hits

dagens gjøremål

 • 31.01.2015 kl. 13:03

Hei! Åh er så herlig å våkne opp av seg selv på en lørdag med sola skinnende inn gjennom vinduet. I går kveld var jeg hos Trine med en hel gjeng fine folk, vi spiste taco/sushi/vårruller og lo av senkveld og andre standarde tv-program som går på en fredagskveld. I dag har jeg et gjøremål jeg må fullføre, og det er å vaske sminkekostene mine! Jeg gjør det altfor sjeldent, og det er egentlig veldig disgusting. Så det er et forslag til dere også. Dere vil bli overrasket over hvor mye dritt som kommer ut, gjerne farget som rød lava, æsj.

Nå har jeg oppmøte til kamp om en time, så jeg skal spise frokosten min og se litt suits før jeg drar. Frokosten så jo bare deelicious ut, eller hva? Ristet brød med peanutsmør, syltetøy og sjokolade philadelphia med banan, haha jummy.Hva er deres planer for dagen?

Jordbærpiken

 • 30.01.2015 kl. 14:00

Heejj bloggen ♥ Hadde kjøretime fra klokka åtte i morrest, så null skole på meg i dag. Fri på både onsdag og fredag denne uka, deet er ikke værst. Hadde gruet meg helt jævlig til den kjøretimen da. Skulle finne fram til 8 punkter på et kart over Trondheim, alt fra Jernbanestasjonen til Malvik skole og Jonsvatnet. Men til tross for min retningssans og manglende evne for orientering, gikk det veldig greit. (Tusen takk til min beste venn GPS).

Da jeg kom hjem var jeg så glad, så jeg bare måtte lage meg noe godt. Prøvde å finne på en sunn variant av jordbærmilkshake, noe som ble veldig vellykket. Jordbærmilkshake er faktisk så undervurdert. Alle tenker automatisk at sjokolade er så mye bedre, men serr dere må bare prøve denne. Jeg vet det finnes flere jordbærpiker der ute! Bare følg oppskriften under.

Hemmeligheten er en frossen banan. Kutt en banan i biter og legg på et fat i fryseren i noen timer eller over natten. Det gir tykkelsen som erstatter vanlig iskrem. Bland banan, jordbær, vaniljeyoghurt, melk og honning i en blender til den får en deilig konsistens. Jeg synes nesten jo tykkere, jo bedre. Det varierer dere selv med hvor mye melk dere velger å bruke. Jeg brukte litt akasjehonning som søtning. Prøv dere fram!

Skal ikke noe spesielt denne helga, annet enn å spille et par håndballkamper og litt sånt. Hvis dere har noen forslag eller ønsker til hva dere vil se og høre om på bloggen, så skader det ikke å legge igjen en kommentar ♥ God helg!

dagens antrekk

 • 29.01.2015 kl. 22:22

Hei dere! Nå er det faktisk såå lenge siden jeg har hatt outfit på bloggen. Før var det liksom det det handlet om, en ny outfit hver dag og det var alt en blogg trengte. Kanskje jeg må bli litt flinkere da. Problemet er bare at jeg ikke kler meg så sykt fashionista i hverdagene. Dere ser jo stilen under, er ikke akkurat noe Anette Haga dere ser vandrende rundt i Trondheims gater, men jajja det er veldig komfortabelt og veldig meg.

Skulle egentlig publisere dette innlegget mye tidligere, men som vanlig fikk jeg det ubertravelt og måtte skynde meg på håndballtrening før jeg rakk å gjøre så mye mer. I morgen er det fredag og helg og det gler vi oss alle til eller hvaaa? Det finnes ikke noe annet alternativ enn JA til det spørsmålet der. Vi blogges i morgen ppl! ♥

Fikk saiko rødt hår i dette lyset haha, bildene er faktisk ikke redigert i det hele tatt

Både bukse (i strl. M) og genser (i strl. S) fra Junkyard

Hva synes dere?

blåøya blogger

 • 27.01.2015 kl. 18:07

Hei og hopp! Jeg er skikkelig glad akkurat nå haha, føler meg litt teit egentlig. Hadde litt sur start på dagen, med tanke på at jeg hadde en åttetimers skoledag foran meg, men så ble jeg minnet på at vi har friii i morgen så da ble jeg superhappy. Ble så happy at jeg planla sleepover med Anna, Katrine og Johanna i kveld. Så jeg skal en tur på 3T snart, og deretter blir det fredagskveld på en tirsdag.

Hvis dere lurer på hva overskriften betyr eller hvorfor jeg har blå øyenskygge på bare det ene øyet på bildene under, så har det en sammenheng. (Og ps: det er ikke øyenskygge:() Haha spilte håndballkamp i helga, og jeg har vel en tendens til å komme ut av det med et ommøblert ansikt. Denne gangen var det en heldig albue i øyet <33 Sminket over det på skolen i dag, men når jeg tok bort sminken var det nokså blått haha. Syns jeg ser tøff ut da. Kom rett fra en slåsskamp liksom ikke no stress, that's how I roll.

Min delicious middag bestående av fiskekake, salat og knekkebrød med smøreost. Vet ikke om den sammensettingen egentlig er lovlig, ost og fiskekake?? Men det var godt da, namnam.

Hvordan synes dere jeg kler looken da?

frustrerte fruer

 • 25.01.2015 kl. 16:19

Hei babes! Våknet opp til frustrerte fruer på tv2 bliss i dag, eller hver søndag egentlig. Og jeg sitter her fortsatt. Med en boks yoghurt-is, grå joggedress og frust på skjermen kan jeg overleve lenge. Jeg har håndballkamp sent i kveld, så jeg må bare utnytte søndagskosen til det fulle nå. Mandag i morgen og ny uke med stress og lite søvn, meeen snart er det vinterferie og det er jo en grei motivasjon. Vi bestilte faktisk tur til Gran Canaria i går, med familien, så nå gleder jeg meg hvertfall til ferie! Kanskje det er flere som reiser bort i vinterferien?

Det er vel påtide med en månedens spørsmål snart, så hvis det er noe spesielt dere vil ha med, så spør under dette innlegget

partyfredag

 • 24.01.2015 kl. 20:14

Hei dere! I går feiret vi Thea og Martine, og det ble en vellykket kveld med masse god mat og stemning! I dag har jeg skikkelig søndagsfølelse. Jeg får alltid det når vi har party på fredag, da blir helga så lang. Så nå kom jeg nettopp hjem fra kamp, og skal ordne meg litt før jeg får besøk. Jeg har egentlig ikke så mye mere å komme med akkurat nå.. Ha en herlig lørdag, så blogges vi i morgen!

♥ ♥ ♥

matpakketips #3

 • 23.01.2015 kl. 08:50

Hei, god morgen! Eller det kommer an på når dere leser det da. Jeg har langkjøring i dag, så det blir en rolig og hyggelig morgen for min del. Har laget meg en god frokost og skal se Suits nå tenkte jeg. Meen uansett når og hvor og hvem som leser, så tenkte jeg hvertfall å komme med et nytt matpakketips til dere! I dag er det omelettmuffins som står på menyen. Det lagde jeg for første gang på mandagen, og det ble en kjempesuksess! Har spist det hele uka haha. Så enkelt, så godt og i tillegg så sunt. Oppskriften kommer lengre ned.Slik gjør dere:

Start med å hakk det du vil ha av grønnsaker, og velg hovedingrediens (altså kjøtt, fisk, whatever you like) I disse brukte jeg røkt laks, og det ble kjempegodt. Jeg tipper skinke, kylling eller pølse også funker veldig fint. Av grønnsaker brukte jeg rå brokoli, rå gulrot og minitomater. Det var liksom det jeg fant i kjøleskapet. Fordel grønnsakene og kjøttet i store muffinsformer (slik som dere ser på det nederste bildet til venstre).

Ha fem egg i en bolle og bland med to spiseskjeer mager kesam, 1/2 ts bakepulver, litt salt og pepper (evt. annet krydder), litt vann hvis det trengs. Når eggblandinga er ferdig, heller du det over i muffinsformene, som allerede er fylt med alt det gode. (Slik som dere ser på nederste bildet til høyre). Strø litt ost over for å få dem ekstra gode :)

Stek muffinsene på 175 grader i ca 25 minutter.


Noen som har prøvd det?

TWINSA ER 18

 • 21.01.2015 kl. 18:32

Heiiii ♥ I dag ble Thea og Martine 18, og begge fikk lappen!! Og alle sammen sier grattis, sant :D Var superstressa hele skoledagen, og var kvalm fordi jeg var så nervøs på deres vegne. Martine hadde først, så hun kom å hentet meg på skolen og kjørte hjem til dem. Der kom også hele resten av nyg, så Thea ble møtt med fullt hus da hun kom hjem. Det er ikke så veldig ofte vi klarer å samle alle på en hverdag, men dette er en ganske spesiell dag da, de første sjåførene i gjengen, shiit it's cray. ååh ♥♥♥

masse kaker og nammenamkick a ginger day

 • 20.01.2015 kl. 18:37

Som dere skjønner så var jeg mentalt forberedt og fysisk utstyrt med hjelm og knebeskyttere på skolen i dag. Det er nemlig kick a ginger day i, haha det er jo bare kødd, men lættis at det faktisk er en egen dag. En annen ting jeg har gjort i dag, er å ta teoriprøven til bil, oooog jeg besto jippi! Grattis matern. Det var litt på kanten da, seks feil haha, men det holder det. Så det er litt digg å være et steg nærmere lappen. Ellers er det mye som skjer for tiden, i morgen blir de første i gjengen 18!!! Såå sykt. Må bake litt kake etterpå da, men det er egentlig hemmelig så hysjhysj don't tell.

Flere enn meg som har blitt kicka i dag? Hahaha lol

Sukkerfri lørdagskveld

 • 18.01.2015 kl. 12:58

Hei god morgen! I går spilte jeg kamp for 3.div og vi vant 44-17 over Klæbu, wiihu that was fun. Da jeg kom hjem dro hele familyn på Meny og handlet masse god mat og slo av en prat med Martine som så fint jobber i ferskvaredisken. Så det ble sjømat i går kveld med kamskjell, hummer og krabbe, og nydelig biff i kveld. Etter middagen dro jeg og Johanna til Anna og loverboy og koste oss med masse godt. Vi bakte gulrotkake og lagde friskt fruktfat ♥

Forresten for de som lurte, The Imitation Game var sykt bra, anbefales!

Vi brukte forresten denne kakemixen ↓ og brukte oppskrifta til gulrotkake på pakken, i tillegg tilsatte vi litt sukkerfri sjokolade. Så lagde vi krem av philadelpiha, smør og sukrin melis oppå. Den ble faktisk veldig god!Hva har dere gjort i helga?

Sunne chocolate chip cookies

 • 17.01.2015 kl. 13:48

Hei! I dag er det lørdag og tid for kos, derfor skal jeg dele oppskriften min på sunne chocolate chip cookies som jeg prøvde ut denne uken. De ble sykt gode og saftige, og de er selvfølgelig uten både sukker og gluten! Det dere trenger ser dere på bildet under:

Visp sammen kesam, smør, sukrin og egg, og deretter tilsett resten. Rør til det blir en jevn røre, og legg 6-7 klatter på et bakebrett. Stek i ovnen på 175 grader i ca 12 minutter. Håper det smaker! ♥ Gi meg gjerne tilbakemelding!

Nå må jeg skynde meg, skal spille håndballkamp!! See you, ha en super dag! ♥

Null hull

 • 16.01.2015 kl. 16:21

Heisann god fredag! I går kveld skulle jo jeg og Johanna på 3T, noe som ble bare stress ettersom vi var hjemme alene begge to og ingen kunne kjøre oss. Vi tar aldri buss, men okei vi tenkte å gi det en sjans likevel. Så når vi kom til bussholdeplassen sto det at det ikke gikk flere busser, wtf klokka var bare sju. (U) heldigvis sto det to taxier rett vedsiden av. Vi så det som et tegn fra gud, og tok dermed taxi til trening. Et av våre ikke så stolte øyeblikk, må jeg innrømme. Ble enige om at vi herved hadde nådd bunnen.I morrest gikk jeg (U) heldigvis ;) glipp av to timer gym, fordi jeg skulle til tannlegen. Jeg hadde selv bestilt time fordi jeg var sikker på at jeg hadde minst fire hull. Når jeg fikk høre at jeg hadde null hull ble jeg faktisk litt skuffa, hadde gledet meg til å borre haha #weird. Ble en kort skoledag på meg da, så kom jeg hjem og lagde meg fredagslunsj med minipizza av polarbrød og milkshake med 1 frosset banan, 1 halv liten styrkmelk, litt skummet melk, 1 bit mørk sjokolade hakket.I kveld skal jeg på kino med noen jenter og se the imitation game, noen som har sett den?

veldig viktig brødskive

 • 15.01.2015 kl. 18:35

Hei dere! Jeg så det var noen av dere som kommenterte det at jeg ikke visste om jeg ville i forsvaret eller ikke. Jeg sjekket litt rundt og for meg er det faktisk ikke så mye å lure på. Det at jeg har cøliaki gjør det ikke mulig for meg å være med. Det syns jeg er ganske sykt haha, som om jeg er noe svekket pga at jeg må spise en annen brødskive enn resten. Men jaja, det gjorde valget mitt veldig enkelt da.

Nå skal jeg busse til 3T for å trene legs med Johanna. Jeg HATER å busse ♥ Gud jeg gleder meg til å få lappen (hvis det noen gang skjer). Vi blogges!Jakke fra Sheinside her

Ha en fin kveld!

tips til morsdag og valentines

 • 14.01.2015 kl. 15:28

Snart er det februar, som er en av mine favoritt måneder, og det er masse som skjer. Først og fremst blir jeg 18 år (!!), men i tillegg er det morsdag, og valentinesday ♥ Jeg vet hvor stressende det kan være, å slite rundt i butikker og ikke finne noe å kjøpe, og plutselig våkner du en søndag og har helt glemt å kjøpt gave til enten mamma eller kjæresten. Vi har jo alle ulike budsjetter, men en gave trenger ikke nødvendigvis koste så mye. Jeg kom over en utrolig søt nettbutikk Epicdesign som har masse fine ting til slike anledninger eller som en liten gave til seg selv. Den kreative damen som står bak nettbutikken har også en blogg som dere finner her

//Samarbeid

Fant dere noe likte? Hvilken av de over likte dere best?

går på autopilot

 • 12.01.2015 kl. 18:31

Hei! Har lite spennende å dele med dere, annet enn at det er mandag, noe som ikke er så spennende. Nå sitter jeg under et ullpledd med en stor kopp kakao og skal på trening om en time. Jeg har kommet til det punktet i året der jeg går på autopilot, mens dagene bare går forbi. Jeg står opp om morgenen, gleder meg til å legge meg igjen, drar på skolen, kommer hjem og er sliten, sovner, våkner og drar på trening, legger meg og drømmer om helg. Jeg går gjennom en slik kort downperiode før jeg finner på noe morsomt som får tilbake livsgnisten. Det kan være alt fra en runde bowling til en sydentur, så jeg finner vel utav det.

Jeg fikk forresten brev fra Forsvaret i dag, det er det sikkert en del av dere også som fikk. Høres både skummelt og spennende ut, så ja litt blandede følelser om akkurat det. Hva tenker dere om det?

nammis lunsj

Videoblogg - Desember 2014

 • 10.01.2015 kl. 11:09

Hei! Da er jeg ferdig med videoen, la den ut på youtube i natt så noen har allerede rukket å sett den. Uansett så håper jeg dere liker den! Gjerne del den videre, og subscribe til kanalen min, for å se videoene før de legges ut på bloggen ♥ Forresten hvis noen vet hvordan jeg får den tilgjengelig på mobilen, let me know!

Det ville kanskje vært normalt med en julesang i desembervideoen, men jeg går ut i fra at alle er litt over jula nå, så kjørte på med noe annet istede.
Hva synes dere?

redbull rehab

 • 09.01.2015 kl. 23:52

Hallo i luken, da er det en stund siden sist gitt. Jeg har vært så opptatt med skole, håndball og kjøretimer at bloggen desverre har blir rangert noen hakk lenger ned på prioriteringslista. Men nå er det helg og jeg har hvertfall litt mere tid. Siden sist har jeg hatt to kjøretimer, forbikjøring og glattkjøring (som var veldig morsomt forresten). I går spilte jeg kamp for 2.div, som vi tapte og i dag for j18 mot Sverresborg som vi vant ♥ ♥ ♥ Så da ble det seierspizza fra Peppes når jeg kom hjem, namm

Haha har ingen bilder å blogge så jeg tar med dette, det er litt digg da. Har kommet masse nye RedBull-smaker som vi kjøpte når vi var i Sverige, måtte prøve alle. Anbefaler blåbær og lime, tommel opp. Elsker redbull, føler jeg blir superwoman med vinger når jeg drikker det.

Ellers så holder jeg på å redigere en liten desember-video til dere da. Blir ikke store greiene, men men.

Hvordan går det med dere? Flere som har det litt travelt etter jula?

Tilbakeblikk 2014 del 3

 • 06.01.2015 kl. 18:53

SEPTEMBER

Startet med en fortreffelig tapaskveld med mine kjære haha ♥

De siste byturene i lette sommerklær

VIP kveld på 3t-shop, med masse tilbud som jeg og jentene tok nytte av + enda mere tapas

Tok klassebilde, gikk rundt og så ut som et troll hele dagen hehe

Jeg ble for første gang satt i ordentlig arbeid for penger, og jobber enda. Tror fortsatt at jeg jobber på OD-dagen eller noe frivillig arbeid, så blir like sjokka hver gang jeg ser jeg har fått penger på konto haha

Spiste på en veldig fin thai-restaurant i byen med noen av jentene, Benja Siam

OKTOBER

Jeg ryddet rommet! Haha det får faktisk et eget punkt i årskavalden ettersom det skjer så sjeldent


I høstferien dro vi til Åre ♥ ♥ ♥ Fylte hytta med masse happy girls, godis, kjærleik og latter

NOVEMBER

Skjedde ikke så mye spennende denne måneden, men Halloween var nok et av høydepunktene

Jeg var saiko hekta på Homeland, så en sesong (på 12 timer) på ei helg, jeez

Heimdalparty kom og ble feiret på Karma haha

Jeg dro til Ålesund med håndballaget ei helg, og kom hjem med 4/4 poeng + en tredoblet underleppe etter et kraftig slag i bakken

DESEMBER

Wiii endelig kom den, hadde hatt julestemning i en måned før desember kom! Startet måneden med pepperkakebaking hos grandma'

Kat flyttet inn i ny leilighet og jentene stilte opp med malekoster gira på å bosette segMere pepperkakebaking ♥

Adressavisa kom for å intervjue oss om tsunamien, siden det var 10 år siden.

Julebord og morsom kveld ute hahaha ♥

Jeg feiret jul på Røros med hele familyn på mamma sin side, er såå stemning

Jeg blogget jo disse bildene nettopp, men på en annen side så var det jo i fjor hehe. Nyttårsaften, et av årets høydepunkter!Da har dere fått et glimt tilbake på hele 2014, og jeg blir så glad av å se tilbake på bildene og menneskene. Håper og ber om at 2015 blir like fint som fjoråret og gjerne enda bedre om det i det hele tatt er mulig! Håper dere har hatt et fint år også ♥ Jeg har filmet en del i desember, så vurderer å lage en liten film til dere, hvis det er ønskelig. Har tydeligvis fått sansen for litt videoblogging igjen hihi.

Hva synes dere?

Tilbakeblikk 2014 del 2

 • 04.01.2015 kl. 20:28

JUNI

Det første jeg gjorde i juni var å dra på helgetur til hytta på Innerøya. Først og fremst fordi jeg, Anna og Katrine hadde en stor oppgave på skolen som vi måtte få gjort i fred og ro. Det ble selvfølgelig prioritert en del kos også.Da vi kom hjem derfra, og var klar for skole, fikk vi fri fra skolen en uke! Så vi fikk med hele gjengen på hyttetur til Fosen i noen dager, noe som var aamazing

Var på tre forskjellige hytteturer den uka haha

Noen dager senere skulle vi trekkes opp i muntlig eksamen, noe vi selvfølgelig ikke ble ettersom vi hadde kommet opp i engelsk skriftlig frafør av. From that moment tok vi sommerferie, og feiret det med felles lunsj hjemme hos meg

Trine, Maja og Hanna ble 17 år og vi feiret med et ganske spontant supriseparty og massse kake og kos. Haha det var så morsomt, men for et sliit å få bursdagsbarna på samme plass til samme tid uten at de skjønte det.

Vi hadde klassefest for å feire ferie. Vi utnyttet sjansen til å ha tapas-vors først, nammis

Jeg var på photoshoot til 3T og fikk masse fine treningsklær som belønning

Jeg dro på håndballsamling på Orkanger i fire dager. Fire fantastiske dager med feber og helvete :-)

Var sykt godt å komme hjem igjen, for så å ta fly til Hvaler samme dagen med Hanna og Johanna.

Jeg og Hanna tok fly hjem etter noen herlige dager. Da jeg kom hjem var det ingen hjemme, de var på Størsjø Cup med Pernille. Så jeg fikk besøk samme kvelden av Katrine som kom med masse godt og holdt meg med selskap.

JULI

Jeg og familien dro på cruise i middelhavet en uke, etterfulgt av en avslappende uke på hotell i Sitges. En utrolig fin ferietur må jeg si

Jeg kom hjem og var litt alene noen dager, mens familien var på hytta. Måtte puste litt og få noe på avstand. Tok toget til hytta etterhvert, så kom Johanna oppover dagen etter. Da fikk vi oppleve å se ekte kameler helt frittgående på en fotballbane, noe som var ganske morsomt haha.

AUGUST

Resten av ferien besto for det meste av byturer, grillkvelder og flere hytteturer med nygSiste party før skolestart

Jeg dro på treningsleir på Levanger med laget, og bodde på en koselig hytte med Hanna, Thea og Martine.Jeg har så mye bilder og happenings fra året, så jeg må lage en del 3 også, men jeg fikk intrykk av at dere likte slike innlegg så det går vel bra! ♥

Hva synes dere om bildene?

Tilbakeblikk 2014 del 1

 • 02.01.2015 kl. 20:40

JANUAR

Startet det nye året med festmåltid og festligheter med fine jenter

Gjorde egentlig ikke veldig mye mer denne måneden haha, lite interessant å vise dere

Men vi trente mye da, skulle sette standarden for det nye året liksom. 3T åpnet en egen PT-sal og jeg har ikke trent blant folk etter det haha, my new home. Kall det sosial angst.

FEBRUAR

Bursdagen min kom den 7.februar og den ble feiret samtidig som heimdalfest, så det ble to fluer i et smekkI vinterferien dro jeg til Åre med Katrine, Nora, Anna og pappa. Vi møtte noen venninner der og hadde en veldig funny kveld

MARS

Mars måned besto av en rekke jentekvelder med masse namenamm

Og kveldsturer på solsiden med middag på Graffi, Una eller Sebastian

Jeg hadde skikkelig cravings på vannmelon, spiste i gjennomsnitt en halv melon med skjei hver dag mens jeg også var hekta på friendsAPRIL

På denne tiden nærmet det seg påske, og jeg og jentene satte av en dag til å dra til byen og kjøpe inn ting til påskeegg og overraske kjærestene.

Enda en heimdalfest kom rett rundt hjørnet, og vi hadde koselig jentevors hos Anna først.

Hadde sleepover med roris med film og burger ♥

Dagen etter dro jeg til Åre igjen med Anna og family, som dere ser så var det påskeferie

Det gikk mot vår, og jeg dro på Baldus Cup med håndballaget. Det ble mye tivoli og sukkerspinn på den turen for å si det sånn

MAI

Så kom mai og det ble feiret inn med grilling i sola

Dagen etter dro jeg til Berlin, som var julegaven fra mimmi og beste

Da jeg kom hjem igjen gikk jeg rett til arbeid med innkjøpsvideo til dere

16.mai bestemte vi oss litt på kanten spontant for at vi skulle sette opp et partytelt til morgendagen. Så vi sendte Hanna og Anna på scooter for å kjøpe det første og beste de fant, fem minutter før butikken stengte. Det vi ikke helt hadde tenkt gjennom var hvordan de skulle få med seg to partytelt på scooterene. Endte opp med å betale en sjåfør for å kjøre teltet hjem til oss. Ble en kveld fylt med mye latter hvertfall.

Så kom endelig 17.mai ♥ ♥ ♥ Champagnefrokost med jentene ble suksess

Dagen etter er det tradisjon med grilling på marinen

Etter alt det festlige denne måneden kom tiden mot eksamen. Klassen min kom opp i engelsk skriftlig og jeg var faktisk superhappy. Slik så forberedelsesdagene for det meste ut:

Sommeren slo virkelig til i denne måneden, og slappe dager besto av pizza, is, sol og varme.Noen som vil ha del 2?

krøllete nyttårslook

 • 02.01.2015 kl. 15:36

Hei! Akkurat nå er jeg i Åre med familiy and friends. Vi dro i går, og blir her resten av ferien. Vi har blitt hektet på ny serie, 24, så kommer til å sitte stuck med det og sjokolade de neste dagene. Har så myye godt, og det må jo spises opp før ferien er over, sant ;-) Vi har med slalåmski da, så vi får se om vi tar oss en tur i bakken. Ellers så holder jeg på å lage årskavalkade, noe som tar litt tid for jeg har så mange bilder å gå gjennom haha. Men dere ønsker vel det?

Jeg sa jeg skulle vise dere antrekket på nyttårsaften, fordi jeg trodde jeg hadde tatt noen greie outfitbilder. Desverre var jeg mer i fokus enn kjolen heh, well. I tillegg fikk jeg nettopp en comment på insta om at jeg var fjortiss som ikke smilte med tennene, så jeg er veldig komfortabel med å legge ut bildene under da haha funny. Jaja får leve med å være fjortiss forever.

kjolen er fra Nelly
HAPPY NEW YEAR

 • 02.01.2015 kl. 00:45

God nyttår kjære lesere! Håper dere hadde en fantastisk nyttårsaften ♥ Det hadde hvertfall jeg, gikk inn i det nye året med mine aller beste. Vi startet kvelden hjemme hos Maja med nydelig kalkun og typisk nyttårsaftenmat. Det ble en utrolig morsom kveld, og en herlig start på det nye året! Jeg hadde med kameraet og det ble populært så vi fikk faktisk tatt en del bilder og filmer. Antrekket kan jeg vise dere bedre i morgen!

Louise, matern, Martine, enda en Martine, Thea og majsi ♥Hvordan var deres nyttårsaften?

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no