hits

hverdagsinnlegg

 • 31.01.2013 kl. 20:56

HEHEEI

Jeg vet ærlig talt ikke om dere hater hverdagsinnlegg eller elsker hverdagsinnlegg, men siden dere verken sier det ene eller det andre så peiser jeg på med litt hverdagsinnlegg helt til noen sier 'aammagad jeg hater hverdagsinnlegg, ingen bryr seg om den jævla hverdagen din, hold kjeft!!!' Og nå har jeg sagt hverdagsinnlegg så mange ganger at det ikke lenger er et ord. Men hvertfall heihei beklager at dere måtte høre det =P hehe. I dag var klassen i nidarøhallen på en utdanningsmesse. Skal jeg si dere noe, i hele dag har jeg gått med gårsdagens sminke uten å gjøre noe som helst med den! That is crazy.I morgen har vi shvæær naturfagprøve så jeg, Johanna, (syke) Thea og Martine sitter her og prøver å øve, men vi ender bare opp med å trykke på det irriterende egget. Det heter forresten Tamago.

Hva synes du om hverdagsinnlegg?

nyttårsball bilder

 • 31.01.2013 kl. 16:21

Heihei! Som sagt så hadde vi nyttårsball i går kveld, og det gikk egentlig over all forventning. Vi jentene holdt guttenes tale og den var sykt dårlig for vi improviserte mer eller mindre der vi sto haha. Ellers så var det kåringer og Martine ble kåret til dronning og Gard ble kåret til konge, så ble det også kåret prins, prinsesse, kronprins og kronprinsesse da. Også har vi en sånn greie at de som blir kåret skal danse på dansegulvet til en rooolig sang, men da hadde ikke vi årdnet med det. Så jeg dro med meg Odin og Håkon så sang vi 'you raise me up' i mikrofonen hahaha, helt til vi fant en sang til slutt. Litt utpå kvelden gikk brannalarmen fordi vi er så smarte å setter opp en røykmaskin midt i salen haha yess da.

Tok ikke mange bilder, men her er de få jeg tok.

Anna, Katrine, Martine, Trine, Lene

Bjørn og mejj


Har dere hatt nyttårsball?

shiny dress

 • 31.01.2013 kl. 00:51


kjolen jeg brukte på ballet er fra Nelly, og jeg lånte den av Johanna. Skoene kjøpte jeg på Bianco i dag, men dere får ikke sett dem på disse bildene da. Jeg tok forresten bildene jeg før jeg dro, kan vise dere bilder fra ballet i morgen, men nå må jeg legge meg! God natt, snakkes i morgen♥

Hva synes dere om bildene?

kveldens

 • 30.01.2013 kl. 21:39
Her er kveldens antrekk, hope you like it♥♥ nååå må jeg løpe, kos dere i kveld!

Hva synes dere?

lever spontant

 • 30.01.2013 kl. 15:20

God onsdag kjæære lesere! Skoledagen var egentlig helt grei. Hadde vondt i hodet når jeg våknet, men jeg gidder ikke å utsette spanskprøven så jeg dro for å ta den. Resten av dagen satt vi bare og snakket, spilte mobilspill eller sjakk i klasserommet uten lærer. Folk gikk bare frem og tilbake og årdnet ting til nyttårsballet som er i kveeeld! Jeg har verken kjole eller sko, men jajaa lever spontant jeg. Må vell kanskje vurdere en tur til city syd eller noe haha.

Det var noen som fant et sykt teit spill på appstore, som handler om å trykke på ett egg 1 million ganger for at det skal knuses. Så hele gjengen satt å trykket på det jævla egget i hele dag haha.


Lagde meg nettopp en herlig smoothie av bringebær, rips, isbiter, biola og appelsinjuice. Og nå holder jeg på å årdne meg til i kveld. Forresten så har jeg og jentene guttenes tale haha. Høres kanskje litt rart ut at så mange skal ha den, men vi tenkte hvoorfor ikke.

29.01.2013

 • 29.01.2013 kl. 18:32

Dro på skolen i morrest og merket bare at jeg ble ble dårligere og dårligere så jeg dro hjem klokka ti og la meg i sofaen med en film og gårsdagens blåbærpai.

Noen av de som follower meg på instagram så sikkert at jeg bakte en heerlig blåbærpai i går. Kom hjem fra trening og ble bare såå sugen på noe søtt også så jeg en oppskrift på blåbærpai, så jeg og pappa kjørte på butikken med en gang og kjøpte inn litt av hvert til det. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg aldri har smakt blåbærpai før?? Det var jo helt himmelsk! Og det var så enkelt. For de glutenfrie chicsa, så brukte jeg en ferdig, glutenfri smørdeig til bunn, men det er fult mulig å følge en vanlig oppskrift og bare bytte ut hvetemelet med glutenfritt mel. Her er bilde fra i går:

I maten kom mine to honeybeans, mart og kat på sykebesøk til meg (på jakt etter pai) og vi så film og koset oss.


roooosapiken

Nå sitter jeg og Johanna og depper og drømmer oss bort til New York med shopping og ferie ååh... Så kommer vi på at det er spanskprøve i morgen og alle drømmene blir knust.

kosemandag

 • 28.01.2013 kl. 18:14

hei snupper

Hadde egentlig en helt grei skoledag i dag, holder på med litt forberedninger til skoleballet som er på onsdagen. Etter skolen gikk jeg hjem, så litt på tv og spiste før jeg og Johanna tok bussen til 3t. Jeg rekker aaldri å blogge før jeg drar på treningen, men i dag bestemte jeg meg for at jeg skulle klare det. Men som alltid så løper klokka fra meg og plutselig sto Johanna i gangen og bussen dro om fem min. Jepp vi rakk ikke akkurat den bussen, men vi kom oss dit til slutt. Og såånn ser jeg ut i dag, vacker altså
Nå ligger jeg i sofaen og har sett friends, two and a half man og nå prøver jeg å like the big band theory. Synes ikke det er noe morsomt, men jeg vil like det! Akkurat som tomat, jeg hater det, men jeg spiser det hver gang jeg har mulighet bare fordi jeg virkelig vil like det haha.

Hvordan var deres dag?

bilder fra gårsdagen

 • 27.01.2013 kl. 20:02

Heihei folkens! Hadde en herlig kveld i går med verdens beste jenter. Vi spiste nydelige kaker og maasse godteri. Vi satt bare å snakket rundt bordet, mens noen sang singstar og andre holdt bursdagstaler haha. Tok noen bilder som jeg tenkte å vise dere. Alt gikk greit bortsett fra at vi knuste et kakefat og at brannalarmen gikk, men eellers! hahaha..

see så fint Kine hadde dekorert kaken♥

meg og thea♥
me and råra♥
jentene ♥ fra venstre: Hanna, Lene, Thea, Martine, Ida, Nora, Anna, Karine, Trine og Johanna i midten.

hannasnuppsi
hanna og johanna♥

Etter bursdagen gikk vi rett og la oss, og våknet i morrest klokka ett av at Daniel kom på besøk. Så vi langde nydelig søndagsfrokost og så charlie og sjokoladefabrikken haha. For noen timer siden spilte vi forresten enda en kamp i 2.div, mot Orkanger og vi vant!! Herlighet så mye håndball i helga..
Hva gjorde dere i går kveld?

liten oppdatering

 • 26.01.2013 kl. 23:34

heeeei babes

Akkurat nå danser jeg på bordet med macen i hendene og blogger. Deeeet kaller jeg multitasking! Jeg lovte dere jo en oppdatering av bursdagen, så her er den. Og forresten så vant vi også den siste kampen og vi har tilsammen scoet over 90 mål i dag!!! Så det er full stemning på festen og jeg er superfornøyd. Uansett så skulle jeg bare hilse til mine elskede lesere som jeg er såå glad i♥

meg, nora og aurora♥ loveyou trioHa en suuuuper kveld, det skal vi!

tidlig morgen

 • 26.01.2013 kl. 15:03

Hei! Hadde konstant mareritt om at jeg ble kidnappet i natt haha, og til slutt i drømmen så kom jeg meg løs og da våknet jeg og aakkurat i det jeg våknet begynte vekkeklokka å ringe. Da folkens, da var klokka åtte på en lørdag! Jeg hadde kamp klokka halv halv elleve mot byåsen 3 og vi vant 33-16 :-))) Så hadde vi kamp nå nettopp og der vant vi 30-6 mot lundamo eller noe. Første kampen var 2.div og den siste var 3.div. Nå sitter jeg og kat i sofaen og bare slapper av, før vi skal spille en siste kamp klokka halv fem... Var en liten tur på city syd i stad for å kjøpe det jeg manglet, men igjeen endte jeg opp med kun en bh hahaha hva er det jeg holder på med?!"#$%%&/()/&%$

Dette er meii nå. Eller ikke akkurat nå da, men ja haha dere skjønnerKatrine har foresten farget håret rosa og det er driiitkult spør du meg. Hun skal farge det enda mere rosa i kveld da, det vises ikke like mye på bildet som det gjør i virkeligheten. Flere som synes det er fint med rosa hår?her holder mamma og pappa med å lage middag til kvelden. Vi har jo bursdagen hjem til twinsa, så deres foreldre (min mamma2 og pappa2) skal være hjem her og da skal det bli skikkelig mat for å si det sånn, alle fire er sykt opptatt av god mat haha.

Vi blogges da dere♥♥

thank god it's friday

 • 25.01.2013 kl. 22:26

Åh eeendelig fredag! Startet dagen med en tur på tredemølla, vi har nemlig fått en rosa tredemølle i kjelleren! I tillegg startet vi litt seinere enn vanlig så jeg tok meg tid til å sminke meg, ettersom vi hadde planlagt å dra til byen etter skolen. Hadde den lange huskelista, og kom hjem med tre truser og en bh BRA MAT.

Nå kom jeg nettopp hjem fra trening og jeg skal spille tre kamper i helga, kroppen min er seriøst helt utslitt... I tillegg så skal jeg jo feire bursdag i morgen med de to snuppene under her. Dere får vell se bilder fra det i morgen :-)

mårti, meg og theiisitter her for meg selv og hører på 'lonely island' og spiser nachos nå, what a great life. Har tenkt meg på en surprisetrip til Johanna etterpå og overaske henne med sjokolade eller noe. Men enten så leser hun dette før jeg rekker å komme, eller så gidder jeg ikke å kjøpe sjokkis, så det blir vell ikke så spesielt uansett.. jaja dere får ha en vidunderlig, fantastisk, awesome fredagskveld DET SKAL JEG.

Hva er deres planer for kvelden? Noen som har noe forslag til hva jeg kan finne på? haha..

healthy girrrl

 • 24.01.2013 kl. 18:15

heeei babes

Åh først må jeg bare si at torsdag helt klart er den værste skoledagen, starter 08.15 og slutter 15.15 det er over sju timer det!! Skulle ikke vært lov å ha så lange skoledager. I tillegg så har jeg kunst og håndtverk i de to siste timene, der vi lager drager (ikke ildsprutende monstre, men sånne som flyr i vinden) og selv om vi er ca fem stykker på gruppa og det er sykt chill, så er det såå kjedelig og unødvendig. Jeg mener, når i fremtiden kommer det til å være nyttig for meg og vite hvordan man lager en drage?? It will never happen ok.. Men hvertfall, så når jeg sluttet så var jeg dritsliten og ville egentlig bare sove, så deeeerfor bestemte jeg meg for å ta en joggetur. Haha det hørte kanskje ikke helt sammen, men noen ganger føler jeg det bare sånn.

Nå sitter jeg nydusjet og spiser en sunn og god lunsj og ser på Friends. Heeerlig♥ Skal snart begynne å øve til engelskprøve, sam.fag og norsk fremføring som jeg skal ha i morgen. Oj det hørtes mye ut, jeg burde vell starte nå haha.

Ha en fin (og sunn) kveld videre, så blogges vi!

SPØRSMÅLSRUNDE

 • 23.01.2013 kl. 18:31

Hei! Veldig lenge siden jeg har hatt spørsmålsrunde på bloggen nå, forresten så har jeg bare hatt det en gang før, så hvorfor ikke kjøre en nå? Derfor sier jeg bare spør iveei også svarer jeg på videoblogg snart! Holder kommentarfeltet åpent til lørdagskvelden. Det er bare bortkastet energi og spørre veldig personlige spørsmål og generelt slike spørsmål som dere skjønner at jeg ikke kommer til å svare på :-)

og før dere spør:

nei jeg har ikke botox

nei tvillingene har ikke blogg

og nei jeg er ikke et romvesen selv om jeg har oransje hår :)black and white world

 • 22.01.2013 kl. 21:55genser fra madlady og shorts fra runwaydreamz

Hva synes dere om bildene?

homework and cake

 • 22.01.2013 kl. 20:28

hei hello hola hey hi

Da er det tirsdag og det er snart halvveis til helg♥♥ gleder meg vell egentlig mer enn vanlig fordi jeg skal feire bursdag på lørdagen. Men jeg kan ikke drømme meg bort nå, for jeg har to framføringer og en engelskprøve før helga, jess da. Sitter hjem til tvillingene nå og jobber på fremføringa som ja ikke akkurat går så bra. De fleste jenter er vell sånn, skal jobbe sååå effektivt og gjøre ferdig alt også blir vi bare sittende å prate, før en gluping sier "okei nå må vi jobbe" og alle sier seg enig. Så går det fem min og det er på'ån igjen.....

Vi fikk foresten stittet vårt i dag!! Uansett hvor mye dere spør så kommer jeg ikke til å si det, desverre. Haha neida selvfølgelig skal dere få vite det! Jeg fikk 4.9 og det har jeg fått hvert jævla år, og er egentlig veldig fornøyd med det.

tvillingene hadde jo bursdag i går så daa blir det kaketirsdag.

sykt randomt bilde haha, men tenkte bare å vise dere Martines fine, nye walk-in.

Flere som har fått snittet sitt?

birthday twiins

 • 21.01.2013 kl. 18:15

heihei folkens ♥

Da er jeg tilbake, etter en fin helg på røros med håndballjentene. Dro grytidlig på lørdagen og kom hjem sent i går kveld. Vi spilte fire kamper og vant to av dem, joooda kan ikke forvente seier hver gang. Kjørte hjem i bil med Katrine og Anna og vi har det jo alltid like morsomt! Forresten så sa jeg jo at jeg var på mørkekjøring i forrige uke så derfor fikk jeg lov til å kjøre helt alene til røros, så det var bare meg, Anna og kat som kjørte bilen. ha-ha-ha kreativt mat, virkelig. Uanseett så fant vi en butikk som solgte Ben&Jerry's så da ble det jo stemning og når jeg kom hjem bestilte jeg meg en gigantisk burger, naami :D

I dag hadde mine bestevenninner Thea og Martine, bursdag - Ja de er tvillinger og nei de har ikke blogg. Og i vennegjengen har vi en sånn greie at vi alltid baker muffins eller kake eller hva som helst til bursdagsbarna så i dag ble det litt av en feiring i friminuttet, med alle slags forskjellige muffinser.

(og for de som ikke skjønte det så var det bare tull at jeg kjørte bilen til røros haha morsomt)

fiiine jentene mine♥♥

lagde en liten kollasj med bilder av oss opp gjennom tidene.

Hva synes dere om bildene? gjerne legg igjen en gratulasjon til dem!

redheaded

 • 19.01.2013 kl. 16:14
Hva synes dere om bildene?

blogglinker

 • 19.01.2013 kl. 12:00

Tok meg en eevighet å se gjennom bloggene på linkerunden, og jeg ble overrasket over at det var så mange fine blogger! Men jeg kunne ikke velge alle, så her er de fire som jeg likte best.

http://midaw.blogg.no/ Mina er en kjempe pen jente som kommer fra Trondheim, men har bodd i Frankrike i 12 år. Hun har en fin og ryddig blogg som består av hverdagen hennes, sminke og mote.
http://hannahborge.blogg.no/ Hanna er en kjempe søt jente på 15 år som blogger om divese ting. Hun tar fine bilder og skriver bra :)

http://africanchic.blogg.no/  Dette er en blogg skrevet en fjorten år gammel jente som blogger om hverdag, mote og foto. Hun tar veldig fine bilder og blogger variert.

http://wossa.blogg.no/ Denne bloggen er skrevet av Åshild. Hun tar veldig fine bilder og blogger for det meste outfitbilder. Anbefaler dere å ta turen innom :)

Leser du noen av dem fra før?

en god og en dårlig nyhet

 • 18.01.2013 kl. 22:09

heei dere

Når jeg kom hjem fra skolen i dag så måtte jeg skrive ferdig en norsktekst som skulle leveres inn klokka sju i kveld. Og det er liksom ikke det du har mest lyst til på en fredag etter skoletid, men jeg klarte det bare så vidt haha, leverte et kvarter før fristen. Etter det måtte jeg som vanlig løpe til trening, eller dere vet hver gang jeg sier det, jeg løper ikke altså, jeg blir faktisk kjørt haha. Forresten så må jeg si dere en dårlig nyhet og en god nyhet (dårlig nyhet for håndballaget mitt). I morgen klokka 08.00 drar jeg med håndballjentene til Røros for å spille fire kamper og vi blir der hele helga! ... Det var den dårlige nyheten, og heeer kommer den gode som er dårlig for resten av laget mitt haha. Vi har sykdom blant keeperene skjønner dere så GUESS WHAAAT jeg skal stå i mål!!! hahahaaha blir så komisk. Hanna og Ida skal også det, superkeepers. Så ja det blir jo morsomt.lagde meg en superduper lunsj i dag♥♥ og her er noen bilder av dagens matholck.


Hva er deres planer for helga?

bikini wants from victoria's secret

 • 17.01.2013 kl. 23:02


Victoria's Secret har såå mange fine bikinier og jeg har lyst på så mange av dem! Er jo en god stund til sommeren, men som dere kanskje vet så skal jeg til Afrika om litt over en måned, og da trenger jeg jo bikini. Det som er så fint med dem er at de har så spreke farger også passer de helt perfekt. Før så kjøpte jeg dem fordi det var veldig få andre som gjorde det, så slapp jeg å ha samme bikini som alle andre. Ikke at det er noe problem å ha samme som andre, men jeg har hvertfall opplevd at hvis man kjøper bikini på bikbok foreksempel, så går jo halve byen rundt i samme bikini til slutt. Det er hvertfall min teori. Men tilbake til poenget, nå er det jo veldig mange som tenker akkurat som meg og kjøper fra VS og da bruker jo alle deem til slutt hahaha.  Uansett så elsker jeg som sagt det merke og anbefaler det til mine kjære lesere. Det er kanskje litt dyrere, men jeg vil si det er verde.

Trykk på denne linken for å se flere bikinier derfra :-))

dagen min

 • 17.01.2013 kl. 16:18

heiheeei ♥

Hadde en helt vanlig skoledag i dag, sluttet seent. Og nå er det fem minutter til jeg må være ut døra fordi jeg skal på mørkekjøring, som er en del av oppkjøringsgreiene. Skal visstnok ta opp til fire timer denne mørkekjøringa da såå yey. Men jeg tenker vi snakkes i kveld!

Forresten mange som lurer på hvordan det er på skolen min og hvordan det ser ut osv, så her er noen bilder fra dagen min! NÅ MÅ JEG LØPE

VI BLOGGES

nye treningsklær

 • 16.01.2013 kl. 19:32gul treningskjorte fra Nike (xxl). Lilla treningskjorte fra MXDC (3t). Treningstights fra 2XU (xxl). Løpesko fra Asics (Asics)

Noe dere likte?

those days

 • 16.01.2013 kl. 18:51

Hei og good onsdag alle søte! Våknet opp i morrest og det første jeg tenkte var at jeg ikke kom til å komme meg gjennom denne dagen. Alle har vell sånne dager noen ganger, der det eneste som frister er å ligge hjem i en god varm dyne og se serier, spise kake, sove og ikke stresse med noe. Men neeeida jeg kom meg på skolen, og når jeg først er der så er det ikke så ille. Vi hadde spanskfremføring, men det var egentlig bare komisk. Tre og tre skulle ha et slags rollespill der vi bestilte hotellrom haha.


Uansett, når jeg kom hjem fra skolen tok jeg noen bilder av nytt treningstøy som jeg kan vise dere litt senere. Etter det gjorde jeg litt matte, vi har matteprøve i morgen skjønner deere :(( Men nå drar jeg hvertfall på håndballtrening med jentene, så vi snakkes!♥den snackbaren jeg har med meg heter 'Treat' og består av blant annet eplebiter, tranebær, noe slags frø og et ultratynt lag av sjokolade. Jeg kjøper den på Meny. Den er kjempe god og fin både før og etter trening.

Flere som har slike dager noen ganger?

CATTY

 • 15.01.2013 kl. 18:14
you liike?

skoleskoleskole

 • 15.01.2013 kl. 16:22

Heiheei! Hvilken dag er det i dag? Det er tirsdag ikke sant, joda det er det. Har ikke oversikt lenger, alt jeg vet er at det er skoledag oog dermed lekser. Jeg sitter nå med en stoor norskoppgave om norges språkutvikling. Jeg tror det må være noe av det mest uinterssante som finnes. Men hvertfall så skal jeg spille kamp i dag igjeen og jeg gruer meg egentlig litt. Vi ska spille mot sverresborg 96 og vi har vell aldri spilt mot dem før. Jaaaja.

må forresten bare anbefale dere denne teen haha, den er fra India og man må bestille den på nettet utrolig nok. Men det er såå mange gode smaker nam. Og apropos, 'jeg klarer som oftest å styre unna usunn mat i hverdager' som jeg skrev i forrige innlegg, i dag var et unntak heehe.


Nå må jeg fortsette å jobbe, så snakkes vi! Ha en fin dag♥

flere som har mye skole for tiden?

svar på spørsmål om trening

 • 14.01.2013 kl. 22:11

Hvor ofte trener du?

Jeg trener mandag (treningssenter), onsdag (håndball), noen torsdager (treningssenter), fredag (håndball) og som oftest kamp på både lørdag og søndag. Så ca 7-8 timer i uka.

Hvordan trener du magen? Noen gode tips til flat og fin mage som du har?

Jeg har ikke noe spesielt opplegg for magen min, men jeg vil anbefale side sit-ups og vanlig sit-ups.

Er du fornøyd med kroppen din?

Jeg ser egentlig ikke noe poeng i å være ufornøyd haha. Man skal jo tross alt leve med kroppen sin for resten av livet, så mitt tips er å prøve å fokusere på de tingene man er fornøyd med og glemme de andre tingene som sannsynlighvis ingen andre enn deg legger merke til uansett. Og jeg mener, hvis det er overvekt som er problemet og du vil bli tynnere og få finere kropp, så vil jeg bare minne deg på at du sikkert sitter i sofaen og leser bloggen min nå istede for å trene! So get up and work for what you want

Hvor ofte spiser du godteri?

Jeg er helt crazy etter godteri i hverdagen, frister såånn og bare ta seg en sjokolade etter skolen, men jeg styrer (som oftest) unna. Så jeg spiser godteri i helgene.

Hvordan løpetights?

Har en fra 2XU og elsker det merket, Nike har også mange fine forresten! (min er ikke helt lik den på bildet under, men det er hvertfall samme merket)

Hvilke joggesko har du?

Jeg har faktisk veldig mange joggesko, fordi jeg må variere litt. De fleste er fra Asics.

Hvor mye veier du?

ca 55 kg tenker jeg.

Sunne tips når du har lyst på noe godt

Gulrot og dip, jordbær og mørk sjokolade, youghurt og bær eller nøtter og smoothie :)


Hvordan treningsmusikk bruker du å høre - løping og styrke?

Jeg hører på treningslista mi på spotify, klikk på linken for å høre på den. WORK THAT ASS

Hvor får du motivasjon fra?

Jeg får motivasjon av å se bilder av sporty babes på treningsblogger og weheartit.

Hvor lenge klarer du å stå i ''planken''?

jeg vet ikke, to minutter ca.

Hva spiser du etter trening?

Prøver å huske å ta med enten en smoothie eller en banan eller lignende til å spise rett etter trening, men når jeg kommer hjem tar jeg meg bare en brødskive eller lignende.

Hver gang jeg løper må jeg stoppe etter 5 min fordi jeg ikke har pust til å fortsette. Har du noen tips for å forbedre dette?

Ja, mitt beste tips: Hvis du ikke klarer å løpe mer enn 5 min, løp 6 min. Jeg presser meg selv helt til siste stund og jeg klarer alltid mer enn jeg tror. Hvis jeg ikke klarer mer enn 20 armhevinger så veet jeg at jeg klarer 21. Hører kanskje dumt ut, men det er sant.

Hvordan trener du rumpa?

Dette spørsmålet får jeg altfor ofte og jeg beklager å skuffe dere, men jeg gjør ikke noe spesielt.. Jeg løper som en gal på håndballbanen, men det er egentlig det eneste. Men jeg har faktisk et lite tips, knebøy. Stå helt vanlig med skulderavstand mellom beina og sett deg ned som om det står en stol bak deg, opp og ned ca 20 ganger hver dag.

har du forslag til hva man kan ha i matpakken (både sunnt og godt)

Min lunsj er ofte en brødskive med hvitost og paprika og en brødskive med skinke og agurk, i tillegg kan man legge til frukt eller en gulrot foreksempel.


Er det viktig for deg å ha fine treningsklær når du trener?

JAA mister all motivasjon med gamle og utslitte treningsklær. Før trente jeg bare i gamle bomullsT-skjorter og nå er det noe heelt annet!

Hva spiser du i løpet av en dag?

frokost: frokostblanding (korn, cheerios, cornflakes osv)

lunsj: eggeomelett og laks eller brød med skinke og ost og agurk og paprika.

middag: det som blir servert. Vi spiser mye fisk og salat.

kveldsmat: brødskive med forskjellig pålegg

er foreldrene dine nøyige med at maddagen eller maten skal vere sunn?

Vi har fisk kanskje 2-3 ganger i uka og salat minst en gang. Men ellers så har vi pannekaker, grøt og pølse også.

har du høy forbrenning osv?

Ja jeg har faktisk veldig høy forbrenning.

Kan du vise bakgrunnen på mobilen din?

trener du mye i feriene ?

Haha nejj, da har jeg ferie.

Har du en drøm om å komme på håndballandslaget? Er det noen andre på laget ditt som har det tror du?

Jeg har absolutt ikke noe drøm om det nei, jeg vil ikke bli håndballspiller. Jeg vet noen på laget som har potensiale til landslaget, men jeg vet ikke om det er drømmen liksom.

Kommer alle på laget ditt fra samme plass liksom?

Nei, men de fleste kommer fra heimdal ja.

teller du kalorier?

neineinei, det blir jeg bare irritert av.

jeg er litt kraftig, så jeg lurte på om du hadde noe som kunne hjelpe meg å holde motivasjonen oppe, og å bli tynn å få en bedre kropp fort?

Jeg bare sier at hvis du virkelig VIL så får du det til! Man får ikke resultater av ingenting. Du må jobbe for det du vil oppnå, og hvis du er villig til å virkelig jobbe for det så er du allerede godt på vei.

siden sist

 • 13.01.2013 kl. 21:11

Hadde en superkoselig kveld i går, med Johanna, Hanna, Katrine og Aurora, vi bare så på tv og spiste godiis. Etter det dro jeg og rora hjem til meg og lagde nattmat og så film, men dere har sikkert allerede lest dette på bloggen til Aurora. Det ble hvertfall en herlig kveld med masse latter og kjärleik. Når vi våknet lå vi bare å slumret før vi kom oss opp og la oss i sofaen med restene av godteriet fra dagen før og tv. Godteri er faktisk sååå godt om morgenen, er dere ikke enig?

Hadde kamp nå nettopp and GUESS WHAT, vi tapte, men det var tredje divisjon så I don't give a fuck :)))):))):)) Gladpia97 =P


♥♥♥ Nå sitter jeg og spiser muffins i frustrasjon over at det faktisk er mandag i morgen. Rekker ikke å ta en milkshake før helga er over liksom. Jaja nå skal jeg se en film på netflix haha GOD NATT!

Hva har dere gjort i dag?

spørsmål om trening

 • 12.01.2013 kl. 21:28

Nå har jeg fått inn såå mange spørsmål om trening, kosthold osv så jeg tenkte å kjøre en liten spørsmålsrunde KUN om trening og kosthold og ting innen det. Så kjøør på, svarer vell innen morgendagen eller mandag :-) Nå skal jeg velge bloggene til linkerunden! Snakkes 


bildene er fra weheartit

TODAYS

 • 12.01.2013 kl. 15:03

heeei♥

Hadde egentlig tenkt meg til byen med Johanna og Hanna i dag, men ettersom jeg er så treg så kom jeg meg ikke de rakk og komme hjem. Så nå sitter vi tre hjem til meg og bare slapper av. Vet ikke helt hva vi finner på i kveld, haha okei det sier jeg hver lørdag. Som sagt så har mimmi og beste bodd her i noen dager, fordi mamz og papz er i Sveits, så da er det litt av et sunt kosthold for å si det mildt. Det er jo tross alt treningsgud-bestefar som bor her hahaha. Så i går hadde vi krabbe, dagen før hadde vi laks og i dag dere, på lørdag skal vi ha fersk fisk, lever og rogn (lever som i et kropsorgan 'levver') haha for de som ikke skjønte det.

Uansett dette er meeg i dag. Toppen er fra Sonextyear og buksa er fra Dr.Denim

Hva synes dere om antrekket?

perfekt fredagskveld

 • 11.01.2013 kl. 23:59

Nå ligger jeg og Johanna i morgenkåpe i sofaen og ser pinlige sykdommer. Haha så syyyke ting de sender på tv! Det er hvertfall ikke et program man ser mens man spiser. Men uansett da haha. Når jeg kom hjem fra kampen hadde mimmi og beste (de har bodd her i noen dager, fordi mamma og pappa er bortreist) laget nydelig kongekrabbe til middag. Det er noe av det beste jeg vet.

Rett etter middagen sto Johanna på døra med frukt og sjokolade♥ Dere vet de dagene vi jenter drømmer om den perfekte spakvelden og vi planlegger den, men den blir aldi såå bra som vi har sett for oss? I kveld hadde jeg og Johanna en sånn hjemme-spa-kose-kveld, men den ble seriøst perfekt! Vi hadde smeltet sjokolade og frukt og badekar og kosemusikk og ansiktsmaske og stearinlys og det var egentlig sykt romantisk hahaha. We are not lesbian (y)Har vært en heerlig kveld, håper dere også har hatt det, så blogges vi i morgen!♥ 

håndballchics

 • 11.01.2013 kl. 23:02

Hei og god fredag folkens! Har ikke rukket å blogge i dag ettersom jeg ble med Martine hjem etter skolen og vi måtte kjøre til kamp i sektiden. Vi hadde det egentlig kjempe gøy, eller det har vi alltid da, holder på å flire oss i hjeel av ting som folk ikke skjønner en dritt av haha.martine og meii

Vi spilte mot Strindheim og de er faktisk sykt gode! Vi lå under med seks mål til pause og det så ganske mørkt ut, MEEN så tok vi dem igjen med tolv mål og vant med seks! Er såå glad for at vi vant, det gjør liksom noe med resten av helga. I'm soo happy. Katrine, Daniel og Tobias er mine trofaste fotografer, så de tok noen bilder (med 'noen' mener jeg 200)

pen =P

meet my dear friend dannyboy♥♥ (han hadde sååå lyst til å være med på bloggen altså xD)

Hva har dere gjort i dag?

good night

 • 11.01.2013 kl. 00:00

Nå ligger jeg bare å slumrer i senga og ser film, haha har fått en forferdelig uvane med at jeg rett og slett legger meg å ser film på netflix... De har ikke akkurat mange filmer der, så jeg tror seriøst jeg snart har sett alle. Det er egentlig helt idiotisk av meg å gjøre det jeg gjør nå ettersom jeg har musikkprøve i morgen, og jeg burde egentlig pugget, nei egentlig sovet. Øvde litt hjem til Johanna før i kveld, men vi rakk bare å skrive ned det vi skulle øve på. Jaaaaajaa jeg gidder ikke å begynne å stresse med det nå.

Er forresten såå mange som spør etter oreokake-oppskriften min, og for en stund siden lagde jeg det, dere finner innlegget HER


God natt alle søøte♥ Good night, sleep tight, don't let the bed bug bite, awi mamma bruker alltid å si den regla haha

tidenes tristeste film

 • 10.01.2013 kl. 17:22

god kveeld

I dag skulle åttende, niende og tiende på kino og se "Bully", det er påbudt for alle ungdomskoler i hele Trondheim eller Norge(?) Vi hadde friminutt rett før vi tok bussen så vi kjøpte litt godteri, ettersom vi hadde blitt fortalt at det ikke var mulig å kjøpe noe der, og jeg måå jo ha godteri på kino. Jeg må bare si at det er tiiidenes tristeste film, jeg gråt og gråt. Det som er så spesielt med den er at det er en dokumentar om mobbing og det er ingen skuespillere i filmen. Den består av intervjuer og skjulte kamera, og jeg kan ikke tro annet enn at hvis mange nok ser denne filmen så blir mobbingen utslettet, selv om det er ganske tvilsomt.. Uansett så vil jeg anbefale dere den filmen!

Hanna, Thea, Anna, Johanna og Martine.

Når vi kom hjem hadde vi skole til halv fire. Hater at det er mørkt når jeg kommer hjem fra skolen, men jeg skyndte meg ut og tok noen bilder likevell. Er bare å redigere dem liitt lysere så går det bra. Nå skal jeg til Johanna for å pugge til morgendgens musikkprøve, så vi snakkes!!
genser og bukse fra Topshop

Noen som har sett filmen?

LINKERUNDE

 • 09.01.2013 kl. 19:25

Da setter jeg igang en linkerunde! Jeg plukker ut ca fem blogger som jeg liker og som jeg synes burde få litt ekstra oppmerksomhet, og det dere trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar med navn og bloggadresse og like dette innlegget via facebook-knappen under (hvis du har facebook) LYKKE TIL♥


lovely wednesday

 • 09.01.2013 kl. 14:48

heeei

Kom hjem fra skolen for en stund siden, vi sluttet en time tidligere fordi vi var på konsert, såå herlig å slutte tidlig. Også lagde jeg meg forresten en sunn og god lunsj som jeg kan dele med dere. Blander bare vanlig vanijeyoghurt og noe slags korn, har jo egentlig ikke noe å si hvilken type korn man bruker da. Også bare drysser jeg over med litt bær eller frukt.Nå koser jeg meg bare med kosekos lista mi på spotify som dere finner HER. Må vell sette i gang med litt lekser snart nå før middagen, og i morgen blir det pugging til musikkprøve..

Har dere hatt en fin dag?♥

weheartit

 • 08.01.2013 kl. 20:02

Klarer meg nesten ikke uten wehaertit om dagen. Får så mye inspirasjon, men blir egentlig også litt deppa av å se perfekte jenter hele dagen og herlige sommernetter, noe som jeg er liitt sulten på for å si det sånn. Haha neida jeg elsker seriøst weheartit. Dere finner profilen min HER

tenker å kjøre igang en linkerunde snart, hvis dere er interesserte?

oreokake i brødform

 • 08.01.2013 kl. 18:11

♥♥ heii

Da er en ny uke godt i gang og jeg er like trøtt som jeg bruker å være på en dag som denne. Skal på trening om to timer så jeg bare slapper av før det, det er foresten håndballtrening. I går etter skolen tok jeg og Johanna bussen til 3t og hadde styrke og hurtighet med håndballaget. Etter det dro jeg hjem og dusjet før jeg ble kjørt til Martine og Thea og vi bakte oreokake♥♥ Da jeg kom, dro Erlend (pappa nr 2) på butikken for å kjøpe oreogreier til oss, og da han kom hjem hadde vi glemt å si at han måtte kjøpe melis, så daa måtte han ut en gang til.. I mens han dro for andre gang holdt jeg og Thea på å overtale Martine til å bli med også, for hun var liksom så kvalm at hun ikke giddet kake, meeen til slutt overtalte vi henne til å ringe Erlend å be han kjøpe med til hun også. But guess what, han hadde ikke med seg telefon hahaha. Hun begynte så å halvgråte 'men mamma, æ å vil ha kake..' hahahaha så mamma-Kine dro på butikken til slutt for å kjøpe det siste. SÅ BLE DET KAKE PÅ ALLE.

Da jeg la ut bilde på instagram var det mange som trodde jeg hadde fylt iphone5-deksler med kake, og jeg kan jo inrømme at det ser litt rart ut. Men vi bruker alltid å bake oreokake i brødform, for da slipper vi å dele på en kake, så alle har på en måte hver sin koseklump haha. Ble hvertfall en veldig koselig kveld med kake og film.

Vi blogges!

Ukens Spørsmål

 • 07.01.2013 kl. 23:04

Hvordan kom du på topplisten, tjener du penger på blogg?

Jeg har blogget i snart 2 eller 3 år og det er først nå jeg har fått betalt, så det har ikke vært sånn superenkelt hele veien for å si det sånn. Før hadde jeg ca 200 lesere hver dag helt til Aurora linket meg og jeg havnet på topp 100 med ca 1500 lesere. En stund etter det ble jeg kjent med Aurora og var mye med henne og hun linket meg igjen og jeg fikk flere og flere lesere. Så jeg kom på topplista i hovedsak pga Aurora. Det kommer ann på hvor jeg ligger på lista, men jeg har begynt å tjene litt i det siste ja :)

Har du extensions?

Jeg har ja, men jeg bruker dem aldri.

Hva er din favoritt Ben&Jerry's smak?

ååh det er så mange! Alle venninnene mine går for de standare Half Baked og Cookie Dough og tørs ikke prøve noe annet, men jeeeeg har jo glutenallergi så jeg tåler ikke dem. That's why I'm so spontaneous when it comes to food. Så jeg har prøvd omtrent alle smakene (som jeg tåler da), og mine favoritter er Chunky Monkey og Phish Food.

Har du ridd? Liker du hester?

Haha ja jeg har ridd, både gått på ridekurs og rideleir. Før brukte jeg og jentene å dra på rideleir hver sommer, bare for å få litt variasjon i ferien liksom. Vi hadde det dritmorsomt og jeg savner det egentlig. Men altså, mine venner var hesteglade, gode ryttere, mens jeg.... Ja jeg var helt ærlig livredd for det svære beistet (ikke ta det personlig kjære hester).

Hvilket lag spiller du på? Og skal laget deres på Petter Wessel cup til helga?

Jeg spiller på Heimdal j16 og nei vi skal ikke på den cupen.

Hvordan er miljøet på laget? Er alle venner liksom? Snakker du med alle?

Jeg vil si det er utrolig bra miljø på laget, og ja jeg snakker med alle :)

Har du to dusjer? Koffer det?

yees, why? Because it's awesome

Har du eget bad?

hm nei, det er i kjelleren, men jeg bruker det hele tiden bortsett fra når jeg dusjer om morgenen. Haha tvangstanker aner ikke hvorfor.

Hvor er håndballshortsen din fra?

Den er fra Cabo Sport.

Har du farget håret? Hva er din naturlige hårfarge?

Jeg aldri verken farget eller stripet håret så det dere ser på bloggen er jo helt naturlig. Men den kan se veldig forskjellig ut fra bilde til bilde haha, noen ganger ser det nesten blondt ut og andre ganger helt rødt. Om sommeren blir det utrolig lyst og om vinteren er jeg for det meste likbleik og kraftig gingerHvor mange søsken har du?

Jeg har en lillesøster, Pernille og hun er 12 år (tror jeg, neida hun er det haha) .......... tror jeg?

Går du og Aurora på samme skole?

noope

Er det noen tapere i klassen din?

klassen min består av en gjeng aper og jeg vil egentlig si at vi alle er tapere på hver vår gode måte, hvis det er mulig =PXD

Kan du vise et bilde av foreldrene dine?Hva er det flaueste du noen gang har gjort?

oh dear lord, where should I begin.... Neida jeg har utrolig nok gjort ekstremt mye flaut, men jeg blir faktisk svært sjelden flau over det haha.

 Har du mange guttevenner?

Har flere jentevenner liksom, men jeg har en del ja.

Er det bare dere sju som er venninner, har du ingen flere? Og er venninnene dine venner med dine andre venner som rora og nora osv?

Jeg har ikke bare sju venninner nei haha, jeg har sju bestevenninner og mange venninner! Nå har jeg sagt venninner så mange ganger i hodet mitt at det ikke lenger er noe ord.. Men hvertfall, neineinei jeg vet jeg får det til å høres ut som om vi sju er liksom en helt lukket gruppe, ettersom vi er med hverandre all the time, men selvfølgelig har vi flere venner og mange av dem er også venner med Aurora og Nora foreksempel.

Martine, Anna, Thea, meg og rora♥

Noe dere lurer på til neste gang?

min personlige almanakk

 • 07.01.2013 kl. 18:34

For en stund siden mottok jeg en personlig almanakk fra personligalmanakk.com og jeg elsker den! Når jeg først fikk den ble jeg litt overasket over at den var så liten og jeg husker ikke hvordan størrelse jeg bestilte, men kanskje jeg kom borti og bestilte den minste, I don't know. Men så tenkte jeg at jo mindre jo bedre eegentlig fordi da er den så mye lettere å ha med seg rundt om kring. Den er helt genial å ha på skolen for du kan skrive ned alle prøvene, leksene, viktige møter (haha) eller når treningen din er. Det som er kulest med den er jo at den er egendesignet og man kan sekv bestemme forside, bakside og innhold.


Ja her ser dere forsiden og baksiden min. Man velger ikke mange bilder til forside, men jeg lagde en kollasj i picasa og brukte den som forsidebilde.

Ellers, så som sagt så er innholdet egendesignet og man kan velge hvordan oppsettet skal være, hvilke farger og så ser dere at jeg har en 'Good Luck' øverst og det er en slags header da haha. Glemte å ta bilde av de bakerste sidene på almanakken, der er det nemlig full oversikt over alle dagene i 2013, alle bursdagene som du har lagt inn og spesielle høytidsdager. Og på de hellt bakerste sidene har jeg sudoku, noe som også er frivillig med flere alternativer.


Alt i alt så er jeg superfornøyd med den og jeg vil helt klart anbefale den videre til dere, perfekt bursdagsgave foreksempel! :)

Noen som fikk lyst på en personlig almanakk?

//reklame, med egne meninger.

kosekos

 • 06.01.2013 kl. 20:42

Da sitter jeg helt avslappet i sofaen med en Ben&Jerry's og film, perfect sunday. Men jeg har ikke vært like avslappet i hele dag for å si det sånn. Har spilt to håndballkamper, en mot Byåsen og en mot Kolstad, and guess what?? Vi vant begge :-)) Så jeg er faktisk så heldig å kan fortelle dere at vi har vunnet alle kampene i år haha.

Har forresten funnet en annen nettside der man kan se filmer og serier gratis. Dere finner den HER og man trenger ikke registrere noe som helst og det er superenkelt.
I den siste kampen ble jeg mildt sagt slått i øyet av en motspiller, såå jeg ser ikke helt bra ut akkurat nå haha. Look at that eye!!

Håper dere får en fin søndagskveld videre! Tenker å kjøre ukens spørsmål i morgen, så om dere har noen superkule spørsmål så fyr løs.

The Impossible

 • 06.01.2013 kl. 10:35

For to dager siden, 4.januar, kom det ut en film om Tsunamien i Thailand i 2004. Den er basert på en sann historie og følger en families ferd fra paradis til helvete. Som noen kanskje vet så var jeg og familien min der da det skjedde, så for meg er det ekstra sterkt å se videoer fra katastrofen. Men jeg er ganske sikker på at jeg skal se denne filmen. Mange har spurt om jeg kan skrive om Tsunamien, mine tanker og opplevelser, og jeg vurderer det faktisk så vi får se. Uansett så anbefaler jeg dere på det sterkeste å se traileren her.

 

Noen som tenker å se filmen?

drar til byen

 • 05.01.2013 kl. 17:30

Heihei folkens! Da har jeg spilt ferdig dagens kamp og har bare igjen to i morgen. Vi vant 25-15 over Støren. Herlig å vinne årets første kamp!

Nå har jeg nettopp dusjet og er #allnatural #nomakeup som dere ser på bildene under =P neeida. Jeg er ferdigsminket og mangler bare å kle på meg før jeg drar til byen og møter Johanna. Okei jeg er egentlig sykt stressa, skulle vært der for lenge siden, men jaja hun kjenner meg godt nok til å vite at jeg kommer en halvtime forsent uansett. Vet enda ikke hva jeg skal finne på i kveld, but we'll see. Morgenkåpen er forresten fra Kapphal.Nå må jeg løpe, vi snakkeeees

trøstespising

 • 05.01.2013 kl. 12:12

God morgen!

Da er det en time til jeg har oppmøte til kamp, så jeg sitter foran tven og slapper av. Det er faktisk helt krise at jeg har tre kamper i helga, du får ikke noe værre nyhet på en fredagskveld. Derfor ble jeg smådeprimert i går kveld haha, så jeg trøstespiste såå mye. Bestilte pizza, spiste ben&jerry's og m&m og det var helt sykt godt. Samtidig som jeg så to kjærlighetsfilmer, haha daa er det noe galt. Men nå er det på tide å trene det bort maten haha yeess.

Hadde tenkt meg en tur til byen med noen girls i dag, men ettersom den kampen kommer i veien så vet jeg ikke om jeg gidder likevell. Oppdaterer dere vell uansett hva jeg gjør, haha livet som blogger ass. Vi blogges♥

på en skala fra 1-10 hvoor mye fristet ikke dette her nå?


Hva er deres planer for dagen?

WILD

 • 04.01.2013 kl. 22:12

Fikk en dritkul hoodie fra Madlady.se og jeg digger den! Elsker sånne gensere med gamle tegneseriefigurer på. Dere finner den HER. Akkurat nå er det salg på madlady med opp til 70% rabatt så jeg vil anbefale dere å ta turen innom.

Hva synes dere om bildene?

liten smakebit

 • 03.01.2013 kl. 22:27

Heihei folkens! Husker dere at jeg fortalte at dagen etter juleferien skulle jeg og noen klassekamerater framføre en dans i gymmen, veell vi fikk utsatt den til i morgen. Så jeg og Thea, som er en av dansepartnerne mine har øvd i hele dag haha, så det er bare vi som kan dansen da hahahaha. Gruer meg egentlig ikke da. Men hvertfall that's the reason I haven't blogged today. Men dere kan få være så heldige å se min sunne og friske middag, litt stolt faktisk. Det smakte mye bedre enn det ser ut som okeeeiii? Men ikke nok med at jeg spiser sunn mat, jeg har faktisk tenkt meg på trening i morgen tidlig før skolen! Det hadde dere ikke trodd eller hvaaa.

sminket meg etter skolen fordi jeg rett og slett følte for å ha photoshoot med meg selv haha. Dette resulterte til en million bilder som jeg har tenkt å redigere litt senere, her er en smakebit. La ut det første på instagram, så en del av dere har sikkert sett det allerede.Noen som gleder seg til bildene?

de siste julebildene

 • 02.01.2013 kl. 17:43


Slenger med årets siste julestemningsbilder, eller nei egentlig blir det vell årets første haha. Jaja julens siste bilder da. Tok dem på hytta på Røros da jeg var der, blir så fine stemningsbilder med juletreet og peisen i bakgrunnen.

Hva synes dere om bildene?♥

Nytt år, nye muligheter

 • 01.01.2013 kl. 23:44


Da er vi endelig kommet inn i 2013 og det er herlig å tenke på at vi starter et helt nytt år med helt nye muligheter og opplevelser. Har mye å glede meg til i år og jeg har bestemt meg for at dette skal bli et bra år. Noe som er litt komisk, er at i mens jeg sitter og skriver om hvor bra dette året kommer til å bli osv, så skal jeg på skolen om noen timer og fremføre en dans som ingen på gruppa kan. Jess for en SUPER start på året. Jaja.... Uansett så håper jeg alle hadde en fin nyttårsaften og at alle får et herlig 2013.


bildene over ble tatt i går kveld ♥♥ Som dere sikkert ser så krøllet jeg håret, eller teknisk sett så var det Katrine som krøllet det da. Og de øverste bildene ble tatt i dag, krøllene holder enda!

Flere som er klare for et nytt år?

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no