hits

heello norway

 • 27.02.2013 kl. 19:16

halloooo mine kjæreste, høyst savnede lesere!!

Kom hjem for omtrent en time siden og nå sitter jeg og spiser grovbrød med makrell, føles egentlig litt godt på være trygt tilbake på norsk jord igjen. Det har vært et slitsomt døgn med reising. Startet jo i går ettermiddag, men jeg har funnet ut at jeg har begynt å like flyturer igjen! Jeg sier 'igjen' fordi når jeg vår liiiten så elsket jeg fly. Når noen spurte meg "Ka e det beste du vet i hele verden?" så svarte jeg alltid "fly og pannkak" hahaha. Også kom en periode der jeg var liivredd for å ta fly og nesten hver flytur ba jeg om at vi ikke skulle styrte :(((( stakkars meg.

Uanseett, over til Sør-Afrika! Jeg har vært på den mest fantastiske reisen man kan tenke seg! Jeg har hatt så mange utrolige opplevelser og det føles som jeg har vært bort i en evighet. Vi har bodd på fem forskjellige hotell på de tolv dagene vi har vært borte og det har vært fem helt forskjellige opplevelser. Vi har gått fra hotell midt i jungelen med løver, elefanter, aper og alle slags dyr dere kan tenke dere, gående utenfor rommene våre - til et heerlig hotell på stranden, med soling og drinker på stranden hver dag - til luksushotell midt i storbyen med shopping. Men mer om det siden!


haha pena


Slenger med noen bilder som ble tatt for noen dager siden, bare sånn at dere husker meg! haha neida. Takk til nora som har gjort en super jobb med bloggen♥♥ Og til dere som kommenterer stygge ting til min elskede nåri, you can go to hell :-) Forresten så tenker jeg å ha egne innlegg om plassene vi har vært på, hvis dere synes det høres greit ut? Er sikkert litt interessant for dere å lese om Afrika, eller?

Noen som har savnet meeej? (plis si ja) xD;p

update from africa

 • 16.02.2013 kl. 00:17

Helluu! Ååh nå er vi endelig fremme i Johannesburg og ligger på et hotell som er ca 10 meter unna flyplassen. Vi skal videre med fly i morgen tidlig, og jeg vet egentlig ikke helt hvor vi skal haha. Det tar bare en time da, så skal vi midt i jungelen og bo en sånn hyttegreie der. Men ja det er faktisk så heerlig å være på jorda igjen haha, etter en så lang flytur. Men noe som var sykt herlig var at vi hadde hver vår tvskjerm og de hadde alle slags serier, så jeg så frustrerte fruer, CSI, criminal minds, friends og ja mange andre serier, var stort sett det eneste jeg gjorde. Forresten så er det mange som lurer på hva faaen jeg egentlig gjør i Sør-Afrika haha og det skjønner jeg jo egentlig. Mimmi blir 70 så hun har spandert denne turen på familien sin, så alle er sammen i afrika for å feire bursdag haha :-)

Åå haha jeg holdt på å glemme at bloggen ikke er min lenger, men jeg ser Nora gjør en kjempejobb!! Hei noriis du e superflink altså♥♥ Nå skal jeg gi meg, så får dere kose dere masse videre! Her er noen bilder fra dagen min.
Hva synes dere om bildene? ♥♥

videoblogg

 • 14.02.2013 kl. 21:41

Dette kan være det siste innlegget av meg på en stund faktisk. Jeg ser ikke bort i fra at det er internett på det første hotellet vi skal liggeover på, i Johannesburg, Sør-Afrikas største by. Men jeg tør ikke å love dere noe som helst. Kryss fingrene for bloggmuligheter på den store ferden miin! Men uansett så må dere følge med på bloggen min i ferien, fordi jeg har en hemmelig overaskelse til dere!.

Her er en videoblogg dere kan kose dere med haha.

HA EN STRÅLENDE VINTERFERIE FOLKENS!

bare noen timer igjen

 • 14.02.2013 kl. 20:10

Heihei folkens! I dag etter skolen har jeg bare pakket og gått litt rundt om kring. Jeg har spilt inn videoblogg som kommer i kveld og bildet over er bare et bilde av den herlige skolelunsjen min, jeg følte jeg måtte dele den med dere. Jeg får jo selvføgelig litt sommerfeeling av å pakke solbriller og bikinier og jeg kjenner at jeg virkelig savner sol og sommer! Et litt tips hvis dere vil mimre litt og få litt flashbacks fra sommeren, smør solkrem på armene! Det lukter seriøst vidunderlig og er definisjonen på sommerlukt!

Jeg og Pernille dro på butikken i stad og kjøpte Grey's Anatomy sesong åtte, som vi kan se på flyet, er det forresten noen av dere som har tips til en annen serie det er verdt å ta med? Ååh kan ikke tro at det er bare noen timer igjen til jeg sitter på et fly på vei til Sør-Afrika! That's just crazy. Vi drar i femtiden i natt/morgen tidlig.closeup time

 • 13.02.2013 kl. 23:01

Her kommer et innlegg med kleine closeups og jeg får sikkert en del av de kommentarene "ahgaad du tar alltid closeups, hvem tror du at du er?" hahah jaja jeg kunne ikke brydd meg mindre, så det er bare sløsing av tid og energi. Jeg tenkte faktisk bare å ta noen bilder av meg sånn at når jeg kommer hjem fra Sør-Afrika med myggstikk på hele kroppen, solbrent som fa*en i ansiktet og kloremerker fra løver, så kan jeg se tilbake på hvordan jeg en gang så ut, haha neeida. Jeg har planer om å spille inn en liten avskjedsvideo til dere i morgen forresten, but only if you want me to, naah jeg gjør det vell sikkert uansett jeg.

good night ♥♥♥♥
Hva synes du om bildene?

sunn og god snacks

 • 13.02.2013 kl. 16:10

Hei dere!

Dere vet når man kommer hjem fra skolen og man bare mååå ha noe snacks, enten sjokolade, potetgull, kjekse eller hva som helst! Eller kanskje det er bare jeg som er sånn, haha. Jaja uansett, jeg har et supert tips til dere som er som meg når det gjelder dette. Stekte gulrøtter!

Jeg skjærer opp en gulrot i fire deler slik at de blir lange og tynne. Ta matolje i en panne og legg gulrøttene oppi. Ta på litt over middels varme, dette kontrollerer man egentlig helt selv, kommer ann på hvor stekt man vil ha dem. Jeg liker når de er veldig godt stekt. Ta på litt salt og pepper på dem mens de stekes. (De blir ekstra gode med litt ekstra salt og pepper.)

Det her er jo både sunt og godt, perfekt når man kommer hjem fra skolen og vil ha noe godt!

Noen som vil prøve det ut?

syke matholck

 • 12.02.2013 kl. 19:39

Hei dere! Har ikke fått blogget noe i dag ettersom jeg har vært syk og bare ligget og slappet av, sovet, spist og sett serier. Så dette blir jo et superkjedelig innlegg om syke, sminkefrie meg. Jaja livet er ikke bare en dans på roser. I morgen har vi engelsk skrivedag, noe som jeg helt fint kunne klart meg uten. Gleder meg bare såånn til ferie nå!! Og det er det sikkert flere som gjør. Dette er meg i dag.
Flere som gleder seg til ferie? haha neeeei sikkert ingen.

kveldsblogging

 • 11.02.2013 kl. 21:05

Holder på med lekser og rydding av rom på samme tid her nå. Har to framføringer i morgen og jeg må pakke til Afrika, drar jo tross alt på fredagen. Og dere må bare høre det her!! Jeg hadde jo familiebursdag i går, noe som vil si ♥KAKE♥ ikke sant, og i dag var det jo igjen masse. Men istede for å spise kake til kveldsmat så spiste jeg melon, appelsin og youghurt! Sååå (hvis man ser bort i fra de fire kakestykkene jeg spiste til lunsj) så har jeg vært veldig sunn i dag! Trente på 3t etter skolen, spiser sunn kveldsmat og gjør lekser! DETTE ER STARTEN PÅ ET NYTT LIV :-))):-):-PP Og ikke nok med det folkens, men jeg har mer oppskjært melon i en boks i kjøleskapet som jeg har tenkt å spise til frokost. Andbefaler dere det, å skjære opp frukt kvelden før og spise til frokost eller ta med på skolen eller jobb eller barnehagen for den del hehe.

Ha en fin kveld videre, god natt!♥

vann med smak

 • 11.02.2013 kl. 14:49

Hei dere!

Tenkte å komme med en liten anbefaling nå. For litt siden fikk jeg tilsendt en pakke fra 'Vann Pluss' og det de selger er smakspulver som man kan tilsette vann for et bedre alternativ enn saft, brus og kaffe foreksempel. Det er superenkelt og smaker godt. Det er seks forskjellige smaker i hver pakke og jeg tror man får to pakker på kjøpet i tillegg til en flaske.

Her kan du se noen av smakene de har. Tropisk frukt, blåbær/solbær, eple&pære, sitron, iste/iskaffe og pink lemonade.

Dette er genialt på trening, og også ellers. Dere finner nettsiden deres HER

Noen som har prøvd det?

// sponset innlegg med egne meninger

morsdag/ bursdag

 • 10.02.2013 kl. 20:51

goood kveld kjære lesere

I dag sto jeg opp klokka åtte, noe som nesten har blitt en vane pga håndballkamper. Får spørsmål om hvorfor vi har så mange kamper, og jeg aner ikke haha. Kan hende det bare virker sånn ettersom jeg skriver om det hver helg, men vi har jo ca 3 kamper hver helg da. Og i denne helga har vi tapt en og vunnet to. Den i morrest vant vi 32-34 mot Byåsen og det var egentlig bare en treningskamp, men jeg ser på det som en kamp likevell jeg haha.

Uansett jaa i dag er det morsdag, som dere sikkert vet. Vi slo sammen morsdagsfeiring og familiebursdag til meii. Så det var jo kjempekoselig!


mimmi og beste♥♥


Flere som har feiret morsdag i dag eller?

nytt kamerautstyr

 • 10.02.2013 kl. 15:31

Jeg fortalte jo at jeg hadde fått inn litt nytt kamerautstyr her om dagen, så jeg tenkte å skrive litt om det. Jeg kjøpte et kameraobjektiv med 50 mm linse og en 'bærbar' blits, begge er fra Canon og jeg kjøpte dem på Elkjøp. Objektivet kostet 2795 kr og blitsen kostet 1799 kr. Mange skjønner sikkert ikke greia med blitsen, det gjorde heller ikke jeg før jeg kjøpte den. Hvorfor skal man ha enda en blits når det allerede er en på kameraet? Jeg kommer tilbake til det lenger ned.

Mange har også spurt hvilke kameragreier jeg bruker til vanlig, og på bildet under ser dere hva det hovedsakelig går i. Altså blitsen er jo ny, men jeg tror den kommer til å bli brukt mye fremover. Så er det en vanlig selvutløserfjernkontroll - geniaalt, hadde absolutt ikke klart meg uten den! Minnekort (699 kr - 32 GB) er jo også noe jeg trenger og kamerastativ. Og sist men ikke minst, standarlinsen med beskyttelseslokket eller hva det kalles.
Kjøpte i tillegg en kamerabag for å ha forskjellige utstyr osv. Kjøpte den hovedsaklig til afrikaturen, da er det sikkert greit å ha alt i en slik bag. Den kostet 499 kr.

Ogsåå over til forskjellene fra det nye og det gamle objektivet og blitsen. På bildet under til venstre har vi det gamle objektivet uten blits, og til høyre med den blitsen som sitter på kameraet.

På bildet under her har vi det nye objektivet uten blits.
Og her med blits. Det som er så utrolig med den er at bildet blir jo fortsatt lyst, bare ekstra sterkt og det blir litt sånn studioeffekt hvis dere skjønner hva jeg mener. Man kan ta bilder på kvelden og få det til å se ut som det er dagslys i rommet. Man kan snu på blitsen sånn at den peker mot en vegg, så ser det ut som lyset kommer fra den ene siden foreksempel. Kanskje litt vanskelig å forstå, men den er hvertfall dritbra!

Hva synes dere?

Good morning!

 • 09.02.2013 kl. 12:41

Good morgen alle fiine! Er så herlig å våkne opp med solen skinnende inn vinduet, da blir hele dagen så mye bedre, er dere ikke enig? Jeg sto opp, sminket meg og lagde meg en nydelig frokost. Men det er nåå stresset starter, for jeg har oppmøte til kamp om tjue minutter og her sitter jeg i koseklærne fortsatt. Etter den kampen er det kun en time til neste kamp.

Gleder meg til kampene er ferdig så jeg kan slappe av litt, vi snakkes vell senere! hadehade

Hva er deres planer for dagen?

kjolesnakk

 • 08.02.2013 kl. 23:58

Har fått maange spørsmål om kjoler og spesielt de to jeg brukte sist, på bursdagen og ballet.

Jeg kan jo starte med å benekte enkelte bloggleseres antagelse om silikon, fikk en kommentar: "Hææ når fikk du silikon? :OO" og en "Haha ser at du har lagt inn silikoninnlegg" And I am just like what the fuucc. For det første så har jeg ikke tatt silikon hahaha, mener ikke å trykke ned selvtilliten til personen som skrev den kommentaren, men det virker ikke om om du vet hva silikon er så søk opp på google hvis du vil vite mer. Og for det andre så er det heller ikke silikoninnlegg. Silikoninnlegg er noe man legger i bhen for at puppene skal se større ut. Det her er rett og slett en bh som man bare setter på puppene for det er et slags klister der, og dette er geniaaalt når man har stroppløs topp/kjole eller åpen rygg.

Her ser dere forskjell på de ulike 'silikoninnleggene'. Link til silicon posts HER og link til freebra HER

Begge kjolene over er fra Nelly og jeg lånte dem fra Johanna og Louise♥ Jeg prøvde å finne link, men jeg fant ingen, desveeerre.

Hvilken kjole likte dere best?

friday is my day

 • 08.02.2013 kl. 22:50

Heihei! Etter skolen i dag dro jeg og pappa på Elkjøp for å kjøpe nytt objektiv og litt andre kameragreier. Jeg er suuperfornøyd med innkjøpet og har tenkt å vise dere i morgen. Med en gang jeg kom hjem dro jeg rett på trening og jeg skal spille to kamper i morgen, med blodige klisterblemmer på fingrene... Blod, svette og tårer er mottoet mitt ass.

Når vi var på kamerashopping så tok vi en lunsj og da måtte jeg jo prøve det nye objektivet så jeg tok litt bilder av tilfeldige ting haha. ENJOY


Noen som vil se innkjøpene? :-)

sweet sixteen

 • 07.02.2013 kl. 18:55

Heiheihei! Av en eller annen grunn så er jeg kjempe glad i dag, skjøønner ikke hvorfor altså. Uansett så har jeg en app som heter Big Day, der jeg skriver inn ting jeg gleder meg til, så de punktene under er de jeg ser fram til nå da. Det er åtte dager til Afrika og HÆ NULL DAGER TIL BURSDAG wooow jeg har bursdag i dag jo!! xDxD neeeida det går jo ikke ann å glemme en så viktig dag i livet!

Som jeg har fortalt dere før så bruker vi jo vi jentene alltid å bake til bursdagsbarnet i gjengen og i dag var det meeeiii. Både Anna, Thea, Martine og Katrine hadde med hver sin type hjemmelagde cupcakes og Johanna hadde med en heerlig sjokoladekake♥♥ Jeg kan jo mildt sagt si at jeg ble mett i dag da.
Jeg har uten tvil verdens beste venner!

Jeg har hvertfall hatt en suuper dag hittil og har tenkt å kose meg helt til dagen er over. Haha forresten så har sikkert mange av dere sett de stygge bildene som "de gode vennene mine" har lagt ut i dag. Jeg vil bare si til mitt forsvar at jeg ikke er sååå stygg, men at jeg har en spesiell evne til å transformere meg til noe umenneskelig hahaha. Også må jeg bare takke for alle gratulasjonene jeg har fått på facebook, twitter og instagram blant annet, dere er så goode!♥

♥♥♥

svar på spørsmålsrunden

 • 06.02.2013 kl. 11:29

Her er svar på spørsmålsrunden. For at ikke videoen skulle bli timesvis så kuttet jeg den på ti minutter og alle spørsmålene ble ikke med. Men hvis noen av dere syntes at noe manglet så lager jeg en del 2 av de spørsmålene som ble igjen eller dere kan spørre noen i innlegget her. Håper dere liker den hvertfall!

skru på 1080hd i tannhjulet til høyre for mye bedre kvalitet!

Hva synes dere?

den er på veeii

 • 05.02.2013 kl. 22:34

Da er videoen ferdiginnspilt og ferdigredigert, den holder bare på å lastes opp nå og det kan ta sin tid. Den kommer ut enten i kveld eller i morgen tidlig :-) Så uansett kan dere glede dere til å komme hjem fra skolen i morgen for å se den! hahaha neida det er sikkert den kjedeligste videoen jeg har laget, men altså det er jo bare spørsmål og svar da...

Noen som gleder seg? =PXD (plis si ja)

backstage

 • 05.02.2013 kl. 18:19

Hei folkens! I dag var jeg og Thea, Martine, Katrine, Johanna og Hanna på reklameshoot for 3T. Vi skulle ta bussen rett etter skolen, men ettersom vi fikk slutte av en halvtime før dro vi hjem til meg og bare slappet av litt først. Dere lurer sikkert på hvilken reklamegreie vi var på og jeg skulle gjerne fortalt dere, men jeg vet egentlig ikke selv. Det er mamma som årdner med dette og de trengte 'modeller' som kunne ha på den nye treningskollekskjonen deres SO WHY NOT. Kommer hvertfall i 3T-bladet og kanskje andre steder.

Hanna og Thea
Hanna, Martine, Johanna og Thea.

♥♥♥ Thea syntes bildet her var såå flaut fordi hun syntes ikke at hun kom seg helt ned i spagaten, and I'm like what the fu*k you talking about???? Jeg får meg ikke lenger ned enn 90 grader liksom.
kat, mart, joh, mat, hanna, thea

Det er forresten ikke disse bildene som blir brukt haha, disse tok bare mamma av oss etter shooten! Kan sikkert vise dere bildene når redigeringsmannen er ferdig. Ooog en siste ting, jeg kan sikkert ha en konkurranse med enten sportsundertøyet eller t-skjortene om dere er interresert?

Hva synes dere om bildene?

lørdagens innkjøp

 • 04.02.2013 kl. 21:40

genser fra Monki, 400 kr
genser fra Zara, 79 kr

jakke fra Zara, 400 kr

oops ble tørst under selvdigger-photoshooten min. Kosejakke fra Monki, 100 kr

Også kjøpte jeg et iphonedeksel fra Marc Jacobs på Retro, men da jeg kom hjem fant jeg ut at det var for iphone 5 hahahaa. Yessss

Noe dere likte?

ice cream girl

 • 04.02.2013 kl. 15:21

Hei og good mandag! Etter skolen i dag dro jeg og Thea på butikken og kjøpte litt godsaker. Jeg trenger litt hjelp i hverdagen for å komme meg gjennom uka, ikkesant. Og dessuten så er det jo masse bær da, og det er jo sunt. Mixet sammen litt bær, is og sjokoladesaus og det er såå godt! Sitter å koser meg med det og Friends nå. Og forresten BEKLAGER... Jeg har spilt inn spørsmålsrunden, jeg mangler bare å redigere den så den kommer snart! I'm so sorry.

I LOVE SUNDAYS

 • 03.02.2013 kl. 16:46

Hei! I dag er det søndag og jeg elsker søndager! Det at jeg har en unnskyldning til å spise usunt og slappe av heele dagen er så herlig. Jeg våknet opp hos Anna med Johanna etter en finfin kveld. Jeg dro hjem og spiste frokost (glemte av brød, og søte meg tåler jo ikke brød så derfot dro jeg hjem) Etterpå kom jentene hit og vi kjøpte godteri og leide film. Vi så The Paperboy, og det var en sykt demprimerende og tragisk historie, men kjekke skuespillere løftet den opp noen hakk.

Måtte forresten ta sånn medisindrikke til Afrikaturen før i dag, og det var helt forferdelig! En ting hadde vært om det bare hadde smakt dritt liksom, men de skal jo selvfølgelig tilsette smakstoffer og søtningstoffer osv og da smaker det bare 100 ganger verre.I åttetiden i kveld har vi håndbalkamp, så jeg må vell komme meg opp av sofaen og lade opp til kampen snart!

Flere som elsker søndager?

matbilder

 • 02.02.2013 kl. 20:28


genser fra H&M, skjorte fra Topshop

Hva synes dere om bildene? Forresten her er et bilde av meg og jentene i nuet.

dagen i dag

 • 02.02.2013 kl. 19:26

Hei dere søøte! Sto opp klokka åtte i dag fordi jeg skulle spille kamp på malvik i 2.div. Vi spilte mot Hommelvik/Malvik og vant 12-43!! Er superforbøyd med det da. Etter det dro jeg og Johanna til byen for å shoppe litt. Så begynte det plutselig å regne og det regnet helt til det begynte å snø igjen, bra vær i trondheim by altså. Vi spiste forresten på Fairytale Cupcakes, åå har så mye godt der. Og ettersom jeg regnes å være familiens (eneste) beste storesøster så kjøpte jeg med cupcakes til Pernille, my babysiss♥

♥♥

Her er forresten innkjøpene. Kan vise dere hvordan de ser ut på senere! For nåå må jeg rydde rommet, før jeg drar til en venninne.

Ha en fin kveld videre! vi bloggeees

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no