hits

guiltfree kakao uten fett og sukker

 • 31.01.2017 kl. 16:03

Another day goes by og jeg er enda ikke frisk. Men noe må jeg bruke dagene mine på, så da utforsker jeg litt på kjøkkenet. Jeg har drukket sikkert 9 kopper om dagen de siste dagene, så da jeg begynner å bli småålig lei av det. Derfor kom jeg på at KAKAO finnes, noe som egentlig er mye bedre enn te i utgangspunktet. Men så tenkte jeg å prøve å lage en litt sunnere variant, som kan drikkes guiltfree errday. Den er kjempeenkel å lage og smakte nydelig ♥

♥ 1 dl Styrk kakao

♥ 1 dl melk (kan også bruke dobbel dose med vanlig melk, og heller mer kakaopulver)

♥ 1 ss kakao

♥ 1 ts Sukrin gold (eller annen søtning, reguler selv hvor søt du vil ha den)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og istedenfor pisket krem bruker jeg melkeskum fra steameren til kaffemaskinen. Funker kjempebra det altså. Ha en fin dag! 

Smoothie og havregrøt med spinat

 • 30.01.2017 kl. 18:08

Såå håndballkamp viste seg ikke å være den ultimate løsningen for å ta knekken på forkjølelsen. Derfor ligger jeg hjemme nok en dag. Jeg dro en tur på apoteket og kjøpte noen halstabletter, og på matbutikken og kjøpte meg en pose spinat. Jeg burde spise mere spinat har jeg funnet ut, det er jo så godt! Samtidig som det er skikkelig grønt og sunt, også det at man blir like sterke som skipperen av å spise det da. 

Så til lunsj i dag lagde jeg meg spinatgrøt og spinatsmoothie haha. Snakk om overkill. Men det ble utrolig godt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Grøten

Jeg blandet en håndfull med fersk spinat og kokende vann (så mye vann som du ønsker i havregrøten) i en blender. Satte på en kjele med 45 gram havregryn og helte spinatvannet oppi, og kokte opp som vanlig havregrøt. Så egentlig er det en helt vanlig havregrøt, bare med hakket spinat oppi. Det smaker nemlig ikke veldig mye, men gir en spenstig farge! Så er det bare å toppe den med og alt av frukt, nøtter og bær.

Smoothie

Her jukset jeg som bare juling. Jeg kjøpte nemlig en ferdig smoothie med smak av kiwi og eple, og mikset med appelsinjuice, en banan, en håndfull spinat og isbiter. Men jeg hadde sikkert ikke trengt den ferdige smoothien oppi i det hele tatt. Neste gang skal jeg prøve bare appelsinjuice, banan og spinat. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noen som ble fristet? ♥

chillen i mitt chillibad

 • 29.01.2017 kl. 17:37

Hei dere! Jeg skylder på influensavaksina for at jeg stadig blir syk jeg altså. Det er andre gangen siden jeg tok den at jeg er forkjøla og har influensasymptomer, og jeg har ikke brukt å være mye syk tidligere :( Så her sitter igjen med tett nese, vond hals og hodepine, yesda life is good. Jeg har vært desperat etter å bli frisk de siste dagene, i går drakk jeg over fem liter vann, pluss skikkelig overdose på c-vitamin og en mirakelkur jeg fant på nettet. Den mirakelkuren var virkelig heftige saker, med blant annet ingefær, chilli og hvitløk. Jeg skal legge ut oppskriften under her. Grunnen til at det var så viktig å bli frisk var at jeg skulle spille kamp i dag. Og det gjorde jeg, vi spilte mot Ålesund og vant med åtte mål. Om det var så lurt å spille, skal jeg ikke uttale meg om før i morgen. Får se om formen er veldig mye forverret, eller om det kanskje tar knekken på sykdommen (!!:))) Kan jo håpe det. Men NÅ er det tid for FINALE! Håper alle sitter med venner og familie rundt seg og gjør seg klare til å se gutta våre spille VM-finale mot Frankrike i dag. Lykke lykke til vi heier på dere!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Her er mirakelkuren inspirert av komikerfrue:

♥ En stor kopp te med god smak

♥ 2 halstabletter oppi

♥ 2 ts honning

♥ 1 ts raspet ingefær

♥ 1 ts raspet sitronskall

♥ 1 chilli, skåret i to

♥ 1 fedd hvitløk

DEN SHVIR, enjoy 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Her er mannen som chiller i mitt chillibad. Mamma bestilte altså slike menn fra Kina, som du normalt putter te i buksa på, men som jeg puttet alle disse godsakene i, så de kan ligge å trekke godt inn i drikken min. Nam. Fikke jeg disse mennene til å høres veldig perverse ut nå? Haha whatever. 

Kjører en Q&A

 • 27.01.2017 kl. 19:21

Hei folkens! Nå kjenner jeg at det virkelig er på tide med en god gammaldags spørsmålsrunde, eller en Q&A som ungdommen kaller det nå til dags. Jeg føler det er så mange spørsmål som jeg ikke har fått gitt dere svar på og det har gått alt for lang tid siden sist jeg hadde en månedens spørsmål, eller spørsmålsrunde. Jeg tenkte å svare på video så det blir litt mere interessant å se på også. Nå aner ikke jeg hvor mange spørsmål jeg kommer til å få inn, men jeg ser an om jeg deler inn i ulike kategorier, hvis det blir veldig mange, eller hvis jeg får sånn 20 stk at jeg kjører alt i en :)

Så da er det bare å fyre løs med spørsmål som dere lurer på!

januar favoritter

 • 26.01.2017 kl. 13:38

Favorittserie

Valkyrien på NRK, den har falt veldig i smak altså. Norsk TV vil jeg si er undervurdert.Favoritt snack

Appelsiiin, de er så gode på denne tiden av året, spiser det hele tiden.

Favorittklesplagg

Generelt er jeg fan av litt baggy klesplagg, enten det er bukser, tshirts eller gensere. Så t-skjorte-kjolen fra Adidas som jeg bestilte meg denne måneden, ble fort en favoritt i klesskapet. Jeg har rett og slett flyttet inn i den.Favorittprodukt

Min pore refiner primer fra Dr.Brandt, kjøpte den på et parfymeri i Krakow. Den har en dekkende effekt for porene og gjør huden myk og lett å sminke over, den anbefales!

Favorittpålegg

Jeg liker så og si alt og spiser veldig mye forskjellig i løpet av en måned, men favorittpålegg denne måneden, hmm. Jeg må faktisk gå å se i kjøleskapet, to sek da. Jeg tror kanskje hvitost og paprika har vært en slager denne måneden. Ikke veldig spennende, men enkelt og godt. 

Favorittsang

Bad things av Machine Gun Kelly og ex-Fifth Harmony-sanger Camila Cabello, just looove it. Favorittfilm

Usjj jeg liker det ikke, men søndagsfilmen forrige søndag var Prisoners, så jeg måtte bare se den. Jeg har sett den tre ganger allerede, men den er faktisk så bra. Den er helt forjævlig ekkel, men den blir bare bedre og bedre for hver gang jeg ser den. En perfekt thriller i mine øyne. 

Favorittrestaurant

Creperie & Logi i Åre. Det ligger midt i sentrum av byen, og jeg spiste der for første gang denne uken, da jeg, Johanna og Anna kjørte dit på dagstur. De har crepes med masssse forskjellig godt på, både sunne lunsj crepes med kylling/skinke/fisk/vegetar og ofc dessert crepes. Jeg hadde kylling og pesto, og den var deeelisch. 

Favorittdrikke

Vanlig svart kaffe, eller min everyday milkshake/frappucchino. Går for det meste i kaffe i hvert fall. Her er oppskrift på shaken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg tenkte jeg kunne prøve ut denne greia med favoritter for hver måned. Jeg skal prøve så godt jeg kan å opprettholde det så lenge dere viser litt interesse for det :) Hvis det er noe mer dere kunne tenke dere at jeg hadde med i innleggene, altså andre favoritter, så er det bare å legge igjen en kommentar! 

Hva synes dere?

 

PT og rundstykker

 • 25.01.2017 kl. 21:19

God kveld mine fine ♥ I dag prøvde jeg noe nytt, nemlig å trene med personlig trener! Jeg var på 3T-Ilsvika og fikk et program tilpasset håndball og meg som linjespiller, så det virket veldig greit. Jeg var helt utslitt i hele kroppen etter økta haha. Resten av dagen har jeg prøvd å lest litt skole og ellers spist middag og sett Friends. Nå sitter jeg hjemme hos Trinny med Loui og prater shiit og lager kveldsmat. Just another sleepover. Det gjør hverdagen litt koseligere. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg bakte rundstykker her om dagen, oppskriften finner dere her. Å følge oppskriften er egentlig ikke så viktig, så lenge dere har cottage cheese, havregryn/havremel og egg så kommer dere veldig langt, bare å smekke alt sammen sammen og sette det i ovnen, og TADA kjempejummy ♥
Hvordan har dagen deres vært?

proteinrik fruitbowl

 • 24.01.2017 kl. 16:00

Hei folkens! Mandager er så og si eneste dagen i uka uten håndballtrening, så det utnyttet jeg, Johanna og Anna i går med å dra på dagstur til Åre. Vi kjørte relativt tidlig for å kjøre innom det splitter nye 3T-senteret på Ranheim og ta morgenøkta der. Det er deilig med litt variasjon, og å utforske nye treningssenter er ingen dum ide. Det var veldig fint og moderne, og generelt en positiv opplevelse, så det anbefales å ta turen dit for 3T-medlemmer. 

Rundt klokka tolv var vi tilbake på veien med snuten vendt mot Åre ♥ Roadtripen i seg selv er jo verdt turen, men når vi i tillegg legger til en lunsj og matshopping, så blir turen even better. Vi er ikke av den rasen som drar dit for å handle røyk, øl og bacon, men heller sugarfree products (donthate), som Nocco, kvarg og proteinpudding hehe. I love it. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her er noen andre kvarger vi også prøvde ut. Kokos og kola (karamell) høres ut som en litt crazy kombo, men jeg liker crazy stuff så jeg må bare prøve. Vaniljen vet jeg er god da. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Flere som har sansen for disse kvargene, eller er jeg helt alene om det kanskje?

Unge Ferrari

 • 23.01.2017 kl. 23:06

Hei dere! Nå er jeg tilbake på bakken igjen etter en sinnsykt artig helg. Ettersom jeg har vært veldig lite oppdaterende om livet mitt på bloggen de siste dagene kan jeg jo starte med fredagen. Jeg, Thea og Martine hadde en liten markering aka bursdagsfeiring. Vi tre har pleid å feire bursdag sammen før, fordi de er ganske rett etter hverandre, så vi har liksom slått to (eller tre) fluer i en smekk. Og dermed ble det tapas og vin med Nygz. Vi fikk noen flotte gaver av jentene våre, blant annet VIP-kort på Downtown for nå er vi jo lizåm tjue(!!snart i alle fall).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men Thea og Martine ble eegentlig 20 dagen etter, altså på lørdagen. Så da feiret vi like gjerne litt den dagen også. Vi hadde først et lite pre-vors hjemme hos meg, så dro vi videre til et nytt vors like ved Samfundet utover kvelden. Vi skulle nemlig på konsert til Unge Ferrari og Tomine Harket på Samfundet til slutt. Det ble en morsom kveld, og en enda morsommere sleepover og søndag dagen etter haha. Hadde mye morsomt å snakke om i hvert fall. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Svar på spørsmål om studie

 • 21.01.2017 kl. 18:22

Hva studerer du og er du fornøyd?

Jeg studerer Statsvitenskap på NTNU Dragvoll, og joda jeg holder ut. Haha nessjjda det er ikke så ille. Jeg sa til meg selv at om jeg ikke sto på eksamen, så ville jeg ikke fortsette andre semester, men så sto jeg da så here we go again. 

Hva var planen din for dette året?

Planen min i år var å spille håndball, og ha nok tid til overs til både å ha egentrening på formiddagen og håndballtrening på kvelden. I tillegg fikk jeg skikkelig motivasjonsboost på bloggfronten, og bestemte meg for å fortsette med det og kanskje step up the game litt. Og når jeg skjønte at jeg uansett kom til å bli værende i Trondheim, så bestemte jeg meg for å søke på NTNU i tillegg, og kom inn på årsstudium i Statsvitenskap. Men som dere skjønner så er det ikke skole jeg satser i år, så derfor avtalte jeg et møte med rådgiver og vi ble enige om at et 50% årsstudium ville passe meg.  

Hvordan fungerer 50 % årsstudium?

Det fungerer slik at jeg bare går halve "faget". Egentlig så er statsvitenskap inndelt i to ulike fag hvert semester, så jeg går bare et av to fag på et semester, og får 15 studiepoeng istedenfor 30. Jeg har likevel mulighet til å fullføre årsstudiumet, bare at det da vil gå over to år - eller å fortsette på en bachelor, som i mitt tempo da vil ta seks år istedenfor tre. (Hvis dere skjønner??)

Hvordan er det å studere på NTNU? Og hvordan er studentlivet i Trondheim?

Det er veldig greit det altså. Jeg studerer på Dragvoll, så det er veldig enkelt å kjøre dit og masse parkeringsplass (selv om jeg stadig glemmer å betale de 15 kronene det koster for parkering, og får bot på 800 kr til gjengjeld). Jeg er den eneste i den vennegjengen som studerer der, men jeg har fått noen kjempegode venner på studiet, som jeg blant annet dro til Krakow med før jul. Det er fester og happenings for studentene i Trondheim hele tiden, så det er vel sant det de sier om at Trondheim er den beste studentbyen. Bare synd jeg ikke får tatt så mye del i det på grunn av håndballen, men det handler om mine egne prioriteringer. 

kan du forklare litt om hva studiet går ut på?

Det handler for det meste om politikk, og samfunnet. Det første semesteret hadde jeg to fag, komparativ politikk - altså det å sammenligne like og ulike land med hverandre for å finne forskjeller og likheter, og internasjonal politikk - som ja sier seg selv at handlet om politikk på den internasjonale arena. Sistnevnte er det mest spennende spør du meg da. Det gikk mye ut på krig og fred (og sånn) haha neida, det handlet mye om tidligere kriger og bakenforliggende årsaker til dem, som for eksempel andre verdenskrig. Også myye om teoritradisjoner og ideologier (dere vet, liberalismen, sosialismen osv..) 

Hvor mange eksamener hadde du til jul?

Jeg hadde kun én!

Vet du hva du skal gjøre til neste år?

Jeg lever veldig i nuet, og planlegger sjeldent noe mer enn to uker fram i tid, så nei jeg har dessverre ikke peiling enda.. 

Om du finner ut at studiet du går på nå ikke er noe du har tenkt å satse på senere, hva er planen da?

Bare å finne på noe annet da, mamma sier jeg har god tid ;p

Er det viktig for deg å fullføre en bachelorutdanning ? 

Hmm ikke enda, men jeg vil gjøre det når jeg finner noe jeg kunne tenkt meg å fullført

Kunne du tenkt deg å bodd ett annet sted for å studere, eller vil du helst bare bo i Trondheim ? ;-)​

Jeg vil faktisk helst bo i Trondheim, elsker byen min. Men hadde det ikke vært for håndballen så hadde jeg garantert reist mer og eventuelt studert noen måneder i utlandet. 

satser du på håndball?

Jeg har alltid sagt at jeg spiller håndball kun fordi jeg elsker det, og før jeg byttet til Utleira hadde jeg ingen planer om å satse fullt på håndball. Jeg sa til og med at om Heimdal gikk i oppløsning så ville jeg slutte. Men når alt kom til alt, og Heimdal faktisk gikk i oppløsning forandret ting seg. Jeg byttet for første gang klubb og posisjon på banen, ble linjespiller på Utleira, og nå har jeg vel kommet dit at jeg vil jobbe for å bli så god som jeg kan bli. Det er kanskje min måte å si at jeg satser håndball haha :)


 

Would you like to visit the world before your work?

Absolutely, I want to travel a lot before I settle with anything fo real

hva skal du studere neste år? Juss eller noe lignende, eller noe helt annet?

Hmm som sagt så er jeg veldig usikker enda. Juss synes jeg høres kjempespennende ut, men jeg tror ikke jeg vil bli noe innenfor det. Hvis jeg skulle vært advokat ville det irritert meg om jeg ikke hadde kunnet hele lovboka utenat som gutta i Suits, og med min gullfiskhukommelse så ville ikke det vært mulig :/ Så jeg vil vel prøve meg på noe nytt, kanskje jeg vil se litt i retning markedsføring.

hadde du T eller P matte på vgs?

Jeg hadde P ;Ppp Er ikke noe mattegeni 

 Jeg lurte på om du kunne fortelle litt om valgfagene du hadde i 2. og 3.klasse på VGS? Hadde vært veldig fint å lese, og få høre hva du synes om valgene og fagene du tok :)

Jeg valgte politikk, rettslære og markedsføring. Jeg trivdes veldig godt med de fagene, og fikk vel karakter 5 i alle. Jeg anbefaler alle for en typisk samfunnsfaglig person, som heller liker å arbeide med mennesker enn tall og mikroorganismer. 

hvordan kan du gå 50% årsstudium?

Det er enkelt det, bare å snakke med rådgiver på universitetet og ordne det. 

Hvorfor ville du ikke ha friår?Vel, jeg ser litt på dette året som et friår egentlig, selv om jeg studerer. For å si det sånn så er ikke studiet min førsteprio dette året. Både håndball og blogging går foran. Men jeg tenkte hvis jeg uansett skulle ha friår, så kunne jeg like gjerne gjøre et forsøk på å samle opp noen poeng med det samme.

Hva synes du om statsvitenskap fram til nå? 

Jeg tar faget egentlig kun for å lære mer om hvordan verden henger sammen. Jeg synes det er veldig interessant med krig, fred, politikk, økonomi og makt, i forskjellige land og samspillet mellom land. Jeg har ikke tenkt å bli statsviter, men jeg tror det kommer godt å ha slik bakgrunnskunnskap likevel, dere vet i familieselskap med framtidige svigerforeldre slår det sikkert an å kunne diskutere litt verdenspolitikk. 

Skal du gå videre/over til bachelor eller hva tenker du neste år?

Jeg tviler egentlig på det, jeg har vel funnet ut at jeg ikke vil bli statsviter eller politiker, er her bare for å samle opp noen poeng og bli litt smartere. 

Er det noe du synes er negativt om emnet? Er pensum vanskelig?

Det er en del pensum, altså en del som må leses, men så lenge det er litt interessant så går det greit. Det første semesteret hadde vi bøker både på dansk, norsk og engelsk, noe som kunne være en smule utfordrende til tider. Og noen av bøkene var tyngre enn andre. Oog er semesteroppgaven litt nedtur. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg selger forresten fjorårets pensum, hvis noen er interesserte så bare ta kontakt hvor som helst, i en kommentar her, på Facebook, eller mail (matholck.blogg@gmail.com).

Hva jobber du med?

Jeg jobber noe på 3T-produkter, som er "kontorene" på 3T. Jeg har ikke faste arbeidstider, men jobber når jeg har mulighet og de trenger meg. En oppgave kan for eksempel være å sortere svar i en spørreundersøkelse og finne ut hvor mange kunder som svarte noe til fordel for noe annet. Jeg har også jobbet en del med  nettbutikken, 3T-Shop. 

Får du stipend?

Nei, men jeg tror jeg kunne fått det hvis jeg ville. 

Og så lurer jeg på om du pliiis kan skrive kort hva de andre venninne dine studerer og hvor! Vet du har nevnt det før men er så stress å lete etter ett enkelt innlegg haha...

Det går fint ja. Jeg, Thea og Martine går hver våre fag på NTNU, de går på Gløshaugen og går årsstudium i kjemi- og biologi, og geologi. Johanna, Hanna og Louise studerte exphil og exfac noen måneder i Australia, men de er hjemme nå og jobber og har friår egentlig. Nora studerer sosionom (heter det det?) i Bodø. Katrine går på folkehøyskole på Karmøy i Bergen. Markus er i militæret. Og Anna skal til LA for å studere Business i februar. Resten av gjengen er hjemme å jobber eller går fjerdeåret (idrettslinja) på VGS og spiller håndball ♥

Lurer foresten også på hva du tenker å jobbe som når du er ferdig utdannet? Skal du ta over 3T? :P Og hva skal du studere neste år?​

Har ikke kommet så langt i planleggingen, jeg vet ikke hva jeg vil bli når jeg blir stor (aw når blir man for gammel for å si det egentlig), eller hva jeg vil studere. Men jeg kunne tenkt meg å jobbet innenfor bedriften 3T ja. 

Hvordan gikk eksamen? :)

Jeg fikk C, og er storfornøyd med det egentlig haha. Hadde vært fornøyd med hva som helst, så lenge jeg ikke hadde strøket

 

mellom klokka 9 og 14

 • 19.01.2017 kl. 18:56

Hei dere! På torsdager starter jeg ikke på skolen før kvart over to, så et kjent scenario kommer til å bli *hva skal man fylle dagen med fram til da*. Med maks uflaks så har vi også vaskehjelp på torsdager, som kommer klokka ni, og som jeg ikke liker å være i veien for hjemme, så da nytter det ikke å nyte en sen morgen heller. I dag utnyttet jeg tomrommet mellom ni og to relativt godt. Jeg dro en kjapp tur på jobben og satt på kontoret med en oppgave som jeg ble ferdig med klokka elleve, da kjørte jeg til Thea og dro med meg henne ut døra for å spise lunsj i byen med hun og Louise. Vi satte oss på Hagen på Bakklandet, og der er det både sukkersøt innredning og sunn og god mat. Vi spiste hver vår sandwich med glutenfritt proteinbrød, og en rawcake på deling til dessert namm. 


sharing is caring

Da vi var ferdige å spise lunsj var ikke klokka mer enn tolv, og fortsatt var det to timer til jeg startet på skolen. Og det var tydeligvis ikke snakk om å dra på skolen litt før forelesning og lese haha.. Så da gikk vi til Solsiden og møtte Martine der, satte oss på nok en café og nøt en kaffe og livet generelt. Det er jo litt dette livet handler om, er det ikke det da? Å nyte hver en dag som om den skulle være den siste. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg ser at dere fortsatt sender meg spørsmål om skole/studie, så jeg gir dere litt ekstra tid og skriver ferdig innlegget senere i kveld!

Green legs & Green pizza

 • 18.01.2017 kl. 21:59

I dag gikk jeg for den grønne strømpebuksa jeg kjøpte i Krakow for noen måneder siden. Og nå vil jeg ha flere fargestrømpebukser. Egentlig har jeg skikkelig lyst på bumblebee-strømpebuksene til Louisa i et helt halvt år, det hadde vært gøy. Vel uansett, i dag ble jeg kjempeglad da jeg fant ut at jeg ikke hadde skole. Forresten så kan jeg skrive litt om skole og studiet mitt, hvis det er ønske om det. Jeg så det var en del som lurte på hva jeg mente med 50% årsstudium, så det kan jeg jo også forklare. Meen det blir et annet innlegg, jeg lover å skrive det! (Spør gjerne hvis det er mere dere lurer på rundt det, så jeg kan svare på alt i samme slengen!) .. Men tilbake til dagen min, tydeligvis sykt vanskelig å holde seg på rett kurs i dette innlegget, er så mye jeg vil prate om haha. Men I HVERT FALL DA så dro jeg på jobb isteden for skole, jobbet på kontoret på 3T i noen timer, før jeg måtte hjem å forberede meg på kamp. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Skjørt fra Zara

Genser fra Bikbok

Strømpebukser fra en strømpebuksebutikk i Krakow :)

Parkas fra Uber

Støvler fra Hunter

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vi spilte kamp mot Levanger 2, og vi vant til slutt 26-22, etter en meget jevn kamp. Jeg sitter selv og ser den online nå, det er jo så greit når de blir streamet. Lærer mye av å se, ikke bare seg selv, men hvordan hele laget arbeider sammen. Kampen ligger her. Da jeg kom hjem laget jeg meg en healthy kind of piiizza. Nam nam namm. Jeg ble inspirert av ei jente jeg follower på instagram.

100 gram cottage cheese, 60 gram havregryn og 2 egg - stavmikser til en jevn røre, jeg addet litt havremel for en tykkere røre. Sett i ovnen på 200 grader i 10 minutter. Ta ut bunnen og kle den med whatever you might like. Jeg tok på kun hakkede tomater og ost, og satt i ovnen til osten smeltet. Så tok jeg på parmaskinke og en fargerik salat på toppen av det hele. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så ikke deeeet godt ut??? Husk å spør spørsmål om det er noe dere lurer på om skole og studier ♥ God natt! 

Vannmannen

 • 17.01.2017 kl. 17:11

Februar er rett rundt hjørnet, og det samme er 20-årsdagen min, enn det da. Jeg skulle nesten ønske, sett bort i fra at jeg var heldig å fikk kjøre opp tidlig, at jeg ikke ble 20 så tidlig haha. Alle rundt meg som har bursdag sent på året er sååå sjalu for at jeg fyller 20, for da kan jeg lizzom kjøpe vodka og jeg kan skru på rocke-foten på Downtown og komme inn over alt. Men jeg vil egentlig være forever teenager. Jeg vil være 18 år for alltid egentlig. Men, det er ikke noe å gjøre med den saken, og jeg skjønner at jeg ikke er i posisjon til å klage på bursdagsdato sånn egentlig, så jeg skal holde munn. 

Jeg kjøpte et blad denne måneden, jeg kjøper egentlig ikke magasiner osv, men jeg bare følte skikkelig for det. På siste side kom jeg til horoskopet, som jo i grunn er litt artig å lese, spesielt fordi jeg ALLTID finner en måte å se på livet slik at det passer perfekt til det som står om mitt stjernetegn, flere som kjenner seg igjen der? I hvert fall så passet det seff denne gangen også, som alle andre ganger. 


Det var egentlig ikke noe spesielt jeg ville få frem med dette innlegget, noen ganger må man bare blogge om det første som faller en inn. Håper dere får en fin dag videre! 

Skitur og boblebad

 • 16.01.2017 kl. 19:18

Treningsfri mandag turned out to be en dag på hjemmelaget fjellspa. Anna kom til meg i morrest og vi så noen episoder av Friends og drakk rød saft. SO exciting! Ja det tenkte vi også, så vi spurte oss selv hva vi skulle gjøre med livet. Så tittet vi ut vinduet og begge tenkte bare skiiiitur. Vi spredte tanken og fikk med oss Louise. Vi gikk kanskje 1 km, men det viktigste er at vi kom oss ut på ski! Og det er jo så koselig. Etter skituren var vi en smule forfrosset, så vi kjørte til 3T Rosten og slappet av i boblebadet og badstue. Vi så for oss at vi befant oss på vårt eget lille fjellspa. 

Forresten, hvis det er flere Homeland-fans der ute, det er sesongpremiere på tv2 zebra i kveld 22.30 (!!)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva har dere gjort i dag?

Treningsfri mandag

 • 16.01.2017 kl. 12:08

God mandag morgen! Helga her har vært helt herlig. Vi vant kampen på lørdag mot Volda, iigjen. Jeg må bare nevne igjen at de ligger på førsteplass på tabellen og har ikke tapt mot noen andre enn oss, to ganger! Kampen ble streamet og kommentert, og ligger her, hvis noen vil se den. I går tok vi fly til Oslo og spilte nok en kamp, mot Oslo Studentene denne gangen, og vi vant med ett mål. Ahh det er de værste kampene, men de beste seirene! Så vi sa oss veldig fornøyd med 4/4 poeng denne helga, og jeg kunne si meg fornøyd med fire gule kort, fire 2-minuttere og et rødt kort haha well... I dag er det hviledag, før vi er tilbake på trening i morgen, og ny kamp på onsdag, mot Levanger på hjemmebane. Også onsdagskampen streames og kan sees på håndballtv.com. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ha en strålende dag!

Klar for match

 • 14.01.2017 kl. 15:53

Hei dere, god lørdag ♥ I dag har jeg ikke gjort noe annet enn å spise frokost og sett KUWTK (er det sånn man skriver det?) Jeg er egentlig ikke noe Kardashian-fan, ikke det at jeg ikke liker hverken dem eller programmet, jeg har bare liksom aldri sett det. Men nå var det maraton på TV2 Livsstil, så da ble jeg sittende. Litt hodepine når Scott drikker seg dritings og blir skikkelig douchbag, men ellers underholdende, må si det altså. 

Denne helga er just another håndballhelg. Vi spiller kamp klokka seks i kveld, i Utleirahallen, mot Volda. De var de siste vi spilte mot før jul, og da slo vi dem, noe som var ganske sjuki ettersom de ledet tabellen og ingen hadde egentlig forventet at vi skulle vinne. Så nå gjelder det bare å gjenskape magien. I morgen tar vi fly til Oslo og spiller mot Oslostudentene.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

My new baby

 • 13.01.2017 kl. 15:19

Jeg har jo ikke vist dere julegavene mine i år, noe som er litt dårlig, og nå føler jeg det er litt sent å komme med en video der jeg viser de fram. Så da viser jeg dem heller fram litt sånn hver for seg, slik jeg føler for. Så, uten å rakke ned på noen av de andre flotte julegavene mine, så må jeg si at dette ble favorittgaven, ettersom det var det eneste jeg hadde ønsket meg sånn skikkelig. Jeg fikk et Olympus E-PL8 med diverse utstyr av mamma, papppa og grandparents ♥ 

Jeg er som regel på farten og har lært at speilrefleksen er for stor og tung til å ha i en sekk eller ei veske over skuldra en hel dag. Og så føler jeg at å ta bilder med telefonen er for enkelt igjen, så et skjønt, lite kamera som Olympus er just perfect. Den passer til og med i jakkelomma! 


Jeg har ikke blitt helt rutinert enda på innstillingene og funksjonene, men jeg har skjønt at det er mulig å overføre bilder fra kameraet direkte til iphonen over Wifi (på samme måte som GoPro), og det er jo pretty amazing og gjør det veldig enkelt. Likevel bruker jeg sjelden den funksjonen, ettersom jeg bruker bildene til bloggen, og blogger alltid fra macen. Så da overfører jeg via minnebrikke. 

Hvis dere har noen tips til kule innstillinger osv, så blir jeg kjempeglad om dere deler dem i kommentarfeltet ♥ Også hvis dere har noen spørsmål, så skal jeg prøve å besvare dem så godt jeg kan. 
 

A slengbukse kind of day

 • 12.01.2017 kl. 18:43

I dag fikk jeg sykt lyst til å ha på meg slengbukse, bare fordi jeg synes det er stilig. Men så har jeg fått for meg at det ser finest ut på "skinny" girls, så jeg tenkte at jeg kanskje skulle droppe det. MEN så fikk jeg heldigvis klasket meg selv i ansiktet to ganger og komme til fornuft. Slengbukse ser fint ut på alle som ønsker at det skal se fint ut, uansett størrelse jeeez. Sexy isn't a size, it's an attitude, right?Genser fra Bikbok

Bukse fra Gina Tricot

Kåpe fra Reserved

Sko fra et eller annet merke kjøpt på Carma

Hva synes dere?

Daily struggle

 • 12.01.2017 kl. 17:22

Hei! I dag var årets første skoledag for min del. Torsdag klokka 14.15 starter uka mi med første forelesning, og deet er litt seint, helg i morra liksom. Sånn er det når man går 50% årsstudium. Så uansett, i dag sov jeg lenge, for a change. Og det var godt. Jeg hadde et endeløst mareritt i natt om at jeg var på et forlatt cruiseskip med alle vennene mine og vi var fulle og Hanna falt over bord og ble fritert av pirayaer (ja iknow ikke spør), så da vi fant henne var hun en stor, livløs chicken nugget. Jeg vet jeg sikkert burde kontakte en psykolog med slike forskudde drømmer, men det har bare blitt en daily struggle, eller nightly kanskje. Så poenget mitt er at det var godt å sove lenge, ettersom jeg flere ganger i løpet av natten våknet opp av min egen gråt, haha ahh stakkars menneske..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

So diz is me today, kan vise dere full outfit senere!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Kunsten å fylle dagene

 • 11.01.2017 kl. 21:40

Hei dere! Hittil har denne uka vært skikkelig digg egentlig. Jeg har ikke startet på skolen enda, eller det vil si jeg starter i morgen (torsdag), så det blir sikkert litt annerledes ukeplan når skolen tar sin plass. Men fra mandag til onsdag har det føltes meget greit uten skolens innblanding. I dag våknet jeg av vekkeklokken halv ni og dro på trening med Anna og Johanna. Vi kjørte en kort og effektiv intervalltrening 30x30 (30 sek på, 30 sek av, på relativt høy hastighet - vi kjørte på rundt 17/18, og en stigning på 2). Klokka 10 dro vi på 3T Sterkere, som er en gruppetime med styrketrening (anbefales!), og til slutt dro vi på Yoga-Flow klokka elleve, for å avlaste kroppen med litt tøying og bøying. En skikkelig gjennomført treningsmorgen vil jeg si. Vi dro hjem, dusjet og slappet av litt, før vi fant ut at vi ville spise lunsj i byen. Så vi stappet bilen full av sultne jenter og kjørte til Cowsea ved Solsiden. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg spiste en nydelig smoked salmon salad, og resten av jentene spiste sussshi ♥ Etter lunsjen, som ble relativt sen og heller en middag, dro jeg og Johanna på håndballkamp for å se Byåsen elite mot Glassverket, og Byåsen vant!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva har dere gjort i dag? 

De små tingene

 • 10.01.2017 kl. 15:13

En typisk klisjé-setning i en liste over nordmenns nyttårsforsett, er ofte "blablabla.. bli flinkere til å sette pris på de små tingene i livet". Det er mulig vi skriver det bare fordi det høres bra ut eller fordi planen var å ha ti punkter på nyttårsforsettet og den siste plassen sto ledig. Men det er egentlig ikke noe å tulle med, fordi det burde ha en egen plass på lista. For er vi egentlig flinke nok til å tenke over og sette pris på de små tingene i hverdagen som får oss til å føle oss bra, får oss til å føle oss heldige over at vi er akkurat dem vi er? Jeg snakker ikke om materielle ting, som at Kylie får en bil av Tyga og sikkert føler seg blessed av den grunn, nei jeg snakker om de små tingene som man ellers kanskje ikke tenker over. Som for eksempel en klem av en venn, en god middag servert av mamma, en bra treningsøkt eller velskreven bok. 

I går kveld spurte jeg på gruppechatten med gjengen, om noen ville være med å gå en kveldstur og spise kveldsmat etterpå. Og litt etter kunne man se en gjeng smilende mummitroll gående rundt på Heimdal, pakket godt inn i klær og med refleksvesten på. Etterpå dro vi hjem til Johanna og bare satt og snakket, og så kjendisfarmen etter hvert som vi fikk tven til å fungere. Det, på lik linje med da vi gikk tur, fikk meg til å tenke over dette. De små tingene. Bare det å gå en kveldstur med vennene sine. Så godt, så enkelt, og ikke minst billig moro (men bruk 40 kr på en refleksvest da, det er viktig!). Poenget mitt er, at til tross for klisjé-tonen i språket mitt, som jeg veldig godt hører selv nå, så burde vi faktisk bli flinkere til å sette pris på de små tingene ♥

Ha en fin dag dere!

BACK AT IT

 • 09.01.2017 kl. 17:03

Etter juleferien er det om å gjøre å komme seg tilbake til hverdagen, med rutiner, et sunt kosthold og trening. Det er ikke alltid like enkelt som det høres ut, men det er fullt mulig og helt klart verdt det. Og hvis man ser bort i fra alle fitnessdronningene på weheartit og deres nøkkelløsninger til six-pack på tre uker, og heller fokuserer på hva DU og JEG faktisk kan gjøre for å oppnå det vi ønsker, så skal vi få det til sammen. Her er noen enkle tips for å komme i gang.

"Ta et strikk av gangen" 

Det heter vel et steg av gangen, men vi sa det ganske fint på trening i morrest. Jeg, Johanna og Anna trente styrke og som alltid avsluttet vi økta med hangups. Der er vi alle tre på ulike nivåer styrkemessig, men det gjør ikke noe. Johanna tar dem uten strikk, og jeg og Anna bruker forskjellige farger på dem. For å ikke miste all motivasjon ved å kjøre på uten strikk og kanskje ikke få til én engang, så tar jeg et strikk av gangen og ser heller stadig framgang. Sett deg delmål

Et hovedmål er fint å ha det, men delmålene er de viktigste. Det er de som utgjør den lille forskjellen. De er linken mellom der vi befinner oss i dag, og dit vi ønsker å komme. De små justeringene som gir oss motivasjon til å fortsette. 

Ikke overdriv

Man er ofte kjempemotivert på denne tiden av året og ønsker å oppnå resultater etter tre økter, men slik fungerer det dessverre ikke. Det gjelder å ikke gå ut alt for hardt med en gang. Tenk at dette skal være en livsstil det skal være mulig å opprettholde. Overdrivelser kan føre til skader eller at det rett og slett blir for mye og at man gir opp.

Bli inspirert

La deg bli inspirert av andre som trener og lever en sunn livsstil. Les blader, blogger eller følg treningsjunkier på instagram, hvis det funker for deg. Vi har ulike måter å bli motivert på, men det finnes mange muligheter. Du kan for eksempel også la deg inspirere av eget arbeid. Se på hva du tidligere har fått til og jobb deg tilbake på toppen. Å skrive treningsdagbok er slettes ingen dum ide!

Tren det du liker best

Det er ingen fasit på hvilken trening som er best, det er helt individuelt og opp til hver enkelt. Det er ikke noe vits i å løpe geriljaintervaller, hvis det ikke gir det noe overskudd og positiv effekt i det lange løp. Da gjelder det å prøve ut andre treningsmetoder, som for eksempel sykling, joggeturer, lagidrett eller gruppetimer. Jeg elsker for eksempel pulsstep og pulsspinn!

Fullfør! 

Bestem deg for hva du skal gjøre før du drar på trening, skriv opp øvelser, sett og repetisjoner på notater eller i treningsdagboken din. Da blir det mye enklere å fullføre hele programmet. Det gir så god samvittighet og en eenda bedre følelse etterpå. Husk også å variere øvelser, om du trener tung eller lett styrke, styrke med egen kropp eller manualer, om du går, jogger eller løper intervall. 

 

Håper dette var til hjelp for noen! 

Videoblogg: Trender i 2016

 • 08.01.2017 kl. 17:34

Hei! Her kommer en videoblogg der jeg bare prater litt bullshit om trender som har vært i 2016. Jeg håper dere liker den, og ikke tar meg så alt for seriøs. Husk å skru opp kvaliteten nederst til høyre, og gi meg en thumbs up ♥

Noen av trendene dere er enige eller uenige om? Og kommer dere på noen flere så er det bare å dele de i kommentarfeltet :)

Høydepunkter fra 2016 del 2

 • 07.01.2017 kl. 22:45

JUNI

Etter russetiden var det på tide å innse at livet ikke bare var en fest, og hverdagen kom som et slag i trynet da eksamen kom for real. Så jeg, Johanna og Louise stakk av til hytta mi på Innerøya for å begynne lesinga mot eksamen. 

Etter alle eksamenene var jeg utrolig lettet. Muntlig eksamen var verst, seriøst muntlig knekker meg, og jeg følte meg ikke høyere enn en meter da jeg gikk ut av rommet med sensor. Men etter hvert da jeg begynte å innse at jeg var FIKS ferdig med videregående, kjente jeg at herlighet for en deilig følelse! 

En hangover søndagskveld i juni lå squaden på plena til Johanna og spiste is og snakket om livet, da vi out of nowhere fant ut at vi ville dra på nok en hyttetur. Så rett før det mørknet pakket vi med oss tannbørster og ppiller og kjørte av gårde, to biler til Innerøya og ble der et par dager, hvor vi bare nøøøt livet og finværet.

Da vi kom hjem fra hytta, noen dager senere var det bare å hoppe rett inn i bunaden, hive seg rundt og dra på vitnemålsutdeling. 

Jeg tvang med jentene på en videoblogg hehe ♥ Neida de stilte seff opp på mitt påfunn med never have I ever - eller det var forresten deres forslag å lage en slik videoblogg!

Jeg våknet opp en morgen og trengte en forandring. Jeg tror jeg hadde hatt en drøm som prøvde å fortelle meg at noe måtte gjøres. Så da fant jeg like gjerne ut at jeg ville klippe av meg halvparten av håret mitt. And.So.I.Did


Rundt samme tid som håret ble kuttet, dro jeg, Johanna og Louise på en liten reise. Vi var de eneste av jentene som var hjemme på den tiden og vi hadde ikke mye å gjøre. Destinasjonen ble Stockholm, og guuud for en fin by ♥ Vi storkoste oss!


JULI
En tur til Hvaler med jentene er et must i sommerferien. Denne sommeren kjørte jeg oppover (eller nedover) med Johanna, Hanna, Katrine og Ida. En roadtrip på ni timer med den buketten ville jeg aldri sagt nei til. På hvaler var det som alltid herlig. Vi badet og solet oss på båten i eget selskap, og vi fikk noen venner som vi festet og hadde det utrolig morsomt med i Strømstad.
Midt i sommerferien, etter Hvaler-turen skulle jeg på en rolig ferietur med familien, først på Hurtigruta og deretter på en eldgammel, svær seilbåt, med skipper og full pakke. Hele den opplevelsen fikk en ubehagelig start da instagrambrukeren min ble hacket av en hackergruppe fra Saudi-Arabia, natten før vi skulle dra. Så det første døgnet på Hurtigruta ble relativt stressende, fordi jeg følte jeg på en måte ble angrepet og frastjålet personlige eiendeler. Men jeg fikk til slutt forhandlet med hackeren og fikk tilbake profilen, helt tom vel og merke. Resten av seil-ferien ble et eventyr og akkurat det jeg trengte. Bare hav, frisk luft og bøker. 
Vi kom hjem og temperaturen fortsatte å stige i Trøndelag. Etter noen dager bestemte jeg og Johanna oss for å skru av netflixen i stua og kjøre utover til Fosen på hytta til Thea og Martine. Katrine var på sin hytte, ikke langt unna, så hun ble med på moroa.
Det siste som skjedde i juli var en sydentur til Rhodos med mamma, pappa og Pernille. Den satte prikken over i'en på en herlig sommerferie! 
AUGUST
I august skjedde det ikke mye, men det skjedde tre ting. 1) Jeg startet som student på NTNU. 2) Tre av jentene mine dro til Australia for å studere noen måneder der, og 3) Jeg klippet håret enda kortere. Og nå snakker vi kort-kort. Fikk en del kommentarer om at jeg gikk fra å se ut som en 20 åring, til en 4 åring, men jeg følte meg superfin og aldri følt meg freshere. Trives utrolig godt med kort hår, uansett hva andre måtte si og mene. Det bryr jeg meg ingenting om ♥


SEPTEMBER
Denne måneden gikk for det meste ut på trening og skole, liite spennende ting å dele egentlig.


Mamma ble 50 år da, og det ble en stor feiring sammenslått med pappa, som ble 50 noen måneder senere. De feiret 100 år til sammen.


OKTOBER
Jeg og Anna trente med Funkygine på MasterMania på 3T! Deet var moro det, klissblaut og gjørmete av svette og regn, stilte vi ivrig opp på bilde med treningsforbildet vårt etter økta.


Høstferien kom (og jeg innser ikke før nå hvor sinnsykt mange hytteturer vi er på i løpet av et år), og nok en gang pakket vi sakene og kjørte til Åre. Der lagde vi taco, spiste svenskgodt og lekte pakkeleken wii, det er så artig (for de som sitter igjen med gaver i hvert fall).


Mot slutten av måneden dro jeg med mine nye, herlige studievenninner til Krakow ♥ Vi hadde noen utrolig fine dager i den fine byen. 


NOVEMBER


Jentene som stakk av for å studere i Australia kom hjem igjen, og vi andre stilte istand en velkomstkomite på flyplassen da de ankom ♥


DESEMBER
Endelig kom desember og endelig ble man ferdig med eksamen og kunne ta ferie for real. Vi feiret jul på fjellet med familien, som alltid ♥ Resten av desember var det mye fester, som jeg var edru på, fordi NM var rett rundt hjørnet. Så kom mesterskapet rett før nyttårsaften, og etter en jevn kamp tok vi GULL! 


Så kom nyttårsaften - og et helt nytt år ligger nå plutselig foran oss og venter på at vi skal oppleve nye ting, realisere drømmer, gjøre feil og ikke minst huske å leve livet oppi alt maset. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 
Håper 2017 blir et like bra år, og håper dere vil følge meg videre på ferden, dere er fantastiske! ♥ 

Letter from Italy

 • 07.01.2017 kl. 13:05

Good morning sunshines! I natt har jeg sovet godt og lenge, og jeg merker at forkjølelsen begynner å gi seg mer og mer. Spørsmålet er bare når jeg tør å begi meg ut på en intervall uten å få tilbakeslag, for det har jeg ikke tid til nå. Jeg har to kamper neste helg, en hjemme og en i Oslo, så da må jeg være frisk som en fisk. Men derfor er det digg med en sånn helg som denne, jeg har ikke én eneste plan, deet er digg det. Så nå sitter jeg her med min homemade-starbucks-healthy-morning-frappe-edition og blogger som den rosabloggeren jeg egentlig er (en gammel variant av denne iskaffen finner dere her). Del 2 med tilbakeblikk fra 2016 kommer senere i dag, så kom gjerne innom en tur i kveld også ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oog en ting jeg må vise dere. Da jeg lå under pleddet i sofaen og halvsov med Gilmore Girls på skjermen i går, kom pappa og ga meg et brev jeg hadde fått i posten. Jeg får sjeldent brev i posten så det var jo litt spennende, og da jeg leste det ble jeg så glad ♥ Enn at noen har tatt seg tiden til å skrive og sende brev til meg, også fra Italia da! Det sto ikke noe navn på det, så jeg kom frem til at den beste måten å si takk på var å legge det ut her og si tusen hjertelig takk for brevet, it made my day ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Høydepunkter fra 2016 del 1

 • 06.01.2017 kl. 12:36

 

Året som har gått har vært helt utrolig, sannsynligvis det beste året i livet mitt, noe jeg sier om hvert år når jeg tenker meg om. Men med russetiden så scorer dette året en del ekstrapoeng, FOR en herlig tid det var. Men la oss begynne fra starten av.

JANUAR

Nyttårsfeiringen som åpnet for året 2016 var utrolig morsom. Vi jentene hadde en diskusjon om hvor vi skulle feire nyttårsaften, og etter litt (mye) frem og tilbake bestemte vi oss for å lage en skikkelig feiring og invitere både fjerne og nære trøndere til fest. Vi kalte arrangementet The Ball Drop og feiret på Nattergalen byen. Ikke bare ble det en fet fest, men vi tjente jo fett på den også. Er ikke hver dag man tjener gryn på å feste med bestevennene sine. Ved mindre man heter Justin Bieber eller noe sånt da. I forkjøpet av russekickoffet i Åre var jeg med på en photoshoot for 3T-Shop med Johanna, Thea og Martine. Temaet var ullundertøy fra Helly Hansen, med rabatt for våre medrusser. Bildene ble veldig populære og de ble lagt ut på alle mulige slags sider i ettertid, det ble vår nye reddit-suksess.Så ble det RUSSEKICKOFF i Åre, damn det var artig. Det ble en smakebit og en teaser på hvordan russetida kom til å bli. Og det gjorde at vi bare gledet oss enda mer til mai. Vi busset med flere fra skolen til Sverige og bodde på Tott, sammen med flere andre skoler i Trondheim. Masse kjentfolk og masse sprell.FEBRUAR

Jeg glemmer at jeg faktisk gikk på videregående i 2016, er det mulig?? Det virker så lenge siden nå. Men jeg skal ikke legge skjul på at en del av meg savner det. Bare de ulike, artige og herlige personlighetene som var blant klassekameratene mine, og den tryggheten ved å vite hva dagen kom til å gå ut på. Her fra en lunsj i byen etter en skoledag med mine kjære.

Jeg fylte 19 år! Kjedelig alder, men morsom feiring. Jo eldre jeg blir, jo mer barnslig blir jeg kanskje også. Så jeg tok med jentene på Laser X og vi hadde det kjempemorsomt der vi sprang som småbarn og skjøt på hverandre med lekepistoler. Så dro vi på Una og spiste pizza etter det. I bursdagsgave fikk jeg ny phone i rosegull av mamma og pappa og en nydelig nøkkelhank fra favorittjentene mine. I vinterferien dro hele gjengen på hytta til Åre, som er tradisjon på denne tiden av året. Der hadde vi det som alltid like koselig, med diverse spill, god mat, godis, badstue og shopping.

DCIM100GOPROGOPR0554.

MARS

I mars skjedde det ikke så mye, men det var påskeferie, så det var et høydepunkt. Jeg og jentene lager alltid påskeegg før ferien, hvor de med kjæreste gir til dem og de single gir til hverandre. Så da er det best å være singel fordi det betyr påskeegg-garanti. Jeg fikk da et GIGA påskeegg av Nora med så mye godt at jeg ikke skjønner hvorfor jeg ikke rullet som en ball etter ferien.

Påskeferien er litt sånn typisk ferie der folk drar til syden, så når flertallet i gjengen gjorde det, dro jeg, Hanna og Nora til Åre. Vi blir aldri lei den lille byen, og den blir aldri lei av oss xD Det ble selvfølgelig satt av litt tid til trening i påska også. Jeg, Katrine og Anna ble en trenings-trio og vi ble forelsket i NoccoooooAPRIL

Første april kom, og det samme gjorde en aldri så liten aprilsnarr fra min side, om at jeg hadde tatt restylane. Sykt oppbrukt aprilsnarr haha, men det var faktisk en del som trodde på det.

Videregående skolene i Trondheim har hvert år håndballturnering i Trondheim Spektrum, og siden i fjor var vårt siste år på VGS utnyttet vi muligheten til å stille med eget lag, så NYG ble en (ganske enkelt overvinnelig) motstander i turneringen haha, vi var med 99% for moro skyld da, hadde ikke store ambisjoner om å vinne. Så vi stakk heller på City-Lade og kjøpte oss noen gigantiske yoghurtiser på Funky Frozen, som trøstepremie. Jeg gjorde en avtale med Case App så vi fikk selv-designede deksler til russegruppa. Vi hadde kanskje ikke russebuss som oslofolka, men vi sure as hell hadde mye annet rart.Det var myyye russeopplegg som tok opp tiden fram mot mai i året som var, det ser jeg nå. Vi hadde jo også russerevy, og det var sinnsykt morsomt!! Noe av det artigste jeg har vært med på. At jeg ikke satset på skuespillerkarrieren etter å ha gått et år på teaterskole er jo en skam ;ppPp Neida, det var artig så lenge det varte si! MAI

Og eeeendelig kom russetiden. Den rakk vel egentlig å starte fire dager før mai ankom, med dåpen som første happening. Her ser dere russelua mi

Første uka i mai dro vi til Stavanger på Landstreffet. For å si det enkelt, det var verdt hver minste krone og jeg ville gjort alt om igjen. For en sinnsyk opplevelse, hele oppholdet, reisingen, hotellet, konsertene og menneskene. Det gikk over all forventning, anbefales virkelig til årets russ.


Vi kom ut med vår egen russesang. Den kom litt sent ettersom vi brukte litt tid på å vurdere om vi orket å lage en. Men vi endte opp med å gi det et forsøk, og tok kontakt med en produsent som mer enn gjerne ville samarbeide med oss om sang. Den ble preeetty cool hvis du spør meg, vi elsker den hvert fall. 

Så, etter 17 dager med et heidundranes kjør kom nasjonaldagen og vi nøt den siste dagen i rød snekkerbukse. Jeg vet ikke hvordan det fungerer i andre byer, men i Trondheim går alle skolene i tog i sentrum, med hver sin banner og spiller hver sin russesang og lager masse underholdning.
Og selvfølgelig ble det videoblogg fra russetida, GoProen fulgte med på hvert steg vi tok og alle moments ble catcha på tape, noen måtte dessverre klippes ut av filmen. Vi vil jo ha jobb i fremtiden... 
Hva synes dere? Noen som er gira på en del 2?

Just a tiny confession

 • 05.01.2017 kl. 16:29

Hei babes! Takk for masse fine kommentarer på videobloggen! Fikk noen engelske kommentarer om at de siste brynene ble litt for mye, og at jeg ikke trengte så mye sminke :) Haha de skjønte kanskje ikke at jeg var litt useriøs når det gjaldt alle andre enn de første, men men er jo supert at de er ærlige, I sure as hell can handle the ugly truth.

Så, i dag håper jeg ikke mamma og pappa leser bloggen, for her kommer en tilståelse, som gir dem muligheten til å si I told you so. Jeg har nemlig på mirakuløst vis klart å bli forkjølet. Og jeg skal kanskje ikke benekte det faktum at nyttårsaften kan være den grunnleggende årsaken. I det jeg gikk ut døra den 31 januar hadde jeg på meg en kjole som dekket like mye som et håndkle og sko like solide som sandaler. Det var i alle fall slik mamma og pappa så det. Jeg hadde jo tross alt på meg parkas og ullskjerf i tillegg, og jeg var ikke utendørs i det hele tatt (som jeg husker..). Jaja det går ikke an å forandre på det, så her sitter jeg å drikker ingefær-te og c-vitamin once again. Loving life. Vi blogges xoxo. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Videoblogg: fifty shapes of eyebrowz

 • 03.01.2017 kl. 20:46

Hei folkens! En stund nå har jeg hatt store planer om å lage en eyebrow-tutorial til dere, det har nemlig vært en del forespørsler om det. Så her en dag satte jeg med ned å tenkte jæddæ nå skjer det, også viser det seg at jeg har bare helt glemt hvordan man lager en sminkevideo, og failer totalt i forsøket. Jeg tror jeg glemte at jeg snakket til et kamera og bare begynte å snakke med meg selv. Men uansett, som dere ser så deler jeg en videoblogg med dere under her, så jeg klarte å sette sammen noe, selv om det ikke ble den tradisjonelle eyebrow-tutorialen.

Hva synes dere om den slags videoblogg? Bare si det rett ut hvis du kjente på irritasjon eller sinne, her er vi åpne om alt ;p

Svipptur over fjorden

 • 02.01.2017 kl. 18:45

Hei! I går kveld var Louise, Anna, Thea og Johanna hjem til meg og fordøyde nyttårskvelden med burger fra Stjernegrillen, det slår sjeldent feil. Da vi satt der kom vi opp med ideen om å dra på hyttetur. Så first thing in the morning 2. januar ble det roadtrip til Fevåg. Eller first thing var egentlig å vekke Louise med snøballkasting på soveromsruta hennes, for hun hadde forsovet seg da haha.. Men denne hytteturens slogan er "vi har da god tid" så om vi måtte ta neste ferge gjorde oss ingen verdens ting. Vi koset oss bare med en rolig kjøretur med musikk i bila og fint vær. Vi drar hjem igjen i morgen, men trengte bare en detox-dag med sunn mat, ansiktsmaske, bøker, spill og hverandres selskap. Typisk oss, når vi kjenner at vi har fått nok av feit mat, byen og mennesker generelt så kjører vi til hytta og blir der så lenge det trengs. Digg da.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

2016's siste selfies

 • 02.01.2017 kl. 09:12

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kjole fra Nelly

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min nyttårsaften

 • 01.01.2017 kl. 23:02

GODT NYTTÅR alle kjente og kjære, fjerne og nære ♥ Jeg hadde en utrolig morsom kveld i går, og håper dere også hadde det! Jeg gikk inn i det nye året med mine nærmeste ved min side, manglet noen, men som de sier "together forever, never apart, maby in distance but never in heart" aw. Slik føles det i hvert fall. I det minuttet klokka slo tolv, vet jeg ikke nøyaktig hvor jeg befant meg, men jeg er ganske sikker på at jeg hadde det jævlig bra. Her er noen bilder fra nyttårsmiddagen og vorset. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Anna, Trine og Louise ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Johanna, meg og Thea ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

meg og Thea

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Katrine, fiol og meg ♥

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no