hits

GIVEAWAY

 • 25.08.2015 kl. 09:00

//samarbeid

Tjohei, nå er jeg i godt humør og det er derfor en glede å meddele at jeg har en liten giveaway til dere rett rundt hjørnet. Som vanlig på denne tiden av året vil jeg gi dere noe som kan være veldig nyttig med tanke på et nytt skoleår, friår eller jobbår. Uansett hvilken kategori du befinner deg i vil ikke en personlig almanakk være en dum ide. I samarbeid med personligalmanakk.no har dere nemlig mulighet til å vinne akkurat dette, alt dere trenger å gjøre er å followe dem på instagram personligalmanakk, like/dele dette innlegget og kommentere gjort + epostadresse i kommentarfeltet her. Ellers finner du dem også på snapchat og facebook!

Jeg trekker fem heldige vinnere i løpet av uka, som får et gavekort hver! :)Meld dere på og lykke til!

GIVEAWAY

 • 18.12.2014 kl. 16:50

//samarbeid


Hei babes! Kort fortalt så har dere sjansen til å vinne en personlig almanakk her og nå. Bare lik facebooksiden deres HER, skriv navn og mailadresse i kommentarfeltet og lik dette innlegget. Jeg trekker hele fem vinnere! Og de trekkes i løpet av få dager, så det gjelder å være rask. Personlig almanakk finnes både på facebook, instagram (@personligalmanakk) og snapchat (pers_almanakk). Perfekt som julegave til en venn (eller seg selv hehe), for å holde orden på det nye året!

Lykke til!!

Vinn vippesett hos Glimt!

 • 15.10.2014 kl. 20:51

Da kjører jeg i gang en konkurranse der dere har muligheten til å vinne et nytt sett med vippeextensions hos Glimt! Ordinærpris for nytt sett hos senior er 1490 kr, så det hadde ikke vært dumt å hive seg med på denne konkurransen. Det dere trenger å gjøre er å like facebooksiden til Glimt HER, kommentere mailadressen deres i kommentarfeltet og trykke liker-knappen under dette innlegget.

Glimt holder til i Innherredsveien 2A, like ved Solsiden. For timebestilling ring 73 01 13 62

Lykke til!

vinnerne av konkurransen!

 • 28.08.2014 kl. 21:10

Da har jeg trukket de fem vinnerne fra konkurransen om en personlig almanakk, og det ble Celine Herlofsen, Dina Ballestad, Brit Elin Nytrø, Anne Louise Danielsen og Charlotte Ludvigsen. Grattis med dagen da, dere blir kontaktet på mail :) :) :) Og for dere andre, frykt ikke (!!) det ligger flere konkurranser på lur i nærmeste framtid. Nå stikker jeg på trening, så vi blogges! Ha en fin kveld videre! ♥ ♥ ♥

vinn personlig almanakk!

 • 24.08.2014 kl. 07:00

Det er årevis siden jeg sist hadde en konkurranse her på bloggen, så jeg tenkte det var på tide å sette i gang en til dere nå! Nok en gang samarbeider jeg med personligalmanakk.com om en giveaway til dere. Jeg mottok selv en personlig almanakk i fjor og elsket den. Den er veldig praktisk nå ved skolestart, men ellers kan du velge startmåned helt selv, så det har ikke noe å si om du kjøper en almanakk midt i året. Det som kanskje er best med dem er at du designer dem helt selv og kan tilogmed ha dine egne bilder på framsiden. Konkurransen avsluttes på onsdag og jeg trekker hele 5 vinnere så her er det stor sjangse for å stikke av med en almanakk.

Bare legg igjen en kommentar med navn og mailadresse! Og de setter svært stor pris på om dere follower dem på både instagram (@personligalmanakk) og facebook her.

Bilde fra facebooksiden deres

Lykke til!!

vinn gavekort fra junkyard

 • 09.11.2013 kl. 12:16

Da kjører jeg i gang en konkurranse i sammarbeid med junkyard.no. Dere kan vinne et gavekort med en verdi på 2000 kr!!! Det dere må gjøre er:

 • like facebooksiden til junkyard HER
 • legge igjen en kommentar på bloggen min med linker til plagg fra junkyard til en maksverdi på 2000 kr
 • trykke 'liker' knappen nederst i innlegget her

I tillegg har jeg enda en surprise til dere. Dere kan også bestille dere produkter fra junkyard.no og få hele 20% avslag hvis dere skriver inn rabattkoden: matholck, når dere kommer til kassen. Den gjelder kunn i dag (lørdag).LYKKE TIL! Usikker på når jeg trekker vinneren enda, men jeg gjør det vell snart!

vinn justin bieber billetter!

 • 08.04.2013 kl. 22:48

Hei! Da har jeg fått gleden av å dele ut seks biletter (ståplasser) til Justin Bieber konserten 18. April på Telenor Arena, i sammarbeid med Karma.no. Men dette er en litt annerledes konkurranse, det er liksom ikke vinnerne som vinner, men de har muligheten til å gi dem videre til noen som virkelig fortjener det! Hvis dere kjenner noen som:

♥ Gir uten å forvente noe tilbake

♥ En god kompis/venninne

♥ En som kanskje har vært en helt for noen

♥ En som kanskje føler seg utenfor

♥ Eller kanskje en som bare ikke fikk tak i billett

For å nominere sin kandidat så drar dere inn på DENNE siden og melder på den du synes fortjener det. Og det som er litt morsomt med denne konkurransen er at Karma ønsker at overrekkelsen helst skal dokumenteres, slik at du som gir bort denne herlige gaven skal filme når du overrasker vennen din! Så det kan jo bli ganske morsomt!

Gjerne legg igjen en kommentar om hvorfor akkurat du eller den personen du vil gi den til, fortjener det! Vinnerne trekkes veldig snart så det gjelder å være raske! LYKKE TIL ALLESAMMEN.
Del gjerne innlegget videre :)

Giveaway fra Choies.com

 • 14.03.2013 kl. 21:52

Hei Da tenkte jeg å komme med en liten overaskelse til mine elskede lesere. Jeg skal gi ut en giveaway i sammarbeid med choies.com. Jeg har jo fortalt dere om at jeg fikk sponset en genser derfra. For det første var det bare et par dagers leveringstid og for det andre var genseren sykt herlig og ikke minst fin! Choies har faktisk, på kort tid blitt min en av mine absolutt favoritt nettbutikker.

Men uansett, det dere kan vinne er en "secret gift" + et gavekort verdt 50$ (nesten 300 kroner), og jo flere som deltar, jo flere vinnere blir det.

Her er det dere må gjøre for å delta:

1. 'Like' Choies på facebook her

2. Del dette innlegget på facebook eller på bloggen din (hvis du har)

3. Gå inn på www.choies.com og legg igjen link til favorittplaggene dine i en kommentar

4. Lag en bruker på choies.com og fyll inn riktig adresse

5. Husk å skrive mail-adressen i kommentaren, slik at jeg får kontaktet vinnerne.

konkurranse: personlig almanakk

 • 06.12.2012 kl. 20:31

Hei! Da tenkte jeg, ettersom vi har kommet godt inn i desember at jeg kunne kjøre en aldri så liten konkurranse nå før jul. Denne gangen kan du vinne en personlig almanakk fra personligalmanakk.com. Mange av dere har sikkert sett eller vært med i den samme trekningen på andre blogger, men nå får dere da en ny sjanse! Jeg har også bestilt meg en personlig almanakk og kan vise dere den når den kommer! Håper så mange som mulig melder seg på, LYKKE TIL♥

Det dere må gjøre er å like DENNE facebooksiden og det er kun lov å delta en gang! Jeg kommer til å holde konkurransen gående i 3-5 dager.

Skriv inn navn og mailadresse i kommentarfeltet.fikk låne disse bildene av erica forresten♥

KONKURRANSE

 • 13.11.2012 kl. 22:37

Hei folkens! Da kjører jeg i gang en konkurranse i sammarbeid med footway.no. Jeg deler ut to gavekort med en verdi på 500 kr, og det er altså to stykk som blir trukket ut. Jeg vet ikke når jeg avslutter konkurransen enda. Det dere trenger å gjøre er:

Like facebook siden til footway HER  

Like facebook siden min HER (noen har sikkert gjort det fra før av)

Legge igjen en kommentar med navn og mail-adressen deres.LYKKE TIL

VINNERNE AV KONKURRANSEN!

 • 04.10.2012 kl. 14:31

Vinnerene av konkurransen i sammarbeid med Bling Me ble kåret for litt siden, jeg har bare ikke publisert innlegget enda! Men nåå kommer det. Vinnerne, som får et valgfritt produkt av nettsiden blingme.no er Vilde Østgård, Julie Kippersund Bratland og Sofie Osmo! De har blitt kontaktet på mail.

Også for dere andre så kan dere få en rabatt på 15% på alle produktene med koden LOVE15 på blingme.no♥♥♥

KONKURRANSE

 • 18.09.2012 kl. 19:28

Hei! Da er det på tide med en aldri så liten konkurranse! I samarbeid med blingme.no kan dere vinne et valgfritt produkt derfra.

Det dere må gjøre er:

- like DENNE facebooksiden

- skrive inn navnet på det produktet dere ønsker, i kommentafeltet

- skrive inn deres mailadresse og navn, i kommentarfeltet

 

Konkurransen vil pågå i noen dager og det vil bli trukket tre vinnere. LYKKE TIL ALLESAMMEN!!!!♥

Vinnerne av konkurransen!

 • 03.08.2012 kl. 00:13

Hei! Da har jeg trukket fire heldige vinnere av konkurransen og de vil bli kontaktet på mail :-) Vinnerne er Marita Nordby, Idun Mathilde, Helena Pettersen og Sandra Nysåter.


hei her er meg foresten 

 

KONKURRANSE

 • 20.07.2012 kl. 02:09

Hei dere! Nå kjører jeg en liten konkurranse, den er ikke stoor. Men jajaaaa. I sammarbeid med 3t-Treningssenter kan dere vinne en trenings t-skjorte. Jeg deler ut fire forskjellige farger og trekker fire vinnere. Dere kan velge mellom, xsmall, small, medium og large. Den jeg har på meg er xs.

Alt dere trenger å gjøre eer:

Like facebook siden min HER

Kommenter dette innlegget med hvilken farge du vil ha, hvilken størrelse, oog mail-adressen deres!


med lommer på baksiden da, kuult.
 
haha veldig dårlige bilder, men de er skikkelig fine altså! og nå tipper jeg aaalle kommer til å ta den lyseblå og rosa, men de to mørke er råfine! Lover, jeg har dem :-))

Såå jeg håper flere deltar, og husk og like facebook siden og kommentere mail, str og farge!♥ Lykke til!

Vinnerne av konkurransen!

 • 12.05.2012 kl. 23:38

heeei

Da har jeg trukket to vinnere, og jaa det ble helt tilfeldig og rettferdig! Det ble Marie Høyem og Torbjørn Sørdal. Så gratulerer dere får hver deres solkort på en verdi av 250kr♥ Kommer sikkert ikke en ny konkurranse med det første, men etterhvert kjører jeg sikkert flere!

Vi snakkeees

KONKURRANSE - vinn solkort!

 • 09.05.2012 kl. 18:08

Hei da er det på tide med bloggens føste konkurranse. Jeg deler ut to solkort med en verdi på 250 kr på begge. Solkortene er fra 3t - Treningssenter og funker på alle sentrene. Nå som det snart blir aldersgrense på de andre solariumene som Bluebox, Megasun osv er det jo smart og bli med for å vinne disse kortene, for det har ingen ting å si hvor gamle dere er.

Det du trenger å gjøre er bare å like dette innlegget (trykk på facebook-knappen nederst på siden) og skrive i kommentarfeltet mail-adresse og hvilken by du er fra. Jeg må vite det fordi det bare er 3t sentre i Trondheim og da er det jo null vits i å sende til Tromsø liksom. Men selvfølgelig kan du jo være med da, om du kjenner noen som bor i trondheim som du kan gi bort til foreksempel. Men dette er viktig, du trenger ikke være medlem for å bruke solkortene!Husk å like innlegget og legg igjen mail og hjembyen deres da! Lykketil!! Skal prøve å trekker vinnerne til i overmorgen.

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no