hits

Kjøper ubrukelige klær

 • 03.09.2017 kl. 13:00

Det ble ikke mye tid til shopping i Ungarn, men den siste dagen vi var der fikk vi trippet litt rundt i butikker i Budapest, og jeg fant meg to fine ting på Zara. I tillegg så slenger jeg med en dritdigg joggebukse jeg kjøpte på G-Max i går. Skulle egentlig ikke ha noe spess på G-Max, men jeg var med Maja for å kjøpe noen kompresjonssokker, og da fant jeg meg en grønn skatt (svak for militærgrønne ting).

First, en hvit skjorte. Den er veldig stor i armene, noe jeg liker, i tillegg til at du kan kneppe opp armene på to ulike knappenivåer. 

Second, en sommerkjole/hverdagskjole med knyting i midja. Denne kjøpte jeg bare fordi jeg syntes den var fin, bortsett fra det er den helt ubrukelig. Haha for real tho, strikket i armene er ALT FOR stramt. Så jeg må komme meg inn og få ut det strikket på en eller annen måte før jeg kan bruke den

Så til slutt, masse hat for at jeg fokuserer masse på rompe sikkert :) Neida vi er ferdige med det eller? Tenkte bare å vise frem denne buksa fra sin mest flatterende side. Som sagt dritdigg joggebukse fra Puma. 

Innkjøp

 • 13.06.2017 kl. 16:10

Hei! Her kommer innkjøpene mine fra gårsdagen. Jeg kjøpte ikke så mye, men tenkte det var morsomt med et innkjøpsinnlegg uansett. Så lenge siden ♥ Så here we go. 

Jeg kjøpte disse skoene, på Skills. Jeg kjøpte dem i størrelse 40, men nå lurer jeg på om de er litt for små (haha store føtter<3). Noen som har samme modell, som vet om de går ut litt? De er supersøte da, litt for sukkersøtt for meg kanskje, men liker det. Så kjøpte jeg en ansiktsmaske på Lush. Jeg har alltid vært litt skeptisk til Lush, fordi jeg tenker de bare putter oppi hva som helst ettersom det er hjemmelagde produkter. Men samtidig er det jo litt sjarmerende og jeg har hørt masse bra om produktene, so I figured i'd give it a shot. 

Og til slutt kjøpte jeg en bikinioverdel på Bikbok. Jeg har kjøpt meg den trusa på Nelly som alle har for tiden (hvis dere skjønner hvilken jeg mener), den som er så høyt oppe på hoftene. I hvert fall, jeg har kjøpt den i svart, så jeg tenkte denne toppen kunne passe fint. Også er det leopardmønster, som jeg har fått litt dilla på for tiden. Det ligger sånn i gråsonen mellom harry og moteriktig hele tiden, og det digger jeg. Hva synes dere om innkjøpene?

Mine siste innkjøp

 • 17.10.2016 kl. 17:48

I de siste ukene har det blitt litt shopping på meg. Jeg shopper ikke sånn veldig mye til vanlig egentlig, er ikke hver lørdag jeg har tid til å dra til byen for å shoppe, ofte på grunn av kamp eller reising, eller rett og slett fordi netflix og sofakos frister mer på en regntung lørdag. Men de to siste helgene har jeg faktisk vært på shopping to ganger. Først i Åre, og nå på Lørdag i Trondheim. Så jeg tenkte å vise dere mine siste innkjøp.

Kjole fra Zara 349 kr. Jeg kjøpte denne i medium uten å prøve den først, jeg giddet ikke prøveromskøa rett og slett haha. Så da jeg kom hjem syntes jeg den var litt kort (..noen som har den som er enige?) Så jeg dro tilbake i dag og byttet den i large i håp om å få den lengre, men jeg tror ikke det gjorde så mye forskjell egentlig. Det var bare så utrolig fin farge på den at jeg måtte ha den uansett. 

Bukse fra Samsøe, kjøpte den på Høyer 999 kr, i medium. Likte den så godt at jeg tok den på meg med en gang jeg kjøpte den (hahah..) så det er den jeg har på meg på outfiten i innlegget under. 

Slengbukse i fløyel fra Monki, 350 kr, størrelse 38. 

Bomberjakke i silke fra Scotch & Soda, størrelse small, kjøpte den på Hanson i Åre, 1600 kr.

Så handlet jeg selvfølgelig litt sminke på Kicks i Åre. En negllakk fra Opi i fargen Yank My Doodle. Den ultimate høstfargen, love it.


Et øyenbrynskit + øyenbrynspenn fra Anastasia, 250 kr per stykk. De anbefales!

Noe dere likte?

Litt innkjøp

 • 10.08.2016 kl. 19:01

Etter jobb i dag var jeg i usedvanlig godt humør, så istedenfor å kjøre rett hjem og sette meg foran sofaen med den nye serien jeg har begynt å se (The Fall på netflix) såå dro jeg på en liten shoppingtur med meg selv. Det var skikkelig avslappende og deilig. Jeg kjøpte en genser, en regnjakke og noen øredobber. Seriøst jeg har en greie for øredobber og hull i ørene. Jeg skulle gjerne hatt begge ørene fulle av hull (vell egentlig nesa og andre steder også, men det får bli i mitt andre liv, hysj), men greia er at jeg gidder ikke å ha øredobbene som frisørene skyter med, fordi jeg synes ikke de er noe fine haha, irriterende å må gå med dem i den perioden før man kan sette i egne. I tillegg er det veldig upraktisk å spille håndall med mye juggel i ørene da. 


Regnjakke fra Bikbok 599 krGenser også fra bikbok 149 kr

Øredobber fra Bikbok 99 kr, Vita  60 kr og ringene er fra en gullsmed 70 kr per stykk.

Hva synes dere?

Siste innkjøp

 • 06.11.2015 kl. 16:12

Forrige helg var jeg i byen og spiste lunsj på Fairytale Cupcakes med noen nygz og nybz, så kjøpte jeg meg et par sko med det samme. Det er jo vinter (hvor er snøen?!?) så vintersko trenger man (snart?!). Jeg har et par lave uggs fra i fjor, men jeg følte det var på tide med noe nytt. Så jeg kjøpte et par hvite sko fra Timberland, på Urban for 1899 kr.
Genser fra Bikbok 299 kr


Mobildeksel fra Karma 150 kr

Hva synes dere? :)

NEW IN

 • 18.03.2015 kl. 18:55

I går dro jeg på City Syd (shoppingssenter) med Anna etter skolen for å utnytte tilbudene på Crazy Days - som egentlig ikke var så veldig mye å skryte av. Det henger jo masse plakater utenfor butikkene med "CRAZY TILBUD", men med en gang you step foot inside, så var det ikke så sykt crazy likevel. Men det ble jo seff litt shopping. Etter en stund kom Johanna og Nora rett fra trening, og vi møtte Louise som skulle på jobb. Så ble det en godbit på alle fire i Cafeén til Loui, hun jobber på Waynes. Sinnsykt god Pecanpai by the way!! (Og den er glutenfri) Haha her er innkjøpene mine:To par sko fra Din Sko faktisk. Jeg kjøper nesten aldri sko, men denne gangen slo jeg på stortromma. Det var så billig at jeg ble sjokkert, to par sko for ca 600 kr. De sølve kostet 349 ,- og de hvite tror jeg kostet 299 ,-

Et veldig behagelig skjørt fra Urban til 149 ,-

Også tenkte jeg å vise dere en nydelig klokke jeg fikk i posten for litt siden, sponset av Daniel Wellington. Den er jo tross alt new in den også.Hvis dere skriver inn rabattkoden mathildeholck så får dere 15 % rabatt på www.danielwellington.com ut denne måneden!

Hva likte dere best?

salg og innkjøp

 • 25.07.2014 kl. 22:06

Hei god kveld! Jeg tenkte å vise dere innkjøpene fra her om dagens lille shopping. Var masse salg i butikkene og da er det jo så morsomt å shoppe. Ja er vell ikke så mye mere å si om det, here you go.

teskjorte fra H&M 99 kr

jumpsuit fra Bikbok 99 kr

skjørt fra Only 99 kr

Noe dere likte?

nytt i klesskapet

 • 25.05.2014 kl. 14:49

Hei! Tenkte å vise dere mine siste nyheter i klesskapet. Tidligere i uken var jeg på G-max, det er en stor utgave av G-sport, og kjøpte noen shortser. Var jo så fint vær i forrige uke, så da ble det nødvendig med treningsshortser fra Nike ofc.

Denne shortsen var faktisk for barn, så jeg kjøpte den i XL haha, kostet 250 kr.

Denne har jeg i S og den kostet 300 kr.

Så var jeg jo i byen i går og kjøpte en herlig jumpsuit på Bikbok i S for 245 kr. Har fått dilla på jumpsuiter og maxiskjørt, det er jo såå behagelig.Noe dere likte?

finfin vårjakke

 • 24.03.2014 kl. 17:06

Hei! Nå sitter jeg hjemme hos Johanna og spiser kyllingburger, naam. Stekte kylling og hadde det i grove rundstykker med salat og dressing. I dag blir det puggedag, vi har nemlig geo-prøve i morgen. Jeg tenkte egentlig bare å vise dere det jeg kjøpte meg på lørdagen, når jeg var i byen. Både dekselet og jakka er forresten kjøpt på Høyer i Trondheim.

 Superdupersøtt deksel fra Marc Jacobs 450 kr

 Lett dunjakke fra Colmar 2999 kr

Hva synes dere om jakka og dekselet?

innkjoop

 • 20.02.2014 kl. 21:47

Hei! Da tenkte jeg å vise dere innkjøpet mitt fra de siste dagene i vinterferien. Noe er fra Åre-turen og noe er fra trondheim.

Joggedress kjøpt på Stadium i Åre, både jakka og buksa kostet 500 kr tilsammen så det var jo tidenes kupp
helt enkel svart tskjorte fra Cubus til 99 kr

eksperimenterte litt med falske vipper, fra Cubus

kjøpte en treningskjorte og en treningsgenser fra Intersport i Åre, de har forresten maaasse fine treningsklær fra Nike blant annet. Dere vet de smale Nike-joggebuksene jeg elsker? De har dem :)

Elsker dette merket, produktene dufter rosa bubblegum. Kjøpte dem på Kicks i Åre.

Noe dere likte?

gratis klær #hehe

 • 29.10.2013 kl. 18:44

Hei! I går dro jeg og Johanna på City Syd for en liten mandagsshopping etter skolen, vi trenger det noen ganger. Jeg skulle egentlig bare ha en selvbruning, men de hadde selvfølgelig ikke den jeg var på utkikk etter så det ble ikke noe selftan på matern. Ble derimot litt andre ting. Jeg klarte ikke bestemme meg om jeg skulle kjøpe den hvite cardiganen dere ser under, men ettersom dere ser den under så skjønner dere sikkert at jeg endte opp med å kjøpe den. Dere skjønner, jeg fant et gavekort på 400 kr i pengboka så det passet jo bare perfekt ettersom den kostet 400. Liker å tenke jeg fikk den gratis da vøttu hehe.Cardigan fra Bikbok 400 kr (gratis) =PppPP

Helt enkel genser fra H&M 99 kr

Fikk med et par øredobber når jeg kjøpte cardiganen (enda mer gratis omg how cool)

Kjøpte en ansiktsrens på Apotek 1 bare for å prøve den ut. Jeg klarer ikke unngå å kjøpe noe når jeg er på apoteket, er så mange renser og kremer som ser så herlige ut. Den kostet rundt 140 kr.

Så tar jeg med en Tangle Teaser som jeg fikk fra Enklere Liv for en stund siden. Det er en mer kompakt verson av den vanlige typen, men har de samme egenskapene for å børste ut floker i håret på en sunn måte, uten å slite på det. Dette produktet er sponset, men helt ærlig så bruker jeg ikke annet enn tangle teaser så det bør dere prøve ut! Dere finner den HER.

Hva synes dere? (flere som liker gratis ting eller? hahaa)

litt innkjøp

 • 23.10.2013 kl. 22:26

Hei! Tenkte å vise dere noe småtteri jeg har kjøpt i det siste, altså ting som jeg egentlig har glemt å vise på bloggen.


Kjempefin og enkel kjole fra bikbok for bare 149 kr

Genser fra Vila, kjøpt på Kaktus i Åre, ca 150 kr

Også genser fra Vila kjøpt på Kaktus for ca 150 kr den også. (hvit bh oooooopsi)

Helt klart funnet ny favorittbukse fra Carlings. Før var det nok Dr.denim, men disse synes jeg er myye bedre og finere. Dr.denim blir ødelagt etter noen vasker, mens denne holder seg i tillegg til at den er super stretchy (?) ja kjøpt på Carlings for 399 kr.

Hva synes dere om innkjøpene?

ny vinterjakke

 • 08.10.2013 kl. 20:26

Heii! Som jeg nevnte i forrige innlegg så har jeg kjøpt meg vinterjakke! Hadde ikke trodd at i den andre butikken vi kom inn i så fant jeg den perfekte jakka. Ettersom jeg er så ubesluttsom og som regel angrer meg etter jeg har kjøpt meg noe dyrt så gikk jeg the easy way og kjøpte en som er veldig lik den jeg hadde i fjor haha. Call me crazy buut, jeg var veldig komfortabel i min forrige jakke så da vet jeg hvertfall at jeg blir det i år også. Den er heller ikke sååå lik, det er bare fargen, og den fargen elsker jeg, dessuten er det en mye finere og mer femi form på den nye. Den er fra Peak og kostet 4000 kr, noe som egentlig er en veeldig bra pris for en fin vinterjakke spør du meg. Man får jo nesten to slike for prisen av en Goose liksom.

OG BARE FOR Å FÅ DET KLART, hooly shit så mange sinte kommentarer jeg fikk etter jakke-innlegget mitt. Denne jakka har ikke ekte pels!!!! Jeg har heller aldri eid en jakke med ekte pels så plis chill out.

Hva synes dere om jakka?♥

klar for skolestart

 • 17.08.2013 kl. 22:31

Hej alla ihopa♥

I dag har vi vært på cha-cup og spilt fire kamper. Vi tapte den første mot csk 18-19, så vant vi de tre siste mot Nidelv 26-14, Ranheim 15-30 og Byåsen 26-18. Er egentlig ganske fornøyd med dagen. Må også forresten tilføye at laget har fått utdelt TO røde kort i dag hahahaha, hva faen liksom. Både jeg og Anna fikk rødt kort i dag og det er jo ganske spesielt, men jeg synes det er litt kult jeg hehe xD Har oppmøte til ny kamp klokka åtte i morgen tidlig, så det blir nok en tidlig kveld for oss jentene. Akkurat nå ligger jeg, Trine, Anna og Johanna slengt i sofaen som fire dovendyr og ler av morsomme vines og spiser verdens beste nachos.Trine som nettopp kom hjem fra syden(vises ikke liksom)♥♥

Her er gårsdagens innkjøp, kjøpte inn litt av hvert til skolestart. Alle genserene er fra Weekday. Fra venstre --> 500 kr, 180 kr og den siste hadde ingen lapp, men tror den kostet rundt 400 kr. Er perfekt med sånne deilige, helt basice topper til skolestart.joggebukse fra Nike kjøpt på Skills i byen 699 kr, den er såå herlig og fin. Diverse skolesaker fra ARK, gidder ikke å si hva hver og en ting kostet, men tilsammen ble det rundt 400 kr. Nikesko fra Skills 1900 kr ca.

Hva synes dere om innkjøpet?

siste innkjøp før avreise

 • 16.07.2013 kl. 22:49

En bok til meg (En trygg havn) og en til Pernille (Toner fra et Piano). Er jo umulig å ikke elske filmene til Nicholas Sparks. Dere kjenner sikkert til The Lucky One, Safe Haven, The Notebook, The Last Song og Dear John. Jeg elsker hvertfall alle filmene, så hvorfor ikke prøve bøkene også? Safe Haven er faktisk den eneste filmen jeg ikke har sett, så det passer bra å ta den. 149 kr per bok på Ark.

Noen nødvendigheter på en sydentur + at jeg har en ekstrem trang til å kjøpe en fresh neglelakk hver gang jeg er på shopping haha, sinnsykt sært. Har sånn ca hele Essie samlingen snart, neida joda. Kjøpte det på H&M.

Jeg og Pernille falt for samme farge i dag, hun kjøpte seg bikinien på Lindex til 99 per del og jeg kjøpte behåen på H&M til 129 kr. Fargen er forresten mye finere i virkeligheten.

Vi var forresten en tur innom mimmi og beste i kveld for å overlate dem Mia, som skal bo hos dem mens vi er borte. Med det samme jeg var der utnyttet jeg sjansen til å finne meg en bok til. Mange av dere nevnte Drømmehjerte som en anbefaling, og jeg har bare hørt gode ord om den, SO LETS GIVE IT A SHOT.

Ønsk meg god tur til Mallorca! Krysser fingre og tær for at vi blogges så fort som mulig, kommer til å savne dere i mellomtiden♥

treningsklær-shopping

 • 15.06.2013 kl. 13:29

God morgen! I forigårs var jeg på treningsklær-shopping med mamma og pappa, noe som er morsomt når jeg finner masse fine treningsklær, men gørrkjedelig når jeg må vente på at dem haha. Jeg gjorde liksom all shoppingen ferdig på XXL og lite visste jeg om at de hadde planlagt å ta turen innom alle treningsbutikkene i byen. Haha okei jeg overdriver, uaanseett her er det jeg kjøpte meg. Oi nå kom jeg på at jeg ikke vet hva noe av det jeg kjøpte meg kostet......... Haha ja okei, alt er fra XXL.Så stakk jeg en tur innom Vita og kjøpte litt småtteri

Hva synes dere?

innkjøp

 • 01.06.2013 kl. 17:34

Her kommer innkjøpet fra torsdagen. Fikk tydeligvis et Cubus-kick fordi jeg ble helt gal etter koseklær fra Cubus haha. Var bare såvidt jeg klarte å holde meg fra å kjøpe tre joggedresser i forskjellige farger.

Lilla shorts fra Cubus, den kostet 49 kr tror jeg, eller mindre kanskje. grønn joggedress fra Cubus i verdens herligste farge og stoff, 200 kr per del. Anbefaler dere seriøst disse joggedressene, de er sååååå gode. Jakken kjøpte jeg i L og buksa i M.
Samme bukse i fersken farget, den ser mer rosa ut på bildet enn den egentlig er, men de har den i rosa også. Denne kjøpte jeg i S. Haha klarte ikke helt å bestemme meg for størrelse som dere ser.
Bikini fra HM, 99 kr for trusa og 149 kr for overdelen.
Kvisegreie fra Kicks 155 kr

Noe dere likte?

nytt fra Coverbrands

 • 02.05.2013 kl. 19:47

Hei jenter! Jeg sier jenter fordi dette innlegget er ganske jentete og de få guttene som leser bloggen min har sikkert krysset meg ut allerede, og nå har sikkert mange av jentene også gjort det fordi jeg prater bare bullshit.... Haha hva er det jeg holder på meed. ANYWAYS så skulle jeg bare skrive om de nye produktene mine fra Coverbrands. Dere husker kanskje at jeg fortalte at jeg hadde bestilt meg disse produktene, eller hva? Og jeg må bare si det, at disse produktene ikke er sponset.

Men ja elsker solpudderet fra Bahama Mama. Det gir en matt og litt grålig brunfarge, noe jeg synes er myye bedre enn sånn oransjgyllen farge for da kan det ofte se for my ut. Og det andre pudderet liker jeg også. Det er for å legge over fondationen for å få den til å se bedre ut og sitte lenger. Og kosten er jo bare helt herlig!

Link til bahama mama HER, det andre pudderet HER og kosten HER

Noen andre som har prøvd noe av det?

mitt lille innkjøp

 • 19.04.2013 kl. 20:43

Heei dere! Var en tur i byen i dag etter skolen med Ida, Johanna og Hanna. Det var selvfølgelig kooselig som alltid, men mer om det siden. Jeg tenkte bare å vise dere det lille innkjøpet mitt før jeg risikerer å dø av taco-overspising straks. Forhåpentlighvis, altså hvis man ser bort i fra sjangsen for at jeg faller om etter alt for mye middag, så stikker jeg til noen venninner etterpå.

Anywaaays, så kjøpte jeg meg litt småtteri i byen. En joggebukse fra Bikbok i str S (hvis noen skulle lure haha) til 300 kr og et mobildeksel fra Marc Jacobs, kjøpt på Cosmo til 300 kr. Jeg mistet nemlig det jeg kjøpte for litt siden :(..

(hardt liv som populær lizm)

Hva synes dere om det SYYKE innkjøpet mitt? haha vi blogges om ikke så lengee

fell in love with michael kors

 • 10.03.2013 kl. 22:52

Jaa jeg har jo nesten glemt å fortelle dere hva jeg forelsket meg i på fredag! Jo som sagt så kjøpte jeg meg noe på Suuz og det var en veske tjoheii. En nydelig, classy veske fra Michael Kors. Den kostet ikke mer enn 2700 og det var den nest siste de hadde igjen, så jeg slo til med et veskekjøp. Nå er dette faktisk den eneste veska jeg har også, hadde en stygg og slitt veske som jeg kjøpte for et par år siden bare. Så det var vell på tide. Jeg er uansett superfornøyd da :-)) Den er forresten helt svart, men den ser mye lysere ut på de siste bildene, pga lyset.


Flere som synes den var fiin?

lørdagens innkjøp

 • 04.02.2013 kl. 21:40

genser fra Monki, 400 kr
genser fra Zara, 79 kr

jakke fra Zara, 400 kr

oops ble tørst under selvdigger-photoshooten min. Kosejakke fra Monki, 100 kr

Også kjøpte jeg et iphonedeksel fra Marc Jacobs på Retro, men da jeg kom hjem fant jeg ut at det var for iphone 5 hahahaa. Yessss

Noe dere likte?

litt nytt

 • 17.12.2012 kl. 20:26

Var jo i Åre med Anna på lørdag så jeg kjøpte bare noe småtteri som dere kan få se nå. Jeg kjøpte ting til juleaften og nyttårsaften blant annet og jeg skal prøve å lage en sminkevideo tilegnet disse 'aftenene' haha. Alt dette er forresten kjøpt på Kicks og er sannsynlighvis billigere der enn i Norge. Er ikke så sykt mange butikker i Åre sentrum akkurat, jeg tror 80% av tingene de selger er til slalom eller snowboard og lignende, så derfor handler vi alltid inn en del fra Kicksen der og ikke i Norge.


to øyenskygger fra Makeup Store, 140 per.
falske vipper 119 kr
falske negler 119 kr
175 kr


Også kjøpte jeg et lim til de falske øyenvippene, men jeg husker ikke hva det kostet.

Noe dere likte?

siste innkjøp

 • 26.11.2012 kl. 19:48

Kjøpte ikke så mye når jeg var i byen på lørdagen. Skulle egentlig bare kjøpe en concealer og en fin topp, også ble det bare litt ekstra småtteri. Here you go!

seriøst verdens herligste kosegenser/jakke! Dere ser kanskje på bildet at det er sånn godt kosestoff? Men den er nok enda kosesete(?) eh kosete kanskje haha, eenn den ser ut! Kjøpte den utrolig nok på Monki, er egentlig ikke noe typisk dem med sånne klesplagg. Men hvertfall, den kostet ca 500 kr. Og jeg har den faktisk i XS haha den er skikkelig stor i størrelsen da.


Kjøpte denne på Monki for 80 kr. Haha den ser helt rød ut på bildet, men den er egentlig fiin burgunder! Skjedde noe sykt med lyset, og jeg årket ikke ta flere. Den faktisk mye finere i virkeligheten, selv om det bare er en helt vanlig t-skjorte selvfølgelig.Kjøpte en ring fra Gina Tricot, egentlig bare fordi jeg bruker å få litt panikk på slutten av shoppingen fordi jeg har kjøpt så lite, så jeg må bare kjøpe noe for å kjøpe noe haha... Den kostet 79 kr tror jeg :-)en concealer fra Bobbi Brown, har tenkt å skrive en anbefaling av mine Bobbi Brown produkter senere foresten! Den koster 150 kr og jeg kjøpte den på Kicks. Også O-Plump fra Smashbox, det er en lipsyl greie som liksom skal hovne opp leppene så de blir større. Har aldri prøvd den før, men har hørt mye positivt om den. Den kostet 250-300 husker ikke helt.

Noe dere likte?

gårsdagens innkjøp

 • 10.11.2012 kl. 18:14

Hei dere! Rakk ikke å blogge noe før i dag, jeg var en tur på City Syd igjen, for å kjøpe farsdagsgave. Også fikk jeg en telefon om at jeg måtte kjøre til kamp om et kvarter!! Haha streeess. Vi spilte mot Ranheim 2 og vi slo rekorden vår med 32 mål hihi. I kveld skal jeg bare slappe av og spise mat med mine tvillinger, kooos.

Som dere vet så er jeg mac-løs denne helga, noe som betyr ekstremt dårlig redigering av konstraster og farger, men jaja. Her er gårsdagens innkjøp.

genser fra Bikbok 299 kr


bukse fra Carlings 399 kr

Hva synes dere om innkjøpet?

Innkjøp and other stuff

 • 01.10.2012 kl. 20:15

Hei dere!

Vi sluttet kvart på to i dag, noe som er tiidlig, og det er så herlig. Rett etter skolen syklet (faktisk) jeg og Thea til et kjøpesenter ikke langt unna, City Syd. Vi farget vippene igjen, det kostet 195 kr på City Frisør der. Noen av dere husker kanskje at jeg sa at det svidde, svei, svoi haha, ja at det svei ekstreemt i øynene? Kjentes ut som jeg skulle miste synet og alt, haha. Men denne gangen kjente jeg det så vidt, kanskje fordi det liksom var andre gangen? Ikke vet jeg, men det anbefales hvertfall! Spesielt til dere jenter som sminker dere på skolen, da slipper dere jo alt maskarastyr så tidlig på morgenen!

Haha må bare hilse til alle de søte jentene fra Åsheim skole som kom til skolen min for å si hei til meg i dag!♥♥ hahaha u so cute

Dagens inspirerende, modell, fashionista antrekk! Tenkte bare å vise dere hvor syyykt lang skolevei jeg har, må traske meg gjennom 2 forferdelige meter for å komme meg til skolen HVER MORGEN ååh... Dere ser på bildet hvor skolen er og hvor huset mitt er, haha.

Kjøpte noe fra Bikbok i dag. Var myye salg der nå! Lyseblå genser 249 kr, størrelse L. Gull topp 49 kr (kostet 249 før!)Hva synes dere om innkjøpet?

litt nytt

 • 25.08.2012 kl. 00:22

Sa jo at jeg var en liten tur på ut-å-kjøpe-nyttige-ting-shopping med pappa, og heer er det. Er egentlig veldig uinteressante innkjøp, men here you go.

Alt fra Europris. Minnekort til ca 250kr. Kamerastativ til ca 200-300kr. Kameraveske husker ikke prisen, men den var ikke noe spesielt dyr tror jeg ikke.

drikkeflaske fra Adidas 49 kr, G-sport klister 127 kr, klisterfjerner 79 kr, håndball fra Hummel 800 krtreningsbukse fra Umbro 399 kr


håndballbag fra Umbro 299 kr, sports bh fra Nike 299 kr.

Hva synes dere om innkjøpet?

siste innkjøp

 • 17.08.2012 kl. 13:38

herlig ullgenser fra Bikbok, 399 kr

to t-skjorter fra Gina til 99 kr per. Har ligget i en pose og blitt veldig krøllete.

ansiktsrenser fra Clinique, ca 400 kr for begge til sammen.

klips til 79 kr fra Gina


øredobber fra Gina, 59 kr

Hva synes dere om innkjøpene?

VIDEOBLOGG: innkjøp

 • 15.08.2012 kl. 11:51

Nåå skal jeg forvirre dere litt med å legge ut innkjøp, som ikke var gårsdagens innkjøp, men innkjøp fra Hvaler for dritlenge siden! Haha, gårsdagens innkjøp kommer også altså! Men ja de innkjøpene her ble kjøpt i fredrikstad når jeg og Anna var på hytta til Johanna, vet ikke om dere husker det jeg. Var ikke så mye, men jeg bare kom på at jeg ikke hadde postet de såå.

Skru på 1080 hd i tannhjulet i høyre hjørnet, for myee bedre kvalitet

Hva synes dere om innkjøpene?

dagens innkjøp

 • 19.07.2012 kl. 19:50

Hei dere! Kom hjem fra byen for en stund siden. Sitter på kjøkkenet (haha bare så dere vet det liksom) med Anna og Nora. Kjøpte noen få ting, som dere skal få see. Møtte også stakkars Erlend i byen, har ikke noen bilder av han beklaager. Stakkars fordi kompisen ditchet han liksom, kom helt fra Fosen stakkars. haha. Uansett her er innkjøpene!


ser ut som det er tre år gammelt på grunn av alle fingeravtrykkene da, men.

Solpudder fra Bobby Brown kr 330, kost fra Kicks kr 145 kr.


Øyenbrynsblyant fra Mac kr 155. Øyenbrynsgel fra Mac kr 155.


Genser fra Gina Tricot kr 299.

(mamma hvis du ser dette, don't be mad, det er veldig nødvendige ting. Og genseren kan jeg til og med bruke utover høsten <3)

Hva synes dere?♥

 

NEW SHOES

 • 08.07.2012 kl. 17:47

skoene er fra Bershka og kostet så lite som ca 400 kr. You liiiike?

NEW IN

 • 06.07.2012 kl. 23:29

Siste dagen vi var i Chania shoppet vi litt på diverse driitkule butikker som vi ikke har i norge, svidde av noen lapper daaa ja. Neida men her er noen av innkjøpene.

veeldig gjennomsiktig skjorte fra Pull&Bear (skal selvfølgelig ikke ha denne bhen under)nydelig topp fra Pull&Bear.

rutete skjorte oogså fra Pull&Bear

t-skjorte fra GJETT DAA Pull&Bear

smykke fra Stradiavius

fra Bershka


herlig skjørt fra Stradivarius

Husker desverre ikke hva noe av det koster....

Hvilket innkjøp likte dere best?

litt innkjøp

 • 27.06.2012 kl. 15:15

Hei verdens beste lesere, virkelig elsker dere!♥ Haha klissete jeg var i dag da. Neida jeg er bare i kjempe godt humør. Kanskje fordi vi drar til syden i morgen eller fordi en kjempe søt leser kom bort å ville ta bilde med meg i dag, spurte ikke om hva hun het, men hun var hvertfall utrolig søt. Uansett, i dag var jeg på City Syd en tur og kjøpte inn litt forskjellig til syden. 


en bok er jo fin å ha på stranda foreksempel. Bienes Hemmelige Liv av Sue Monk Kid. kostet 149 kr. Noen som har lest den?


sololje kr 99 og maskara 179 kr fra Vita


3 for 2 Essie på Cubus. Nyyyyydelige farger!!


leppestift fra Viva La Diva, Cubus. Fargen er egentlig mye lysere. Var desperat etter rosa leppestift så da haha ble det viva la diva asss.


og en kjempefin topp fra Bikbok 149(?) Den får dere sikkert se masse til.

Hva synes dere om innkjøpene?

gina shopping

 • 26.06.2012 kl. 00:48


jumpsuit 99 kr129 kr pr stykk om jeg ikke husker heelt feil


elsker denne buksa, 199 kr! alt er fra Gina Tricot!

Hva synes dere om innkjøpene?

noen av innkjøpene fra London

 • 29.05.2012 kl. 00:02

Like I promised, innkjøp fra london. Rakk ikke vise dere alle i kveld, dette er jo dessuten bare klær. Sminke og annet småtteri kommer det ogsåå.


topp og shorts fra Top Shop


tubetopp fra Primark


tubetopp fra Primark, shorts 300 kr fra Urban Outfitters


bukse 350 kr og topp 200 kr fra Top Shop


topp fra New Look

genser med nagler fra TopShop

t-skjorte fra Pepe Jeans 350 kr

Ja jeg kjøpte blant annet en shorts til fra Urban Outfitters, og flere topper, sminke osv. Rakk bare ikke alt nå.

Hva synes dere om innkjøpene?

 

 

 

litt nytt

 • 02.04.2012 kl. 11:50

Hvite Converse fra Urban til 699 kr.


Topp fra Gina Tricot kr 149 (?)

Øredobber fra Gina 69 kr for det grå og 79 kr for den svarte (det var med flere øredobber med den)

Skinnjakke fra Gina Trocot 499 kr

Selvbrunings Moussè fra Vita kr 399 (?)

Hva synes dere om innkjøpene?

my own runwaydream

 • 27.03.2012 kl. 22:08

 


Endelig fikk jeg den etterlengtede Runwayshortsen min!! Er superfornøyd, gleder meg sånn til sommeren nå!

Hvis dere har noen spørsmål om den er det bare å spørre! Hva synes dere om den?

innkjøp fra forrige helg

 • 14.03.2012 kl. 18:11

Dette innlegget skulle jo kommet for en uke siden, men jeg var syk og blablabla... Men her er innkjøpene fra forrige helg.

helt basic sommer topp fra Bikbok.


blondetopp fra Carlings


t-skjorte fra Carlings og shorts fra Bikbok


dongerivest fra Carlings


neglelakk fra Essie.

Hva synes dere om innkjøpet?

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no