hits

worth it

 • 31.01.2014 kl. 18:41

Hei folkens! Forsov meg bittelitt i morrest fordi jeg absolutt måtte kjøpe en vekkeklokke-app på mobilen i går kveld, som liksom skulle være så bra, sleep cycle heter den. Den begynte med en sånn rolig lyd halv sju og den holdt på helt til klokka sju og ble høyere og høyere og til slutt klikka jeg og skulle skru den av, men da begynte den å spørre meg hvilket humør jeg var i, og haallo jeg var ikke akkurat SUPERGLAD... Jeg hatet virkelig den klokka :) hahaha så jeg la meg å sov i trass og våknet halv åtte, score, da hadde jeg et kvarter på meg. Hadde også en natt i uka her da jeg våknet klokka fire og trodde det var morgen så jeg skulle akkurat til å lage meg frokost før jeg innså at det var midt på natta. Haha sånt skjer noen ganger, eller kanskje det er bare meg.

Etter skolen i dag dro jeg og noen jenter på 3t og sprang og trente styrke. Vi sprang 4 minutter på sånn passe høy hastighet, med 2 min pause, fire ganger. Det var såå ille, men så worth it etterpå.

også fortsetter vi med sunn mat etterpå hahah, liksom fitspo matholck i dag. Dere får ha en fin fredagslkveld så blogges vi senere!♥

daydreamer

 • 30.01.2014 kl. 20:48

Nå er det snart vinterferie, og jeg og familien vurderte egentlig å ta turen sørover, mot Maldivene (!!) (åååh hvor deilig høres ikke det ut?) Men så går man på håndball da, og da er det ikke alltid like populært å reise bort uka før Bring. Så vi kunne ikke det, men jeg har allerede rukket å lukket øynene og fly tankene over til Maldivene. På en skala fra en til ti hvor mye frister det ikke med en sydentur nå liksom? 10000 spør du meg. Lukten av solkrem, smaken av en tropisk drink og lyden av gresshopper og brusende hav hahaha hvorfor gjør jeg dette mot meg selv....

de fleste av bildene er fra Maldivene, det er såå nydelig der, og jeg kjemper for å få tilbringt eventuelt påskeferien der (hei mamma og pappa hør min bønn)

Flere som er en smule fristet til å ta turen sørover eller?

i love taxfree

 • 29.01.2014 kl. 22:09Hei! I dag hadde vi familiekosemiddag fordi mamma kom hjem fra Tyskland, hun var der bare noen dager i jobbsammenheng. Vi hadde kyllingfajitas på menyen etter mitt ønske, det er både sunt og utrolig godt. Bare å steke paprika, løk og kylling i fajitaskrydder og ta det i en lefse, gjerne med rømme og salsasaus ♥ nammiis ♥ 

Jeg og Pernille fikk litt taxfree-gaver siden mami var på tur. En heeerlig parfyme fra Versace, masse sjokolade og litt sminke.

God natt alle søte ♥♥

fruktglad pike

 • 27.01.2014 kl. 22:14

God kveld! De siste to dagene har gått ut på å øve til naturfagprøve som er på onsdagen, dere aaaner ikke hvor mye det er. Går over tre kapitler om kropp og helse og sykdommer og massemasse. I tillegg har vi geografi fremføring i morgen om vær og klima og blabla, jeg er helt utslitt. Innimellom alt dette prøver jeg å sette av litt tid til blogging, so here I am. I morgen blir vell siste puggedag til prøven og jeg hååper det blir litt rolig resten av uka.

Haha jeg kjenner jeg blir stressa av å lese gjennom det jeg nettopp skrev... Men jaja må få slappe av litt også. Hiver med noen fine bilder av min og mamma sin fruktglade lunsj i går ♥ ♥

Flere som har mye å gjøre i uka her?

my weekend

 • 26.01.2014 kl. 18:02

Hei dere! Har hatt en morsom helg som startet med nyttårsball på fredag med masse fine folk og kosekveld med jentene mine på lørdag. Tok noen bilder med mobilen på festen, men ble ikke så mange bra bilder da haha. Her er noen av dem.

På lørdagskvelden hadde jeg, Hanna, Anna, Thea og Martine kosekveld med sushi og masse nammenam. Spiste så sykt mye godt haha, vil spole tilbake. Hadde søndagsfølelse hele lørdagen, så når jeg våknet i morrest trodde jeg det var skole haha shit. Var i lykkerus da jeg fant ut at det var søndag og ikke mandag. Nå kom jeg nettopp hjem fra trening og tenker å hoppe i dusjen før jeg tar turen til Johanna for å øve til naturfag prøve. Smart ungdom. Hva har dere gjort i helga?

sportsbh med lommer

 • 26.01.2014 kl. 12:15

Fikk tilsendt en sportsbh fra Kangarun, som er en ungdomsbedrift startet av noen jenter. Det som er greia med den er at den har to sidelommer der man kan ha nøkler, mobil, ipod, penger eller hva man måtte ønske. Jeg synes det er en super ide og sportsbhen i seg selv er kjempegod. De har alle størrelser fra XS til XL, jeg har M og de koster 250 kr. Dere kan like facebooksiden deres her for eventuelt bestilling. Noen som ønsker å prøve den ut?

gårsdagens antrekk

 • 25.01.2014 kl. 18:41

Kjolen er fra Gina Tricot

Hva synes dere om bildene?♥

jeg og gossip girl

 • 24.01.2014 kl. 16:15

Goood helg! I kveld skal jeg på nyttårsball og det blir nok gøøy. Sitter med gossip girl og spiser akkurat nå (haha hørtes ut som gossip girl spiste meg meg lolz;p) men skal til Nora om under to timer så jeg må vell begynne å ordne meg. Vurderer å ta med meg kamera til Nora for å ta litt bilder til bloggen, eller så tar jeg bare med telefonen. Uansett håper jeg dere får en fin kveld!

Forresten for de som lurer så skal vi IKKE være med på petter wessel cup nei. Vi hadde meldt oss på, men trakk oss fordi det ble så stress, vi hadde ikke hotell og såvidt flybiletter til alle.

Hva er deres planer for kvelden?

dere vil ikke tro det

 • 22.01.2014 kl. 21:52

Dere vil ikke troo hva jeg har gjort i dag! Dagen min startet klokka seks, da jeg skulle på 3t med Johanna, Thea og Martine. Hahah jeg sier det som om det er helt vanlig, men det er egentlig helt sykt haha who the fuck står opp klokka seks for å trene før skolen på en onsdag, jo vi... Lite visste vi om at det senteret ikke åpnet før klokka ni, så faren til Johanna måtte kjøre oss videre til neste 3t senter i halvsøvne, stakkars mann. Men det ble heldigvis trening til slutt da, intervaller på morgenkvisten er ikke værst. Det var bare såvidt at vi kom fram til skolen i tide, etter en del løping for å rekke diverse busser. Men ikke nok med det. Når vi kom fram til skolen hadde vi hverken klasserom eller lærer, så vi ventet på gangen i tjue min før hele (eller hvertfall nesten hele) gjengen dro hjem. Jeg, Thea, Martine og vår gode venn Markus dro hjem og nøt fridagen (med en samfag tekst) jess.

Nå kom jeg nettopp hjem fra Nidarøhallen, jeg og noen jenter + papi var der og så håndballkamp, Byåsen-Stabæk. Skikkelig skikkelig produktiv dag, det må jeg si.på vei ut døra

 • 21.01.2014 kl. 20:50

Hei igjen! Nå er jeg på vei ut døra til håndballtrening. Fikk plutselig et bloggkick og måtte ta noen bilder i farta med bananen og yten min hehe. Har forresten fått masse kommentarer om Bring osv i det siste. Er morsomt at så mange håndballjenter leser bloggen, legg gjerne igjen bloggen deres også altså, så jeg kan stikke innom :) Og for dere som synes det kanskje blir litt mye håndball, må jeg bare beklage, men det er egentlig bare når det er bring, noe som er en gang i måneden. Wops nå står Johanna utenfor å venter såå vi blogges senere!! God natt ♥ ♥ ♥ ♥ 

#me #girl #instahealthy #allnatural #nofilter #lolz

not my fav day

 • 21.01.2014 kl. 19:10

Heia bloggen! Haha tidenes klisjé-setning det der. I dag hadde tvillingene bursdag som ble feiret med wienerbrød, berlineboller og muffins i langfriminuttet. Tirsdag er helt klart den værste dagen i uka spør du meg. Vi starter åtte og slutter halv fire, så jeg er døødssliten når jeg kommer hjem. Så sovner jeg og våkner til at jeg skal på trening fra ni til elleve på kvelden. Det er aalt for sent..... Men det som er så fint med tirsdag er at når dagen endelig er over, er den værste delen av uka ferdig - sånn for å se det positive i det :)

Så ja nå må jeg spise noe mat før jeg skal på trening og spille håndball halvt i søvne, blir gøøy gleder meg skikkelig xpJakke fra Choies og topp fra H&M

Hvilken dag liker dere minst i uka og hvorfor?

helt uutslete

 • 20.01.2014 kl. 22:46

Hei dere! Er helt utslitt etter dagen her. Startet med en treningsøkt etter skolen etterfulgt av tidenes kjøkkenkveld. Har stått på kjøkkenet med Katrine siden klokka fem og laget mat hahah hvor kommer det fra?? Først lagde vi laks til middag, så fruktsalat, så grove horn og tilslutt noe som er hemmelig (bday cupcakes til twinsa som blir 17 i morgen hyyysjjhysjj) Satser på at de ikke leser dette jeg. Nå skal jeg legge meg snart og guuud hvor jeg gleder meg! Okei dette var et veldig usaklig innlegg, men jaja.God natt kjæære dere♥

bringhelg i Drammen

 • 19.01.2014 kl. 19:20

 Heii! Jeg skulle skrive et innlegg "off to Drammen" eller noe i den duren, før jeg dro. Men jeg rakk det faktisk ikke fordi jeg brukte all tiden på å publisere månedens spørsmål. Hadde to timer på meg etter skolen sluttet før vi måtte kjøre til flyplassen. Vi hadde nemlig en ny Bring-runde i helga, i Drammen. Vi kom hjem med et tap mot gneist med bare tre mål, en seier mot Bossekopp 19-23 og en uavgjort mot Glassverket, helt syykt kjipt at vi ikke vant den kampen, men vi fikk hvertfall et poeng. Har hatt en kjempemorsom helg med en herlig gjeng!

hahah spør du matholck er det tydeligvis sykt kult med peace-tegn fra 2005

Nå skal jeg lene meg tilbake med nyeste episoden av pll og se videre på Carrie Diaries før jeg gjør meg klar for ei ny uke, yeeii tidenes opptimist :):):) Faen innlevering til i morgen ;);) Tar tilbake alt jeg sa om å lene meg tilbake.

månedens spørsmål

 • 17.01.2014 kl. 15:31

shaver du armene dine?

haha nei, vil nok ikke anbefale det heller

Hva står øverst på ønskelista nå?

Undertøy og bikini fra VS kanskjee

Hva skal du utdanne deg til, og skal du bo i Trondheim resten av livet?

Åh det har jeg virkelig ikke peilig på. Jeg er jo av den sorten som drømmer om å dra til New York og gjøre store ting der, meen altså jeg vet ikke.


Du har sagt at du aldri har vært i et seriøst forhold før. Visst du hadde fått deg kjæreste, ville du ha delt det med oss på bloggen, eller er det for privat?

Jeg hadde vell sagt det på bloggen ja :)

Spiller du instrument?

Neei haha skulle ønske jeg kunne det da, spilt gitar eller noe.

Hvilke valgfag skal du ha på skolen til neste år?

Vurderer reiseliv, markedsføring eller økonomi eller noe.

Hva gjør du de dagene du absolutt ikke har blogginspirasjon?

Det er en del av de dagene, men jeg får nesten dårlig samvittighet hvis jeg ikke blogger haha så jeg prøver å blogge på de dagene også. Jeg har tusenvis av bilder på macen, så om jeg en dag ikke gidder å ha photoshoot med meg selv kan jeg jo bare ta noen gamle. Eller blogge om mat eller sminke eller noe jeg til vanlig ikke blogger like mye om.


Jeg bare lurte på om du gjør mye lekser osv? Jobber du mye med skolearbeid? OG får du gode karakterer?

Vi har egentlig ikke så mye lekser, men vi har en del prosjekter, innleveringer og prøver. Jeg fokuserer veldig på de tingene vi får karakter på og jeg får helt greie karakterer. Fikk 4,6 i snitt første termin på vgs og er egentlig fornøyd med det.

Føler du at du blir behandlet annerledes, siden du er toppblogger, eller trur du folk ville behandlet deg likt hvis du ikke var toppblogger?

Det er jo selvfølgelig litt annerledes, men jeg vet jo ikke hvordan livet mitt hadde vært om jeg ikke hadde startet bloggen, så det er litt vanskelig å si. Men det hadde nok ikke vært helt det samme nei.

Hei syns du ligner veldig på erica kvam. Er dere i familie?

Det tar jeg som et kompliment, men nei vi er ikke i familie haha :)

Er livet enklere eller vanskeligere som blogger?

Er ikke så mye forskjell bortsett fra at det selvfølgelig tar litt ekstra tid i hverdagen. Kan være litt vanskelig å prioritere riktig, med tanke på skole osv.

Er ikke du og Aurora venner lengre?

Joo

Hvem syns du er den beste spilleren på Heimdal altså laget ditt?

Alle er gode på hver sin plass og har hver sine egenskaper så jeg klarer ikke velge ut en spiller.

er du sunn eller spiser du mye dritt?

Spiste mye mer dritt før haha, men jeg har funnet ut at jeg føler meg mye bedre og har masse overskudd når jeg spiser sunn mat. Dessuten er sunn mat like godt som annen mat hvis man bare gjør det rett.

Hvordan gjør du og gjengen din angående julegaver, blir det ikke litt dyrt? Hvor mye bruker dere liksom på hver?

Vi bruker alltid å kjøpe en litt finere gave til hver, istede for å kjøpe masse smågaver som man ikke trenger. Tror vi brukte 1200 kr på hver i år.

Noen tips til en god og rask middag?

Stekt kylling med ris eller pasta og salat

hvilken selvbruning bruker du?

Saint Tropez på kroppen og en spray fra Garnier i ansiktet

tar du sol?

Nope, det e'kkje sunt

Bruke du sminke på vgs?

Ja, har noen dager der jeg ikke bruker sminke, men som oftest ja.

Går du m alle vennan dine på vgs?

Nei Nora går på kvt, Hanna går på tiller og Aurora går på cha, men ellers.

Når du lager oreokake, bytter du bare ut kjeksene eller er det en annen oppskrift som er glutenfri? Og har du noen restauranter i Trondheim å anbefale? Hvordan takler du å ha sykdommen?

Bytter ut kjeksene. Graffi og Fridays. Takler det helt supert :)

Har du hatt regulering? Du har så fine tenner!

Takk! Nei jeg har ikke hatt det.


Får du trene gratis på 3t ettersom foreldrene dine eier det?

Ja

Er du ofte på fest?

Sier ikke neitakk til en fest hvis det ikke er håndball i veien, men jeg er ikke såå ofte på fest nei.

Hvor lange matfrii har dere, siden der når å dra hjem å lage " kongelunsj"?

Kongelunsjene våre var nok på US, da bodde både jeg og Johanna en halvmeter fra skolen så vi var hjemme hos oss i friminuttene og spiste.

Kjøper du ofte dyre merkeklær?

Nei

Har du noen gang hatt tider hvor du egentlig ikke har villet dra ut av huset og hatt kjempedårlig selvtillit og selvbilde?

Nei

hvem fra jentejengen er du mest med?

Er vell mest med de som går i klassen min, men går jo på håndball med hele gjengen så vi er jo på trening sammen og på fritiden.

kan du ha flere videoklipp av når dere jentene er sammen?

Ja det kan jeg sikkert

Skal dere ha to hytter eller skal dere selge den ene?

Jeg antar du mener på Innerøya. Mimmi og beste har en hytte der og vi kjøpte nettopp en, så vi skal beholde begge ja.

Noe dere lurer på til neste gang?

sunne frokostmuffins

 • 16.01.2014 kl. 21:58

Hei dere! I dag dro jeg til Thea og Martine etter skolen og vi bestemte oss for å lage muffins med en liten vri. Vi improviserte litt og lagde en sunn muffinstype, som faktisk var overraskende god. Det er som en energibar i muffinsform egentlig, masse proteiner og karbohydrater som er såå mettende. Vet hva jeg skal ha med til lunsj på skolen i morgen hvertfaaall. Jeg vet mange av dere kommer til å spørre om oppskrift så jeg legger den til med det samme. Og siden jeg er så glutenfri av meg så er oppskriften helt uten hvetemel. Jeg legger til både vanlig og glutenfri type jeg, så blir alle happy.

Det dere trenger er:

 • 125 g smør
 • 190 g hvetemel (vanlig glutenfri melmix)
 • 120 g havremel (havregryn for oss glutenfrie)
 • 2 ts bakepulver
 • 1 dl melk
 • 1 1/2 dl kefir (finner det der melka står, eventuelt kulturmelk)
 • 4 egg
 • 100 g kokesjokolade (vi brukte lys, men jo mørkere jo sunnere)
 • 1 eple
 • 2 bananer
 • litt nøtter hvis man har lyst
 • 1/2 ts salt

Smelt smøret og avkjøl det helt til det er kaldere enn kroppstemperatur.

Bland mel, bakepulver og salt i en bolle.

Visp sammen egg, smeltet smør, melk og kefir. Rør blandingen sammen med det tørre.

Skjær opp eplet, bananene, sjokoladen og nøtter i biter og bland det forsiktig sammen med resten.

Bruk vanlige muffinsformer og fyll dem ca 2/3 fulle. Sett muffinsene midt i ovnen på 180 grader i ca 20 min. Blir ca 12 muffinser.

Vi fordoblet hele oppskriften og vi fikk litt over 30 muffinser hahah wiii nammenam.Noen som vil prøve eller har prøvd noe lignende? Legg gjerne igjen en oppskrift på noe godt dere syns jeg burde prøve ut :)

litt lyd i stillheten

 • 15.01.2014 kl. 19:56

Heihei! I dag sluttet vi rundt 11 på skolen, wihi såå deilig. Og enda deiligere er det at 3t ligger omtrent på skolen, så det er jo så enkelt å trene. Dro dit etter skolen med jentene og hadde tidenes økt. Er seriøst stiv som en stokk nå, klarer ikke gå eller sitte på do uten smerter i rompe og lår haha. Etter skolen fikk jeg besøk og har slappet av helt til nå. Vurderer å ta turen til Anna eller dø med carrie diaries på skjermen, hverdagsdilemma ass. Sykt spennende innlegg iknoow, men tenkte bare å gi fra meg litt lyd i stillheten. Kommer til å ha månedens spørsmål snart, så hvis det er noe dere vil ha med så kan dere stille det i innlegget her :):)

nytt design

 • 13.01.2014 kl. 22:13

Hei dere! Som dere kanskje ser så har jeg nytt design og ny header. Fikk det plutselig veldig travelt med å få nytt design for jeg var så lei det gamle. Derfor rakk jeg ikke å ta så fine headerbilder, men bare plukket ett egentlig. Uansett synes jeg det ble kjempefint og mye mer vinterlig, haha hvis det er et ord..?? Ja det er det, det motsatte av sommerlig hahah samma det. Det var Soft Webdesign som lagde det, gjerne lik facebooksiden deres her! Tusen takk til dem for et raskt og enkelt levert design ♥

I dag sluttet vi to timer tidligere enn vi skulle, fordi det var for kaldt for å ha undervisning haha. Jeeg klager ikke på det. Så jeg og Johanna tok turen rett på 3t og ble der til klokka fem, SÅÅ GODT Å TRENE IGJEN shiiit, er så utslitt nå. Etterpå dro jeg og mamma og kjøpte opp omtrent hele Rimi. Liksom sunn uke ;););) Kjøpte inn masse frukt og sunne godsaker.Hva synes dere om designet?

perfekt søndag

 • 12.01.2014 kl. 20:30
I morrest spilte vi håndballkamp mot langevåg som vi vant med ti mål, var litt deilig ettersom vi tapte i går mot aksla haha #fucc jaja. Etter kampen ble Katrine med meg hjem og vi lagde kooselig lunsj og så på Carrie Diaries til jeg sovnet og våknet igjen klokka SEKS hahaha omg. Det er sånn søndager skal være. Nå sitter jeg under dyna i sofaen og ser Bloggerne på tv2 bliss. Hva gjør dere nå?

hashtag healthy

 • 11.01.2014 kl. 15:06

I går kveld var jeg innom bursdagen til Thea Kristine, for å gratulere henne med 12-års dagen :):) Etter det dro jeg til Inez med Hanna og Jenny. Vi lagde nyydelig milkshake og spiste alt for mye godteri, men det var så koselig ♥ ♥ Kom hjem til et hus fult av sushi og brownies, sier jo ikke neeeitakk til det heller. Så det gikk hardt for seg på spisefronten i går da skjønner dere.

jenjen, hansnich og inez

I dag våknet jeg halv elleve, lagde meg browniesfrokost #healthy og så The Carrie Diaries, såå ja det ble den serien, og jeg elsker den allerede. Skiikkelig jentegreier! Har håndballkamp i kveld, og jeg gru-gleder meg. Har jo ikke trent på evigheter, blir dønn serr sliten av å gå opp trappa liksom hahah shit. Jaja kan bli interessant. Hva er deres planer for dagen?

videoblogg: julegavene mine

 • 11.01.2014 kl. 13:46

Hei! Her har dere en liten video av julegavene jeg fikk i år. Fikk ikke så sykt mange gaver, men jeg er kjempefornøyd med det jeg fikk! Uansett håper jeg dere liker videoen :):) Som vanlig ble det et helt fantastisk heldig startbilde på meii, #score

Hva synes dere?

frrraidai

 • 10.01.2014 kl. 17:23

Heihei! Endelig fredag, eller jeg har jo hatt fri hele uka nesten. Var på skolen i dag daa, så for meg føles det som mandag egentlig. Nå sitter jeg og spiser ostesmørbrød mens jeg blogger og samtidig vurderer steerkt å starte på nytt med enten prison break eller gossip girl. Har sett ferdig alle episodene av pretty little liars som har kommet ut på nettet nå. Haha sier litt om mine produktive sykedager. Men derfor må jeg finne meg noe annet avhengighetsskapende. Har hørt at the carrie diaries er bra, såå kanskje det?? Noen som har sett det?

Har spilt inn julegavevideo wiihu, som jeg skal redigere i natt, såå dere får den i morgen♥

genseren er fra BCBG (mami sin)

Ha en fiin fredag!

CHOIES.COM

 • 09.01.2014 kl. 21:41Fant ikke noe link til denne toppen, men her er en som ligner.

Ser ikke ut som det er igjen flere av denne, men de har mange andre sweatshirts med tiger print, foreksempel her og her.

Haha jeg elsker denne jakka, har sånn skikkelig Michael Jackson preg over seg. Vet ikke når man kan bruke den, men den er uansett fin i klesskapet haha. Fant desverre ingen link på denne heller, men dere kan sjekke ut de andre jakkene choies har HER

Noe dere likte?

princess at work

 • 09.01.2014 kl. 14:51

Hei! Jeg begynner å føle meg bedre, endelig! Våknet opp i dag også med tett nese og dårlig stemme, men hadde hvertfall ikke feber. Jeg er egentlig driitnervøs fortsatt for at jeg brygger på kyssesyken, for DA hvis jeg hadde fått det HOLY SHIT vil ikke tenke på det engang. Nå har jeg ikke trent siden før jul (!!!!!!!) bortsett fra en håndballtrening, og jeg holder på å sprekke. Før jul trente jeg ca hver dag og hvis jeg får kyssesyken kan jeg jo ikke trene i det hele tatt. Jeg begynner nesten å gråte av tanken hahah helt seriøst.

Men ja når jeg våknet i morrest sto det en gave på nattbordet, iishk. (Tanken slo meg om at det kunne være en bombe) Tok risken og åpnet den likevel. Det var blant annet sjokolade og filmer, hva er vell bedre enn det når man er syk? Det var da my love Katrine som hadde kommet med sykegave før skolen♥ Er det raart jeg elsker henne

Haha hvis noen lurer på hvorfor jeg har på meg maskara, så tenkte jeg at jeg ville føle meg litt bedre om jeg så litt menneskelig ut, so I put some makeup on.

tilbakeblikk 2013 del 4/4

 • 08.01.2014 kl. 18:48

SEPTEMBER

En av tusen burgerkvelder på stjernegrillen

Jeg dro med håndballaget til Bergen for å spille Bringkvalik. Her på flyet med Martine og Thea.

Jeg var heelt avhengig av Gossip Girl en periode

Vi kjøpte ny hytte på Innerøya, og nattet over der mens vi ordnet diverse ting. Gleder meg sånn til den blir helt ferdig, den er så fiin!

Kjøpte scooter og besto prøven ikke lenge etter med bare EN feil!!

koselig jentekveld med taco

OKTOBER

En måned bestående av haugevis av sushiii

Jeg og jentene dro til Åre på hytta mi i høstferien:


Det var noen herlige dager i Sverige.

Slo meg til ro med en ny vinterjakke, etter en hel del oppstyr om pels og dyremishandling

Netflix var min beste venn haha

Det siste jeg gjorde i oktober var å dra på halloweenpatry med masse herlige folk

NOVEMBERMesteparten av november gikk egentlig ut på å glede seg til desember. Slappet for det meste av med julemusikk og julefilmer.

DESEMBER

Jeg lagde en my weekend video, med litt håndballklipp som dere hadde så lyst til å se (haha kleint meen)

En herlig dag i desember med pepperkakebaking og julestemning til tusen med verdens beste gjeng
Vi dro til Lørenskog for å spille Bring

.


Såå kom endelig jula som vi så lenge hadde ventet på! (kom nettopp på at jeg har glemt å se julaften-episoden av jul i svingen) wtf!!


Hadde noen fine dager i Åre med Katrine og familien før vi dro hjem for å feire nyttårsaften.
Da var årskavalkaden for 2013 over, og det er tid for å se fremover. Håper 2014 blir et fantastisk år for oss alle!

genialt batterideksel

 • 07.01.2014 kl. 21:39

Jeg fikk et mobildeksel i posten like etter jul, og det er ikke et hvilket som helst deksel.. Endelig har jeg et deksel med innebygd batteri ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Hva er vell egentlig mer nødvendig enn det i hverdagen? Jeg vet ikke om jeg er den eneste som føler at iphone 5 sluker batteriet, men med dette dekselet er jo ikke det noen sak. De har også samme greia for samsugn galaxy S4 HER og iphone 4s HERDet er med en liten lader i pakken. Så det er bare å lade opp dekselet på nesten samme måte som en iphone, og TADAA plutselig har du dobbelt opp med batteri :)

Noen som ble interessert eller?

tar livet med ro

 • 07.01.2014 kl. 18:23

Hei! Nok en slapp dag hjemme fra skolen.. Var faktisk på skolen i går, noe jeg ikke burde gjort ettersom jeg ble verre i dag. Har sett fem episoder pretty little liars haha, sier nok om dagen min. Er sikkert mange som lurer på hvor jeg ser det, bare klikk her. Er heelt hekta på serien der! Holder forresten på å styrer litt med nytt design, bare så dere vet det. Er så lei av designet jeg har nå, så tenker å ha et liitt kaldere, hvis dere skjønner. Har litt ekstra tid nå til å fikse diverse ting til bloggen, som design og sammarbeid osv. Men akkurat nå ligger jeg her (og ska se min sjette episode av pll) og tar livet med ro :)

Hvordan har dagen deres vært?

tilbakeblikk 2013 del 3/4

 • 06.01.2014 kl. 22:46

Det første jeg gjorde i juni var å hive meg med på tidenes morsomste roadtrip med mamma, Anna og moren hennes til Gøteborg. Vi dro dit med de andre jentene på håndballaget for å spille Partille Cup.

Selvfølgelig måtte vi innom Liseberg, og det var såå morsomt. Tivoli slår liksom (nesten) aldri feil haha. I tillegg til det ble det en del shopping hiihi.

fineste kat og AnnaEtter Partille dro jeg, Thea, Martine, Anna, Ida, Johanna, Katrine og Hanna rett til Hvaler, på hytta til Johanna. Det var noen dager fylt med sol, bading, latter og moro, herligheeet så bra vi hadde det der.

Denne tiden på dagen var helt klart den beste. Alle var knæsjrøde etter dagens dose babyolje i sola, og bare lå og slappet av med filmer og serier på rommet før vi tok båten til skjærhalden eller Fredrikstad.

Etter Hvaler kjørte jeg med familien min til Oslo og var der noen dager før vi bestemte oss for å ta turen til varmere strøk. Så vi kjørte hjem og pakket og dro hahah

Så ble det mallorca neeeste:

Pernille og meii♥

Åh savner mallorca sånn, det er en så herlig plass!

Da vi kom hjem derfra etter litt over en uke, dro vi på hytta med mimmi og beste♥ Norsk sommer er jo helt fantastisk når den først blomstrer.

Haha vi kjøpte vannscooter WOHOO noe så morsomt

Resten av sommeren gikk egentlig til sene sommernetter med mine beste venner og venninner. Frokost i sola, jentekvelder, byturer og ja alt annet vi fant på.Her ser dere det hadde begynt å bli mørkt om kvelden, noe som betydde at nedtellingen til første skoledag på vgs sakte men sikkert begynte å nærme seg.

Og plutselig var ferien over :((((((((((( Det var jo en brå slutt på sommeren, men det gikk helt greit.
influensahelvet

 • 05.01.2014 kl. 16:33

Hei dere! Jeg har egentlig ikke gjort noe spesielt i helga, annet enn å ligge i senga og se på film. Jeg har hatt en mild dose influensa skjønner dere, har bare glemt å fortelle det haha. Begynte å kjenne det på torsdagskvelden og ble skikkelig dårlig utover natta og om morgenen. Skulle egentlig spille kamp på fredagen, men jeg måtte droppe det. På kvelden fikk jeg jentebesøk og vi så Pretty woman og spiste burger. Koose. Men ja tenkte bare å stikke innom å si deet da. I morgen er det skoe igjen, og forhåpentligvis er jeg frisk nok til det. Ha en fin kveld dere!

tilbakeblikk 2013 del 2/4

 • 04.01.2014 kl. 22:10

Det skulle egentlig være bare tre deler, men det skjedde så mye morsomt i sommer at jeg tar juli og august i et eget innlegg, så det blir fire deler!

MAI

Hadde egentlig ikke trengt å ta med noe annet enn denne videoen fra mai, den gir et ganske fint overblikk over hvordan favorittmåneden var. Men slenger med noen bilder likevel!

Feiret første mai i kveldssola med mine bestekom opp i prøveeksamen i spansk, hahah hooly shit det var tider det. Etter to spanske døgn kom dro jeg og Johanna hjem fra skolen med hver vår 3er.

Så kom 17.mai......som jeg feiret med mine herlige jenter hjemme hos Aurora på kvelden.Det var mye fint vær i Trondheim, noe som resulterte i en rekke deilige lunsjer på Graffi.

Grillingzz på marinen i soooola. Samme dagen tok jeg toget til hytta på innerøya, der familien allerede hadde slått seg til ro. Det var som å lande på Kreta egentlig, shhteeiksol, bading og god mat.JUNI

Jeg fikk standpunktkarakterene mine, og jeg fikk uutrolig nok 5,1 i snitt! (Og jeg var extremely tan, haha neida det er nok lyset)

Hadde noen dager da vi dro på butikken etter skolen og handlet inn til vår herlige oppfinnelse; hver vår oreokake i brødform. Og med oreokake og She's the Man på skjermen kan ikke dagen bli bedre.

Jeg var såå sporty, hvor ble det av motivasjonen? Please come back...Etter ti år på Stabbursmoen US var det (endelig) på tide å komme seg litt videre i livet. Hadde en kjempefin avslutning med klassen.Neste del kommer så fort jeg får til! Håper dere liker slike tilbakeblikk, gi meg gjerne tilbakemelding!♥

what does the fox say

 • 04.01.2014 kl. 13:30

Fikk noe litt spesielt i posten rett før jul, tenkte bare å vise dere det nå. Haha det er en revedrakt, liksom av alle ting i hele verden, så fikk jeg en revedrakt. Og jeg rett og slett elsker den! Den minner meg veldig mye om de berømte onepiecene, bare at denne er mye mer behagelig oog ikke for å glemme at det er en revedrakt hahaha. Den er jo fin hvis du liker å skille deg litt ut på foreksempel carneval, utkledningsbursdag eller halloween, men også på hyttetur og kosekvelder. De har faktisk en egen nettside kun for denne dressen, HER og facebookside HER
Hva synes dere? Er den ikke kuul

tilbakeblikk 2013 del 1/3

 • 03.01.2014 kl. 17:44

JANUAR

Vi feiret det siste nyttårsballet på ungdomskolen.


Jeg, Thea og Martine feiret bursdag med venninnene, etterfulgt av en koselig frokost dagen etter med tvillingene og Daniel.

FERBUARBursdagen min kom, wohoo sweet sixteen. Verdens beste venninner bakte all verdens kaker og cupcakes som vi spiste til lunsj.I februar opplevde jeg den mest fantastiske reisen dere kan tenke dere, i Sør-Afrika. Mimmi feiret 70 årsdag og tok med hele familien på et eventyr gjennom Sør-Afrikas jungel, vakreste strender og luksushotell.

MARS

I mars var det påskeferie og jeg tilbrakte mesteparten av tiden i Åre med venner og bekjente. Åre er vell kanskje favorittplassen min i hele verden, er så koselig og avslappende.møtte noen herlige blogglesere i slalåmbakken, hihi alltid like koselig


APRIL

Har aldri vært så hektet på en serie før, Prison Break (aka SLK) tok seriøst kaka. Her ser dere et bilde av oss jentene i et lekehus i skolegården i friminuttet på skolen, hahaha liksom, trenger jeg si mer.Min kjære lillesøster ble 13 år
Våren kom og det var heelt greit. Fram med levi's jakka og converse. En hel del jentekvelder fulgte hele veien inn mot Mai. - Som kommer i neste del.


GODT NYTTÅR

 • 02.01.2014 kl. 18:19

beste min

fineste jenteneHEI OG GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN! Haha kan tenke meg det var et par trøtte fjes på skolebenken i dag, jeg var intet unntak. Men to dager etter nyttårsaften er det vell ingen som forventer noe annet. Åå jeg hadde en fantastisk kveld og natt med mine beste venner og masse kjentfolk. Jeg tok nesten ingen bilder, noe som egentlig er helt idiotisk. Det er jo den fineste kvelden i året og alle ser smææshing ut, men neida bilder skal man ikke ta.

Hvordan var deres nyttårsaften?

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no