 i kveld, den er såå bra, my fav ♥

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no