hits

fashionshow by netflix

 • 29.09.2016 kl. 13:50

Når det kommer til mote så er jeg ikke så stor på slike motemagasiner og i enda mindre grad moteblogger, men jeg har også en kilde til inspirasjon, som jeg finner en helt annen plass. Tro det eller ei, men netflix er stammen bak min inspirasjonskilde, for der ser jeg nemlig min alltime favourite-serie FRIENDS ♥ Nå har jeg bare flaks ettersom serien ble spilt inn på 90-tallet, og dagens mote i høy grad er fascinert av den perioden. Passer meg perfekt. Jeg elsker stilen til jentene, og guttene forsåvidt, men på gutter da. Det går mye i snekkerbukser, boyfriend-jeans og typiske urban outfitters tshirts -og collegegensere. Love it. Og så liker jeg jo serien for flere grunner enn det, karakterene er helt fantastiske og de er skikkelig gode venner å ha på en dårlig dag hehe. Får meg alltid i godt humør den gjengen, også setter jeg vennegjengen min i de forskjellige rollene og da blir det enda artigere ♥ Anbefales på det sterkeste. Har begynt helt fra starten for andre gang nå. Det er 10 sesonger med rundt 20 episoder i hver hahha.. join meee<3<3<3<3<3
 

In love with VINTAGE

 • 13.09.2016 kl. 21:14

Jeg sa jo at jeg ville vise dere noen av klærne jeg fikk med meg hjem fra mimmi forrige torsdag. Hun har så mye fint. Det er ikke nødvendigvis sånne ting som folk flest ville kjøpt i butikken, men det er jo litt av sjarmen tenker jeg. Så her er bare noen av gullkornene. Først en slengbukse som er alt for stor men som kan fikses litt på, et dongeriskjørt, en strikkajakke, en jakke i leopardmønster og to kjoler. Den siste kjolen var vel mamma sin, og ikke mimmi, men supercute i hvert fall.


Noe dere likte?

top 3 summerlooks

 • 07.07.2015 kl. 15:00

Jeg er vel ikke den eneste som synes sommeren er den beste årstiden, ikke bare på grunn av sola, varmen, ferie og alt det, men også på grunn av moten. På vinteren bryr jeg meg nesten ikke om hva jeg har på meg, så lenge jeg har en varm parkas. Men om sommeren er det så uendelig masse fint å ha på seg.Det finnes ikke noe bedre enn å slappe av på stranda med en drink, en bok eller et blad og musikk på ørene. Og legg merke til faktoren på solkremen over, haha 50 er rette faktoren for meg i de fleste tilfeller.

Denne stilen passer meg også midt i blinken. Jeg mimrer tilbake til late dager på båttur i marineblå, stripete kjoler og hvitvin, haha det hørtes mye mere lukseriøst ut enn det sannsynligvis hadde sett ut.


Men denne er nok favoritten! Elsker den avslappede stilen med alle slags mønster og accessories, alt er liksom lov. Jo mere du klæsjer på jo kulere blir det.

Hvilken look liker dere best?

10 tips til en bedre hverdag

 • 26.09.2014 kl. 18:58

Hei dere! Takk for alle forslagene dere kom med, ble mere motivert med en gang! Jeg tenkte at ettersom jeg nettopp har vært litt stresset på grunn av skole, trening, blogg osv, så passet det perfekt med et slikt innlegg. Og jeg er sikker på at det er flere som føler det slik noen ganger, at alt går i ett og livet bare flyr forbi uten at du legger merke til det. Så innlegget her er bare for å minne meg selv og dere på å slappe av og nyte livet på best mulig måte.

Ha noe å se fram til ♥ Se på kalenderen eller almanakken din og kryss av spesielle dager. Nå er det for eksempel snart høstferie, kryss av og la nedtellingen begynne! Ellers kan det være noe så enkelt som en middag med kjæresten, eller hyttetur med vennene. Ukedagene går så mye fortere når du har noe å glede deg til!

Spis sunn og fargerik mat ♥ Er det noe jeg blir spesielt glad av så er det mat haha. Og enda bedre er det om jeg kan kose meg med god samvittighet. Finn deg noen sunne oppskrifter på mat som for eksempel muffinser, pizza, knekkebrød eller hva som helst, og slipp deg løs på kjøkkenet. Spis også noe fargerikt til hvert måltid. Og da snakker jeg ikke M&M's, men frukt og grønnsaker!

Smil til verden og verden smiler tilbake ♥ Ikke vær redd for å le og vise folk rundt deg at du er glad, det sprer energi. Det er bedre med et smil for mye enn et smil for lite. Mener ikke du skal gå rundt som en joker og fake a smile hele dagen, men når venninnen din sender en video på snapchat av lillebroren som forklarer sin versjon av hvordan barn blir til, så er det lov å le selv om du sitter blant folk på bussen.

Tenk positivt ♥ Prøv å ikke fokuser på det negative. Ja vi har alle de dagene der vi føler oss nede, enten fordi vi har gått opp en kilo, våknet med en kjempekvise i panna eller fått en dårlig karakter. Men det som har skjedd har skjedd, det eneste du kan gjøre nå er å se framover. Er du lykkelig så fortsett med det du gjør, er du ulykkelig må du enten endre på noe eller fortsette i det samme sporet uten å forvente at noe kommer til å endre seg.

Kutt ut diverse stressfaktorer ♥ Ikke lev så spontant at du lar deg stresse når du ligger bak skjema. Planlegg dagen, vit at bussen går ti minutter tidligere enn du trodde, så du slipper å løpe til bussholderplassen med bare ett sminket øye. Å ha god tid enten det er før skolen, før trening eller på kvelden før du legger deg, gir en beroligende følelse, så unngår du dårlig humør.

Gjør treningen til en rutine ♥ Jeg vet hvor vanskelig det er når man har kommet ut av treningsrutinene, og strever for å komme inn igjen. Ikke la det gå for lang tid mellom treningsøktene, la det bli en del av hverdagen.Tren før skolen ♥ Åh er det noe som går fra hell to heaven på kort tid, så er det trening før skolen! Idet klokka ringer 06.00 spørs det om det kanskje frister litt mer å bare drite i den og fortsette skjønnhetssøvnen, men har du tatt deg selv i hånda kvelden før så kan du bare ikke bryte det! Bevis for deg selv at du har nok viljestyrke og jeg kan love deg det blir verdt det etterpå! Den følelsen når du er ferdig med økta, den kan bare ikke beskrives. Og langt utpå skoledagen når vennene prater om at de gruer seg til intervallene, og du skal til å si "shit ja gruer meg ass" så kommer du på at faen heller jeg er ferdig med det :D

Make every morning bright ♥ Det første jeg gjør når jeg står opp om morgenen er å gå på badet og få en god dose music in my ears mens jeg renser ansiktet og ordner meg. Det får meg til å våkne på en herlig måte. Uansett hvor tidlig det måtte være klarer jeg bare ikke la være å synge med. Jeg har litt retarda musikksmak om morgenen da, hører vell mer eller mindre på countrymusikk hahaha aner ikke hvorfor, men for dere som vil sjekke den ut så finner dere den her.

Ikke utsett gjøremål ♥ Jeg kan vell nominere meg selv til nasjonens største utsetter, noe som ikke er bra. Ikke utsett puggingen til dagen før prøven, gjør litt hver dag eller hvertfall fordel arbeidet litt utover uka. Ikke sleng genseren og buksa på gulvet når du skal legge deg, kast det i skittentøyet eller brett det fint og legg det på plass igjen. Hvis ikke blir det fort et eneste stort rot der du ikke finner noe som helst, og deet vil vi vel ikke!

Kos deg i eget selskap ♥ Unn deg selv litt ekstra kos i hverdagen. Tenn duftlys og fyll opp badekaret med skum før du senker skuldrene og hører på dine rolige favorittsanger (ikke kos deg så mye at du sovner i badekaret, kan føre til store komplikasjoner). Ta på deg kosedressen og sett deg ned med en stor kopp te og nystekte rundtstykker og se serien du er hekta på mens du hører ulingen fra uværet utenfor. Gjør noe som får deg til å slappe av og virkelig sette pris på hverdagen.Hva synes dere om innlegget? Del det gjerne videre!

3 summer looks

 • 26.05.2014 kl. 20:33
Satte sammen tre forskjellige stiler til sommeren, gleder meg sånn til å gå rundt i lette, lyse klær. Jeg vet ikke hvor klærne er fra, bare plukket dem fra Polyvore.com, men det er jo lov til å bli inspirert.

Hvilken likte dere best?

inspiration from africa

 • 09.04.2013 kl. 21:59Hva synes dere om bildene?

INSPO

 • 12.03.2013 kl. 17:30Bilder fra weheartit, dere finner weheartit brukeren min HER

Christmas outfits

 • 23.12.2012 kl. 23:01

Nå har jeg laget noen kollasjer i Polyvore med inspirasjon til antrekk til forskjellige anledninger nå i julen. Det er jo opp til hver enkelt hvor mye an skal pynte seg, så jeg har laget noen med jeans og en fin topp og noen med kjole og høye heler. Selv kommer jeg til å ha kjole på juleaften og jeans på nyttårsaften. Håper dere liker dem :)

 

Kollasjene er laget her.

Hva skal dere ha på dere på juleaften og nyttåersaften? -Katrine

edit; Tusen takk til alle dere som ønsket meg god bedrig tidligere, dere er så koselige <3

pictures which makes me happy

 • 23.11.2012 kl. 23:14

ettersom innlegget heter 'pictures which makes me happy' kom det helt naturlig for meg å legge til et bilde av mat, haha you know me.


på hytta med Thea og Martine i sommer. Hytta er rett ved en gård med maasse dyr, er så koselig!


her ligger jeg og Anna og slapper av i bassenget på hytta, aah savner det!

Johanna, Anna og jeg hadde piknik på stranda på Hvaler


haha var salg på truser på Accesiories og vi gikk bananas, SUPERCUTEbadenymfene på hvaler, badet flere ganger hver dag!


dette bildet ble tatt da jeg og tvillingene var ute en kveld i syden.dette bildet ble tatt i Hellas i sommer, elsker det!

did you like my photos?♥ hvilke bilder gjør deg glade?

lik gjerne innlegget videre via facebook-knappen nedenfor!

healty gurl

 • 20.11.2012 kl. 22:02

Var med Thea hjem etter skolen i dag og vi bestemte oss for en gang skyld for å være sunne! Haha det hadde dere ikke trodd eller hvaa? Vi dro på butikken og kjøpte grønnsaker og dip og indisk grønn te haha :-) Har faktisk bestemt meg for å prøve å bli litt sunnere, og kanskje dere har lyst til å være med på veien? Jeg kan sikkert komme med sunne mattips og treningstips hvis dere vil det.

Har faktisk et tips med en gang. Hvis du har et mål om å spise sunt for å foreksempel få finere hud, ta et bilde av en av den peneste jenta du vet om til bakgrunnsbilde på mobilen, i mitt tilfelle Miley Cyrus! Enten kan du bli kjempe motivert av det, eeeller deprimert... haha ja det er jo litt individuelt da. Eller om du har et mål om å få en mer trent kropp, søk opp 'training' eller noe lignende på weheartit og ta et av bildene til bakgrunnsbilde! Jeg blir hvertfall kjempe motivert av det!


Noen som vil følge min vei til det sunne liv? haha..

december, im waiting for you

 • 19.11.2012 kl. 19:15


Kan seriøst ikke vente til jul, gleder meg sååånn! Har sittet i hele dag og sett gjennom 'christmas pictures' på weheartit, det kan vell mine followers være enig i haha. Dere kan foresten finne weheartit profilen min HER. Gleder meg til de setter opp julelys i byen, da blir det så koselig! Det er jo faktisk ikke noe lenge til desember, 11 dager tror jeg. Og desember går faktisk så fort, så før vi vet ordet av det har vi glemt å kjøpt julegaver og livet blir stress. Men ååååh jeg elsker desember!♥

you like it? flere som gleder seg til jul?

summer inspiration details

 • 16.11.2012 kl. 23:15

You like?

inspiration from me to you

 • 09.11.2012 kl. 23:30Jeg fortalte dere jo at jeg må leve denne helga uten macen min, og forhåpentlighvis ligger den fortsatt der jeg glemte den av, men jeg får uansett ikke hentet den før mandag. Meen derfor har jeg ikke masse bilder jeg kan blogge om, så da må jeg være kreativ og gå tilbake i tid. Så jeg søkte opp litt forskjellig på weheartit og google faktisk, og fant blant annet de bildene over! Håper dere finner inspirasjon eller hva annet det måtte være. Ha en herlig fredagskveld så blogges vi i morgen!♥

Did you like the photos?♥♥

del gjerne innlegget videre!

todays inspiration

 • 30.10.2012 kl. 22:12pictures from //weheartit

 

MILITARY GREEN

 • 13.09.2012 kl. 21:05Hva synes dere om bildene?

wanna inspire you

 • 12.09.2012 kl. 18:22Hva synes dere?

dagens inspirasjon

 • 21.08.2012 kl. 23:01//weheartit

Noen bilder dere likte?

summer inspiration

 • 15.07.2012 kl. 00:02
Hva synes dere?

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no