hits

10 sunne matvarer jeg anbefaler

 • 23.04.2018 kl. 15:55

Havregryn

Jeg starter hver morgen fra mandag til fredag med havregryn til frokost, enten det er i form av grøt eller kornblanding med kald melk. Jeg har gjort det i sikkert tre år og blir ikke lei. Det er ingenting som frister mer enn en stor bolle med varm og god havregrøt om morgenen. Jeg blander med melk og vann, blander inn en ss cottage cheese og topper med kanel, sukrin og frosne bær. 

Egg

Jeg liker egg i alle former for mat, om det er omelett, eggerøre, bløtkokt, hardkokt eller speilegg, både på brødskive, alene eller i salat. Jeg har for tiden begynt å ha et helt egg i salaten når jeg kjøper fra salatbar. Det er godt, proteinrikt og mettende. Jeg spiser kanskje i snitt ett egg om dagen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bønner og kikerter

Jeg skal ikke skryte på meg at jeg er den mest bevisste når det kommer til kjøttindustrien, men det skader ikke å gjøre et forsøk på å bli bedre. Selv om jeg ikke kommer til å bli vegetarianer, så kan jeg redusere kjøttinntaket, både for kroppen min og for miljøet. Derfor er jeg veldig glad i bønner og kikerter, som kan fungere som erstatter for kjøtt i forskjellige matretter, både med tanke på proteininnhold og konsistens. I vennegjengen min lager vi ofte nachos i helgene og det har blitt en greie at vi alltid lager bønnenachos. Det smaker like godt, men føles mye bedre. Da bruker vi for det meste kidneybønner. Også i salater har jeg blitt storforbruker av disse belgfruktene. 

Gulrot 

Jeg elsker gulrot, kokt, stekt og rå, både i middagsmat og som snacks. En perfekt snack for meg er gulrot med holiday-og-kesam-dip. Her hjemme bruker vi også gulrot i det meste av middager. Velg gjerne de "snåle" grønnsakene til en billigere penge på butikken. De ser kanskje litt annerledes ut på utsiden, men de er akkurat like gode. Alle er forskjellige, også i grønnsakssamfunnet ♥

Knekkebrød

Det er bare så enkelt å ha det i et skap på kjøkkenet. Det er ferdig oppskjært, så ikke noe stress med brødkniv og fjøl, det holder seg lenge og det smaker godt med all slags pålegg. Disse tre er mine favoritter, alle er selvfølgelig glutenfrie:

Banan 

Banan kan brukes til så mangt. Jeg bruker most banan i havregrøt og havrepannekaker, hakket banan i kornblanding eller med yoghurt, og bortsett fra det så spiser jeg gjerne en banan rett fra skallet både før og etter trening. Den inneholder en del karbohydrater og er derfor perfekt treningsmat. I tillegg er den en fin erstatning for tilsatt sukker i bakst. 

Frosne bær

Jeg har alltid frosne bær i fryseren; skogsbær, bringebær, blåbær og jordbær (også banan anbefales!). Jeg bruker det til smoothies og som topping på havregrøt. En annen ting som jeg anbefaler er å koke opp frosne bær enten i gryte eller i en skål i mikroen (sistnevnte mest effektivt) og rør inn i yoghurt, det blir en nyydelig dessert. 

Cottage cheese

Det er også noe jeg bruker i nesten alt jeg spiser. Yoghurt, havregrøt, salat, pannekaker, rundstykker og som pålegg på knekkebrød med banan oppå. Så enkelt og godt. Jeg likte det ikke første gang jeg smakte det, men det er en vanesak og jeg anbefaler å prøve det! Nå elsker jeg det og kan lett spise det alene. 

Tomat

Det skal sies at jeg brukte et år med selv-tvangsforing av tomat på å lære å like det, men NÅ liker jeg det. Jeg liker best små, søte mini- og cherrytomater, men store tomater som er opphakket går også veldig bra i både taco, salat og omelett. VELDIG fornøyd med at jeg klarte å like det til slutt. Det kan brukes i så mye forskjellig mat, også er det utrolig sunt da.

Usøtet soyamelk 

Jeg er en melkedrikker og drikker vanligvis skummet melk og styrk kakao hjemme. Men i det siste har jeg fått skikkelig sansen for soyamelk. Pappa er melkeintollerant og drikker derfor bare soyamelk, så det er lett tilgjengelig for meg. Vi har kjøla stacked up med haugevis av det. I tillegg til at det smaker godt og er plantebasert, så er melken helt uten sukker, noe jeg lett faller for. Trenger ikke så mye sukker, er'a så søt fra før av si ;) 

Har dere noen "must haves" på kjøkkenet? 

Debatten

 • 09.03.2018 kl. 14:59

Hei! Var det noen som fikk med seg debatten på NRK1 i går? Jeg så den til frokosten min i morrest. Frokosten min var forøvrig en havregrøt og en kopp kaffe, men det har dere sett en million ganger før. Likevel bør jeg begynne legge ut bilde av det oftere nå, ettersom det kanskje blir forbudt å legge ut bilder av maten sin på sosiale medier i fremtiden. Det var muligens å dra den litt langt, men det var faktisk en av tingene som ble tatt opp på debatten. Hvordan bloggere og andre influencere bør være veeldig varsomme når det kommer til å legge ut bilder av hva de spiser, hvor mye de spiser, hvordan de trener osv osv, fordi det påvirker følgerne. 

Jeg er enig i mye av det som ble sagt på begge "sidene", med Ulrikke Falch på den ene siden og Kristine Ullebø på den andre. Begge snakker om mangfold, påvirkning og aksept, men samtidig som begge kommer med gode poeng tror jeg de glemmer litt i kampens hete, hva de egentlig representerer. Jeg synes det blir feil når vi skal begynne å pirke på at bloggere legger ut bilder av middagen sin eller hvor tunge vekter de løfter på trening. Vi har bloggere som passer til alle og en hver. Noen legger ut oppskrifter på kremboller, andre om sunnere alternativ, noen blogger om trening, andre om mote, noen om angst, andre om kjærlighet. I stede for å prøve å gjøre alle mer like ved å komme med en lang rekke nye retningslinjer som gjør at man ikke kan poste det man vil, kan vi heller prøve å godta at folk er forskjellige. 

Jeg synes det er fint at så mange i denne bransjen er så ulike. Det gjør det mulig å se at det finnes flere måter å leve på og at det ikke er noen fasit på hva du skal drive med eller hvordan du skal se ut. Det gjør også at det er rom for de fleste å kjenne seg litt igjen i en eller annen blogger. Kristine blogger stolt om en lys framtid som modell, livet på casting og ellers på cafe i Oslo. Ulrikke snakker ut om feminisme og kjønnsnormer og kombinerer det med en dose humor. Begge har tilhengere som ønsker å være med dem på ferden. Og det er jo ingen tvil om at folk synes det er interessant, følgerskaren snakker ganske klart for seg. Men grunnen til at så mange leser krisssy sin blogg er fordi hun blogger på sin måte, med bilder av mat, bilder av seg selv, bilder av vin. Og grunnen til at så mange følger Falch på instagram er fordi hun gjør sin egen greie hun også. Er ikke det bare herlig da? 

Nå var poenget det at unge jenter blir eksponert for ekstremt mye kroppspress, men som det også blir sagt på debatten; unge jenter er ikke objekter som ikke er i stand til å ta noen kritisk vurdering på noen ting. Det handler om å være litt bestemt og selv ta ansvar for det man stiller seg åpne for å lese om. Personlig har jeg tatt helt avstand fra bloggere som Isabell Raad som ikke tar noe hensyn til unge lesere og grad av egen påvirkningskraft. Jeg har valgt å ta avstand fra dem fordi det ikke gir meg noe positivt å lese dem. Det er mitt valg.

Jeg tror nok debatten i sin helhet ville vært bedre med en paradise-blogger som Raad, som lett skriver om en sponset behandling av kosmetisk kirurgi på bloggen, enn Kristine som egentlig bare har noen lettkledde bilder å forsvare, men så har vel ikke disse bloggerne nok argumenter å bygge opp under sin egen sak til at de tør å stille på debatten. For det er jo der problemet ligger, at de påvirker unge jenter med sine plastiske inngrep som de får betalt for å skrive om og framstiller det som noe så normalt som å barbere leggene. Jeg føler at akkurat når det gjelder det, så burde kanskje friheten snevres litt inn. Når det gjelder alt det andre, så tenker jeg bare fuck it. Du ser ikke meg bli helt stressa av å høre hvor mye eller lite Kim K veier eller spiser. Jeg vet at hun er et helt annet individ enn meg, på samme måte som at hun foretrekker eggene sine hardkokt og jeg bløtkokt, så veier hun noe annet enn meg. Thats life. Vi må forstå at det ikke er noe galt i å være annerledes. Det er bare fint. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var bare noen tanker.....  Ha en god fredag, spis fredagstaco og gjerne legg ut bilde av det ♥

Når teknologien svikter

 • 25.01.2018 kl. 20:52

Hei dere! Her kommer et frustrasjons-innlegg. Man må ha noen av dem også tenker jeg. Livet er ikke alltid en walk in the park. Det er hovedsakelig to ting i hverdagen min som kan gjøre meg så frustrert at jeg blir virkelig forbanna. Den ene er dårlig prestasjon på håndballbanen, enten det er trening eller kamp. Den andre er når teknologien, som jeg så blindt stoler på og er hundre prosent avhengig av, svikter. Det er to veldig forskjellige ting, den første er en intern faktor, som for det meste sitter i hodet mitt, mens den andre er en ekstern faktor, som jeg ikke er i stand til å kontrollere. 

Det var den sistnevte frustrasjonen som herjet i min aura i går, da jeg skulle ferdigstille videobloggen min i iMovie og laste den opp på YouTube. Jeg vet ikke om dere har opplevd det før - og da tenker jeg på dere andre bloggere og youtubere, eller de av dere som har laget filmer i iMovie før - at det oppstår, det dere ser på bildet under. At det står "manglende kamera" på videofiler som er HUNDRE PROSENT importert, men som bare forsvinner ut av det blå og blir helt svarte filer??? Dette har skjedd til meg så mange ganger nå, men den verste gangen var da jeg skulle lage videoblogg fra Hvaler i fjor sommer, husker dere? Da filmet jeg masse, importerte filmene til iMovie, for så å slette dem på kameraet for å få plass til å filme mer. Så da jeg skulle redigere ferdig filmen var plutselig 40% av videofilene ubrukelige på grunn av det j****vla spørsmålstegnet og "manglende kamera". Daa gråt jeg sannelig en skvett. Så mange av videofilene jeg filmet til Hvaler-videoen ble rett og slett slettet og jeg fikk dem aldri tilbake. Dere må gjerne komme med en skyllebøtte og si at jeg er overfladisk og at det finnes verre ting å gråte over. Men når man legger ned så mye tid og energi på en jobb også er det TEKNOLOGIEN som skal ødelegge, da blir jeg irrrr. Fordi jeg ikke skjønner meg på sånne IT-greier og jeg blir helt hjelpesløs.

Nå er det mulig jeg er den eneste som har opplevd dette, noe som jeg synes ville vært rart, because then WTF is wrong with my imovie?? Anyways jeg begynte å søke rundt overalt i ren frustrasjon og kom over en video på youtube som forklarer en løsning på akkurat dette. SAVED MY LIFE. Hvis flere av dere har samme problem, så kan dere se denne videoen. Jeg gjorde det som ble gjort på videoen og jeg fikk lastet opp videoen og er altså ikke frustrert lenger. Det er så godt det haha.....

Håper dere slipper denne frustrasjonen! 

Høydepunkter fra 2017 del 2

 • 05.01.2018 kl. 21:06

JUNI

Endelig juni og tegn på at sommeren nærmet seg. Det ble ok å gå i lettere klær på byvandring uten å fryse ihjel. Dermed ved flere occasions ble dagene tilbragt på café og restaurant i byen med min søster blant andre. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg var med på innspilling av en episode av Newton, dere husker det barnetv-programmet for smarte kids. Dere kan se episoden på youtube under her haha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Fjoråret var året alle i min girlfriendfamilia ble 20, så just another 20th birthday. Vi feiret Trine og Hanna med tapas, vin og kaker.
JULI
Dette var den beste måneden i fjor og muligens den beste måneden i livet mitt so far. Den startet med sydentur med familien, til Hellas. En uke med luksus og relaxation. 
Etter en uke i sol og varme reiste vi hjem igjen og akkurat i tide til at jeg fikk være gjest i bryllupet til lagvenninne Kristin og hennes kjære.
Dagen etter bryllupet og en sen natt med bryllupsfest kjørte vi avgårde til Hvaler. Jeg og jentene mine, og vår faste tur til sør-østlandet en uke om sommeren. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Uka på Hvaler var fantastisk. Bare sol, sommer, bading, bestevenninner, båtturer, fester, flørter, frokoster, middager, diskusjoner, latter og ikke en eneste bekymring. Vi kjørte hjem igjen en tidlig morgen for å komme fram tidlig på kvelden. Fem av oss skulle nemlig videre morgenen etter, til Spania. Jeg, Nora, Martine, Maja og Johanna. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Etter tre uker med Hellas, Hvaler og Spania føltes det litt godt å komme hjem igjen. Jeg hadde jo uansett de samme folkene rundt meg. Sommeren var fortsatt et faktum i Trondheim og det ble godt utnyttet. Selv om treningene begynte å ta seg opp var det fortsatt noen dager til med ferie. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
AUGUST
Da var vi kommet til slutten av min sommerferie og håndballen tok over hovedrollen i livet mitt igjen. Jeg var på treningssamling med breddelaget til Byåsen noen dager i Lillehammer, og litt lenger inn i måneden dro jeg til Ungarn med elitelaget for nok en uke med treningssamling og kamper der. I mellomtiden gjesteblogget Moina, typen til Martine, på bloggen min. Noe som ble veldig godt likt!
En annen ting som skjedde i august var at jeg begynte på BI. Noe som førte med seg fadderuke og masse tid til å være edru på fest for meg. Heldigvis har jeg ikke så mye i mot å være edru på fest. 
SEPTEMBER
Denne måneden spilte jeg min første kamp i 1.divisjon. Jeg inngikk en avtale mellom CSK og Byåsen om å få være på utlån til førstedivisjonsklubben og spille kamper for dem, noe jeg har trivdes veldig med. Derfor skal jeg spille resten av sesongen for dem.
OKTOBER
Med en fare for å virke pessimistisk må jeg si at denne måneden var pretty doll. Altså kjedelig. Eller det vil si, det var en måned bestående av helt vanlige dager med skole, håndball trening og slike ting, så jeg har ikke så mye å fortelle. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
NOVEMBER
Med mørketid og vinteren rett rundt hjørnet skal det likevel gå an å kose seg innendørs. Nacho-kveld hjemme hos Sannis og en varm velkomst til Kompis på Heimdal var blant tingene som gjorde november til en hyggelig måned.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
DESEMBER
Desember var som alltid en herlig måned. Denne måneden var kanskje spess artig ettersom jeg gikk på en smell og fikk tidenes blåøye. Flere julebord og festligheter fylte desembern med morsomme stunder og gode minner. Jeg savner stemninga, er pesslei julemat, men gleder meg igjen til neste år.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
New year - freshhh starts

Høydepunkter fra 2017

 • 04.01.2018 kl. 16:15

Better late than never. Jeg tenkte å oppsummere noen av høydepunktene mine fra året som var. 

JANUAR

Året startet som vanlig med en hangover første januar, jentekveld og burger hjemme hos meg for å fordøye nyttårsaften. Jeg, Johanna, Thea, Louise og Anna bestemte oss for å ta en spontan hyttetur dagen etter for å komme oss unna byen og all junkfooden. Så en tidlig morgen 2 januar var vi på vei til Fosen for å koble av.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Litt senere i januar hadde vi en festlig helg, noe som betyr fest både fredag og lørdag. Fredag feiret jeg, Thea og Martine bursdag sammen hjemme hos dem, med tapas og våre girlfriends. Lørdag fortsatte feiringen hjemme hos meg, med vors før vi dro på konsert til Unge Ferrari. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For en fin gjeng! 

Februar

I februar ble jeg 20 år og klippet meg pannelugg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En annen ting som skjedde i februar var at Anna dro til LA for å bo der noen måneder. Så vi throwet et suprise-farewell-party med kaker og brus og tårer og California Gurls av Katy Perry.

MARS

Det skjedde ikke mye denne måneden. Flere bortekamper med Utleira og jentekvelder med girlsa. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

APRIL

Jeg dro til LA med familien. Det er kanskje den beste av reisene jeg har vært på så langt. California var fantastisk! Vi besøkte flere fine plasser, blant annet Las Vegas, Santa Monica og kjørte helikopter over Grand Canyon. I tillegg tilbragte vi noen dager sammen med Anna og PB (her boyfriend) ofc.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MAI

Natt til første mai ble tilbragt på en veranda i en leilighet i byen med fine folk og grillmat. Grilling er synonymt med mai måned, så det finnes ingen bedre måte å ringe den siste vårmåneden inn på. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bursdag, loui ble 20 år og det måtte feires 

Jeg signerte 3-års kontrakt med Byåsen elite, noe som var ganske biiig for lille meg. 

Så kom 17 mai som vi er så gla i ♥ Vi hadde blant annet champagne-frokost hjemme hos Johanna

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deler høydepunktene i to deler, så del 2 kommer snart ♥

Mine måltider #2

 • 14.11.2017 kl. 20:58

Heisann hoppsan. Da tenkte jeg å komme med episode to i serien om mine måltider. Sist gang viste jeg dere måltidene mine i løpet av en mandag, denne gangen blir det dagen i dag, altså en tirsdag. Forskjellen på mandager og tirsdager er at jeg har forelesning på mandag og ikke på tirsdag, ellers er de ganske like, med en treningsøkt om morgenen og en håndballøkt på ettermiddagen. 

Men den lille forskjellen, altså om jeg er på skolen eller ikke, påvirker faktisk kostholdet mitt biittelitt. Når jeg vet at jeg skal være borte hele dagen tar jeg med meg matpakker (og/eller kjøper mat der jeg er) og har relativt grei kontroll. Er jeg hjemme på kjøkkenet og leser derimot.. 

07.30 - Jeg hadde på vekking ti på halv og fant fram treningstights og t-skjorte som jeg la fra meg på badegulvet, før jeg subbet til kjøkkenet i morgenkåpa mi og lagde meg frokost. Det ble noe lignende det dere ser på bildet under, alt det samme egentlig bortsett fra Noccoen. Dette er mine to favoritt-müslier, begge er selvfølgelig glutenfri. Jeg tar litt av begge, topper med cottage cheese, melk og banan. Dette er express-varianten, når jeg ikke har tid til havregrøt. 

Treninga var på Olympiatoppen med laget, basisøkt med fokus på mage/rygg og tøying. Den varte fra åtte til halv ti ca. 

09.30 - Etter treninga kjørte jeg hjem og hev i meg en banan og en liten sjokomelk på veien, mens det dalte ned snø og jeg hørte på Juleradioen. Har litt blandede følelser når det gjelder julemusikk før 1.desember egentlig..

10.00 - Etter en kjapp dusj var planen å lese til eksamen, men først måtte jeg fylle på med næring. Jeg lagde meg en omelett av to egg, litt ost og grønnsaker og to brødskiver med røket laks.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

12.00 - På denne tiden begynner jeg å kjede meg noe så til de grader mens jeg leser. Dette skjer hver gang jeg leser hjemme. Så jeg begynner å titte rundt på kjøkkenet i håp om å finne noe godt å tygge på. Jeg er jo ikke sulten, bare kjeder meg. Disse barene Oatie er veldig søte og gode. De er laget av dadler, er fri for melk, nøtter, sukker og gluten. Det ble et sånt stykke, en kopp med kaffe og æii pære. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

14.00 - Så var det på tide med mere mat haha.. Høres ut som det eneste jeg gjør er å spise. Jeg hadde håndballtrening klokka fire så da er det viktig å få i seg noe mat før den. Jeg lagde meg en havregrøt med cottage cheese, kanel og sukrin.

Håndballtreninga var med CSK, forberedelser til morgendagens kamp mot Viking, den varte fra fire til halv seks. 

18.30 - En time senere satt jeg med middagen foran meg. Laks, potet, stekte erter, rotgrønnsaker og kesam. 

21.00 - Det er dagens måltider så langt, men klokka er bare ni så vi får se om det blir noe kveldsmat senere. Håper dere likte innlegget! Og husk at det er dere som har bedt om at jeg skal vise måltidene mine, det er ikke meningen å legge fram dette som noen fasit eller som et forsøk på å være noen kostholdsveileder av noe slag. Jeg lytter bare til min egen kropp, på samme måte som dere må lytte til deres ♥ Ha en fin kveld videre.

Min karriere som...

 • 07.11.2017 kl. 11:33

Hei hå! Jeg sitter egentlig å leser til eksamen, men dere vet hvordan alt annet blir en million ganger mer interessant. Så da ble jeg sittende å se på gamle bilder og videoer. Derfor tenkte jeg å brake løs med et kort #tb innlegg til mine gode, gamle glansdager. Enjoyy, og ha en fin tirsdag videre!

... Entertainer? Her har jeg og Pernille et av våre mange show som "the sisters holck" og pappa står som vanlig å filmer at vi driter oss ut. Artig det. Videoene er enda artigere.

... Midtback, på Heimdal. Skikkelig glansbilde dette her. Denne karrieren varte jo faktisk i 10 år??

... Bestevenninna til Christina Aguilera. Vi har fortsatt kontakt, liksom snapper og sånn, men savner a mye.

... Charter-Svein. Uttt på tur da ser dere, storfornøyd med en pose moreller og sjølfletta hår.

... FHM-covergirl. Fikk noen tusenlapper for denne shooten. Synes bildene ble veldig fine.

... Fashionista på ferri med glutenfri pizza

... Promqueen (hahah). Vi følte oss så fine her jeg låver. Lene til venstre, Johanna i midten og jeg til høyre. Alltid vært babes vi nygsa. 

Haha hva synes dere? Hvilken karriere kledde jeg best?

Groundrules

 • 26.10.2017 kl. 11:27

Hei sann dere! Fikk litt forskjellig respons på min spontane godteristreik. Noen syntes det var en god ide og ville henge seg på, for andre var det uaktuelt. Jeg respekterer begge reaksjonene! Fikk en kommentar på at det må være lov å spise godteri i ny og ne, spesielt når man trener mye. Og tro meg jeg er helt enig, må bare understreke at dette ikke er noe langvarig eksperiment, og at jeg ikke gjør det for å bli tynnere !:) eller gå ned 2 kilo !:), men at det kun er fordi jeg synes det er morsomt med en utfordring. Dessuten finnes det jo så mange morsomme sukkerfrie alternativer nå, som jeg får testet ut. 

Her er lista jeg og Anna satt å kladdet på da vi bestemte oss for dette, haha. Vet ikke om vi har dratt dette for langt jeg. Det er ingen fasit, bare en kladd altså, om dere skjønner noe av det i det hele tatt. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi har altså sagt at alt av proteinpuddinger, is uten sukker og proteinbarer er innafor! Og så fikk jeg gjennom at sjokomelk er greit, fordi det er bananens partner i min treningshverdag. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her får dere et innblikk i den glutenfrie skuffa på kjøkkenet her hjemme. Masse artige greier der altså. Både barene fra Barebells og Nutrilett er good to go. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så får vi se da hvordan dette går! Stayyyy strong

Mine måltider #1

 • 24.10.2017 kl. 08:19

Det er veldig mange som lurer på hva jeg spiser i løpet av en dag. Så da tenkte jeg å kjøre i gang en ny greie, hvor jeg velger ut noen dager og viser dere hva jeg spiser i løpet av hele den dagen - alle måltider, mellommåltider og hver minste lille smugspising, tihi for det kan fort bli litt av det også. 

Da tenkte jeg å ta gårsdagen som første eksempel. For dere som følger meg på snapchat (mathildeholc), så fikk dere en forsmak. Jeg tenkte nemlig jeg skulle prøve det ut litt der også, hvis det er av interesse, å vise mer av hva jeg gjør om dagene og hva jeg spiser. Innlegget her blir nemlig litt "dagen min, time for time", jeg er jo så pratsjuk... anyways

08.30 - Jeg startet faktisk dagen med et knekkebrød med makrell i tomat, som jeg måtte sluke i meg. Jeg forsov meg nemlig EN TIME. Eller det vil si, jeg hadde stilt inn vekkeklokka på 08:30 istedenfor 07:30. Så jeg våknet av meg selv, klokka 08:28 :-D Ja nei så HERLIG tenkte jeg da, STRÅLENDE start på dagen. Jeg bruker egentlig å spise havregrøt til frokost, men det rakk jeg ikke i hastverket. Men frokost må jeg ha uansett, hvis ikke fungerer ikke kroppen min. Så da ble det andreplassen på frokosttopplista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

old pic but looks the same, uten all julepynten på sia da seff, aint nobody got time for that monday morning

09.00 - Heldigvis hadde vi fri fra felles styrketrening akkurat denne mandagen, så det hadde ikke så mye å si at jeg forsov meg, men jeg skulle uansett rekke en forelesning klokka 10.30 og rekke å trene beinøkta mi før det. Jeg kom meg omsider på 3T, tok med meg en Nocco i farta fordi jeg føler jeg blir dobbelt så effektiv med litt koffein i kroppen.

11.00 - Jeg overasket meg selv til de grader da jeg rakk (nesten) hele økta på litt over en time. Bruker vanligvis opp til to timer haha. Jeg dusjet og hoppet i joggedrakten min og kjørte til BI, og ja jeg er den eneste på BI som går i joggeklær. I forelesninga spiste jeg en Kvarg, som jeg kjøpte da jeg var i Åre. 

13.00 - Da forelesninga var ferdig kjørte jeg glad og fornøyd hjemover. Da jeg kom hjem varmet jeg opp gårsdagens middag og spiste til lunsj. Vi lager alltid litt ekstra til middag så vi barna (jeg og Pernille:) har til lunsj/skolemat dagen etter. Så i dag ble det pasta med karbonadedeig, grønnsaker og tomatsaus.  

15.00 - Klokka tre ble jeg sulten som fen. Jeg hadde håndballtrening om en time og trengte kjapt påfyll før jeg skiftet og kjørte til trening. En banan, en sjokomelk og en nøttebar fra Små Sulten gjorde susen. Jeg bruker ofte å ha slike ting i bilen og håndballbaggen hvis jeg plutselig skulle trenge litt energi. 

18.00 - Håndballtreningen varte i en og en halv time. Etter treninga kjørte jeg hjem, dusjet og spiste middag. I dag var det pasta med scampi og brokkoli som møtte meg i det jeg kom inn døra. Hands down det beste jeg får i hverdagen. Så enkelt og godt. Pappa bruker som regel en saus fra Rema, når han lager dette, som er glutenfri, Sandefjord-saus heter den. Hvitvinssaus kan også brukes. Mmmm bør prøves ut! 

21.00 - Tid for kveldsmat. I går spiste jeg en brødskive med ost og skinke og to gulrøtter som jeg snavlet mens jeg gjorde unna litt bloggreier. Kveldsmaten varierer veldig fra dag til dag. Men jeg spiser alltid kveldsmat, om det er fordi jeg kjeder meg eller er sulten varierer også, men kveldsmat må jeg ha. Det kan være brødskive, knekkebrød, yoghurt og cottage cheese eller havrepannekaker for eksempel. Glemte å ta bilde av brødskiva mi, så her har dere noen havrepannekaker. Jeg bruker som regel mellom 50-70 gram havregryn, avhengig av hvor sulten jeg er. Så tar jeg så mye melk som trengs for fin konsistens.

Man tenker ikke ordentlig over hva man spiser på en dag, før man er bevisst på at man skal ta bilder og skrive om det etterpå. Jeg hadde mye å gjøre på planen i dag og da er jeg egentlig flinkere med mat, fordi alt er så planlagt. Jeg kan vise dere en annen type dag en annen gang, hvor jeg kanskje ikke er like mye på farta, for det er da, når jeg blir sittende hjemme, at jeg begynner å spise fordi jeg kjeder meg haha.

Rop ut hvis dere likte innlegget, så jeg vet om jeg burde fortsette med det eller ikke! Vi kan late som kommentarfeltet er en meningsmåling, kommenter ja eller nei :):):)

Vinneren av Future-billetter

 • 07.10.2017 kl. 10:56

God morgen!

I dag er det lørdag og jeg skal til byen med mamma og Pernille klokka 11, okei det ble nettopp utsatt en halvtimes tid ser jeg, for her sitter jeg nydusjet, usminket, med frokosten min, i en stor t-skjorte og chiller. Men ja jeg skal til byen i hvert fall, til tross for et helvetes regnvær, but but koselig læll. 


Nå tenkte jeg å avsløre vinneren av billettene til Future-konserten. Den er jo på tirsdag, så det var vel strengt tatt på tide. Vinneren ble Hanna Wirum Rød !! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en fin lørdag!

10 kjappe

 • 07.09.2017 kl. 18:51

Det første jeg gjør om morgenen: Er å skru av vekkerklokka på mobilen, for så å skrolle kjapt over varslene som har tikket inn i løpet av natten, med et halvt øye åpent, bare for å se at jeg ikke har fått en melding der det står IKKE STÅ OPP VI HAR FRI eller SOS TRENGER HJELP ASAP, så drikker jeg opp vannglasset som står på nattbordet og går ned.

En ting jeg spiser hver dag: Banan. Jeg kan faktisk spise opp til tre bananer på en dag haha. Men som regel 1-2 da. Alltid greit å ha med seg for en person som meg som plutselig blir akutt sulten og ikke vil spise en snickers hver dag. I tillegg til at det er greit å hive i seg før og/eller etter trening. 

En ting jeg drikker hver dag: Bortsett fra vann ofc, drikker jeg alltid et glass styrk kakao ved siden av havregrøten min til frokost. Hvis jeg ikke har havregrøten min så søt, så kjennes sjokoladesmaken i melken ekstra godt, og det blir litt luksus på morrakvisten. 

Hvis jeg måtte valgt tre sminkeprodukter: Da ville jeg valgt, sånn generelt, maskara, foundation og hmm øyenbrynspenn? Det er egentlig det eneste jeg bruker når jeg sminker meg, i tillegg til litt solpudder og øyenskygge. Jeg har faktisk alltid øyenskygge når jeg har på maskara. Ikke all the way med smokey eyes liksom, men en eller annen naturlig shade er jeg litt avhengig av.

Jeg bruker forresten maskara fra Lancôme, enten Doll Eyes, eller når jeg spiller håndballkamp, en som heter Hypnôse (fordi den er vannfast, og jeg ofte får en trøkk i trynet i kamp). Foundationen min er fra Estée Lauder i fargen 1N2, og øyenbrynspennen (som forresten ikke er en penn, men pudder) er fra Anastasia og er i fargen Caramel.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mitt andre hjem er: Bilen min, Dory. Jeg kunne godt flyttet inn der noen dager. Nada problemo. 

Noe som får meg i dårlig humør: Når jeg får en uanmeldt kkviiise. Da kan jeg klikke litt og nekte å gå ut døra :) Neida. joda. Får seriøst dårlig selvtillit av det, men prøver å skjerpe meg. Jeg er jo fortsatt samme artige, snille, kule person selv om jeg har en dårlig hud-dag. 

Noe som får meg i godt humør: Fine kommentarer fra dere gjør meg alltid glad ♥ I tillegg til det så har sushi et anlegg for alltid få meg i godt humør.

Noe dere ikke visste om meg: Er at jeg er litt Spotify-nerd. Jeg kan seriøst sitte i timesvis å klikke meg inn på ulike lister, album, artister og bare høre på musikk. I tillegg til at jeg elsker å lage mine egne spillelister som passer til alle de ulike humørene jeg kan befinne meg i. Jeg har blant annet en på-vei-til-håndballkamp-spilleliste, en sitter-i-badstua-i-Åre-spillelisteen nå-føler-jeg-meg-bare-sykt-avslappa-spilleliste og en har-venner-i-bilen-så-må-prøve-å-være-normal-spillelisteDe heter ikke det jeg kalte dem nå altså haha, bare et forsøk på å gi dere et bilde av når jeg hører på de ulike listene. Alle listene mine finner dere her. 

En ting jeg vil anbefale: Å laste ned appen IMDb. Jeg vet ikke egentlig om jeg kan forklare hva denne appen går ut på eller hva folk bruker den til. Men jeg bruker den til å avgjøre om jeg skal bruke tid på å se en bestemt film eller serie, eller ikke. Der er nemlig alle filmer og serier rangert på en skala fra 1-10. Jeg har blitt helt avhengig av å sjekke rangeringen der, og jeg stoler sånn på den at jeg ikke lenger ser filmer og serier som har fått under 7 på skalaen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Finn en feil..? (Det er bare ni punkter, og overskriften sa ti). Sorry jeg kom ikke på flere i farta haha, og nå må jeg stikke på trening! Men let me know hvis dere liker slike innlegg, så skal jeg komme på flere!

Mine planer i sommer

 • 26.06.2017 kl. 15:40

Hei dere! For min del er sommerferien rett rundt hjørnet. Eller det vil si, jeg har jo hatt sommerferie en stund med tanke på skolen og at jeg hadde eksamen 2.juni. Men ordentlig sommerferie med HELT fri, får jeg på torsdagen. Jeg har igjen seks treninger før det, men det er en grei motivasjon å tenke at jeg reiser til Hellas etter treningen på torsdag. Ye thats riiight, Hellas!! Ah det skal bli godt. Og det bringer meg tilbake til det innlegget her skulle handle om, altså mine sommerplaner! 

Så det første jeg gjør denne sommerferien er å reise til Kos med mamma, pappa og Pernille. Vi skulle egentlig ikke til syden i år, noe mine foreldre sier hvert år, fordi vi skal være på hytta hele sommeren :D "det blir sååå fint vær i Norge i sommer sjø", men her sitter vi i plaskregn og ni grader. Så vi ender alltid opp med å bestille en spontan tur til varmere strøk. Vi reiser på torsdag ettermiddag og blir der en uke.

Når vi kommer hjem har jeg to dager i Trondheim, før jeg reiser ned til Hvaler med heile squaden (eller vi er 13 av 15 som drar). Så vi kjører tre biler og blir der en uke. Det er jeg, Thea, Martine, Johanna, Hanna, Anna, Louise, Marty, Nora, Trine, Katrine, Maja og Ida som drar, og vi bor som alltid på hytta til Johanna. Så er planen å reise hjem tidlig den 16.juli fra Hvaler, for å få litt tid hjemme - ja det vil si noen få timer - før jeg, Johanna, Nora, Marty og Maja reiser videre til Malaga tidlig dagen etter, og blir der en uke. Det blir fort tre travle uker for meg det her, men jeg gleder meg til alt. 

Hva er deres planer i sommer? Norsk eller utenlandsk sommer på dere?

Månedens favoritter: Mai

 • 27.05.2017 kl. 13:34

Favorittsang

U-RITE: THEY.

Månedens craving

Blåbær i bøtter og spann. Det går ned på høykant her i heimen. Spar har nemlig fått inn store, friske, crispy blåbær i bøtter. De koster 60 kr per stykk. Vi har kjøpt inn typ en om dagen for tiden. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Månedens opptur

Det må vel være at jeg signerte kontrakt med Byåsen elite.

Månedens nedtur

Ikke for å være irriterende optimistisk, men jeg kan ikke komme på noen spesiell nedtur denne måneden. Muligens the fact at jeg brygger på en solid forkjølelse akkurat nå, håper virkelig den gir seg... Ain't nobody got time for that

Favoritt frokost

Varm havregrøt med masse snacks

45 gram havregryn med skummet melk (så det dekker godt over grynene). Jeg varierer litt mellom å koke på plata, noe som tar litt lenger tid, og å koke den i mikroen, noe jeg føler ikke er like bra fordi det sikkert forgifter maten på en eller annen måte men whatever yoloy. Så tilsetter jeg en halv most banan, en spiseskje cottage cheese, hakkede valnøtter og enten rosiner eller ferske bær hvis vi har det. +++ kanel ofc. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Favoritt lunsj

2 egg + 2 knekkebrød med kaviar + 2 knekkebrød med noe annet pålegg

Favoritt serie

Jeg må jo si at jeg så ferdig 13 reasons why, men ikke fordi det var så himla bra, mer fordi jeg bare må se ferdig når jeg først har startet på noe - og fordi det har vært så sinnsykt mye snakk om den serien. Jeg synes den var helt OK, og det var sikkert et forsøk på å gjøre noe bra for ungdom som har det vondt, men jeg har fått inntrykk av at det har ført til mer elendighet. Uansett så skal ikke jeg uttale meg så veldig mye om innholdet i den serien, for det er mye av det jeg ikke har opplevd selv, og dermed ikke kan sette meg inn i. Men ja, det jeg prøver å si er at det ikke er månedens favorittserie. Det som derimot kanskje er månedens favorittserie er Midnattsol på NRK, som jeg startet på nettopp. Jeg elsker slike typiske thrillerserier med psycho folk som tar helt av.

Favorittfilm

Jeg tror ikke jeg tar feil når jeg sier jeg kun har sett en film denne månenden, og det var på torsdagen. Jeg så Fast 8 på kino, så det blir kanskje månedens favorittfilm da, ettersom det er den eneste jeg har sett haha. Jeg digger Fast-filmene, ikke fordi selve handlingen er sånn kjempe bra, eller fordi jeg blir så imponert over hvordan de alltid klarer å overleve disse kollisjonene når de sannsynligvis hadde dødd 172 ganger hver i løpet av filmen, meeen fordi man får et forhold til hver og en av rollene og I lov'em all ♥

Favoritt pålegg 

Jo nå skal dere høre. Kaviar er månedens favorittpålegg. Denne ble nominert til "månedens craving"-kategori også faktisk, men blåbær slo kaviaren med noen stemmer.. Det er bare så rart, jeg har aldri vært noen kaviar-person, men så plutselig spiser jeg knekkebrød med kaviar og egg til lunsj hver dag i en periode. SYKT NAM. 

Favorittdrikke

Nocco Tropical

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Favorittrestaurant

Olivia på Solsiden. Helt ny restaurant med god mat og fint lokale. Jeg anbefaler pizzaen der! Mmm

Favorittprodukt

Matt kompaktpudder fra Chanel. Jeg kan få veldig shiny hud til tider og da er det greit å matte det ned litt med et (kritthvitt) pudder :-) Kjøpte det i LA. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Favorittklesplagg

Hard one. Jeg må innrømme at jeg har gått rundt i den samme outfiten hele måneden her (leser til eksamen sant). Det er snakk om one specific rød joggebukse fra Nike, og en fleecejakke vi fikk fra et av hotellene vi bodde på da vi var i Sør-Afrika for en stund siden, Tintswalo. Hvis jeg ikke husker helt feil så fikk jeg den fordi jeg kastet opp på den genseren jeg hadde på meg. Matforgiftet :-) Gode tider i Afrika. Den fleecejakka means a lot to me 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skal bli bedre

 • 22.05.2017 kl. 22:27

Hei! Hvordan går det med dere for tiden? Jeg lurer på hvordan dagene deres ser ut og hva dere fyller dagene deres med. Er det eksamensperiode fylt med stress og inntak av svart kaffe på høykant? Er det post-russetid med influensa og en evig hangover? Er det jobb fra åtte til fire, eller er det kanskje sommerferie allerede?

Det er rart hvordan det er helt naturlig for meg å skrive om det jeg gjør om dagene, til dere, uten å vite veldig mye om hvem jeg skriver til og hva dere driver med om dagene. Jeg vet hvem noen av dere er, noen av dere kommenterer med bloggadressen deres og da tar jeg gjerne turen innom for litt input og inspirasjon (jeg skal forresten bli bedre til å kommentere deres blogger også). Men jeg har jo en hel del flere lesere enn jeg har folk som kommenterer, så det er vanskelig å gjette seg til hvem dere er.

Men enda vanskeligere er det for meg å vite hva dere egentlig ønsker å lese om. Jeg har blogget om så veldig mye forskjellig opp gjennom tidene, så det er vanskelig å vite nøyaktig hvorfor dere gidder å stikke innom akkurat min blogg hver dag. Før var jeg litt mer sånn kunne ta 7 bilder av en blomst og legge ut, eller leke modell foran selvutløseren i solnedgangen og adde en catchy overskrift. Så kom jeg inn i en periode med mer trening og kosthold på bloggen. Gjennom hele tiden har det vært mye om meg og vennene mine, fordi vi finner på så mye sammen og fordi vi har et så godt forhold til hverandre. Og nå for tiden er det vel mest hverdagsinnlegg. Jeg elsker jo at dere liker bloggen min, tro meg, jeg er evig takknemlig for hver og én av dere, uansett hvorfor dere gjør det. Men hva er det egentlig dere liker å lese om? 

Akkurat nå har det vært en periode med masse tanker i hodet, spesielt om håndball og studier - hvor ser jeg meg selv om 3 år, hva er drømmen, hvor langt ønsker jeg å nå, hvilken klubb skal jeg signere, hvilket studie skal jeg søke. Og innimellom disse tankene så har det vært mange treninger og mye eksamenslesing. Så kommer bloggen i tillegg til dette, og jeg hater at det blir en slags stressfaktor. Og da blir det ikke bra gjennomført heller, så jeg føler bloggen har vært litt kjedelig i det siste. Men jeg skal bli bedre. Når eksamen er overstått, og jeg kommer litt inn i nye rutiner på nytt lag, og ikke minst når sommerferien kommer sigende frem, da skal jeg bli bedre. Og jeg gleder meg - guud som jeg gleder meg til sommerferie ♥ ♥ ♥Noen funny throwbacks from back in the dayz ♥

 

Fordeler og ulemper med pannelugg

 • 03.05.2017 kl. 12:01

Det er en del som spør meg om hvordan livet er med pannelugg, og jeg skjønner jo at dere er nysgjerrige på det egentlig, for det kan virke veldig upraktisk til tider. For eksempel på håndballbanen, og ellers på trening. Men så har det sine positive sider også, så jeg tenkte å lage et innlegg med 3 ups and 3 downs med pannelugg. So here we go

Ulemper ---

1. Vi starter selvfølgelig med denne; annoying as hell hvis luggen sliter seg løs fra fliseklemmeren (sier vi det eller er det bare Voe som får kalle det fliseklemmer?) på håndballtrening og legger seg som et pledd over panna mi. En ting er hvis jeg er på 3T, da kan jeg jo bare feste den igjen, men på håndballtrening har jeg fullt av klister på hendene og gjør det bare vondt verre hvis jeg begynner å fikle i håret. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2. Håret mitt vokser fort, noe som resulterer i at luggen må stusses ofte. Men som dere kanskje så på mystoryen min på snap i helga så trenger jeg ikke å gå langt for å få den stusset. En drunk bestevenninne er alt som skal til. 

3. Når jeg våkner opp om morgenen ser jeg ut som Ronja Røverdatter eller Karius/Baktus (åpenbart den av dem med oransje hår). Men mamma sier jeg er søt, så det går bra. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fordeler +++

1. Jeg er ikke redd for å gå lei av det, fordi om jeg vil så setter håret i en hestehale og fester luggen enkelt i en spenne på toppen av hodet, og dermed ser det ikke ut som jeg noen gang har hatt pannelugg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2. Når jeg har gått liitt for lenge uten å dusje håret og jeg har det travelt, så er det bare å vaske og føne panneluggen og plutselig har jeg helt fressht hår (i hvert fall ser det sånn ut) 

3. Det å ha pannelugg åpner for dobbelt så mange måter å style håret på, bare fordi at for hver frisyre jeg kan ha uten pannelugg, kan jeg også nå ha pannelugg. Fletter, krøller, hestehale, hårtopp, errrrthing. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Nå ble det like mange ulemper som fordeler her da, men jeg vil si det er flere fordeler! Til dere som spør så nejjj jeg angrer absolutt ikke på at jeg gjorde det, jeg elsker faktisk å ha pannelugg. Og til dere som spør hvorfor jeg klippet pannelugg, så er svaret at jeg fikk lyst til det, så jeg tenkte why not? :)

Jeg styler ikke håret hver dag, tvert i mot, jeg styler håret kanskje en gang i måneden. Jeg har et veldig samarbeidsvillig hår, så det legger seg egentlig der jeg sier at det skal legge seg. Jeg sier bare deckkk også legger det seg flatt lizzom ;p Neida men seriously, jeg glatter sjeldent håret og aldri panneluggen, den bare lufttørker eller fønes eventuelt. Det kunne sikkert blitt gjort finere, men det har jeg rett og slett ikke tid til. Kom som du er sier Mc.Donalds, och jag lyssnar på det.

For dere som vil ha pannelugg, men ikke tør å ta steget, DO IT its fun ♥ Det er bare hår og det vokser ut igjen. Dessuten er det digg med en forandring! 

Har dere flere spørsmål om pannelugg eller andre hårgreier, legg igjen en kommentar så svarer jeg i kommentarfeltet! ♥

Bøker jeg vil lese

 • 06.04.2017 kl. 16:59

Jeg er en aktiv bruker av "notater" på iphone. Der skriver jeg ned alt mulig rart - alle slags passord, huskelister og timelister, bursdagsgaver jeg skal kjøpe, navn på mine fremtidige barn, filmer jeg vil se og bøker jeg vil lese. Jeg bare skriver det ned der så jeg ikke glemmer det. Nå bladde jeg gjennom noen av dem og fant en liste over bøker jeg vil lese. Jeg husker ikke hvorfor jeg ville lese dem der og da, ikke har jeg skrevet noe om hva de handler om heller, men de har tydeligvis fanget oppmerksomheten min på et eller annet tidspunkt, av en eller annen grunn. Så jeg tenkte jeg kunne dele dem, så kan dere søke opp hva de handler om hvis noen av dem ser interessante ut. 


Sweetbitter av Stephanie Danler ♦ Rich and Pretty av Rumaan Alam

Private Citizens av Tony Tulathimutte ♦ Apple Tree Yard av Louise DoughtyHow to Murder your Life av Cat Marnell ♦ The Subtle Art of not Giving a Fuck av Mark Manson 


To Catch a Killer av Sheryl Scarborough ♦ All Grown Up av Jami Attenberg

Har dere noen bøker dere vil anbefale?

LA SOON

 • 05.04.2017 kl. 14:30

Nå er det ikke lenge til jeg drar til Los Angeles(!!!) Natt til førstkommende fredag faktisk. Jeg drar med mamma, pappa og Pernille, og vi blir borte i ti dager. I tillegg bor jo Anna der med typen at the moment, så jeg skal selvfølgelig besøke dem samtidig. Ahh jeg gleder meg! Jeg trenger en ferie nå kjenner jeg. Noe utenom det vanlige, noe annet enn den samme, gamle hverdagen.

Vi skal blant annet bo på Santa Monica, der Anna bor, i noen dager. Vi skal også bo noen dager i Beverly Hills, og så skal vi roadtrippe oss ivei mot Las Vegas, og være der i noen dager. Hvis dere har noen tips eller forslag til hva vi kan gjøre (eller ikke burde gjøre heh), hvor vi kan shoppe eller spise, så del dem gjerne! Uansett hva det måtte være, så blir jeg happyy. 


Gleder meg massee ♥

8 tips til å krydre en kjedelig hverdag

 • 26.03.2017 kl. 16:00

Vi har vel alle kommet til det punktet en gang, der vi spør oss selv hva vi egentlig holder på med i livet. Like, is this it? Er det dette jeg skal gjøre resten av livet? Var det dette jeg ønsket meg? Det kan være du kjeder deg ved tanken på jobben din, kjæresten din eller hjemmet ditt for eksempel. Da har jeg åtte tips til hvordan du kan få litt ekstra farge i den ellers så grå hverdagen. Først, lukk øynene og pust inn noen store åndedrag nå før du leser dette, vær åpen for nye ting og ha en positiv holdning til de punktene som kommer under. 

1. Gjør en ting utenom det vanlige hver dag

Det trenger ikke være noe stort. Det kan være å dra på en yogatime som det første eller siste du gjør den dagen. Enten for en deilig måte å starte dagen på, eller for å koble helt av før du legger deg. Det kan være å ta seg en joggetur på en halvtime, eller gå til butikken istedefor å kjøre bil. Det kan være ta turen innom Kaffebrenneriet og kjøpe seg en kaffe på vei til skolen eller jobb.  


 

2. Lag en to-do-liste 

Det kan være det perfekte verktøy i en stressende hverdag. Jeg vet i hvert fall med meg selv at det er skikkelig dritt å legge seg på kvelden og komme på at jeg har glemt noe av det jeg skulle gjort i løpet av dagen. På denne måten får du mer struktur på dagen, og så er det ingenting som er bedre enn å kunne stryke ut en ting på lista når du er ferdig med det. 

3. Ommøbler rommet ditt

Det er ikke noe man gjør så ofte kanskje, men når man først gjør det så er det skikkelig oppfriskende, ikke sant? Bare en enkel forflytning, av en sofa eller en kommode, kan få det til å føles som at rommet er helt nytt. For meg så er bare det å rydde rommet nok. Det gir meg overskudd å ha et ryddig rom, så hvorfor er det så tungt å rydde det? 

4. Fokuser på det positive

Når du sitter på bussen og ser ut vinduet, hva ser du egentlig? Ser du en grå by, med slitte bygninger og triste folk på et tyggisbelagt fortau? Eller ser du fuglene som flyr på himmelen som sakte men sikkert lysner, og grønne trær som svaier i vinden og vakre mennesker som du lurer på hvor skal? Sett fokuset ditt bestemt på det positive og du vil få et mer optimistisk mind-set og se på ting med andre øyne. 

5. Gjør noe med håret ditt

Det har vært mitt triks den siste tiden. Når livet holder på å bikke over til den kjedelige siden, jeg holder på å gå meg fast i det samme mønsteret og når folk spør meg hva jeg har gjort i det siste så er svaret mitt "nesjj du vet, e ikke så my som skjer", så drar jeg til frisøren. Jeg klippet meg kort. Så klippet jeg meg kortere. Så klippet jeg pannelugg. Det har fungert altså, endelig litt forandring når man ser seg i speilet om morgenen. Men nå begynner jeg å gå tom for slike ting å gjøre, må gå over til noe mer ekstremt snart. 

6. Gjør den ene tingen du prøver å unngå.

For meg kan det være en mail jeg lar være å svare på fordi jeg ikke gidder å sette meg inn i den, så jeg bare utsetter, og utsetter og utsetter... Det kan være en time til rådgiveren på skolen, eller til gynekologen som du prøver å unngå, eller en samtale som du virkelig gruer deg til å ha. Det blir en ekstra byrde å gå rundt med, uten at du kanskje tenker over at det er akkurat det som tynger deg, jo fortere du kommer i gang og gjør det som skal gjøres, jo fortere er du ferdig og kan føle deg lettet etterpå.

7. Planlegg noe

Enten det er en weekend i en annen by med kjæresten, eller bare en casual hyttetur med jentegjengen. Planlegg noe, som du kan se fram til og glede deg til! Det er litt av en hverdagsmotivasjon i seg selv. For meg er det ferie med familien til LA som gir meg et ekstra kick i rompa om dagene, jeg planlegger ting i hodet og skriver ned ting jeg vil shoppe. Nå er det bare 3 uker til, I can't wait!!!

 8. Gå utenfor komfortsonen

Vi har alle en komfortsone, som det er alt for lett å forbli på innsiden av. Men det gjelder å utfordre seg selv. Det sies nemlig at livet begynner i enden av komfortsonen. Hvis man ikke pusher seg selv litt ekstra, vil man aldri oppnå noe nytt, man vil alltid ligge å duppe i sonen sin. Si ja til å holde det foredraget du ble spurt om å holde. Si ja til å hospitere opp til et høyere nivå enn der du er. Si ja til en date med han som spurte deg forleden dag, kanskje det blir din store kjærlighet? Tør å ta noen sjanser som livet byr på. 

 

Erfaringer som RUSS

 • 18.03.2017 kl. 18:26

Jeg var jo russ i fjor og jeg vet at det er mange spørsmål man gjerne vil ha svar på og tips man vil ta med seg inn i russetiden, så her kommer noen tips fra meg til dere. Det er kanskje ekstra viktig at vi (dere) jenter står sammen og passer på hverandre i russetiden.

Skriv telefonnummeret til en av dine nærmeste venninner, enten på mobildekselet eller ha det som bakgrunnsbilde på mobilen. Min russegruppe lagde egendesignede deksler med telefonnummeret til en i gjengen på. Vi skrev bare if found call ..(også et nummer). Og det var utrolig smart. Jeg mistet telefonen min på LS, og da var jeg veldig takknemlig for at vi var forberedt på det. En snill jente plukket opp telefonen min og vi møttes dagen etter så jeg fikk den tilbake. Aahh det var en lettelse. 

Spis nok mat. Det blir ofte glemt i all moroa, men altså jo mer moro du ønsker deg, jo mer bør du være bevisst på å få i deg nok mat. Det at man blir fortere full og dårlig når man har spist lite, gjelder vel de aller fleste. 

Ha all alkohol klar på forhånd. Det blir lite tid til å dra på polet i russetiden, og dessutene forsvinner pengene på kontoen som snø i april.

DCIM100GOPROGOPR0570.

Kjøp deg noen billige tøysko som du ikke trenger å være redd for. Jeg brukte faktisk mine kritthvite Adidas Sam Smith og de lever fortsatt, men jeg hadde ikke tenkt på det på forhånd. Jeg brukte også uggs på de kaldeste kveldene. Ga blanke faen hvordan jeg så ut og kledde meg etterhvert. 

Kjøp inn en del basic klær som du kan ha på i russetiden. Jeg tenkte det kom til å bli jævlig chill med den buksa, for det er liksom bare å hive den på seg og være klar for fest. Men problemet var jo hva jeg skulle ha på meg på overkroppen. Jeg hadde liksom ikke en million kule t-skjorter fra før av, og jeg ble lei av å bruke de samme toppene flere ganger. Så ha det i bakhodet, og gjøre klart litt enkle topper og gensere.

Drikk alltid vann før du legger deg. Jeg hadde dønn serr alltid en 1-liters flaske med vann på nattbordet, og hadde konkurranse med meg selv om å drikke mest mulig av den før jeg la meg. Det gjorde susen altså, jeg var ikke hangover en dag i mai. Bortsett fra 17 mai haha, da var jeg ferdig. 

Ha med deg russekort til enhver tid. Kort sagt så blir du fort upopulær blant barneskolebarna hvis du er tom for russekort. Det kan medføre rasende småbarn, og en del hatefulle kommentarer rettet mot en stakkars russ :( #mobbing #angrep #sinnasmåbarn

Dra på skolen! Ikke bare unngår du fravær, men så er det faktisk utrolig morsomt også. Det er en del av det, og litt av sjarmen. Å møte bakruse medruss i klasserommet etter en artig kveld var ikke noe jeg ville gå glipp av.

Ta mange bilder og fiilm, det eeer så verdifullt i tiden etterpå. Jeg kan sitte en hel dag å se på bilder og mimre tilbake.

Lag deg en RT2017 liste på spotify, den kommer til å bli din beste venn. Så enkelt å bare fyre opp den på vors. 

Og sist men ikke minst, nyyyyyt tiden. Det er mitt aller viktigste tips av erfaring. Det er en fantastisk tid, so don't let it go to waste. Drit i om du er fyllesjuk, forkjøla, fette lei av livet eller har en religion-prøve dagen etter DRA UT OG LEV LIVET dønn serr. Dårlig forbilde, kanskje, men når jeg ser tilbake på det var det verdt det. Pass på hverandre og have the time of your life!!

Hva synes dere om innlegget? Har dere spørsmål eller kommentarer så er det bare å dele i kommentarfeltet ♥

Månedens favoritter

 • 14.03.2017 kl. 14:53

Her kommer en miks av favoritter fra både februar og mars, håper dere liker det!

Favorittserie

Ja jeg er jo litt over gjennomsnittet hekta på Greys, så sånn går nå dagene. 

Månedens craving

Blåbæær mm, det er mitt hverdagsgodteri for tiden

Favorittprodukt

Parfymen min fra Roberto Cavalli, luv it. Kjøpte den i Krakow.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Favorittpålegg

Muligens makrell i tomat at the moment. Det er blant mine alltime favourites faktisk. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Favorittdrikke

Hmm jeg vet ikke, Redbull? Nocco? Noe med koffein i hvert fall. Her ser dere min del av kjøla i kjelleren ↓ 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Favorittfilm

Jeg har ikke sett mye film den siste måneden, verken i mars eller februar, bortsett fra Fifty Shades på kino, men den ble kanskje ingen favoritt. Men en film som gikk på TVen her en lørdagskveld da jentegjengen var samlet, var We're the Millers, og den er jo bare ekstremt morsom. Den er en favoritt. 

Favorittsang

Hele albumet til Ed Sheeran egentlig, men ettersom jeg allerede er klisjé som velger det som favoritt denne måneden, så kan jeg like gjerne innrømme at de to mest klisjé-sangene også er mine favoritter, nemlig Dive og Perfect

Favoritt klesplagg 

Jeg har faktisk ikke shoppet noe som helst av klær på en god stund, jeg husker faktisk ikke sist jeg kjøpte meg et klesplagg. Men favoritten er kanskje genseren jeg fikk i bursdagsgave av mine bestfriends. Den er fra Gestuz.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva synes dere om innlegget?

Haircrush

 • 20.02.2017 kl. 19:23

Er det flere enn meg som har falt for bangs-trenden? Sikkert ikke, ettersom de aller færreste faktisk har pannelugg. Vel, jeg er forelsket, og det er litt skummelt. For det kan bety at jeg ender opp med pannelugg i nærmeste fremtid. Det er ikke sikkert jeg hadde passet med det, men hvordan skal man vite det hvis man ikke tør å prøve? Jeg er en relativt rastløs person som ikke er redd for å prøve nye ting, og nå kjenner jeg at det er på tide med en forandring. So what's next? Pannelugg da kanskje. Hva synes dere om bangs, yes or no? Gi meg noen ærlige meninger nå. 

DIY by night

 • 03.02.2017 kl. 00:09

Om natten blir jeg litt kreativ, det vekkes liksom noe i meg. Da jeg var ung og trodde jeg skulle slå gjennom som popstjerne, skrev jeg sanger om natten, og da jeg endelig forsto at jeg ikke kom til å bli den norske Miley Cyrus (noe som ikke skjedde før i fjor, sad story..), men likevel følte en hemmelig glede over å skrive sanger, satt jeg oppe om natten å skrev russesangen til skolen min, hahah what a musikkarriere matholck, applaus til meg selv. Jeg har ikke kjent på den kreativiteten på lenge, men nå kom den ruslende. Så i stede for å skrive sanger, samlet jeg opp noen t-skjorter jeg fant og lot meg inspirere av diverse ting på weheartit blant annet. Under ser dere fremgangsmåte og resultat av en av t-skjortene. Let me know what you think.

Do you like iiit?

Kjører en Q&A

 • 27.01.2017 kl. 19:21

Hei folkens! Nå kjenner jeg at det virkelig er på tide med en god gammaldags spørsmålsrunde, eller en Q&A som ungdommen kaller det nå til dags. Jeg føler det er så mange spørsmål som jeg ikke har fått gitt dere svar på og det har gått alt for lang tid siden sist jeg hadde en månedens spørsmål, eller spørsmålsrunde. Jeg tenkte å svare på video så det blir litt mere interessant å se på også. Nå aner ikke jeg hvor mange spørsmål jeg kommer til å få inn, men jeg ser an om jeg deler inn i ulike kategorier, hvis det blir veldig mange, eller hvis jeg får sånn 20 stk at jeg kjører alt i en :)

Så da er det bare å fyre løs med spørsmål som dere lurer på!

januar favoritter

 • 26.01.2017 kl. 13:38

Favorittserie

Valkyrien på NRK, den har falt veldig i smak altså. Norsk TV vil jeg si er undervurdert.Favoritt snack

Appelsiiin, de er så gode på denne tiden av året, spiser det hele tiden.

Favorittklesplagg

Generelt er jeg fan av litt baggy klesplagg, enten det er bukser, tshirts eller gensere. Så t-skjorte-kjolen fra Adidas som jeg bestilte meg denne måneden, ble fort en favoritt i klesskapet. Jeg har rett og slett flyttet inn i den.Favorittprodukt

Min pore refiner primer fra Dr.Brandt, kjøpte den på et parfymeri i Krakow. Den har en dekkende effekt for porene og gjør huden myk og lett å sminke over, den anbefales!

Favorittpålegg

Jeg liker så og si alt og spiser veldig mye forskjellig i løpet av en måned, men favorittpålegg denne måneden, hmm. Jeg må faktisk gå å se i kjøleskapet, to sek da. Jeg tror kanskje hvitost og paprika har vært en slager denne måneden. Ikke veldig spennende, men enkelt og godt. 

Favorittsang

Bad things av Machine Gun Kelly og ex-Fifth Harmony-sanger Camila Cabello, just looove it. Favorittfilm

Usjj jeg liker det ikke, men søndagsfilmen forrige søndag var Prisoners, så jeg måtte bare se den. Jeg har sett den tre ganger allerede, men den er faktisk så bra. Den er helt forjævlig ekkel, men den blir bare bedre og bedre for hver gang jeg ser den. En perfekt thriller i mine øyne. 

Favorittrestaurant

Creperie & Logi i Åre. Det ligger midt i sentrum av byen, og jeg spiste der for første gang denne uken, da jeg, Johanna og Anna kjørte dit på dagstur. De har crepes med masssse forskjellig godt på, både sunne lunsj crepes med kylling/skinke/fisk/vegetar og ofc dessert crepes. Jeg hadde kylling og pesto, og den var deeelisch. 

Favorittdrikke

Vanlig svart kaffe, eller min everyday milkshake/frappucchino. Går for det meste i kaffe i hvert fall. Her er oppskrift på shaken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg tenkte jeg kunne prøve ut denne greia med favoritter for hver måned. Jeg skal prøve så godt jeg kan å opprettholde det så lenge dere viser litt interesse for det :) Hvis det er noe mer dere kunne tenke dere at jeg hadde med i innleggene, altså andre favoritter, så er det bare å legge igjen en kommentar! 

Hva synes dere?

 

Svar på spørsmål om studie

 • 21.01.2017 kl. 18:22

Hva studerer du og er du fornøyd?

Jeg studerer Statsvitenskap på NTNU Dragvoll, og joda jeg holder ut. Haha nessjjda det er ikke så ille. Jeg sa til meg selv at om jeg ikke sto på eksamen, så ville jeg ikke fortsette andre semester, men så sto jeg da så here we go again. 

Hva var planen din for dette året?

Planen min i år var å spille håndball, og ha nok tid til overs til både å ha egentrening på formiddagen og håndballtrening på kvelden. I tillegg fikk jeg skikkelig motivasjonsboost på bloggfronten, og bestemte meg for å fortsette med det og kanskje step up the game litt. Og når jeg skjønte at jeg uansett kom til å bli værende i Trondheim, så bestemte jeg meg for å søke på NTNU i tillegg, og kom inn på årsstudium i Statsvitenskap. Men som dere skjønner så er det ikke skole jeg satser i år, så derfor avtalte jeg et møte med rådgiver og vi ble enige om at et 50% årsstudium ville passe meg.  

Hvordan fungerer 50 % årsstudium?

Det fungerer slik at jeg bare går halve "faget". Egentlig så er statsvitenskap inndelt i to ulike fag hvert semester, så jeg går bare et av to fag på et semester, og får 15 studiepoeng istedenfor 30. Jeg har likevel mulighet til å fullføre årsstudiumet, bare at det da vil gå over to år - eller å fortsette på en bachelor, som i mitt tempo da vil ta seks år istedenfor tre. (Hvis dere skjønner??)

Hvordan er det å studere på NTNU? Og hvordan er studentlivet i Trondheim?

Det er veldig greit det altså. Jeg studerer på Dragvoll, så det er veldig enkelt å kjøre dit og masse parkeringsplass (selv om jeg stadig glemmer å betale de 15 kronene det koster for parkering, og får bot på 800 kr til gjengjeld). Jeg er den eneste i den vennegjengen som studerer der, men jeg har fått noen kjempegode venner på studiet, som jeg blant annet dro til Krakow med før jul. Det er fester og happenings for studentene i Trondheim hele tiden, så det er vel sant det de sier om at Trondheim er den beste studentbyen. Bare synd jeg ikke får tatt så mye del i det på grunn av håndballen, men det handler om mine egne prioriteringer. 

kan du forklare litt om hva studiet går ut på?

Det handler for det meste om politikk, og samfunnet. Det første semesteret hadde jeg to fag, komparativ politikk - altså det å sammenligne like og ulike land med hverandre for å finne forskjeller og likheter, og internasjonal politikk - som ja sier seg selv at handlet om politikk på den internasjonale arena. Sistnevnte er det mest spennende spør du meg da. Det gikk mye ut på krig og fred (og sånn) haha neida, det handlet mye om tidligere kriger og bakenforliggende årsaker til dem, som for eksempel andre verdenskrig. Også myye om teoritradisjoner og ideologier (dere vet, liberalismen, sosialismen osv..) 

Hvor mange eksamener hadde du til jul?

Jeg hadde kun én!

Vet du hva du skal gjøre til neste år?

Jeg lever veldig i nuet, og planlegger sjeldent noe mer enn to uker fram i tid, så nei jeg har dessverre ikke peiling enda.. 

Om du finner ut at studiet du går på nå ikke er noe du har tenkt å satse på senere, hva er planen da?

Bare å finne på noe annet da, mamma sier jeg har god tid ;p

Er det viktig for deg å fullføre en bachelorutdanning ? 

Hmm ikke enda, men jeg vil gjøre det når jeg finner noe jeg kunne tenkt meg å fullført

Kunne du tenkt deg å bodd ett annet sted for å studere, eller vil du helst bare bo i Trondheim ? ;-)​

Jeg vil faktisk helst bo i Trondheim, elsker byen min. Men hadde det ikke vært for håndballen så hadde jeg garantert reist mer og eventuelt studert noen måneder i utlandet. 

satser du på håndball?

Jeg har alltid sagt at jeg spiller håndball kun fordi jeg elsker det, og før jeg byttet til Utleira hadde jeg ingen planer om å satse fullt på håndball. Jeg sa til og med at om Heimdal gikk i oppløsning så ville jeg slutte. Men når alt kom til alt, og Heimdal faktisk gikk i oppløsning forandret ting seg. Jeg byttet for første gang klubb og posisjon på banen, ble linjespiller på Utleira, og nå har jeg vel kommet dit at jeg vil jobbe for å bli så god som jeg kan bli. Det er kanskje min måte å si at jeg satser håndball haha :)


 

Would you like to visit the world before your work?

Absolutely, I want to travel a lot before I settle with anything fo real

hva skal du studere neste år? Juss eller noe lignende, eller noe helt annet?

Hmm som sagt så er jeg veldig usikker enda. Juss synes jeg høres kjempespennende ut, men jeg tror ikke jeg vil bli noe innenfor det. Hvis jeg skulle vært advokat ville det irritert meg om jeg ikke hadde kunnet hele lovboka utenat som gutta i Suits, og med min gullfiskhukommelse så ville ikke det vært mulig :/ Så jeg vil vel prøve meg på noe nytt, kanskje jeg vil se litt i retning markedsføring.

hadde du T eller P matte på vgs?

Jeg hadde P ;Ppp Er ikke noe mattegeni 

 Jeg lurte på om du kunne fortelle litt om valgfagene du hadde i 2. og 3.klasse på VGS? Hadde vært veldig fint å lese, og få høre hva du synes om valgene og fagene du tok :)

Jeg valgte politikk, rettslære og markedsføring. Jeg trivdes veldig godt med de fagene, og fikk vel karakter 5 i alle. Jeg anbefaler alle for en typisk samfunnsfaglig person, som heller liker å arbeide med mennesker enn tall og mikroorganismer. 

hvordan kan du gå 50% årsstudium?

Det er enkelt det, bare å snakke med rådgiver på universitetet og ordne det. 

Hvorfor ville du ikke ha friår?Vel, jeg ser litt på dette året som et friår egentlig, selv om jeg studerer. For å si det sånn så er ikke studiet min førsteprio dette året. Både håndball og blogging går foran. Men jeg tenkte hvis jeg uansett skulle ha friår, så kunne jeg like gjerne gjøre et forsøk på å samle opp noen poeng med det samme.

Hva synes du om statsvitenskap fram til nå? 

Jeg tar faget egentlig kun for å lære mer om hvordan verden henger sammen. Jeg synes det er veldig interessant med krig, fred, politikk, økonomi og makt, i forskjellige land og samspillet mellom land. Jeg har ikke tenkt å bli statsviter, men jeg tror det kommer godt å ha slik bakgrunnskunnskap likevel, dere vet i familieselskap med framtidige svigerforeldre slår det sikkert an å kunne diskutere litt verdenspolitikk. 

Skal du gå videre/over til bachelor eller hva tenker du neste år?

Jeg tviler egentlig på det, jeg har vel funnet ut at jeg ikke vil bli statsviter eller politiker, er her bare for å samle opp noen poeng og bli litt smartere. 

Er det noe du synes er negativt om emnet? Er pensum vanskelig?

Det er en del pensum, altså en del som må leses, men så lenge det er litt interessant så går det greit. Det første semesteret hadde vi bøker både på dansk, norsk og engelsk, noe som kunne være en smule utfordrende til tider. Og noen av bøkene var tyngre enn andre. Oog er semesteroppgaven litt nedtur. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg selger forresten fjorårets pensum, hvis noen er interesserte så bare ta kontakt hvor som helst, i en kommentar her, på Facebook, eller mail (matholck.blogg@gmail.com).

Hva jobber du med?

Jeg jobber noe på 3T-produkter, som er "kontorene" på 3T. Jeg har ikke faste arbeidstider, men jobber når jeg har mulighet og de trenger meg. En oppgave kan for eksempel være å sortere svar i en spørreundersøkelse og finne ut hvor mange kunder som svarte noe til fordel for noe annet. Jeg har også jobbet en del med  nettbutikken, 3T-Shop. 

Får du stipend?

Nei, men jeg tror jeg kunne fått det hvis jeg ville. 

Og så lurer jeg på om du pliiis kan skrive kort hva de andre venninne dine studerer og hvor! Vet du har nevnt det før men er så stress å lete etter ett enkelt innlegg haha...

Det går fint ja. Jeg, Thea og Martine går hver våre fag på NTNU, de går på Gløshaugen og går årsstudium i kjemi- og biologi, og geologi. Johanna, Hanna og Louise studerte exphil og exfac noen måneder i Australia, men de er hjemme nå og jobber og har friår egentlig. Nora studerer sosionom (heter det det?) i Bodø. Katrine går på folkehøyskole på Karmøy i Bergen. Markus er i militæret. Og Anna skal til LA for å studere Business i februar. Resten av gjengen er hjemme å jobber eller går fjerdeåret (idrettslinja) på VGS og spiller håndball ♥

Lurer foresten også på hva du tenker å jobbe som når du er ferdig utdannet? Skal du ta over 3T? :P Og hva skal du studere neste år?​

Har ikke kommet så langt i planleggingen, jeg vet ikke hva jeg vil bli når jeg blir stor (aw når blir man for gammel for å si det egentlig), eller hva jeg vil studere. Men jeg kunne tenkt meg å jobbet innenfor bedriften 3T ja. 

Hvordan gikk eksamen? :)

Jeg fikk C, og er storfornøyd med det egentlig haha. Hadde vært fornøyd med hva som helst, så lenge jeg ikke hadde strøket

 

My new baby

 • 13.01.2017 kl. 15:19

Jeg har jo ikke vist dere julegavene mine i år, noe som er litt dårlig, og nå føler jeg det er litt sent å komme med en video der jeg viser de fram. Så da viser jeg dem heller fram litt sånn hver for seg, slik jeg føler for. Så, uten å rakke ned på noen av de andre flotte julegavene mine, så må jeg si at dette ble favorittgaven, ettersom det var det eneste jeg hadde ønsket meg sånn skikkelig. Jeg fikk et Olympus E-PL8 med diverse utstyr av mamma, papppa og grandparents ♥ 

Jeg er som regel på farten og har lært at speilrefleksen er for stor og tung til å ha i en sekk eller ei veske over skuldra en hel dag. Og så føler jeg at å ta bilder med telefonen er for enkelt igjen, så et skjønt, lite kamera som Olympus er just perfect. Den passer til og med i jakkelomma! 


Jeg har ikke blitt helt rutinert enda på innstillingene og funksjonene, men jeg har skjønt at det er mulig å overføre bilder fra kameraet direkte til iphonen over Wifi (på samme måte som GoPro), og det er jo pretty amazing og gjør det veldig enkelt. Likevel bruker jeg sjelden den funksjonen, ettersom jeg bruker bildene til bloggen, og blogger alltid fra macen. Så da overfører jeg via minnebrikke. 

Hvis dere har noen tips til kule innstillinger osv, så blir jeg kjempeglad om dere deler dem i kommentarfeltet ♥ Også hvis dere har noen spørsmål, så skal jeg prøve å besvare dem så godt jeg kan. 
 

Høydepunkter fra 2016 del 2

 • 07.01.2017 kl. 22:45

JUNI

Etter russetiden var det på tide å innse at livet ikke bare var en fest, og hverdagen kom som et slag i trynet da eksamen kom for real. Så jeg, Johanna og Louise stakk av til hytta mi på Innerøya for å begynne lesinga mot eksamen. 

Etter alle eksamenene var jeg utrolig lettet. Muntlig eksamen var verst, seriøst muntlig knekker meg, og jeg følte meg ikke høyere enn en meter da jeg gikk ut av rommet med sensor. Men etter hvert da jeg begynte å innse at jeg var FIKS ferdig med videregående, kjente jeg at herlighet for en deilig følelse! 

En hangover søndagskveld i juni lå squaden på plena til Johanna og spiste is og snakket om livet, da vi out of nowhere fant ut at vi ville dra på nok en hyttetur. Så rett før det mørknet pakket vi med oss tannbørster og ppiller og kjørte av gårde, to biler til Innerøya og ble der et par dager, hvor vi bare nøøøt livet og finværet.

Da vi kom hjem fra hytta, noen dager senere var det bare å hoppe rett inn i bunaden, hive seg rundt og dra på vitnemålsutdeling. 

Jeg tvang med jentene på en videoblogg hehe ♥ Neida de stilte seff opp på mitt påfunn med never have I ever - eller det var forresten deres forslag å lage en slik videoblogg!

Jeg våknet opp en morgen og trengte en forandring. Jeg tror jeg hadde hatt en drøm som prøvde å fortelle meg at noe måtte gjøres. Så da fant jeg like gjerne ut at jeg ville klippe av meg halvparten av håret mitt. And.So.I.Did


Rundt samme tid som håret ble kuttet, dro jeg, Johanna og Louise på en liten reise. Vi var de eneste av jentene som var hjemme på den tiden og vi hadde ikke mye å gjøre. Destinasjonen ble Stockholm, og guuud for en fin by ♥ Vi storkoste oss!


JULI
En tur til Hvaler med jentene er et must i sommerferien. Denne sommeren kjørte jeg oppover (eller nedover) med Johanna, Hanna, Katrine og Ida. En roadtrip på ni timer med den buketten ville jeg aldri sagt nei til. På hvaler var det som alltid herlig. Vi badet og solet oss på båten i eget selskap, og vi fikk noen venner som vi festet og hadde det utrolig morsomt med i Strømstad.
Midt i sommerferien, etter Hvaler-turen skulle jeg på en rolig ferietur med familien, først på Hurtigruta og deretter på en eldgammel, svær seilbåt, med skipper og full pakke. Hele den opplevelsen fikk en ubehagelig start da instagrambrukeren min ble hacket av en hackergruppe fra Saudi-Arabia, natten før vi skulle dra. Så det første døgnet på Hurtigruta ble relativt stressende, fordi jeg følte jeg på en måte ble angrepet og frastjålet personlige eiendeler. Men jeg fikk til slutt forhandlet med hackeren og fikk tilbake profilen, helt tom vel og merke. Resten av seil-ferien ble et eventyr og akkurat det jeg trengte. Bare hav, frisk luft og bøker. 
Vi kom hjem og temperaturen fortsatte å stige i Trøndelag. Etter noen dager bestemte jeg og Johanna oss for å skru av netflixen i stua og kjøre utover til Fosen på hytta til Thea og Martine. Katrine var på sin hytte, ikke langt unna, så hun ble med på moroa.
Det siste som skjedde i juli var en sydentur til Rhodos med mamma, pappa og Pernille. Den satte prikken over i'en på en herlig sommerferie! 
AUGUST
I august skjedde det ikke mye, men det skjedde tre ting. 1) Jeg startet som student på NTNU. 2) Tre av jentene mine dro til Australia for å studere noen måneder der, og 3) Jeg klippet håret enda kortere. Og nå snakker vi kort-kort. Fikk en del kommentarer om at jeg gikk fra å se ut som en 20 åring, til en 4 åring, men jeg følte meg superfin og aldri følt meg freshere. Trives utrolig godt med kort hår, uansett hva andre måtte si og mene. Det bryr jeg meg ingenting om ♥


SEPTEMBER
Denne måneden gikk for det meste ut på trening og skole, liite spennende ting å dele egentlig.


Mamma ble 50 år da, og det ble en stor feiring sammenslått med pappa, som ble 50 noen måneder senere. De feiret 100 år til sammen.


OKTOBER
Jeg og Anna trente med Funkygine på MasterMania på 3T! Deet var moro det, klissblaut og gjørmete av svette og regn, stilte vi ivrig opp på bilde med treningsforbildet vårt etter økta.


Høstferien kom (og jeg innser ikke før nå hvor sinnsykt mange hytteturer vi er på i løpet av et år), og nok en gang pakket vi sakene og kjørte til Åre. Der lagde vi taco, spiste svenskgodt og lekte pakkeleken wii, det er så artig (for de som sitter igjen med gaver i hvert fall).


Mot slutten av måneden dro jeg med mine nye, herlige studievenninner til Krakow ♥ Vi hadde noen utrolig fine dager i den fine byen. 


NOVEMBER


Jentene som stakk av for å studere i Australia kom hjem igjen, og vi andre stilte istand en velkomstkomite på flyplassen da de ankom ♥


DESEMBER
Endelig kom desember og endelig ble man ferdig med eksamen og kunne ta ferie for real. Vi feiret jul på fjellet med familien, som alltid ♥ Resten av desember var det mye fester, som jeg var edru på, fordi NM var rett rundt hjørnet. Så kom mesterskapet rett før nyttårsaften, og etter en jevn kamp tok vi GULL! 


Så kom nyttårsaften - og et helt nytt år ligger nå plutselig foran oss og venter på at vi skal oppleve nye ting, realisere drømmer, gjøre feil og ikke minst huske å leve livet oppi alt maset. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 
Håper 2017 blir et like bra år, og håper dere vil følge meg videre på ferden, dere er fantastiske! ♥ 

Høydepunkter fra 2016 del 1

 • 06.01.2017 kl. 12:36

 

Året som har gått har vært helt utrolig, sannsynligvis det beste året i livet mitt, noe jeg sier om hvert år når jeg tenker meg om. Men med russetiden så scorer dette året en del ekstrapoeng, FOR en herlig tid det var. Men la oss begynne fra starten av.

JANUAR

Nyttårsfeiringen som åpnet for året 2016 var utrolig morsom. Vi jentene hadde en diskusjon om hvor vi skulle feire nyttårsaften, og etter litt (mye) frem og tilbake bestemte vi oss for å lage en skikkelig feiring og invitere både fjerne og nære trøndere til fest. Vi kalte arrangementet The Ball Drop og feiret på Nattergalen byen. Ikke bare ble det en fet fest, men vi tjente jo fett på den også. Er ikke hver dag man tjener gryn på å feste med bestevennene sine. Ved mindre man heter Justin Bieber eller noe sånt da. I forkjøpet av russekickoffet i Åre var jeg med på en photoshoot for 3T-Shop med Johanna, Thea og Martine. Temaet var ullundertøy fra Helly Hansen, med rabatt for våre medrusser. Bildene ble veldig populære og de ble lagt ut på alle mulige slags sider i ettertid, det ble vår nye reddit-suksess.Så ble det RUSSEKICKOFF i Åre, damn det var artig. Det ble en smakebit og en teaser på hvordan russetida kom til å bli. Og det gjorde at vi bare gledet oss enda mer til mai. Vi busset med flere fra skolen til Sverige og bodde på Tott, sammen med flere andre skoler i Trondheim. Masse kjentfolk og masse sprell.FEBRUAR

Jeg glemmer at jeg faktisk gikk på videregående i 2016, er det mulig?? Det virker så lenge siden nå. Men jeg skal ikke legge skjul på at en del av meg savner det. Bare de ulike, artige og herlige personlighetene som var blant klassekameratene mine, og den tryggheten ved å vite hva dagen kom til å gå ut på. Her fra en lunsj i byen etter en skoledag med mine kjære.

Jeg fylte 19 år! Kjedelig alder, men morsom feiring. Jo eldre jeg blir, jo mer barnslig blir jeg kanskje også. Så jeg tok med jentene på Laser X og vi hadde det kjempemorsomt der vi sprang som småbarn og skjøt på hverandre med lekepistoler. Så dro vi på Una og spiste pizza etter det. I bursdagsgave fikk jeg ny phone i rosegull av mamma og pappa og en nydelig nøkkelhank fra favorittjentene mine. I vinterferien dro hele gjengen på hytta til Åre, som er tradisjon på denne tiden av året. Der hadde vi det som alltid like koselig, med diverse spill, god mat, godis, badstue og shopping.

DCIM100GOPROGOPR0554.

MARS

I mars skjedde det ikke så mye, men det var påskeferie, så det var et høydepunkt. Jeg og jentene lager alltid påskeegg før ferien, hvor de med kjæreste gir til dem og de single gir til hverandre. Så da er det best å være singel fordi det betyr påskeegg-garanti. Jeg fikk da et GIGA påskeegg av Nora med så mye godt at jeg ikke skjønner hvorfor jeg ikke rullet som en ball etter ferien.

Påskeferien er litt sånn typisk ferie der folk drar til syden, så når flertallet i gjengen gjorde det, dro jeg, Hanna og Nora til Åre. Vi blir aldri lei den lille byen, og den blir aldri lei av oss xD Det ble selvfølgelig satt av litt tid til trening i påska også. Jeg, Katrine og Anna ble en trenings-trio og vi ble forelsket i NoccoooooAPRIL

Første april kom, og det samme gjorde en aldri så liten aprilsnarr fra min side, om at jeg hadde tatt restylane. Sykt oppbrukt aprilsnarr haha, men det var faktisk en del som trodde på det.

Videregående skolene i Trondheim har hvert år håndballturnering i Trondheim Spektrum, og siden i fjor var vårt siste år på VGS utnyttet vi muligheten til å stille med eget lag, så NYG ble en (ganske enkelt overvinnelig) motstander i turneringen haha, vi var med 99% for moro skyld da, hadde ikke store ambisjoner om å vinne. Så vi stakk heller på City-Lade og kjøpte oss noen gigantiske yoghurtiser på Funky Frozen, som trøstepremie. Jeg gjorde en avtale med Case App så vi fikk selv-designede deksler til russegruppa. Vi hadde kanskje ikke russebuss som oslofolka, men vi sure as hell hadde mye annet rart.Det var myyye russeopplegg som tok opp tiden fram mot mai i året som var, det ser jeg nå. Vi hadde jo også russerevy, og det var sinnsykt morsomt!! Noe av det artigste jeg har vært med på. At jeg ikke satset på skuespillerkarrieren etter å ha gått et år på teaterskole er jo en skam ;ppPp Neida, det var artig så lenge det varte si! MAI

Og eeeendelig kom russetiden. Den rakk vel egentlig å starte fire dager før mai ankom, med dåpen som første happening. Her ser dere russelua mi

Første uka i mai dro vi til Stavanger på Landstreffet. For å si det enkelt, det var verdt hver minste krone og jeg ville gjort alt om igjen. For en sinnsyk opplevelse, hele oppholdet, reisingen, hotellet, konsertene og menneskene. Det gikk over all forventning, anbefales virkelig til årets russ.


Vi kom ut med vår egen russesang. Den kom litt sent ettersom vi brukte litt tid på å vurdere om vi orket å lage en. Men vi endte opp med å gi det et forsøk, og tok kontakt med en produsent som mer enn gjerne ville samarbeide med oss om sang. Den ble preeetty cool hvis du spør meg, vi elsker den hvert fall. 

Så, etter 17 dager med et heidundranes kjør kom nasjonaldagen og vi nøt den siste dagen i rød snekkerbukse. Jeg vet ikke hvordan det fungerer i andre byer, men i Trondheim går alle skolene i tog i sentrum, med hver sin banner og spiller hver sin russesang og lager masse underholdning.
Og selvfølgelig ble det videoblogg fra russetida, GoProen fulgte med på hvert steg vi tok og alle moments ble catcha på tape, noen måtte dessverre klippes ut av filmen. Vi vil jo ha jobb i fremtiden... 
Hva synes dere? Noen som er gira på en del 2?

Mine julegaveønsker

 • 17.12.2016 kl. 18:00

Med eksamenstid har jeg ikke rukket å tenke et sekund på julegaver, noe som gjør at jeg, en uke før jul, sitter her uten en eneste julegave klar. Ikke har jeg tenkt på hva jeg selv ønsker meg heller. Men nå har jeg juleferie og endelig er hodet innstilt på det. Så jeg klarte å sette sammen en rar, liten ønskeliste som dere kan få se.

Jeg ønsker meg det nye Olympus Pen kameraet. Jeg har egentlig ikke mye peiling på det kameraet, men jeg har hørt veldig mye bra om det. Og jeg trenger et lite kamera med skikkelig kvalitet, som har plass i veska og som ikke ødelegger ryggen. Noen som har noen erfaring med det?

Så ønsker jeg meg en høytaler, til å ha på rommet. Jeg har en nå, som har skikkelig bra lyd og bass, men det er bare AUX ledning. Og nå som jeg er i en periode der jeg hører på "sleep" podcast og nattasanger når jeg legger meg, så hadde det vært greit med bluetooth, fordi ledningen ikke når nattbordet. Haha problembarn. 

En kaffetrakter står faktisk på lista heh. Jeg har kaffemaskin, men jeg synes ordentlig traktet kaffe er mye bedre. Spørsmålet er bare om jeg tar meg tiden til å lære meg å trakte kaffen.

Så ønsker jeg meg en mini Mac-palette x 4, så jeg kan kjøpe mine egne farger. Jeg og Pernille har to stykker med seks farger i hver, men vi bruker liksom bare typ tre av dem, så hadde vært greit å kunne valgt selv.

Og til slutt ønsker jeg meg nye Adidas-sko (bildet under), men det gjør jeg forsåvidt alltid, får ikke nok av dem.Hva ønsker dere dere til jul?

Stay strong i vinter

 • 15.11.2016 kl. 16:07

Vi vet hvordan det er. Når den mørkeste tiden i året kommer snikende rundt hjørnet. Den kommer kanskje når vi minst venter det. Og dermed kommer all den dritten vi hadde fortrengt eksistensen av. Vi snakker tørr hud, tørt hår, bleik kropp, kald kropp og vinterdepresjon. Det er ikke meningen å virke skikkelig negativ her altså, just facing the truth haha. Men poenget mitt er at det er greit å snakke om det, sånn at vi er klare over det til den kommer, altså vinteren. Sånn at vi kan være forberedt på hva vi skal gjøre for å komme oss helskinna gjennom den sammen. Dermed lager vi en liste med utfordringer, and ways to get past them. 

Tørt hår

Finn en shampoo og en balsam som gir masse fuktighet. Ikke dusj håret for ofte, det sliter nemlig unødvendig på håret. Sett det heller opp i en hårtopp og kun dusj kroppen, en gang i blant. Som håndballspiller har jeg treninger omtrent hver dag, og noen ganger flere ganger om dagen, og da prøver jeg å dusje håret minst mulig (før det begynner å se ut som spagetti selvfølgelig). I tillegg går det an å bruke oljer til håret som gir det styrke og fuktighet, som Maroccanoil foreks. Og for guds skyld ikke gå ut i minusgrader med vått hår, la det tørke først! Håndballaget dusjer i hallen etter trening og da kjører jeg hjem med turban på hodet om nødvendig.Tørr hud

Jeg er så ille når det kommer til tørr hud, spesielt på hendene. Jeg vet det høres fælt ut, men knoklene mine begynner å blø, simply fordi jeg er tørr liksom. Så hver kveld før jeg legger meg, smører jeg inn hendene med den feeteste kremen of all times, fra Locobase. I tillegg har jeg gått til innkjøp på flere små tuber med krem for tørr og sensitiv hud, som jeg har med meg i veska, skolesekken, penalet, bilen osv osv.. Kjøpes blant annet på apotek, helsekost og parfymeri. 


Bleik hud

Som dere kanskje skjønner så er jeg ikke den tæneste jenta i gata, og det gjør meg kjempetrist og misunnelig på alle andre. Haha nei, det hadde vært sørgelig du. Det at jeg er like hvit som snøen i januar, det går helt fint. Jeg gidder ikke engang prøve med solarium, for det hadde bare ført til unødvendig stusselig bankkonto + tidlig rynkete ansikt og hudsykdommer. Men da er det jo så fint at vi har noe som kalles selftan. Jeg bruker en krem fra Saint Tropez, den er litt dyr og litt farlig (kan bli skjollete om man har lys hud og ikke gjør det ordentlig), men jeg elsker den. I tillegg bruker jeg en liten sprayboks fra Garnier til ansiktet. Jeg bruker ikke selvbruning "aktivt", om jeg kan kalle det det. Men når jeg føler meg skikkelig ille, så hjelper det med litt farge på kropp og ansikt. 

Kulde

Allerede har vel Trøndelags november blitt kåret til den kaldeste på 90 år (fy flate det har vært noen kalde dager), og noe av det værste jeg vet er å fryse. Så det gjelder å holde seg varm i vinter. Gi opp de slitte conversene, det er ikke greit om vinteren ass. Tro meg jeg har vært 13 år og fast bestemt på å gå i skinny jeans og converse i troen om at det nye Acne skjerfet skulle holde meg varm. Men det gjelder å finne seg noen skikkelige vintersko, en varm jakke, med en varm genser under, og votter. Jeg er en frossenpinn og drikker derfor mye te og går med ullundertøy og ullsokker hjemme haha.Den berømte vinterdepresjonen

Med kulda kommer ofte trangen til å holde seg inne, og hvis man er skikkelig uheldig blir man tvunget til det av den smittsomme influensaen. Det er en kveld på byen det, et hook med en sjarmerende fyr og et tilbud om å smake på en drink, og der ligger du plutselig med Ibux, Cosylan og full pakke. Men det skal ikke stoppe oss fra å komme oss ut blant folk, og ikke minst på trening! Her må vi holde hverandres motivasjon oppe folkens. Vi kan gi oss selv et par dager på å fordufte feberen, men så er det back on track. Små gleder som Nocco med skumnissesmak, og nye proteinbarer kan hjelpe oss over dørstokken en vinterdag.

 


Dette var altså fem punkter som jeg ser på som en utfordring om vinteren, men som jeg alltids skal klare å vinne over. Flere som har det litt sånn som meg? Kanskje dere har flere punkter, og noen jeg har glemt. Del dem gjerne i kommentarfeltet, men bare hvis det finnes gode råd for å overvinne dem! :) 

10 ting jeg skal gjøre i høstferien

 • 07.10.2016 kl. 12:30

 Hva skal dere gjøre i høstferien?

NYTT DESIGN

 • 05.10.2016 kl. 17:53

hELLO! (Hadde på caps look så det ble en klin sinnyk opening-line) Har dere lagt merke til noe nytt på bloggen?? Jadaa jeg har nytt design og header, endelig. For å holde et hardt grep om sommeren, så stiller jeg sterkt i shorts på headeren da, noe som sikkert kommer til å irritere oss utover den kalde vinteren men jaja.. Jeg liker at den er litt lystig og leken hehe, blir litt glad av den om jeg får være ærlig. Det er skjønne Kristine Valberg som har laget det, og hun er superflink. Hun har utrolig mange fine design på nettsiden sin kvdesign.no - sjekk den uut ♥ Dette er forresten designet "Chanel". 

Kategorier, arkiv og "søk i bloggen" finner dere nederst på siden. Der er det bare å slå seg løs, det er mange gullkorn fra flere år tilbake på denna bloggen skjønner dere #2012. Hvis det er noe dere lurer på eller vil si angående designet, så legg igjen en kommentar og jeg svarer :)Hva synes dere om designet og headeren?

the best remedy

 • 19.09.2016 kl. 21:53

På samme måte som jeg har litt alternativ stil når det gjelder mote, har jeg litt alternativ stil når det gjelder musikk også. Jeg vet ikke om alternativ er det riktige ordet å bruke egentlig, det jeg prøver å si er at jeg liker veldig mye forskjellig, det kommer helt an på humøret mitt der og da. Hvis dere spør vennene mine om musikksmaken min vil de nok riste på hodet og gi uttrykk for det samme kroppsspråket som Frank Ocean på bildet under til venstre. De er nemlig ikke noe særlig fan min favorittkategori som består av artister som kanye west, kendrick lamar, gucci mane og rick ross (spotifyliste her), derfor er de livredde når vi drar på roadtrip hvor jeg som regel kjører, for at jeg skal styre musikken hele veien. Men igjen, så liker jeg det aller meste innen musikk, det eneste jeg sliter litt med er vel heavy metal and that kinda shit. Så jeg har en spilleliste for så og si hvert mood jeg befinner meg i (bare at jeg har litt rare navn på dem). Til vanlig så hører jeg på ROΛDTRIP. Men det er en type musikk jeg er litt forelsket i at the moment, la meg introdusere dere for den chille matholck, og spillelisten flip flops. Det er seriøst balsam for sjela og stressmedisin som du ikke trenger resept på. Bildene under er bilder av noen av artistene og lyrics fra noen av sangene. 


 

Hva er din største inspirasjon?

 • 10.09.2016 kl. 15:15

Det er liksom et spørsmål man må forberede seg litt på som blogger. For før eller siden vil det spørsmålet dukke opp, enten det er i en spørsmålsrunde eller et intervju. Det vanligste og mest boringe svaret er nok noe sånt som "Jeg finner inspirasjon hos andre bloggere, i motemagasiner og i omgivelsene rundt meg.." blablabla. Det var vel akkurat noe sånt jeg svarte da jeg var med i en utgave av Topp for noen år siden, husker dere det bladet btw?? Haha anyways, hvis de hadde intervjuet meg den dag i dag ville jeg svart noe annet. For uten å måtte tenke meg så veldig godt om, så kommer det naturlig å si at min bestemor aka mimmi er en av mine største inspirasjoner. Ikke bare fordi hun er et fantastisk herlig menneske eller fordi hun fortsatt ser smashing ut etter å ha reist halve jorda rundt og opplevd verden, men hun har en sånn positiv energi og over alt hun gjør, og en sans for mote som jeg elsker. Så hver gang jeg er hjemme hos mimmi og beste kommer jeg hjem med minst en full pose klær. Intet unntak var det da jeg dro hjem til dem og spiste middag etter skolen på torsdag. Jeg må vise dere noen av dem en gang.
Hjemmelaget grønnsakssuppe, bestående av alle verdens grønnsaker most sammen til middag. Veldig veggisvennlig.

♥♥♥

Hva/hvem er deres største inspirasjon?

mine planer til høsten

 • 04.08.2016 kl. 18:16

Hvor mange ganger har du ikke blitt spurt: Hva vil du bli når du blir stor? Noen av oss har kanskje visst det siden dag en, andre vet enda ikke, og kommer kanskje aldri til å få et nøyaktig svar på det spørsmålet. Mitt svar har alltid vært: Jeg hakke peiling.. Og det har jeg fortsatt ikke. 

Jeg har fått ufattelig mange spørsmål om mine planer for høsten, og det skjønner jeg jo. Det er jo egentlig ganske interessant hva folk skal gjøre videre etter VGS, i hvert fall synes jeg det. Jeg føler livet starter nå, som en ny og mer utfordrende level på candy crush kanskje. Mulig det er en litt på kanten sammenligning, men dere skjønner. Jeg har jo levd i 19 år fra før av, men nå åpner det seg virkelig et nytt kapittel i livet. Alle de jævlige prøvene med intensiv pugging dagen før, de søvnløse døgnene hvor redbull har vært min beste venn, og de stressende morgenene med det siste av forberedelse før en framføring. Alle de karakterene. Til sammen har vi vært gjennom hele skalaen. Én og én karakter equals én og én byggekloss som til sammen skal være med å bygge opp framtiden vår.. Æii det ble litt klisjé sorry.

Uansett, jeg endte såklart opp med å sitte på rådgivers kontor dagen før utgåelse av søkefristen, og ikke ha anelse om hva jeg skulle søke. Så etter en times samtale satte vi opp en liten liste med mulige linjer jeg kunne søke på, og det endte hovedsakelig opp med Statsvitenskap på NTNU. Årsstudium på første, deretter bachelor. Jeg aner ikke egentlig hva faget handler om, men ettersom jeg likte fag som rettslære og politikk på videregående, så skulle det være litt samme greia. 

Jeg kom inn på bachelor først og ble satt på venteliste på årsstudium, på 5.plass, med 15 elever totalt i klassen, så jeg forventet egentlig ikke å komme inn. Men så kom jeg inn på årsstudium likevel, wihuu. Det er jo egentlig det samme, bare at bachelor hovedsakelig går over tre år. Jeg valgte årsstudium. Så ja det er pretty much min plan til høsten. Jeg skal gå litt skole, spille håndball, blogge og jobbe. Samtidig som bestevennene mine spres over store deler av verden. For første gang i livet skal vi være borte fra hverandre på ordentlig. Noen skal til andre byer i Norge for å studere eller gå i militæret, noen til andre kontinenter som Australia, USA og delvis Afrika. Jesus, vi skal oppleve mye forskjellig det kommende året, både sammen og på egen hånd. Gleder meg til vi sitter samlet igjen hele gjengen med hver vår burger i hånda og kan snakke om alt vi har gjort. 

Også et lite bilde av meg som harry potter på slutten her, føler det er obligatorisk å se litt sånn ut når man starter på NTNU, no offence :)
Hva er deres planer til høsten?

Et offer for hacking

 • 13.07.2016 kl. 16:44

Heihei. Det har vært noen slitsomme timer, de siste 14 timene. Lite mat og søvn og mye stress og tårer. Jeg vet ikke hvorfor jeg blir så sinnsykt lei meg, det trykker sånn i hjertet, og jeg kan for første gang kanskje forestille meg hvordan det er å ha kjærlighetssorg haha.. Det er kanskje en rar og urettferdig sammenligning, jeg vet ikke, men følelsen av at noe jeg var virkelig glad i har blitt revet fra meg ligger der. Så er det på tide å avsløre at det er instagram-profilen min jeg prater om. Det høres så overfladisk ut, at jeg griner over at en person stjal insta-profilen min, buhu hvor gammel er du liksom. Men faen ass det føles helt jævlig. Jeg ble hacket i natt av en hackergruppe, og jeg som lå fredelig og sov med flymodus på telefonen fikk jo ikke med meg dette med det første. Så jeg våknet av at Pernille kom inn på rommet mitt i ett tiden. Da hadde mine venninner sett det og ringt henne for å vekke meg. Det første jeg tenkte var at dette er en spøk, hvorfor skulle noen seriøst bruke tid og energi på å hacke meg? Men da jeg så profilen først, og så at navnet, bioen og profilbildet var endret til noe noen fra Saudi-Arabia hadde skrevet og tatt, da økte stressnivået betydelig. Det ble heller ikke dempet da jeg så at han var halvveis i å slette alle mine flere hundre bilder. Følgerne jeg hadde er en ting, seriøst sykt kjipt, jeg hadde 50k followers som jeg brydde meg om og var skikkelig stolt over - men bildene.. Jeg hadde bilder der som betydde så ufattelig mye for meg, som kunne beskrive det livet jeg har levd de siste fem årene. Instagram var ikke arbeidsplassen min, det var den plassen der jeg delte høydepunktene i livet mitt. Jeg så på det som den minnebrikken som tok vare på alt hodet mitt ikke hadde kapasitet til å huske på. Alle de fantastiske minnene som ble satt i bevegelse bare av å se på et av de bildene. Et bildet sier virkelig mer enn tusen ord, det kan jeg skrive under på. 

Uansett, jeg har sendt mail til Instagram og gjort det jeg kan gjøre til nå. Vennene mine har rapportert og kommentert på bildene han har lagt ut, så han stadig vekk sletter og legger ut nye. Slik jeg har skjønt det, er dette med hacking blitt en kjent sak, og en sak som har kommet ute av kontroll. Jeg vet ikke om jeg noen gang vil få tilbake hverken bildene eller brukeren min. Så nå sitter jeg bare her og venter på at noe skal skje. Eller ikke skje.

Never have I ever?

 • 17.06.2016 kl. 18:15

Hei! Jeg lovte meg selv da eksamenstiden traff meg som et slag i trynet, at når jeg er ferdig med det her skal jeg bli en bedre blogger. Fram til nå vil jeg ikke akkurat si jeg fortjener noen medalje, men det er ikke for sent å rette opp i. Derfor har jeg tenkt å gjøre noe sjukt kleint og artig for dere. Jeg har nemlig fått noen kommentarer i det siste, med ønske om en "never have I ever"-videoblogg med meg og mine venninner. Og ettersom jeg ikke lenger merker så stor forskjell på når jeg er innenfor og utenfor komfortsonen min, så kommer jeg kanskje ikke til å dø av kleinhet. Å få lurt med jentene på dette er derimot en annen sak.. Neida det er en spontan og lite høytidelig gjeng vi har med å gjøre, så dette har jeg trua på.

Deres jobb blir da å legge igjen kommentarer under dette innlegget som passer til utfordringen. Dere skriver for eks: (jeg har aldri) datet samme gutt som en i gjengen, løyet om alderen min, skulket skolen osv osv. Og jeg trenger vel ikke nevne at vi ikke kommer til å ta med ting som er mye drøyere enn de jeg nettopp nevnte haha. Det skal være morsomt sant, ikke gi barna mareritt. 

Her er noen eksempelvideoer, fra the ellen show. Bare å stjele litt inspirasjon derfra.

Kjør på, legg igjen kommentarer

Hvem er du på eksamen?

 • 09.06.2016 kl. 19:38

Nå har jeg litt sånn hodepine innenfor hver tinning og bak øynene, i tillegg er det en utfordring å holde øyelokkene oppe. Jeg er sliten, det er lov å si det. Jeg sov ikke mye i natt og har jobbet konstant med historieboka de siste to dagene. Men sånn er det med eksamen, det gjelder sikkert de fleste av oss. Det er mye press og mye forventninger, både fra seg selv og andre. Så kommer dagen, og bare det å svelge frokosten er et slit. Kanskje er nervene der fra du våkner, kanskje har ikke kroppen oppfattet situasjonen og nervene skyter inn rett før du går inn døra og håndhilser med sensor. Eller finnes det noen der ute av typen som gleder seg til muntlig eksamen? 

Du er ferdig og det er flere måter å reagere på. Kanskje er du av den typen som gleder seg over at du er ferdig med 13 år på skolebenken og ikke kunne gitt mer faen hvilken karakter du får, så lenge du er ferdig. Eller kanskje du er den som har det minst like ille i timene etterpå, når du går rundt å suller og venter på dommen. Så kommer den, karakteren. Den som på en halvtimes intervju skal være like tellende som en standpunktkarakter du har brukt et helt år på å bygge opp ..

.. Det er en million måter å reagere på. Noen gråter av skuffelse fordi de fikk en femmer i religion, målet var jo seks. Andre kan med god samvittighet dra på smilebåndene av en treer i norsk. Vi har også dem som får bestemme middagen etter å ha fått en velfortjent sekser i historie. Mens det blir tårevått for de som fikk blackout eller endte opp med en toer på grunn av en sensor som mistenkes å være nært beslektet Voldemort. Alle reaksjoner er helt lov. La kroppen få ut glede eller frustrasjon på sin måte. 

Om ikke lenge vil det gå opp for oss at det er ferie og tid for å senke skuldrene. Og med tiden vil vi forstå at eksamen ikke er livet. Den karakteren betyr ikke alt. Det finnes viktigere ting i livet, sant? Bare bruk to sekunder og sett alt i perspektiv, hvor jævlig lite betyr ikke den karakteren i forhold til livet ellers? God helse, gode venner og i det hele tatt tilgang til skole. Det er slike ting som faktisk betyr noe i det store bildet. 

Legg merke til at det var en karakter jeg droppet, i reaksjonsbeskrivelsen min over. Den gørrkjedelige, men likevel trygge fireren. Det er her jeg kommer inn i bildet. Jeg kom opp i historie, der temaet var "en historisk begivenhet som har endret verden". Så jeg valgte kommunismens fall, et ganske bredt tema egentlig. Jeg følte at det gikk veldig bra, så det er litt fælt å innrømme det, men jeg trodde jeg skulle få fem, haha. Uansett det ble en firer. Jeg gråt en skvett, av blandede følelser. Det var nok litt skuffelse blandet med en hel del lettelse. Men nå er jeg ferdig med det, og ENDELIG ER DET SOMMERFERIE! Jeg er helt ferdig på VGS. Det i seg selv er grunn nok til å feire, drit i karakteren - den kan vi ikke gjøre noe med akkurat nå uansett. La oss skåle sammen på lørdagen, enten det er for en toer, en firer en sekser eller alt innimellom ♥

Spørsmål og svar om russetiden

 • 23.05.2016 kl. 13:38

DCIM\100GOPRO\GOPR0570.

Hei, jeg er russ om 2 år og lurer på om hvilken str jeg burde ha på bokstavene mine som jeg skal styrke på russebuksa? Det er 7 bokstaver i etternavnet, hvordan skal jeg få plass?

Det er ikke noe problem å få plass til det. Jeg har to venninner som har 7 bokstaver og brukte størrelse 10 på bokstavene. Det kommer selvfølgelig litt an på hvor lange bein du har, så hvis du er usikker så kan du ta en størrelse mindre.

kunne du skrevet litt om russeklærne dine? hva du bestilte? størrelser, modeller, pris osv? og hvilken side bestilte du fra?

Jeg bestilte fra russedress, medium superstretch i bukse og ellers bestilte jeg bokstaver (husk stretch-bokstaver hvis du har stretchbukse!!!), fleece, sko og noe småtteri som tusj, fløyte, caps osv. Det var en del av en pakkepris. Jeg vet ikke hva pakkene inneholder nå, men det er lurt å gå for et slikt tilbud som står på nettsiden. 

Hvorfor valgte du snekkerbukse?

Fordi jeg føler alle fra Oslo og plassene rundt der har dress, så jeg tenkte at det var på sin plass å reppe den originale Trondheimsrussen. Jeg vurderte dress et lite sekund fordi mange av dere var helt sånn "hææø du må jo ha dress?!?! wtf liksom det er kulest" osv, men så sa mamabear Johanna til meg "Når bynt du liksom å bry dæ om ka andre synes?" Og da våknet jeg fra den lille drømmen og det var ikke noe mer å diskutere. 

fikk du trent noe, og hvordan var kostholdet ditt?

Haha det startet greit, jeg var ute kanskje annenhver dag så jeg trente de dagene jeg ikke hadde vært ute kvelden før. Men så ble det ikke mye tid til det etter hvert og så ble jeg jo syk også. Konklusjon jeg trente to ganger i løpet av russetiden. Kostholdet besto en god del av mc.donalds og bk ass :):):) 

Spilte du håndball i russedtida?

Nei vi har pause fra håndballen i mai

Hvilke str har Thea og Martine i russedressen sin?:)

XS, om jeg ikke husker helt feil

Hva drakk du mest i russetiden?

Jeg er ikke noen fan av å drikke vin og lignende for å bli full, det liker jeg bedre å kose meg med hvis dere skjønner (hobbyalkoholiker). Neida, men derfor går det absolutt mest i absolut vodka og blander med brus i alle slags farger og smaker. 

Hva hadde du på deg med russebuksa?

Kjøpte en del basice topper og gensere til russetiden. Det gikk for det meste i svarte og hvite tskjorter med hettegenser eller fleece over.

Hva ble russenavnet ditt?

Miss nevr gonna happn

Mistet du noen verdisaker i løpet av russetiden?

Nei .. eller jo .. halve oppholdet i Stavanger var jeg uten telefon, fordi jeg klarte å miste den idet jeg ble most i døra på vei inn på bussen. Det var første kvelden/natta og jeg og Nora brukte sikkert to timer på å komme oss hjem til hotellet. Det var nesten så jeg merket at telefonen falt ut av lomma, men instinktet mitt sa til meg at det sto mellom liv og død å komme seg på bussen her, så samma hva som faller ut av lommene, vi skal på. Heldigvis var telefonen hele 3 cm unna å bli påkjørt av bussen, og en snill pike plukket den opp og passet på den. Dagen etter møttes vi på en av konsertene og jeg fikk barnet mitt tilbake ♥ Takk for at det fortsatt finnes snille mennesker i verden. 

Var du ute hver dag?

Det føltes jo litt unaturlig i starten, at du plutselig var klin kokos om du ikke var ute å drakk deg dritings mandag, tirsdag, onsdag og torsdag liksom. Men etterhvert ble det mer rutine og det ble artigere og artigere for hver dag.

Var du mye hangover?

Ikke en dag, eller jo etter dåpen kanskje .. og etter en litt uheldig smell første helga .. og vel 17.mai var jeg litt redusert haha. Men jeg var aldri så dårlig at jeg ikke kunne være med på noe dagen etter, det lot jeg ikke skje.

Har du vært på skolen alle dagene i russetida? Eller har dere tatt dere "fridager"?

Å være på skolen i russetida var slitsomt, men hella fun. Hadde som regel vært ut kvelden før, hadde mye morsomt å prate om, spilte russesanger i kantina og tok russeknuter. Jeg hadde en "studiedag" dagen etter dåpen da haha. Som russeprest så jeg det som helt nødvendig. Det er altså en lovlig fridag som man skal bruke til å studere til en prøve eller noe sånt. Vi har to slike studiedager i løpet av året, og jeg har vært smart og spart mine til slutt. 

Hvor mye betalte dere for NYG-sangen?

Vi fikk en egen pris fordi vi inngikk et samarbeid med han som lagde den, så vi fikk det relativt billig. Link til den på spotify HER. 


 

DCIM\100GOPRO\GOPR0681.

 

Var det andre fra trondheim der?

Ja det var noen der, men ikke veldig mange som jeg vet. Vi kjente vel bare en gjeng fra Kvt og Strinda. 

Føler mange drar til Tryvann for å dra som en samlet gjeng, følte dere dere litt alene blant alle fra andre plasser i Norge siden dere dro til LS?

Nei absolutt ikke. Vi dro til LS kun fordi vi hadde mye mere lyst til å dra dit. Vi tenkte kanskje at Tryvann var mest for busser. 

Dere la også ut på mystory noe sånt som at LS sugde, så dere retta dere opp, men lå det noe bak det?

Haha var vel Nora som skrev det. Noe sånt som "Stavanger du sug", og deretter "men vi elske dæ lell" haha. Det var den natten vi endte opp i Sandnes på grunn av bussystemet vi ikke forsto. Så hun klekka vel litt på bussene bare, ikke selve LS <333

Hva synes du om Stavanger? :-)

Fantastisk fin by! 

Hvordan var det med toaletter der? 

Det var slike grønne "bokser" over alt, altså ute-doer da. Og selv om det er det værste jeg vet, var det egentlig sykt greit. For med så mange folk, kunne vi ikke brukt toalettet på en restaurant eller noe sånt. Det hadde blitt kaos. Også var det heldigvis antibak-stasjoner rundt omkring i tillegg. 

Var dere sammen hele gjengen hele tiden eller delte dere dere?

Det var vanskelig å være hele gjengen hele tiden, ettersom vi var så mange. Men vi gikk aldri alene, og som oftest i grupper på seks og seks osv. Men var ofte sammen alle også. 

Skal du lage videoblogg?

Har filmet en del fra mai, så jeg skal prøve det ja!

Hvordan kamera har du brukt her? er det vidvinkel objektiv eller gopro?

GoPro Hvilket kamera hadde du med deg?

Jeg hadde ikke med speilrefleksen, så brukte GoProen flittig wherever I went. Den var det mest verdifulle jeg hadde der, med så mye fine minner. 

Hva var greia med å henge NYG klistermerker på guttaboys? hahah, dere er så skjønne, griner <3

Haha jo takk snille deg, det var ikke noe greie, kun for moro skyld :)

Er du på en buss/bil?

Nei, det er dessverre (eller heldigvis) veldig lite av det i Trondheim

Hvor mye betalte dere per pers for hele oppholdet under LS med tanke på festivalpass, hotell, fly osv?

LS i seg selv kostet litt forskjellig avhengig av hvilken billett man kjøpte. Det ble jo utsolgt på no time, så noen av oss måtte være kreative når det gjalt billettene. Jeg betalte 2400 kr, for LS Refresh som det het. Det var dyrere fordi man hadde tilgang til masse sånne beautygreier som gratis dusj, sminke, glattetang osv. Helt unødvendig egentlig, men det var den eneste billetten jeg fikk tak i haha. 

Flyet kostet 1199 til sammen begge veiene.

Hotellet kostet 3184 kr, men jeg delte jo rom med to av jentene, så litt over tusen per pers.

Hvilket hotell lå dere på når dere var på landstreffet i stavanger?? vi er en jentegjeng fra trondheim som har tenkt å bestille nå snart og vi finner ikke noooooe ledig?? og hvordan gjorde dere det med fly? ble det dyrt?

Vi lå på Scandic Forum, men vi var mye senere ute enn dere, så det er rart om alt er fullt allerede. Vi var der midt oppi hotell-streiken så vi var veldig utsatt, heldigvis ble ikke vårt hotell tatt ut, men om det hadde blitt det og ingen andre hotell var ledige, ville vi kanskje sovet i telt eller slike små hytter som LS leide ut. Hadde nesten ikke tid til å sove uansett, så er ikke så farlig hvor man bor. Men trivelig å våkne opp på et rent og fint hotellrom da, skal ikke benekte det.

Var hotellet langt unna plassen?

Ja et stykke. Jeg trodde det skulle være nærmere, men det tok faktisk 45 minutter med buss, (mye kortere tid med taxi vel og merke).

Brukte du mye penger utenom det du allerede hadde betalt for?

Ja gikk overraskende mye til transport og mat faktisk. Det var litt herk å ta de bussene som gikk til og fra Kongeparken, ettersom det tok så lang tid, så vi tok for det meste taxi.

Hva hadde du pakket med deg?

Veldig lite, hadde med meg en joggebukse og koseshorts for å chille på hotellrommet i. Kanskje fire enkle topper, NYG-hettejakka og en annen hettejakke. To par sko, converse og adidas. Toalettmappe, glattetang og slike ting. Og selvfølgelig penger, mobil, flybillett, LS-billett, GoPro, ladere og bærbar mobillader. Jeg pakket i en bag, og hadde en sekk som håndbagasje. 

Følte du deg trygg på festivalområdet?

Det var vakter over alt på området til enhver tid, så jeg følte meg absolutt trygg

Fikk dere ha med drikke inn på området?

Vi fikk ha medbragt drikke på områdene med busser, tivoli og matplasser - men ikke på konsertområdene. Så problemet var jo at når alle skulle på konsertene så hadde vi ikke noe plass å ha drikken vår. Mange la drikken i poser under steiner og andre plasser for å hente det senere. En viktig detalj å legge til, er at drikken måtte være forseglet og ikke være over 20 %

Hvor mye kostet det for drikke der, og hva solgte de?

På konsertområdene solgte de øl, breezer, cider, vin osv. Husker ikke hvor mye det kostet jeg, men har en anelse om at det kostet en del, i følge bankkontoen min i hvert fall.

Var det umulig å snike med seg drikke inn?

Njææ ikke umulig. Det sto vakter å sjekket oss på vei inn til konsertene, men altså det gikk an å lure med seg noe drikke inn i bhen eller underbuksa liksom haha. Første og siste gangen vi prøvde det hadde Hadrian en sekk på ryggen med typ ti kalinka-flasker oppi. Vi hadde lenge stått å diskutert hvor vi skulle legge dem, så tenkte vi bare faen heller vi bare går. Og da var det bare å si hadebra til nesten et dusin fulle flasker alkohol haha.... Stupid

Gikk det fint med kjæresten til venninna de? Han ble jo hentet på ei båre..

Det var ingen av kjærestene som ble hentet på båre? Haha huff

Hvordan var det med mat der?

Det var flere områder med masse ulike boder, med taco, pizza, kebab, sushi, bakt potet og alt mulig rart. Ikke såå allergivennlig for slike problembarn som meg, meg gikk greit da. Anbefaler bakt potet, anbefaler ikke tacotallerken. 

Ble dere kjent med nye folk der?

Ble kjent med en del andre ja, var veldig mange som kom bort å slo av en prat

Hva var det beste og det værste med landstreffet?

Hmm det beste var kanskje Mac Miller konserten. Det var så fint vær og så mange folk, og det var den første store konserten på lørdagen. Fram til da hadde folk sittet på gresset og nynnet til Postgirobygget, men da Miller kom reiste alle seg og var heelt med. Og da han spilte Donald Trump, da var stemninga ubeskrivelig. Det værste var helt klart bussene til og fra landstreffet, det gir jeg terningkast 2. Smile læl :)

Hva synes du om at så mange blogglesere kom bort til deg?

Kjempeartig! Jeg hadde aldri i verden trodd at så mange kom til å si hei og ville ta en selfie, jeg har aldri opplevd så mange blogglesere på en og samme tid. Det var skikkelig kult å møte så mange av dere.  

Tok du noen karuseller?

Heell ye, Nora tvang meg med på Spidern en gang, noe jeg var svært henrykt over etterpå. FOR et kick!! 

Er du glad for at du valgte LS over Tryvann?

Kanskje den beste beslutningen i mitt liv haha. Var sikkert kjempeartig på Tryvann, men jeg eeer så glad for at jeg valgte LS. 

Vil du anbefale Landstreffet til neste års russ?

Absolutt, ikke engang vurder noe annet! LS er en gigantisk festival, med noen av de største artistene i verden, mat og drikke, fint vær, russebusser, gale, ville russ, musikk og venner - alt samlet på et sted. Du får det rett og slett ikke bedre

kan du lage et innlegg etter russetiden der du deler erfaringer, hva man bør gjøre og ikke bør i russetiden? Kanskje hva du anbefaler i forhold til å være med på for både trondheimsruss i forhold til treff osv og for andre? Bare generelt om dine erfaringer :D

Seff kan jeg dele mine erfaringer! Legg igjen en kommentar hvis det er noe konkret av erfaringer dere vil høre om. Håper dere fikk svar på det dere lurte på angående russetiden. Hvis dere føler noe mangler, så bare spør i innlegget her, så svarer jeg med en kommentar tilbake ♥


 

Våre russenavn

 • 20.05.2016 kl. 19:45


Har fått en del spørsmål om hva russenavnene til jentene i gjengen ble, så da tenkte jeg at jeg like gjerne kunne dele det, og legge til en liten bakgrunnshistorie for hvert navn. Jeg var jo prest så jeg døpte jo jentene mine, men hele klassen bidro altså med navnene. De navnene dere savner er idrettsjentene som går 4 år på skolen og derfor bare var "liksomruss" med oss i år, så tar ikke de med. 

Johanna fikk Alkobanken litt fordi faren hennes eier Trondheims største nattklubb, men mest fordi hun brukte det til vår fordel og delte ut i hytt og gevær fra vi var små drittunger som ikke hadde tilgang til slike ulovligheter

Thea fikk Firstprice, noe som ikke beskriver henne i det hele tatt - Noe som også da var poenget. Thea kunne aldri spist noe fra merket til Bunnpris som heter Firstprice, det er nemlig veldig viktig med ordentlig kvalitet på maten til denne frøkna. Så det er altså ikke fordi hun er billig eller noe sånt haha

Martine ble døpt til Top Gear rett og slett fordi hun er en fare for alle i trafikken når hun sitter bak rattet. Ferdig med det

Hanna ble døpt Cèsar Millan, det er han kjente hundehviskeren vi har sett på tv sant. Hun fikk det navnet på grunn av hennes kjærlighet til hunder, og spesielt sin egen hund, som hun lett kan droppe jentekveld for å være med

Louise fikk navnet The Pose, noe som var mest på guttene i klassens initiativ av en eller grunn haha. Loui har nemlig en egen "pose" når hun tar selfies, som vi resten synes er veldig artig da. Vi prøver å lære loui å ha selvironi rundt det da hehe <3<3 

Anna fikk navnet Tunnelen. For de som skjønner det så er det sykt artig. Sier ikke noe mer om det haha

Lene fikk Sex on fire fordi hun hadde et uhell engang, da hun prøvde å være romantisk og ordnet med levende lys en sen aften. Noe som endte i flammer

Trine fikk russenavnet Queen Bitch fordi hun er TIDENES BITCH, neida hun er egentlig snill jeg lover :) Hun står opp for sine meninger og sine nærmeste venner  uansett tid, sted og hvem som måtte lide for det

Katrine fikk en fortjent O.C.D nettopp fordi hun må leve med en rekke generelle tvangstanker everyday. For å overdrive liitt da, så må ting altså være perfekt til enhver tid rundt vår kjære katy

Nora ble døpt "Sjefen" og her var det også guttene som hadde en stor rolle i valget haha. (Sannsynligvis fordi de alltid gjør som hun sier) og fordi hun som regel er den i gjengen som tar sjefsrollen når det trengs

Og jeg fikk navnet Miss nevr gonna happn. Det var det også klassen som fant på, og kommer vel av at jeg ikke er den mest ideelle kjærestejenta og er verdensmester i å friendzone alle drømmeprinsene der ute :/


Hva ble du døpt?

NYG 2016 - VÅR RUSSESANG

 • 12.05.2016 kl. 19:45

Hei folkens! Sent ut som alltid, kommer vi herved med årets NYG-russesang. Det tok oss litt tid å innse at "dæven kanskje vi å ska lage russesang", så da satte vi igang prosjektet rett før første mai da haha. Men det er jo en sang som kan leve lenger enn RT2016, så det går så bra. Vi samarbeidet med Leonard Laurenz, som har gjort en fantastisk jobb. Han har lagt ned mye tid for denne sangen, og den ble akkurat som vi ønsket. Den er ikke på Spotify enda, men den kommer iløpet av noen få dager, så jeg skal oppdatere dere når den er ute. Inntil da er det bare å kose seg med godbiten under her ♥

Til neste års russ vil jeg helt klart anbefale Leonard som russelåtprodusent, så hvis dere er interessert kan dere ta kontakt på Facebook her, eller på mail: leonardlaurenzmusic@gmail.com. I tillegg kan dere følge han på instagram og snap (leonardlaurenz).
Hva synes dere om sangen?

Årets Landstreff

 • 11.05.2016 kl. 14:55

Det tar litt ekstra tid å skrive dette innlegget, fordi jeg smiler og mimrer tilbake for hvert bilde jeg blar gjennom fra helga. Jeg vil bare hoppe rett tilbake til Kongeparken med 25 grader og sol, lykkelige mennesker kledd i rødt og blått, og den festivalstemningen som lå over hele Stavanger by. FOR en opplevelse det var! 

Vi kom fram fredag ettermiddag, og sjekket rett inn på hotellet der vi hadde vors på rommet til meg, Katrine og Johanna. Vi dro en ganske stor gjeng, NYG + de fleste kjærestene som er russ, i tillegg til noen kompiser. Etterhvert tok vi maxitaxi til Kongeparken, der alt skulle foregå. Det var så gøy å ankomme plassen, det var fullt av folk og busser og minnet meg om Disney World i Miami haha. På fredagen var vi på konsert til Karpe, Hardwell og Lil Jon. Det var helt sykt haha, vet ikke hva mer jeg kan si om det. Holdt det gående til laangt på natt, så det ble ikke mye søvn. Dessuten var det litt problemer med bussene som gikk fra parken, så av en eller annen grunn så endte vi opp i Sandnes når vi skulle hjem. Det ble en dyrere taxitur derfra og tilbake til Stavanger, og plutselig sto jeg der uten telefon haha. En utrolig morsom kveld likevel.

Vi bodde på Scandic Forum, og det var utrolig fint. Jeg lå på tremannsrom, så det var større enn de andre sine, noe som passet meg midt i blinken. Vi lå i femtende etasje og hadde enorme vinduer med utsikt, så når jeg la meg ned på senga og så rundt i rommet følte jeg at jeg lå i en penthouse suite i NYC hehe.

DCIM\100GOPRO\GOPR0658.

På lørdagen våknet jeg først i åttetiden på grunn av varmen og det sterke sollyset haha, så sto jeg opp klokka ti og gikk ned med noen av jentene for å sjekke ut frokosten, som var overraskende bra i forhold til at deler av hotellet streiket. Vi chillet en stund fra morgenen av, ordnet oss litt, vorset litt og noen tok turen til byen for å oppleve litt byliv i Stavanger. Jeg og Katrine tok bussen sammen til Kongeparken, vi måtte dra litt tidligere enn resten ettersom jeg hadde klart å miste telefonen min dagen før, og skulle møte ei søt jente som hadde funnet den hehe ♥ Første konsert på lørdag startet klokka tre, og da var det Postgirobygget med sine kjente klassikere.

DCIM\100GOPRO\GOPR0670.

Hadrian, Ruben, Pb, Anna, Trine, meg, Nora, Johanna og Katrine


Videre fortsatte lørdagen med Mac Miller, Wiz Kalifa, Chainsmokers, Martin Garrix og Galantis. Jeg var på ALLE konsertene. Det er seks store konserter på en dag det. Jeg tror kanskje favoritten var Mac Miller, så Wiz og Garrix. Ellers så besto helga av øyeblikk jeg aldri vil glemme, og jeg tror de fleste av de som var der føler det samme som meg! Jeg kan ikke sette fingeren på nøyaktig hva det var som gjorde helga så spesiell, men alt sammen gjorde den perfekt. 

DCIM\100GOPRO\GOPR0681.

DCIM\100GOPRO\GOPR0678.

Jeg skal svare på litt praktiske spørsmål, slik som priser og alkohol osv i et annet innlegg.. Så det kommer!!

Russekort

 • 10.05.2016 kl. 19:04

Jeg viste dere russekortet mitt rett etter jeg fikk det, før russetida begynte, men mange har spurt i det siste om de kan få se det igjen. Og det skal dere jo sjølvsagt få lov til. Her er et litt bedre bilde. 

I helga er det kåring av beste russesang mellom skolene i Trondheim, og de tre beste får opptre i Trondheim Spektrum. Jeg har så lyst at vår skole skal få opptre, så hvis dere orker å ta dere tiden til det, så send en melding: Sang 7 til 2242, eller trykk liker på DETTE innlegget ♥

Form en H for Heimdal

 • 07.05.2016 kl. 11:24

Som dere fra Trondheim kanskje har fått med dere, så har alle årets skole-russelåter kommet ut nå. Adressa har skrevet om det, som de gjør hvert år og gitt terninkast. Personlig synes jeg det er sykt teit å være så streng med terningkastene haha. Jeg skal ikke legge skjul på at skolen min fikk en karakter langt under det jeg ville blitt fornøyd med på en prøve, men liksom hva sammenligner de russesangene med? Alesso og Adele og gjengen eller? Haha klekk da matholck, neida jeg bryr meg faktisk ikke om Adressas vurdering. Jeg og gjengen fra låtgruppa synes jeg har gjort en bra jobb, vi er jo langt i fra profesjonelle, men har greid å stifte sammen en hel sang likevel. Og uansett, det viktigste er at skolen elsker den, og jeg elsker den. Så jeg hååper dere vil ta dere tiden å stemme på Heimdal sin russesang - Form en H - klikk HER og stem på Heimdal! Da blir jeg superduper glad ♥

Hva ville dere gitt, om dere skulle gitt terninkast på den? :)

Russebuksa mi

 • 03.05.2016 kl. 20:06

Jeg har fått en del spørsmål om hvordan russebuksa mi ser ut. Så da tenkte jeg å legge ut noen bilder av den. Jeg bestilte den på Russedress og har strl medium i den typen som heter Redline. Jeg vurderte small, fordi alle sa den kom til å vie seg ut, men altså det er jo kanskje greit å få den på seg i første runde også haha, hvis ikke kommer den nå hvert fall til å vie seg ut. Jeg kjøpte stretch, og da er det jo meningen å kjøpe stretch-bokstaver - noe jeg ikke hadde fått med meg da. De burde idiotsikre informasjonen på nettsiden, slik at sånne som meg får det med seg. Så bokstavene mine skallet av med en gang haha. Jeg rakk ikke å komme meg inn i mai måned før jeg måtte ha nye bokstaver. Så jeg bare skrapet av det som var igjen, og satte på ordentlig trykk, så nå håper jeg de sitter. Buksa mi ser altså slik ut nå ↓ med HOLCK nedover venstre fot og en gull H på rompa, NYG-logoen og "nei er nei" på høyre fot, og NYG nedover leggen bak. Og en hvit paljett M på magen.
Hva synes dere?

mine valgfag

 • 10.04.2016 kl. 20:01

Jeg har lovt å fortelle dere litt om valgfagene mine på videregående og hva jeg synes om dem, så deet skal jeg gjøre nå. Førsteåret hadde vi ikke valgfag, men i andre valgte jeg rettslære, markedsføring og økonomi. Jeg likte både markedsføring og rettslære ganske godt og lå stadig mellom karakter 5 og 6 i begge, økonomi derimot sleit jeg med for å være helt ærlig. Det var noe dritt syntes jeg. Det var liksom et ekstra mattefag i mine øyne, altså ikke noen favoritt. Jeg klarte å jobbe meg til en 4'er i standpunkt, men da jeg kom opp i økonomi skriftlig eksamen var livet absolutt ingen dans på roser. Jeg endte opp med en 3'er der.

Derfor valgte jeg bort økonomi tredjeåret haha, og godt var det! Man har nemlig muligheten til å bytte et fag sisteåret (hvertfall på Heimdal??) Så jeg byttet til politikk og menneskerettigheter, noe jeg er veldig fornøyd med. Det handler mye om aktuelle temaer som vi hører om på nyhetene, så det gjelder å være litt oppdatert. Det skal likevel sies at jeg absolutt ikke valgte faget fordi jeg er så oppdatert, mer omvendt. Jeg ville rett og slett få mer kunnskap om politikk, og det har jeg fått. Ellers er det mye skriving av tekster og innleveringer - og lite pugging og prøver. 

I faget markedsføring og ledelse er det en del teori. Det handler om salg, strategier og analyser. Okei nå fikk jeg det til å høres drittkjedelig ut da. Men jeg synes generelt markedsføring er interessant og ser ikke bort i fra at jeg kanskje kommer til å jobbe med det i framtiden, så derfor liker jeg det. 

Rettslære er nok det mest spennende faget uten tvil. Det er en del teori her også, dere har kanskje sett boka Norges Lover før? Det er jo det faget handler om da, lover og lovbrutt og syltynne linjer mellom disse. Tvister der vi skal finne ut som vedkomne er skyldig eller ikke. Og det som er så deilig og irriterende på samme tid er at det som regel ikke er noe fasit, alt handler om tolking og argumenter for og mot. Så du bør like å diskutere og ha en mening. 

meg første videregående hehe

En ting som irriterer meg

 • 27.03.2016 kl. 19:49

Dette er egentlig ikke noe sinna-innlegg, det er mer et innlegg til opplysning for dere om en ting som irriterer meg. Nå skal dere høre. Det finnes to forskjellige byturer, sant - vi har den der man har pyntet seg litt ekstra og skal spise lunsj på restaurant med jentene etter shoppingen - og vi har den der man løper rundt i joggis for å rekke alle butikkene og er dævvsliten og vil hjem, men er så sulten at man bare må kaste i seg en Big Bite. Ikke sant? Men nei i vennegjengen min så finnes ikke den siste byturen, nettopp fordi å spise Big Bite ikke er et alternativ for glutenfrie meg, og dermed blir som regel ikke det et alternativ hos jentene heller da. Det er bare så synd at Big Bite ikke klarer å tilby det synes jeg, liksom hvor vanskelig kan det egentlig være? Upper Crust som holder til blant annet på Værnes og Gardemoen får det til dem. Veldig likt konsept når det gjelder disse baguettene. Så jeg søkte litt rundt på Facebook i håp om å finne en eller annen annen person der ute som også ser på dette som et irritasjonsmoment, men jeg fant ingen sider. Så derfor var jeg så artig at jeg har opprettet en splitter ny facebook-side for anledningen. Feel free to like it, uansett om dere bryr dere eller ikke, HER ♥ Legg merke til at en person allerede liker siden! Og legg deretter merke til at det er meg selv. 


Haha hva synes dere?

daydreamz

 • 03.03.2016 kl. 14:03


weheartit. 

Jeg har egentlig ikke så mye å dele med dere akkurat nå. I morgen er det fredag, noe som er motivasjon til å komme seg gjennom torsdagen. Om en liten stund skal jeg til Levanger å spille håndballkamp, så jeg rekker ikke gjøre så mye annet verken før eller etter det. Men vi blogges vel i morgen! ♥

Januar favoritter

 • 03.02.2016 kl. 16:17

Hudprodukt - Disse fuktighetskremene fra Clinique, elsker dem! Den store bruker jeg som dagkrem, altså når jeg står opp om morgenen, den lille bruker jeg rundt øynene, og den på tube bruker jeg om kvelden før jeg legger meg. 

Hårprodukt - Shampoo og balsam fra Bed Head

Frukt - haha sykt random kategori, men månedens favorittfrukt er uten tvil appelsin!! De er så gode for tiden.

Serie - Jeg så jo ferdig Friends på mandagen, så gjennom hele januar har Friends vært på delt førsteplass med Making a Murderer hehe. Tok meg bare noen dager å se dokumetaren om Steven Avery, så den kan også anses som en favoritt denne måneden. 
Pålegg - Everyday craving på peanøttsmør og syltetøy, på ristet brød eller havrepannekaker, holy macarony thats hella good

Sang - Me, myself and I

 

Favoritt klesplagg - Russegensern vår selvfølgelig
Hva synes dere om innlegget?

Nytt design!

 • 28.01.2016 kl. 14:55

Hei dere! Som dere sikkert ser så har jeg endelig nytt design og header. Det er skjønne Kristine som har laget det og jeg er utrolig fornøyd. Godt med litt forandring, og en type vinter-edition. Kristine selger blant annet flotte, ferdiglagde designmaler for en billig penge i nettbutikken sin kvdesign.no. Det designet jeg har nå er utviklet ut i fra ferdigmalen easy living (←direktelink) Anbefaler mine bloggerfriends å ta en titt på de ulike designene!

Hva synes dere om designet og headeren?


i vennegjengen er jeg...

 • 25.01.2016 kl. 16:37

...

På filmkveld er jeg den som irriterer meg over de som sitter på telefonen, men har en tendens til å gjøre det selv

På tivoli er jeg den som alltid er gira på å ta de sjukeste greiene og ellers spiser meg kvalm på sukkerspinn 

I vennegjengen er jeg den som er dårligst til å planlegge, har mye selvironi og minimal retningssans, men jeg liker å tenke at de elsker meg likevel da ♥

På shopping er jeg den ene venninnen som ikke finner meg noe, men går rundt og er klesstativ for de som alltid finner seg noe (Johanna)

I diskusjoner er jeg den som ofte har en sterk mening om saken tidlig i diskusjonen, også ender det gjerne med en oppgitt "nei faen samma for mæ, bare bli enig"

På ferie er jeg den som er rastløs as hell og vil finne på noe hele tiden, og ellers desperat prøver å få litt farge på vampyrhuden, noe jeg sjeldent lykkes med 

Bak rattet tar jeg det helt med ro og bare chiller til min digge gangster spotifyliste (her)/her, ved mindre jeg er fem min forsinka og kjører som en gal

På skolen er jeg den som som har på joggedress og drikker redbull, fordi jeg ikke liker å sove om natten <3 healthy lifestyle yes 

På melding er jeg den som alltid forkorter ord og setninger, kutter ut komma og spørsmålstegnPå gata er jeg ganske oppmerksom og sier heller hei en gang for mye, enn en gang for lite, noe som av en eller annen grunn ofte ender i kleine situasjoner 

På trening er jeg Arnold Schwarzenegger, neida kødda 

På håndballbanen er jeg veldig lite primadonna og liker å sloss

På roadtrip er jeg som regel den som kjører, og som ikke får lov til å styre musikken... (men gjør det likevel)

På matbutikken er jeg den som kunne brukt hele dagen på å gå rundt og se, kjøper alt spennende jeg ser og hvertfall hvis det har kommet et nytt produkt. 

På fest sier jeg sjeldent nei takk til en drink og drikker alltid mest #ups

Hjemme alene er jeg sjelden, har en flokk med venninner som gjerne flytter inn for helga så fort muligheten byr seg

Hva synes dere om slike innlegg?

Vinnerne av linkerunden

 • 16.01.2016 kl. 12:00

Hei! Nå kan jeg med hånda på hjertet si at jeg har gått gjennom alle bloggene som meldte seg på linkerunden, og det var så mange fine blogger! Jeg trodde det skulle bli enkelt å velge ut noen, men jeg synes de aller fleste fortjener flere lesere. Jeg ble jo sittende å lese masse interessante blogginnlegg og fikk tilogmed noen nye favoritter. Men jeg bestemte meg for å velge ut fire blogger. Og dere som ikke ble valgt må ikke ta det så tungt, det kommer flere muligheter og bare stå på og ikke gi opp!

http://leahisabellv.blogg.no/ - Leah har en enkel blogg som er lett å like, hun tar fine bilder og har mye variasjon fra innlegg til innlegg. Alt fra hverdagsbilder, oppskrifter, outfits og sminketips er å finne på bloggen hennes! Jeg liker den fordi den virker veldig jordnær.http://emilykarlsen.blogg.no - Denne søte jenta på 17 år, er på utveksling i Mississippi og blogger om livet der. Hun tar en del enkle, men fine bilder som illustrerer hennes hverdag. Hun virker som en sprudlende sjel som ikke pynter på virkeligheten, men er seg selv.

http://theresehh.blogg.no - Her har vi en inspirerende blogg når det kommer til trening og kosthold! Hun har en fin og ryddig blogg med masse bilder og motiverende innlegg. 

 

http://torilhornnes.blogg.no - Denne jenta er 19 år fra Trondheim. Hun fantastisk fine bilder av god kvalitet, både av antrekk og omgivelser, i tillegg til at hun er utrolig vakker! Bloggen er stilren og klassisk og passer godt til innholdet! 

LINKERUNDE

 • 07.01.2016 kl. 17:23

Hei! Det er så mange fine jenter som kommenterer bloggen min hver dag og jeg er så takknemlig for det. Mange av dere har også egne blogger, som fortjener mer oppmerksomhet. Derfor kjører jeg i gang en linkerunde, for å belyse noen av disse fine bloggene som trenger en liten dytt inn i spotlighten. Bare kommenter bloggadressen deres, så velger jeg ut noen av de bloggene jeg liker best! ♥ ♥ ♥

Høydepunkter fra 2015 del 2

 • 06.01.2016 kl. 14:16

Første dag i juli startet med tapaskveld kombinert med en liten feiring av vår kjære Maja som ble 18 år. Masse herlige jenter og god mat, det blir ikke bedre enn det!

Bare et par dager etter var det fortsatt fantastisk fint vær, så jeg, Johanna og Katrine bestemte oss for å ta en dagstur mot hytta til Trine å komme på besøk der. Det skulle vise seg å være vanskeligere enn vi hadde trodd. En liten tur som skal ta ca en halvtime, endte opp med 3 timer i kokvarme skinnseter og steiksol, grunnet null mobildekning da vi nærmet oss hytta og derfor null instruks om hvordan å faktisk komme seg til hytta.. Uansett så var det veldig worth it in the end og det ble en fantastisk minnefull dag!

Og nåå kommer vi til årets kanskje (nei uten tvil) største happening! Sydenturen med jentene til Can Pastilla på Mallorca, en tur jeg kunne levd hundre ganger om igjen! Alle rare ting vi rotet oss opp i og alle de lættise øyeblikkene som jeg aldri kommer til å glemme. Vi burde skrevet bok eller laget en realityserie haha for real. Dra innom å se videobloggen fra turen → HER ←

 Da eventyret var over for denne gang hadde jeg enda ikke fått nok av Mallorca, så jeg ble like godt igjen en uke til, med familien denne gangen. Pappa leide en bil og hentet meg på hotellet da resten av jentene sjekket ut, så kjørte vi all the way to Alcudiá. Der bodde vi to netter, før vi byttet til et hotell i Illites. Vi har så og si aldri ikke byttet enten hotellrom eller hotell på ferie. Det er alltid noe som ikke er som det skal, i følge pappaen i huset, hehe neida ilu ♥ Det var uansett sykt herlig å roe ned litt den uka, på et enda finere hotell enn det vi kom på først, med en god bok, masse is og familien ♥Første august hadde jeg bare såvidt rukket å komme hjem fra Mallorca, da vi fikk en ide om å ta en rolig roadtrip til hovedstaden. Nesten alle vi kjente var bortreist, så jeg, Trine og Nora hadde ikke noe bedre å finne på hjemme i Trondheim. Vi var så heldige å få låne huset til onklene mine, mens de var bortreist, så det passet oss perfekt. I Oslo rakk vi å finne på utrolig mye morsomt på de få dagene vi var der. Og jeg ble hundre kroner rikere for å danse midt på Karl Johan hehe.


Så var plutselig sommerferien over, og siste "første skoledag" på Vgs kom som et slag i ansiktet. Men vi var ikke helt ferdig med sommeren av den grunn. Første helga etter skolestart samlet vi gjengen igjen og dro på hyttetur, denne gangen med gutta boys også. Vi dro på hytta til Katrine, og feiret 18-årsdagen hennes samtidig! Det ble en magisk avslutning på sommeren og vi kunne komme tilbake på skolen glade og fornøyde med noen hjerneceller mindre. 


Så kommer den perioden i året da det ikke skjer en dritt egentlig. September gikk for det meste i skole og trening og taco.
I oktober derimot, dro jeg til London med familien. Det var herlig å gjøre noe litt annerledes og artig. Der ble det lite trening, null skole og masse god mat og shopping.

Jeg føler at det som har skjedd i livet mitt den neste tiden, altså etter oktober, er så kort tid siden, føles ut som forrige uke liksom. Jeg gjorde ikke så mye spennende i november, gikk bare rundt å gledet meg som en liten unge til jul. En lørdag midt i november kjørte jeg, Anna og Ida til Åre for en dagstur, noe som var utrolig koselig. Der handlet vi masse morsomme svenske matvarer (haha typisk oss), litt klær og svensk godis ofc. Det var også første gang jeg så snø på flere måneder.
Så kom faktisk desember til slutt, utrolig nok! Og det har vært en heerlig måned med masse pepperkaker, gløgg, kosekvelder, fester, familie og venner. Jeg må inrømme det at jeg faktisk ikke klarte å bli lei av denne jula (skulle til å si jula i år, men da hadde vel en gluping sagt noe sånn som ÆHÆH det har ikke vært jul i år!!!) Men ja, jeg ble ikke lei av julesangene og right in this moment sitter jeg faktisk å spiser en pepperkake, hahah fuck mi life..
Det var en liten oppsummering av året som har gått. Det er så fint å ha en blogg å kunne bla tilbake i. - Alle menneskene, øyeblikkene og minnene ligger der trygt bevart i min åpne dagbok. Tusen takk for at dere leser den og at dere forhåpentligvis liker den, for jeg elsker å skrive til dere hvertfall! ♥ Takk for et fantastisk fint år, både til vennene mine og familien og alle dere som har vært der gjennom alt ♥ you make my day 

høydepunkter fra 2015

 • 04.01.2016 kl. 17:42

(Januar - Juni)

For et fantastisk år det har vært! Jeg tror jeg tør å si at det har vært det beste året hittil i livet mitt, men det tror jeg også jeg sier hvert år haha. Men i år har det skjedd så myye, jeg har gått fra å være et barn som drakk alkohol med vennene i skjul og tok buss to ganger daglig til og fra skolen hvor jeg var blant de yngste, til å bli en voksen kvinne som kan sippe rødvin og kjøre hvor som helst med min egen bil!

2015 startet brått med at de første i gjengen kjørte opp og fikk lappen!! Det var så crazy husker jeg. Hele squaden satt samlet hjemme hos Thea og Martine med kake da de kom hjem og hadde bestått føreprøven, den ene etter den andre. 

Ikke lenge etter var det min tur å fylle 18 år. Denne dagen kan nesten ikke beskrives, den var helt magisk. Jeg våknet opp med gaver og kake på senga av mamma, pappa og Pernille. Ikke lenge etter ordnet jeg meg litt, tok med meg partyklær og drikke og ble kjørt til Clarion Hotel. Mamma og pappa hadde leid en suite der, hvor jeg og jentene skulle vorse og flytte inn for kvelden. Jeg hadde iingen anelse om at hele NYG var der med kake og gaver og pynt. Jeg har seriøst aldri vært mer overrasket!

Grunnen til at det ble en så stor feiring, var fordi 3T hadde 30-års jubileum på dagen min og hadde ved denne anledningen leid så og si hele Clarion Hotel, så vi slo to fluer i en smekk og feiret både meg og 3T den kvelden haha. 

Neste høydepunkt på starten av året var vinterferien. Da dro jeg med familien til Gran Canaria og duvet i skyggen mellom palmene i en uke. Jeg husker det var så herlig med et avbrekk fra hverdagen da, godt og komme seg litt bort fra alt. 

Da vi kom hjem fra GC hadde jeg en dag på meg til å forberede meg til oppkjøring, som jeg BESTO til tross for at vi var to meter unna en frontkollisjon fordi jeg kjørte på forbudt, motsatt enveiskjørt vei (?) haha alt var bare så fucked up, men det vaar kjørelæreren sin feil så han tok det på sin kappe, haha sykt komisk. Så fikk jeg endelig kjøre gullet jeg fikk av mine elskede foreldre i bursdagsgave, Dorris som vi kaller a ♥↓

I mars tok jeg og søstersen en Oslo-weekend og bodde til onklene våre som bor i Bærum. Og vi dro på Katy Perry konsert med gutta boys og Ingrid og Mari ♥

Da det nærmet seg april og nok medlemmer fra gjengen hadde fått lappen, tok vi turen til Åre. De fleste av guttene hadde vel lappen fra før av men, jeg kunne hvertfall kjøre haha! Det ble nok en tur ingen av oss kommer til å glemme med det første, den var kinda crazy for å si det mildt. Besto for det meste av nutella, jägershots og afterski da. Takk til nyg og nyb for en herlig tur si. Jeg lagde en film fra turen, dere kan se den her. 


I april skjedde det ikke så mye, men det var en minnerik skolefest som fant sted denne måneden. Superheros vs. Supervillians var temaet, og da slo jeg, Johanna og Ida til med Totally Spies - kostymer, som vi satt sammen på egen hånd. 

Så kom mai fortere enn vi rakk å få med oss. Det ble selvfølgelig feiring første mai med mine herlige venner, og noen få dager etter hadde Pernille konfirmasjon! Da var det på med bunaden, som holdt på å sprekke etter all kakespisinga hehe. 


Da mai begynte å nærme seg slutten og alt av eksamensfaenskap var langt pokkers borte (smilefjes), tok jeg, Anna og Johanna en rask beslutning om å ta en aldri så liten helgetur til hytta mi. Så vi kjørte etter skolen en fredag ettermiddag og koset oss skikkelig den helga, med båttur, vaffler, film og litt vel mye godis.

Så tittet endelig den første sommer-måneden fram! JUNI ♥ Da tok jeg og storfamilien - bestående av mor, far, søstersen, grandparents og mine to favorittonkler - turen til Island! Der opplevde vi å bade i varme kilder, kjøre i vulkaner, ri på islandshest, hvalsafari og masse masse mer. 

Vi jentene leide inn en rå fyr som hadde selvforsvarskurs med oss haha. Dette hadde jeg nesten glemt, måtte le litt da jeg så det, bildene er så komisk. Men med tanke på sydenturen vi dro på måneden etter, og russetiden som kommer i år, så er det sykt smart å lære seg noen teknikker for å ta knekken på en idiot. 

Resten av juni besto av herlig norsk sommer - grilling, volleyball, sene kvelder og solbrente kropper. ↓ Her fra en koselig kveld på Solsiden med jentene ♥

Hva synes dere om innlegget? Gi meg en heads-up hvis dere vil ha resten av året også hehe! :):)

The ball drop

 • 03.01.2016 kl. 13:57

Hei igjen! Nå tenkte jeg å si noen ord om min nyttårsaften, det er nemlig en del som har spurt angående festen vår. Jeg har kanskje nevnt tidligere at jeg og jentene bestemte oss en stund tilbake for å arrangere en ordentlig fest denne kvelden. Jeg og jentene er jo da altså de jentene dere kjenner fra før av, russegruppa eller NYG som vi så fint kalles hehe. Og da kom vi også opp med navnet The Ball Drop, ettersom det er happeningen i New York på nyttårsaften, og vi har et litt internt og artig forhold til New York haha. 

Vi leide Nattergalen, som er en nattklubb midt i sentrum i Trondheim, og inviterte 350 venner og bekjente. Og etter noen sene kvelder med diskusjon og planlegging ble resultatet en skiikkelig bra fest med masse fine folk og herlig stemning som varte hele natta. Hvis dere har noen flere spørsmål, så svarer jeg i kommentarfeltet! Her er noen bilder vi våknet opp med på mobilen en sen morgen 1. januar. 

Hvordan var deres nyttårsaften?

mine planer i jula

 • 19.12.2015 kl. 18:02

Jula består av masse tid til venner, familie og kos - men det er også gjerne en tight schedule på juleselskaper, fester, eventuelle hytteturer og konserter som må holdes. Jeg har en del planer fremover, så jeg tenkte bare å informere dere om min timeplan, nei ukeplan er vel mer passende, i jula!

Hittil denne uka har jeg vært på bursdagfest til to venninner som feiret sammen, det var på torsdagen, så det ga fredagen en litt redusert start på dagen haha, neida. Jeg tok faktisk iingen bilder, utrolig nok, så her er et random bilde av gjengen i finstas og god form.

I går kveld var det juleselskap hjemme hos oss. Det er tradisjon hvert år, vi slår sammen pappa sin bursdag og det typiske juleselskapet med all slags julemat ahh nam. I tillegg så vi selvfølgelig landskampen, og jeez jeg hadde nesten maxpuls gjennom hele siste del. Så nå gleder vi oss til finale mot Nederland!!

I kveld skal verdens beste jente, vår godeste Anna feires ♥ Hun blir 18 år en gang for alle, og kan bli med ute på byen med resten av Trondheim. Så vi skal spise og drikke hjemme hos henne først, og stå først i køa på karma når klokka slår tolv, hahah neida. Gleder meg hvertfall masse til fest med jentene, og jeg skal nok få oppdatert dere, so don't you worry ;-) ♥


mi beauty ♥

På tirsdagen drar jeg med familien, altså mamma, pappa, Pernille og Mia (the dog) på hytta på Røros, der mimmi og beste allerede har flyttet inn for jula. Åh jeg gleder meg sånn, elsker å feire jul på fjellet! Og jeg håper virkelig at jeg får blogget derfra. Er alltid litt problemer med internettet når vi kommer, men jeg skal gjøre så godt jeg kan!

2.juledag er jo romjulas store festdag, og her i byen feires det på Samfunnet, hvor det er 18 årsgrense til denne anledningen. Hele byen skal dit så det må jo bare bli bra!

Så sist men ikke minst har vi selveste NEW YEARS EVE og glede oss til! Årets siste og første fest! Hvert år blir det slik at vi har det sykt morsomt på vorspiel, men så vil vi videre etterhvert, og det er jo få som gidder å få huset rassert med hjemmefest på nyttårsaften. Ikke den beste måten å starte det nye året på kanskje. Så i år bestemte vi jentene oss for å leie et lokale og arrangere en skikkelig nyttårsfest for våre mange venner spredt rundt i byen! Så 31.desember holdes THE BALL DROP, som vi så fint kaller det. Dere som har sett Sex and the City og maange andre serier og filmer bør vite hva det betyr! :) 


Hva er deres planer i jula? ♥

Julegave guide

 • 11.12.2015 kl. 16:10

Hei! Da går vi inn i den siste travle tida før jul, og kjenner jeg meg selv og mine nærmeste rett så har vi spart alt stresset til siste liten, så vi blir å løpe etter julegaver bare dagene før julaften. Til alle dere "utsettere" der ute som ikke har julegavene klart enda (inkludert meg), her kommer en liten hjelpe-guide som kan få dere på sporet. Håper den kommer til nytte!

Flere som er litt sent ute på julegavefronten?

13 Tegn på at julen nærmer seg

 • 21.11.2015 kl. 11:41

℘ Snøøen har endelig ankommet Sør-Trønderlag! As we speak er det en stor sol på himmelen som lyser opp den kritthvite snøen som har lagt seg på bakke og trær, wiii.

℘ Lukten av utbrent stearinlys. Hadde det vært en luktefunksjon på bloggen skulle dere fått luktet den lukten jeg mener. Men den lukten er liksom min definisjon på advent, av en eller annen grunn.

℘ Julelys i trær og på hus, og julepynt i vinduene. Er det noe som virkelig setter stemning i jula, så er det alle lysene så langt øyet kan se, spesielt inne i byene.

Julemusikk på radioen, Klem FM og P7 Klem spiller julesanger aall the time og de står på hjemme hos oss 24/7 allerede

℘ Reklamer på tven om julegavesalg og julemat 

Pepperkaker og klementiner blir omtrent hverdagskost i desember. Hvertfall hvis man heter Mathilde og har en pepperkakekalender som henger i det store vinduet på kjøkkenet hver eneste jul. Blir kanskje ikke bare ribben som ruller i år.

Julebrus og julemarsipan i ALLE matbutikker, bensinstasjoner, kiosker, ja you name it. Men altså jeg klager ikke! I love it

℘ Ribberull og andre jule-relaterte pålegg har funnet veien til søndagens frokostbord

Kjøpesentrene fylles med stressa mennesker som løper rundt og handler julegaver. Det er kanskje litt tidlig enda, men allerede nå har jeg hørt folk som har begynt å stresse med julegavene. Og vi jentene har allerede rukket å trekke secret santa!

℘ Butikkene kommer med masse nye juleprodukter, som jeg bare måå kjøpe fordi det enten står jul på dem eller fordi det er et reinsdyr eller et juletre på.

 Spotify blir bombadert av julesanger i feeden, og man tar selv i bruk julelista man follower eller har laget selv. Min finner dere her

℘ Gløgg. Nam sier jeg bare. Da snakker vi jul da.

Og til slutt..

℘ Julefilmer på kalde vinterdager, under et pledd med en stor kopp varm kakao. Hjemme Alene, The Holiday og Love Actually er mine favoritter, men jeg liker så og si alle julefilmer. Og hvertfall på en mørk og kald onsdag etter skolen med bestevennene. Men deet er det litt for tidlig for enda spør du meg! Må spare litt julestemning til desember å!

Hva synes dere? Noe dere synes mangler her? 

mine topp 8 forbruk i hverdagen

 • 10.09.2015 kl. 18:27

I morrest da jeg satt med frokosten min, som besto av en skål med havregryn og en kopp kaffe, kom jeg til å tenke på at jeg har hatt den samme frokosten hver dag en lang periode. Så tenkte jeg videre på alle de andre tingene jeg har brukt en god stund nå, som jeg har blitt avhengig av å ha i hverdagen. Så nå skal jeg vise dere mine største hverdagsforbruk som jeg kom på. Jeg vet at åtte er et rart tall, og selv hadde jeg nok tenkt "Hvorfor åtte, når du først har kommet så langt, hvorfor ikke bare ta ti", men til min store forskrekkelse blekket kameraet, og da bestemte skjebnen at jeg bare skulle vise dere åtte forskjellige ting.

♥ Kanel

Av alle ting haha. Jeg bruker det på og i sykt mye forskjellig mat, som havregrøt, frukt, yoghurt og havrepannekaker. Det gir så mye smakog det både lukter og smaker vidunderlig, bare prøv en spiseskje en gang. Haha neida plis ikke prøv det.


♥ Ansiktsrensen min fra Shiseido

Jeg har brukt den i nærmere to år tror jeg, og da skjønner dere at jeg liker den veldig godt. Det er en rens, en fuktighets"olje" og ansiktskrem. Jeg har dem i den originale størrelsen, og reisekit som er genialt når jeg er på reisefot.

♥ Kaffe ♥

Det er min guilty pleasure. Jeg høres kanskje ut som en 40 år gammel, sigarittelskende kvinne, men det er sant. Jeg liker best å drikke det til frokost, men kan godt ha med meg en sånn "takeaway" kopp på skolen. Jeg liker all slags kaffe, cappuccino, cafe latte, kald, svart whatever. Det er kanskje ikke sånn kjempesunt, men det er sunnere enn Red Bull, som er alternativet. 

Bananer ♥

Det spiser jeg en del av, både fordi det er godt og fordi det gir mye energi. Jeg trener ganske mye, og så tar det gjerne en stund før jeg kommer meg hjem og får spist, så da er det greit å hive i seg en banan så jeg ikke dør før jeg rekker hjem. Ellers så kan jeg bruke det på havregrøt, i frokostblandinger og på min andre store guilty pleasure: ristet brød med peanøttsmør og syltetøy. Da snakker vi energibooomb.

♥ kjære, snille, gode Carmex

Hva skulle jeg gjort uten deg? Du er med meg over alt og beskytter meg mot tørre lepper, hjerte. På nattbordet, i toalettmappa, på skolen og i bilen. "You can have my heart, but my lips belong to carmex" er det ikke det de sier? Haha. 

Concealeren min ♥

Den er fra Estee Lauder, og jeg er addicted. Ikke at jeg bruker så mye sminke, men det er alltid en liten rødhet eller urenhet som kan dekkes og da er denne perfekt. Jeg har den i fargen 01 Light. Tror ikke du finner den så mye lysere enn det haha..

Nøtti Frutti ♥ jippi jeii

Nøtter er sunt (i rimelige doser) og kjempegodt! Vi har alltid minst én sånn pakke i skapet på kjøkkenet, som hele familien går rundt å snavler litt av her og der. En neve nøtter før og etter trening er supert, og også det gir energii. Denne er uten salt, og har både nøtter, rosiner og tørket frukt. Min favoritt!

Tyggis og sukkerfrie pastiller ♥

Dette er jo helt nødvendig på skolen. Når jeg kjeder meg begynner jeg å crave sånne småting, så da er skolen absolutt en arena for Dent Oi og Senses.
Hva er deres største forbruk i hverdagen? Har vi noe til felles?

spørsmål og svar - mallorca

 • 04.09.2015 kl. 16:00

Hvorfor valgte dere Mallorca?

Først og fremst fordi vi ikke visste om noen andre som skulle dit, for vi gidda ikke partytur med hele trondheim. Det hørtes dritartig ut i Rhodos der alle var, men vi bestemte oss bare for å ta en ordentlig tur med bare oss jentene. Second reason var rett og slett bare at det var enkelt å komme seg dit med direkte fly, og det er sandstrand, shopping og egentlig perfekt for oss.

Hva heter plassen dere var på?

Can Pastilla, Palma de Mallorca

var det fin strand?

Jaa utrolig fin strand. Den var laang og brei, og vi hadde den nesten for oss selv!

hva het hotellet?

Fontanellas Playa

Hvor mye penger må man regne med å bruke på en slik tur?

Jeg regnet med å bruke rundt 15 000 kr på hele turen

Hva er det pengene "går med til", altså hvilke utgifter har man?

Det gikk for det meste i solseng og parasoll (som vi betalte for hver dag) is, brus og godteri (som vi også betalte for hver dag haha) og ellers restaurantbesøk og eventuell shopping. I tillegg til det var vi jo ute på nattklubb som kostet litt, og leide oss en racerbåt hehe

hvor masse penger brukte du på flybilett og hotell?

Jeg, Anna og Johanna brukte 8500 kr og resten brukte 8000 kr - men så tok ikke jeg fly hjem med jentene da, så det blir jo litt fucked, (jeg var igjen en uke med familien)

hvor mange var dere?

Vi var ni jenter

er alle i gjengen like gode venner, eller er d sånn at noen er bedre venn med noen enn andre?

Vi kan snakke med alle om alt, men det er jo ikke alltid man kan si det til alle sammen samtidig, for vi er jo så mange. Så da er det gjerne et par som får vite det først, så kommer det ut til resten like etter. Hvis ikke tar vi det bare opp på chat-gruppa. Det er jo noen som er mer med enkelte enn andre, pga skole og håndball osv, men vi er en ekstremt spleisa gjeng.

Tok du virkelig tattovering der?

Haha nei sorry I did not. Det var bare henna. Og hvis jeg skulle tatt tatto, hadde jeg nok gjort det hjemme i Norge uansett.

Tok alle tattoo? Hvor mange var det i såfall som gjorde det?

Henna tattoo* Hmm jeg husker ikke hvem som tok og ikke jeg, men noen av oss gjorde det hvertfall.

Var det noen som ikke kunne bli med pga mangel av penger etc?

Nei hadde det vært et problem, så hadde vi valgt en tur som passet budsjettet til alle, sånn at alle kunne vært med.

Hvordan fikk dere alle råd til å dra?

 De fleste av oss har jo jobb

var det vanskelig å være på tur når en har kjæreste? (om en vennine av deg har)

Om en venninne av meg har?? Jeg vil bare meddele at jeg var den eneste av oss ni jentene som dro, som var singel der nede! Hahaha er det mulig, what is happening to the universe??

hvor mye ble kostnadene?

For reisen og hotell ble det 8500 kr, det er ikke inkludert mat, shopping osv.

ville dere anbefalt å dra til mallorca, KOS eller gg? hva er forskjellen fra kos og gg - mallorca?

Oi nå må jeg tenke haha, hva kan gg stå for?.. Helvet jeg kommer ikke på noe. Sikker på du ikke mener gc - grand canaria?

Uansett, jeg har vært både på Mallorca og Kos. Og begge er fine steder, men jeg synes Mallorca var perfekt for turen vår. Utelivet var helt greit, kunne sikkert vært liitt mere partyopplegg, men det blir jo så gøy som man gjør det til selv. Og ellers, strandlivet og shopping var veldig bra.

shoppet du masse?

Njæ jeg kjøpte meg solhatt, strandkjole, sandaler og håndduk for det meste haha. Jeg shoppet vel mer andre uka med mamma og pappa. 

Er dette noe dere har spart til lenge?

Næh eller altså folk har jo jobbet litt her og der, så vi har vært sikre på å få til en sånn tur ja

Hvor mye lommepenger hadde du med?

 5000 kr ca

Hvilken reiseoperatør/selskap reiste dere gjennom?

Apollo og ticket

Hvilket flyselskap fløy dere med?

SAS

Hvordan var det med trening på turen?

Haha en dag sto vi opp tidlig og gikk ned i treningsrommet en times tid. Men vi ble bare dårlig av det, kvalm og svimmel, så vi gadd ikke det noe mer haha. Men vi var jo i aktivitet hele tiden da, hoppet og badet på stranda og danset på byen.

Var det fylla hver kveld?

Nei ikke hver kveld. Vi kunne godt dra ut å spise på restaurant, og bare gå rundt i gata etterpå, eller spille volleyball på stranda. Men vi drakk jo vin og drinker, uten å ta den helt ut liksom.

Klarte dere og kose dere, eller ble det mye tanker rundt kosthold?

Neii vi bestemte oss for å ikke tenke noe som helst på kosthold.

Var alle gode venner hele tiden, eller ble det en del krangler?

Altså vi er som søstre, vi har kjent hverandre hele livet og vet akkurat hva som skal til for å få hverandre irritert og akkurat hva som må gjøres for å få oss i godt humør igjen. Så det er klart det blir litt småkrangling, for vi sier det vi mener rett ut og alle vet det ikke menes noe vondt med det. Men er det noe som er helt sikkert så er det at hvis det er noe problem så blir ikke det liggende i lufta lenge, vi tar det ganske med en gang og ordner opp så er vi ferdige med det.

Siden dere var så mange og dere var der en stund, ble det av og til dårlig stemning?

Ja når en av oss ikke har fått i seg noe mat på fem timer og vi fortsatt surrer rundt i byen for å finne en restaurant, så kan det bli litt amper stemning haha. But then you eat a snickers, cuz you're not you when you're hungry

Skulle dere ikke egentlig til Ios?:-)

Jo haha vi skulle en hel mange plasser vi! Først Rhodos, så Ios - eller det vil si vi bestilte faktisk Ios og hadde alt klart, meen så ombestemte vi oss i siste liten og landet på Mallorca.

Var tvillingene med?

Jeess

Var det vondt å ta flettene?

Hmm nei jeg syntes ikke det, men noen måtte felle en tåre fordi det lugget sånn haha

Hva pleier du å gjøre for å bevare fargen?

For det første får jeg ikke sånn ekstremt mørk og dyp farge, hvis noen lurte haha. Og for det andre gjør jeg ikke stort for å bevare det lille jeg får, smører meg kanskje inn med en fuktighetskrem en gang i blant.

Var turen godt planlagt?

Nei den var litt på kanten spontan, og plutselig var vi der uten egentlig noen plan. Men det er det som gjør det så bra, for da har vi ingen forventninger, og blir heller positivt overrasket når vi finner på noe sjuki.

Ble dere syke etter turen?

Jeg ble faktisk litt syk etter første dagen, fordi vi faila med airconditionen, og det satt i hele uka. Men ingen ble syke etter turen nei.

Så du la ut bilde av at dere trente, hvordan i all verden kunne dere trene når dere var ute, regner med hele, natten før?

Superwomen hele gjengen altså

Dro dere med noen andre dere kjente?

Nope

Blir det aldri dårlig stemning mellom dere? Jeg holder ikke ut lenge med 'vennene' mine, og vi ender alltid med diskusjoner..

Vi er veldig like, men samtidig veldig forskjellige. Så vi har ulike meninger og syn på ting. Dere skulle bare hørt oss diskutere politikk og samfunnsproblemer. Med andre ord, det blir diskusjoner. Men jeg har holdt ut hele livet, og hadde ikke holdt ut uten.

Kan du også fortelle litt om hva dere gjorde, og hvordan en typisk dag for dere var der nede?:)

En typisk dag var stå opp klokka ni, smøre oss inn med solkrem og spise frokost, før vi gikk rett ned på stranda. Der solet vi oss, leste bok, hørte på musikk og snakket og lo i timesvis. Vi hadde jo også kjøpt oss mange "badedyr" som vi kalte dem, sånne oppblåsbare flytegreier, som vi synes var veldig artig haha. Så spiste vi lunsj, drakk en mojito eller en sex on the beach her og der. Vi lå gjerne på stranda til fire-fem tida. Så gikk vi på rommet, dusjet og ordnet oss og hadde småvors. Så dro vi ut for å spise, enten syklet vi bortover gata vår eller så tok vi taxi til Palma, også ble det gjerne en litt for sen kveld. Hadde underskudd på søvn hele uka haha. 

Hvordan var romfordelingen?

Jeg, Johanna og Anna ♥ Thea, Martine og Louise ♥ Ida, Katrine og Lene ♥

Hvordan kom dere frem til hvem som skulle dele rom med hvem?

Nesjj var ikke noe problem å fordele rom, kunne ligget på rom med hvem som helst av jentene. Det var bare sånn noen sa "Ska vi ligg på rom eller?" og resten bare "Ja så ligg vi på rom, og dem på rom osv, supert supert".

Hvor mange var det som reiste? Hele nyg gjengen?

Nei alle ble ikke med, Maja, Nora, Hanna og Trine var på andre sydenturer and couldn't make it .. :(

Er alle i nyg fylt 18? Viss ikke fikk de som ikke var 18 også være med?

Nei tre var 17, men det stoppet ingen fra å dra nei.

ble dere kjent med andre folk der på deres alder?

Nææsh ble ikke ordentlig kjent med noen nei

møtte dere på gutter som var utro med sine kjærester hjemme i norge?

Nei heldigvis ikke (som jeg vet).

Lurer på om dere spiser mye drittmat når dere er på ferie??

Ja er det ferie så er det ferie altså, is, burger, pizza, brus, sjokolade...

Hva pleier du å bestille på resturante?

I syden går det mest i club sandwich, caesar salad, nachos, pizza eller grillet kylling egentlig


Har de glutenfri mat der?

Ja de hadde noe, men jeg har vært på plasser med mer tilbud på glutenfri mat på Mallorca. Palmanova har veldig mye bra!

Spleiste dere på alt eller måtte dere betale hver for seg?

På restauranter var det et skikkelig mareritt å betale. For i Norge sier vi jo bare "Jeg skal betale for en pizza og en brus", også betaler du for det og ferdig med den saken. Men her fikk vi jo en check på hele bordet tilsammen med en million i sum nederst (neida men dere skjønner), så måtte vi liksom gjøre drittjobben med å regne ut hva hver og en måtte betale, også legge på korrekt sum i kontanter på bordet. Ikke snakk om at vi kunne betale èn og èn med kort nejjj. Men vi kranglet oss til det noen ganger, mens andre ganger kunne en av oss betale alt, så vipset de over penger med en gang.

Spiste dere frokost på hotellet eller ute på restaurant?

Vi hadde inkludert frokost, og den var sinnsykt bra, med masse frukt og grønt og nam (også masse glutenfritt!)

Når dere spiste ute betalte alle sin egen mat? Eller betalte en alt og fikk igjen penger fra resten etterpå?

Vipps er en fantastisk app altså

Fikk dere rom nære hverandre, typ ikke flere etasjer i mellom?

Vi var på forskjellige etasjer, men det hadde ikke noe å si fordi det var helt åpent i midten av hele hotellet, gjennom alle etasjene hvis dere skjønner. Så vi kunne snakke med hverandre fra den ene etasjen til den andre uten problem. Eller kanskje det var et problem, for de andre gjestene på hotellet heh.

Hvor ofte var dere ute (som i på byen med drikke)?

Sånn ordentlig ut på byen med nattklubb osv var vi bare tre ganger, men vi var jo ute i byen hver kveld

Var dere på magaluf?

Nei vi hadde tenkt å dra på Martin Garrix konsert i maga, men vi ombestemte oss for alle var ikke så gira og vi ville heller være hele gjengen sammen.

Var det noe som gikk skeis/ikke ble som dere trodde/endte i litt dårlig stemning?

Nei, vi hadde som regel ikke noe plan eller forventninger, så dermed ble vi ikke skuffa heller

Frister det til gjentakelse med en sånn type tur?

Jeg kunne ikke fått nok av det, helt seriøst! Kan ikke vente til neste.

Ville du ha dratt tilbake?

Absolutt!

Når dere var på stranda, badet alle samtidig eller var det noen som lå og passet på verdisakene deres?

Det var som regel noen som leste bok eller sov når resten badet så vi byttet litt på uten problem. Men vi kunne bade hele gjengen også når vi ble litt revet med!

Hva var det beste på turen?

Da vi leide en båt og kjørte til en lagune og badet og drakk champagne

Fortell om det mest _latterlige_ som skjedde på turen.

Oi haha den er vanskelig, jeg tror jeg lo i sju dager i strekk liksom så alt var jo latterlig morsomt. Men kanskje når Martine kom veldig fornøyd på stranda en dag og hadde kjøpt seg en enkel, fin strandbag, før vi oppdaget at det sto "I've been a bad girl" på. Og hvis dere kjente Martine hadde dere skjønt hvor komisk og ironisk det er. Eller da Louise skulle gå inn eller ut (husker ikke helt) av hovedinngangen på hotellet, noe som var en stor glassdør, som hun da ikke så, og kræsjet rett i glassdøra foran alle i resepsjonen. 

Fikk alle lov av foreldrene sine?

Jaa jeg tror ikke vi spurte en gang, det var mer sånn vi skal til syden sammen, deal with it, hjerte

Måtte du mase mye på foreldrene dine for å få lov?

Neinei

Ble dere aldri slitne? Så mange jenter, og så mye kjøør (virket det litt som).

Nei mann, det vi levde den uka er drømmelivet ;pHva synes dere om svarene?

spørsmålsrunde om partytur

 • 05.08.2015 kl. 21:35

Hei dere! Først vil jeg bare si tusentakk for masse fine kommentarer i det siste, og jeg vil dere skal vite at jeg leser gjennom alle som en, og sjekker ofte gjennom bloggene deres ♥ Så vil jeg meddele at jeg er godt i gang med video fra jenteturen til Mallorca. Og jeg vet at noen av dere har en del spørsmål om turen, som pris, hotell, romfordeling, anbefalinger og sånt, så nå tenkte jeg å kjøre en spørsmålsrunde om "partyturen" vår - Mallorca 2015. Spør i veii!


Nytt design !!

 • 11.07.2015 kl. 09:00

Hei dere! Nå var det på tide med nytt design, er dere ikke enige? Jeg skulle gjerne slått til med et sommerlig bilde i headeren, men jeg tenker at jeg kanskje ikke blir så fort lei av det når det er litt mer nøytralt. Likevel prøver jeg ut fullscreen header, og det er jo noe annet, men jeg tror jeg skal venne meg til det altså! Godt med litt forandring. Uansett, så er det herlige Cecce som står bak designet og headeren, så masse masse takk til henne, jeg er superfornøyd ♥ Hun er fantastisk når det gjelder design, og selger det til en rimelig pris! Her finner dere designene hennes. Det designet jeg har er en tilpasning av designmalen instafame, men hvis noen av dere vil ha et lignende design med vanlig header burde dere ta en titt på fullscreen ← designet. Håper dere også synes det var fint?? ♥
Hva synes dere?
 

50 spørsmål

 • 07.06.2015 kl. 19:59

Hvor høy er du? Jeg var 173 sist jeg målte, men mamma og pappa sier hele tiden at det ser ut som jeg har vokst, så jeg må nok nærme meg 2 meter snart i følge dem.

Hvilken film så du sist? Fast & Furious Five

Hvem ringte du sist? Katrine

Hvem ringte deg sist? Skjult nummer

Når våknet du i dag? i elleve tiden

Hva sto det på den siste meldingen du fikk? "Shit dæven"

Foretrekker du å ringe eller sende sms? Sender sms hele tiden, eller jeg bruker Telegram mye

Hva har du alltid i vesken? Jeg bruker egentlig ikke veske, men jeg har gjerne med meg mobil, pengbok, ob, carmex, solbriller og concealer

Hva er ditt favorittsted? Oi den er vanskelig. Det fineste stedet jeg har vært må være Afrika, men det er jo likevel ikke mitt favorittsted. Kanskje hytta i Åre eller på Innerøya haha

Hvilket sted foretrekker du minst? Spøkelseshuset i Tusenfryd og generelt utedoer

Har du noen gang kysset en jente? Haha ja

Hvilken julesang er din favoritt? Åh vil ikke tenke på jul nå, men Winter Wonderland av Bing Crosby

Når er neste gang du skal utenlands? Jeg skal faktisk til Island neste uke

En ting som er irriterende med å blogge? At jeg ikke alltid har så mye spennende å dele, men føler jeg må blogge likevel

Hvor tror du at du befinner deg om ti år? Shit om ti år.. Da er jeg 28 år og forhåpentligvis har jeg en jobb som jeg elsker, en forlovede (hehe), de samme gode bestevennene jeg har i dag, i tillegg til flere venner og bekjente. Men vet dere va, jeg befinner meg nok fortsatt i Trondheim.

Sover du med eller uten klær om natten? Uten hehe

Hva skremte deg om natten som barn? Åh long story short: Da jeg var seks år og gikk på SFO var jeg og jentene noen drittunger haha, og en dag bestemte vi oss for å bruke skole pc-ene til å se på trailere til skumle filmer. Jeg kommer seriøst ALDRI til å få det synet ut av hodet, når The Grudge-damen kryper ned en trapp. Jeg vet ikke helt hvordan Grudge skrives, men ikke faen om jeg søker det opp på google for å si det sånn. Så ja det har jeg vært redd for siden den gang, og kommer med stor sannsynlighet til å ha mareritt om henne i natt også pga dette.

Hva er den største premien du har vunnet? En sånn gigasjokolade på tivoli, deehven det var stas

Hva er din beste egenskap? Jeg er utadvent og snill hehe :)

Hva er din verste egenskap? Jeg blir fort irritert og vil knuse ting (haha psyko), men er også veldig kortsint da

Hvor mange puter har du i sengen? 4 :) en ekstra for å beskytte meg mot damen i trappen

Hva er det rareste du har spist? Jeg har faktisk spist veldig mye rart, men en Eos-lipsyl var noe for seg selv. Neida jeg skal sikkert svare en matrett, men jeg kommer ikke på noe nå

Hvilken iskrem er din favoritt? Den laidbacke matholck svarer Ben&Jerrys Peanut Butter Cup og Chunky Monkey uten tvil, (og den sunne, fornuftige matholck svarer DUGG fersken og fruit sorbet)Hva var drømmejobben din som barn? Å være danser i musikkvideoene til de kjekke popstjernene på tv

Hvilken dessert er din favoritt? Brownies og is <33

Kan du spille poker? Nei egentlig ikke (har spilt klespoker men det er vel noe annet?)

Liker du kaffe? Absolutt, jeg liker alle typer, men helst helt svart faktisk

Hva drikker du helst frokost? Jeg drikker vann, men jeg ville helst foretrukket smoothie hver morgen ja

Hvem var den siste du delte seng med? Haha spennende, neida lå fint plassert mellom Hanna og Johanna i natt

Potetgull eller smågodt? Smågodt totally

Har du vært innlagt på sykehus? Hmm i Thailand da jeg ble brent av en giftig manet, og 16. mai for noen år siden da jeg brakk armen på treningsstudio

Blir du lett forelsket? Crusher i ny person hver dag, but I've never been in love

Hvordan gjør man et godt intrykk på deg? Jeg liker folk som sprer glede og energi, og som er morsomme uten at de prøver for hardt

Hva bruker du helst penger på? Mat haha, bruker ikke penger på så mye annet egentlig. Shopper litt her og der, men ikke så ofte

Hva har du spist i dag? To brødskiver med egg og laks til frokost, og et knekkebrød med brunost og en kopp kakao til lunsj, og blomkålsuppe nå. Alle tre måltidene har funnet sted i sofaen til Johanna med Orphan Black på skjermen, vi har snart sett hele sesong 1 på en dag.

Hva er ditt favorittprogram på tv? Har ikke noe fav program på tv, men alt som har med karda$$ian å gjøre ser jeg gjerne

En grønnsak du ikke liker? Er ikke noe særlig fan av tomat, selv om jeg prøver hardt å like det

Er du partyjenta eller den stille og rolige? Jeg er nok mer partyjenta hehe

Hva har du helst på deg? Joggebukse, hettegenser og slippers

Vil du ha barn? Ja, men ikke i nærmeste framtid neii hehe

Kan du noen andre språk enn norsk? Jeg kan bittelitt spansk og en del tysk fra skolen, men ikke noe å skyte av haha også engelsk da seff

Foretrekker du havet eller basseng? Jeg er litt redd havet, men det er jo helt fantastisk å bade i det, såå jeg vet ikke

Er foreldrene dine gift eller skilt? Happily married

Hvilken øyefarge har du? Grønn

Er du sosial? Ja det vil jeg si

Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Haha sokker!

Hva hører du på akkurat nå? Akkurat nå hører jeg ikke på musikk, men det siste jeg hørte på var California Roll - Snoop Dogg

Fortell noe leserne dine antageligvis ikke vet om deg? Jeg klarer ikke å skrelle bananer, shit det høres ganske sykt ut når jeg sier det. Eller jeg kan skrelle dem så fort de er "åpnet" men jeg har ikke åpnet en banan på flere år, fordi jeg synes det er ekkelt.

Den siste boken du leste? Et helt halvt år

Er du singel?  Jepp, singel livsnyter som ikke vil knytte meg til noe eller noen, hjerte
Hva synes dere om slike innlegg?

Ragnarok i Mai

 • 06.05.2015 kl. 20:31

En av de tingene jeg liker best med mai, er russetida. Haha høres kanskje teit ut, ettersom jeg verken er eller har vært russ enda, men bare hele stemninga over det. Det at alle fester 17 dager i strekk er jo bare helt fantastisk, og guud som jeg gleder meg. Og det at man ikke trenger å tenke på hva man skal ha på seg, det blir nå vel den samme røde snekkerbuksa og en fleece-jakke med et flagg på. Men det som gjør tida litt ekstra morsom for oss som ikke er russ, og for de som er det selvfølgelig, er jo russesangene! Jeg er jo pliktig til å si at Heimdal sin er best ettersom jeg bor her og går på Heimdal vgs, men den eeeer faktisk sykt bra helt ærlig, også er den litt annerledes enn alle andre!

Hadde vært superdupert om dere kunne stemt på sangen ved å sende SMS: SANG 4 til 2242 ♥♥ 

Hvilken russesang synes dere er best i år?

Tilbakeblikk 2014 del 3

 • 06.01.2015 kl. 18:53

SEPTEMBER

Startet med en fortreffelig tapaskveld med mine kjære haha ♥

De siste byturene i lette sommerklær

VIP kveld på 3t-shop, med masse tilbud som jeg og jentene tok nytte av + enda mere tapas

Tok klassebilde, gikk rundt og så ut som et troll hele dagen hehe

Jeg ble for første gang satt i ordentlig arbeid for penger, og jobber enda. Tror fortsatt at jeg jobber på OD-dagen eller noe frivillig arbeid, så blir like sjokka hver gang jeg ser jeg har fått penger på konto haha

Spiste på en veldig fin thai-restaurant i byen med noen av jentene, Benja Siam

OKTOBER

Jeg ryddet rommet! Haha det får faktisk et eget punkt i årskavalden ettersom det skjer så sjeldent


I høstferien dro vi til Åre ♥ ♥ ♥ Fylte hytta med masse happy girls, godis, kjærleik og latter

NOVEMBER

Skjedde ikke så mye spennende denne måneden, men Halloween var nok et av høydepunktene

Jeg var saiko hekta på Homeland, så en sesong (på 12 timer) på ei helg, jeez

Heimdalparty kom og ble feiret på Karma haha

Jeg dro til Ålesund med håndballaget ei helg, og kom hjem med 4/4 poeng + en tredoblet underleppe etter et kraftig slag i bakken

DESEMBER

Wiii endelig kom den, hadde hatt julestemning i en måned før desember kom! Startet måneden med pepperkakebaking hos grandma'

Kat flyttet inn i ny leilighet og jentene stilte opp med malekoster gira på å bosette segMere pepperkakebaking ♥

Adressavisa kom for å intervjue oss om tsunamien, siden det var 10 år siden.

Julebord og morsom kveld ute hahaha ♥

Jeg feiret jul på Røros med hele familyn på mamma sin side, er såå stemning

Jeg blogget jo disse bildene nettopp, men på en annen side så var det jo i fjor hehe. Nyttårsaften, et av årets høydepunkter!Da har dere fått et glimt tilbake på hele 2014, og jeg blir så glad av å se tilbake på bildene og menneskene. Håper og ber om at 2015 blir like fint som fjoråret og gjerne enda bedre om det i det hele tatt er mulig! Håper dere har hatt et fint år også ♥ Jeg har filmet en del i desember, så vurderer å lage en liten film til dere, hvis det er ønskelig. Har tydeligvis fått sansen for litt videoblogging igjen hihi.

Hva synes dere?

Tilbakeblikk 2014 del 2

 • 04.01.2015 kl. 20:28

JUNI

Det første jeg gjorde i juni var å dra på helgetur til hytta på Innerøya. Først og fremst fordi jeg, Anna og Katrine hadde en stor oppgave på skolen som vi måtte få gjort i fred og ro. Det ble selvfølgelig prioritert en del kos også.Da vi kom hjem derfra, og var klar for skole, fikk vi fri fra skolen en uke! Så vi fikk med hele gjengen på hyttetur til Fosen i noen dager, noe som var aamazing

Var på tre forskjellige hytteturer den uka haha

Noen dager senere skulle vi trekkes opp i muntlig eksamen, noe vi selvfølgelig ikke ble ettersom vi hadde kommet opp i engelsk skriftlig frafør av. From that moment tok vi sommerferie, og feiret det med felles lunsj hjemme hos meg

Trine, Maja og Hanna ble 17 år og vi feiret med et ganske spontant supriseparty og massse kake og kos. Haha det var så morsomt, men for et sliit å få bursdagsbarna på samme plass til samme tid uten at de skjønte det.

Vi hadde klassefest for å feire ferie. Vi utnyttet sjansen til å ha tapas-vors først, nammis

Jeg var på photoshoot til 3T og fikk masse fine treningsklær som belønning

Jeg dro på håndballsamling på Orkanger i fire dager. Fire fantastiske dager med feber og helvete :-)

Var sykt godt å komme hjem igjen, for så å ta fly til Hvaler samme dagen med Hanna og Johanna.

Jeg og Hanna tok fly hjem etter noen herlige dager. Da jeg kom hjem var det ingen hjemme, de var på Størsjø Cup med Pernille. Så jeg fikk besøk samme kvelden av Katrine som kom med masse godt og holdt meg med selskap.

JULI

Jeg og familien dro på cruise i middelhavet en uke, etterfulgt av en avslappende uke på hotell i Sitges. En utrolig fin ferietur må jeg si

Jeg kom hjem og var litt alene noen dager, mens familien var på hytta. Måtte puste litt og få noe på avstand. Tok toget til hytta etterhvert, så kom Johanna oppover dagen etter. Da fikk vi oppleve å se ekte kameler helt frittgående på en fotballbane, noe som var ganske morsomt haha.

AUGUST

Resten av ferien besto for det meste av byturer, grillkvelder og flere hytteturer med nygSiste party før skolestart

Jeg dro på treningsleir på Levanger med laget, og bodde på en koselig hytte med Hanna, Thea og Martine.Jeg har så mye bilder og happenings fra året, så jeg må lage en del 3 også, men jeg fikk intrykk av at dere likte slike innlegg så det går vel bra! ♥

Hva synes dere om bildene?

Tilbakeblikk 2014 del 1

 • 02.01.2015 kl. 20:40

JANUAR

Startet det nye året med festmåltid og festligheter med fine jenter

Gjorde egentlig ikke veldig mye mer denne måneden haha, lite interessant å vise dere

Men vi trente mye da, skulle sette standarden for det nye året liksom. 3T åpnet en egen PT-sal og jeg har ikke trent blant folk etter det haha, my new home. Kall det sosial angst.

FEBRUAR

Bursdagen min kom den 7.februar og den ble feiret samtidig som heimdalfest, så det ble to fluer i et smekkI vinterferien dro jeg til Åre med Katrine, Nora, Anna og pappa. Vi møtte noen venninner der og hadde en veldig funny kveld

MARS

Mars måned besto av en rekke jentekvelder med masse namenamm

Og kveldsturer på solsiden med middag på Graffi, Una eller Sebastian

Jeg hadde skikkelig cravings på vannmelon, spiste i gjennomsnitt en halv melon med skjei hver dag mens jeg også var hekta på friendsAPRIL

På denne tiden nærmet det seg påske, og jeg og jentene satte av en dag til å dra til byen og kjøpe inn ting til påskeegg og overraske kjærestene.

Enda en heimdalfest kom rett rundt hjørnet, og vi hadde koselig jentevors hos Anna først.

Hadde sleepover med roris med film og burger ♥

Dagen etter dro jeg til Åre igjen med Anna og family, som dere ser så var det påskeferie

Det gikk mot vår, og jeg dro på Baldus Cup med håndballaget. Det ble mye tivoli og sukkerspinn på den turen for å si det sånn

MAI

Så kom mai og det ble feiret inn med grilling i sola

Dagen etter dro jeg til Berlin, som var julegaven fra mimmi og beste

Da jeg kom hjem igjen gikk jeg rett til arbeid med innkjøpsvideo til dere

16.mai bestemte vi oss litt på kanten spontant for at vi skulle sette opp et partytelt til morgendagen. Så vi sendte Hanna og Anna på scooter for å kjøpe det første og beste de fant, fem minutter før butikken stengte. Det vi ikke helt hadde tenkt gjennom var hvordan de skulle få med seg to partytelt på scooterene. Endte opp med å betale en sjåfør for å kjøre teltet hjem til oss. Ble en kveld fylt med mye latter hvertfall.

Så kom endelig 17.mai ♥ ♥ ♥ Champagnefrokost med jentene ble suksess

Dagen etter er det tradisjon med grilling på marinen

Etter alt det festlige denne måneden kom tiden mot eksamen. Klassen min kom opp i engelsk skriftlig og jeg var faktisk superhappy. Slik så forberedelsesdagene for det meste ut:

Sommeren slo virkelig til i denne måneden, og slappe dager besto av pizza, is, sol og varme.Noen som vil ha del 2?

nails for newyears

 • 30.12.2014 kl. 18:11

Etter at jeg fikk den kalenderen fra Ciaté med neglelakker, har jeg fått helt dilla på det og bytter annenhver dag. Jeg fikk jo 24 neglelakker, eller noe av det var perler og stickers til å ha på neglene, men likevel det er mange! Det er spesielt morsomt med de fargene jeg ikke hadde kommet til å kjøpt selv, som knæsjgul foreksempel. Men hvertfall så er det mange av dem som passer peerf til nyttårsaften, men jeg klarer ikke å bestemme meg hvor hvilken.

Jeg tenker en av disse ↑. Jeg skal ha på meg en svart paljettkjole i morgen så vet ikke om det blir for mye med den svarte neglelakken. Hvilken synes dere?

min karriere som...

 • 15.12.2014 kl. 09:44

... modell (dette ble tatt i forrige uke da, meg uten sminke og filter)

... fashionista - mamma, pappa prøvde dere å konvertere meg til Mor Theresa på denne tiden?!?

... rytter (var egentlig livredd hester, så hva som skjuler seg bak det nervøse smilet kan dere bare tenke dere)

... musiker - om det er meg eller Whitney Houston på bildet, er vanskelig å si, tipper publikum ikke engang hørte forskjell

... Seiler - Vind i håret, salvann i øynene, barn hengende over gelenderet kvalme som skumnisser, hva kan man si <3 hjerte

... Fotballstjerne - jeg kunne sikkert blitt god ass

... Eli Hagen - et av mine stolte øyeblikk, som dere ser

... Jeger - neida vi fant denne tassen kavende i havet, så jeg drepte han ikke altså... Makeupartist - sminkevideo på denne tiden hadde vært morsomt å sett

... Snowboardgangster - jeg følte meg kanskje kulere enn jeg så ut..

... Fjortiss fra helvet (ingen kommentar)... Michael Jackson  - neida det er egentlig Pernille, hun begynte å grine når jeg tegnet henne om til MJ

Haha hva synes dere? Hvilkern karriere kledde meg best?

Ukeplan

 • 16.11.2014 kl. 12:40

Hei! Da er det søndag og på tide å forberede seg på en ny uke. Jeg lagde en plan over den kommende uka, som jeg tenkte jeg kunne dele med dere. Den inneholder måltider og treningsøkter for mandag til søndag. Ettersom jeg har sene skoledager, lesker og sene håndballtreninger flere dager i uka, må jeg noen ganger ty til en økt før skolen.

Under "middag" på tirsdag, onsdag og torsdag står det "godt levert". Vi har nemlig bestilt slik at vi får råvarer og oppskrifter til middager på døra, fra Godt Levert. Det går an å bestille forskjellige menyer, vi har en som heter Grete Roede, som er litt sunnere middagsretter. Håper dere finner motivasjon eller noe i ukeplanen min, så blogges vi!


Hva synes dere?

En litt sunnere hverdag

 • 12.11.2014 kl. 20:11

 Hei! Jeg vet at mange av dere er opptatte av å ha et sunt og riktig kosthold, så jeg tenkte å komme med noen tips til dere, for å få en litt sunnere hverdag uten å måtte endre noe veldig drastisk. Jeg legger ofte merke til nye produkter i matbutikken som jeg prøver ut og som blir nye favoritter. Nedenfor ser dere noen produkter som har vært i butikken lenge og som de fleste kjenner, og vedsiden av ser dere et lettere og sunnere alternativ til det. Produktene kjøpes i vanlige matbutikker rundt omkring i landet. Jeg har hvertfall byttet ut det ene med det andre i hverdagen og det føles veldig greit. Det skal sies at jeg kan spise en Ben&Jerry's og drikke en Litago sjokomelk når jeg føler for det, men jeg foretrekker det andre fra mandag til torsdag hvertfall. Jeg antar at det er mange som kommer til å si hvor forferdelig det er med lettprodukter osv, men uansett dette er mine tips til de som er interessert. Jeg er ikke noen spesialist, så jeg sier bare hvordan jeg gjør det. Håper det faller i smak hos noen!

↓ Cappuccino er en klassiker. Den er veldig søt og jeg drakk den noen ganger før, helt til de to andre kom. Caffe Latte Zero er tilsatt søtstoff fra Stevia og smaker nesten like søtt som de andre, mens Barista Con Latte er helt uten sukker og det kjennes på smaken. Jeg liker uansett den best, bare fordi den hvertfall smaker mer kaffe enn karamellsaus haha.

Som sagt dette er ikke noen fasit på hvordan et kosthold skal være, jeg bare deler mine meninger!

Hva synes dere? Noen som har tips til andre sunne alternativer?

spørsmål og svar - hyttetur

 • 12.10.2014 kl. 20:33

Hei! I dag har jeg ikke gjort annet enn å trene på 3T med Johanna og Anna. Både i går og i dag startet vi med 30 min cardio (gå i oppoverbakke på tredemølla), i går hadde jeg legday + arms, og i dag hadde vi chestday, altså bryst på norsk da haha. I kveld har vi nygkveld, har masse å snakke om og diskutere angående sydentur til neste år osv. Blir vel koselig. Dere hadde noen spørsmål fra hytteturen vår forrige helg, så jeg kan jo bare svare på dem nå.

Hvor i åre ligger hytta?

Den ligger rett ovenfor sentrum, tar noen minutter å gå. Tok ofte taxi hjem likevel da haha, den ellers så spreke gjengen.

Tar dere alltid tog dit?

Ja altså det blir jo sikkert siste året med tog dette da. Neste år kjører jo forhåpentligvis de fleste bil.

Hvem sin hytte er det dere pleier å være på?

Nå var vi jo på min i Åre, men ellers er det litt forskjellig. Blant annet Johanna sin på Hvaler og Katrine sin på Fosen.


Var alle i nyg med?

Nei Thea, Martine og Maja kunne ikke være med :(( next time ♥

Hvor mange er dere i nyg?

12 glade piker

Var du på hytta med Erica? dere begge skrev et innlegg om hyttetur i åre samme dag, så bare lurte!

Nei de var på en hytte ikke så langt unna, så vi var ikke på samme hyttetur nei :)

Hvordan gjør dere det økonomisk på hytteturene? hvordan fordeler dere betalingen liksom, og blir det ikke dyrt?

Det er det mange som har lurt på. Til vanlig drar vi sammen i butikken og plukker alt vi skal ha sammen, så ber vi dem i kassen dele det på 10 eller hvor mange vi måtte være, så alle får betale samme andel av summen. Men på Ica i Åre gjorde de ikke slik, så vi fikk et slag i trynet da vi sto der med den fullstappa handlevogna og butikken stengte hahaha. Så jeg betalte hele greia, så overførte de bare beløpet etterpå. Vi har også prøvd sånn "Hanna tar agurken og osten og Thea tar kyllingen"-ish, men da blir det jo helt feil. Og etter vi har betalt fellesmaten, går vi inn igjen og kjøper det vil ha for oss selv. Shmart.


Når står dere opp? Og hva finner dere på de dagene dere er der?:-)

De første våkner vel rundt 10 også spiser hele gjengen frokost sammen klokka 11. Først slapper vi gjerne av med godteri og spill en stund, før vi eventuelt ordner oss og tar turen til sentrum. Jeg elsker å slappe av med spill, film, godteri og snakking, så jeg kan godt gjøre det hele dagen. Ellers så går vi tur eller trener, litt forskjellig hva vi finner på egentlig.

Drikker dere på hytta?

Hvis redbull zero calories, redbull zero sugar, coca cola life, coca cola zero og smoothie telles, så ja.

Hvor mange soverom har dere siden dere var så mange?

Det er fem sengeplasser på det ene soverommet, i leiligheten er det to dobbeltsenger, en på soverommet og en sofaseng i stua og oppe er det en dobbeltseng.

Går alle jentene godt overens med foreldrene dine og søstera di?

Ja de var der ikke samtidig som oss da, men de går veldig godt overens ja.

Kan du legge ut video fra turen?

Ja har faktisk satt sammen noe, så den kommer iløpet av morgendagen tror jeg.

Noen som gleder seii? :))

litt om cruiset

 • 23.07.2014 kl. 13:05

Det er veldig mange som spør hvordan det egentlig er å være på cruise, om det er så bra som alle skal ha det til. Og spør du meg så er det helt fantastisk, kan ikke sammenlignes med noe annet. Bare stemningen ved å vite at du faktisk befinner deg på en båt, som minner mye mer om en liten by. Det er en promenade der, som de kaller det, som rommer nesten en hel etasje. Det er på en måte gågata, med butikker, caféer, parfymeri og restauranter osv på begge sidene. Hver kveld foregikk det noe morsomt i promenaden, alt fra danseshow til supersalg på på klokker og vesker.

Noe av det beste var jo at blant annet pizzarestauranten (som hadde glutenfri pizza) og caféen (som hadde glutenfrie cookies) var all inclusive, så jeg kunne spise så myye jeg orket haha. Prøvde å begrense meg da for å unngå å senke skipet pga overvekt.

Gikk heldigvis bra, det var et veldig bra treningssenter der som hjalp meg.

Vi jentene unnet oss også litt ekstra kos, så jeg og Pernille dro på Spa med top to toe body massage og mamma dro på en neglesalong og fikk fikset neglene. Og jaa vi befinner oss fortsatt på en båt!! De har også klatrevegg, fotball/basketbane, surfebasseng (!) teatersal, kinosal og kasino. På en uke rakk jeg ikke å se alt det morsomme engang, det er så stort! Under kan dere se restauranten vi spiste fantastisk middag på hver dag.Dere husker kanskje at det var fotball VM på denne tiden, og det var jo hundrevis av fotballfans på cruiset som ikke kunne gå glipp av noe. Derfor var det et stort rom for fotballfans med sikkert tjue tv'er, jeg kødder ikke. Var sykt bra stemning! Eller kanskje ikke for mannen med den gule brasil-skjorta da..

Det er andre gangen jeg har vært på cruise, det forrige het Voyage of the Seas og det jeg var på nå het Liberty of the seas. De var veldiig like, og skuffer aldri. Må forresten også si at vi faktisk så delfiner hoppe i bølgene rett nedenfor oss!! Jeg har aaldri sett en ekte, fri delfin. Det var så vakkert, trodde jeg drømte haha.Hvis dere har noen spørsmål, så spør her så kan jeg svare i kommentarfeltet :)

Noen av dere som har vært på cruise før?

nytt design og header

 • 24.06.2014 kl. 10:00

Hei! Som dere sikkert har lagt merke til så har jeg nytt design og ny header! Jeg er veldig fornøyd, det var påtide med en forandring. Liker at den er så sommerlig og fargerik. Det var min gode venn i Soft Webdesign som nok en gang lagde designet mitt. Dere finner facebooksiden deres her.

Hva synes dere om designet? ♥

photoshoot med 3t

 • 23.06.2014 kl. 14:32

Hei! I dag ringte vekkerklokka halv sju og da var det bare å hive seg rundt og komme seg av gårde på photoshoot. Det var jeg, Johanna, Aurora, Knut og Markus som ble fotografert og det hele var faktisk veldig morsomt. Vi holdt på fra åtte til tolv så spiste vi lunsj på kontoret. Tok noen få bilder backstage haha. Ellers så fikk vi faktisk alt vi ble fotografert i, det var på en måte betalingen vår. Fikk masse fine treningsklær i alle verdens farger og mønstre fra merker som Reebok, Helly Hansen og Adidas. Klærne kommer ut til salgs på 3t shop i løpet av august.

mine fine to ♥Hva synes dere?

mine ferieplaner

 • 21.06.2014 kl. 14:38

Hei! Nå er det endelig sommerferie, og det har jeg ventet så lenge på! Derfor tenkte jeg at jeg kunne fortelle litt om mine ferieplaner. På tirsdagen drar jeg til Orkanger på håndballsamling i fire dager. Gruer meg litt til det haha, kunne jo vært hjem og slappet av, meen jaja levva livet. Dagen etter jeg kommer hjem derfra, kan det se ut som at jeg tar turen til Hvaler med Johanna og blir der noen dager. Det er tradisjon og også en av de beste opplevelsene om sommeren. Når jeg kommer hjem fra Hvaler drar jeg rett til syden med familien. Vi skal først en uke på cruise som går gjennom Spania, Frankrike og Italia og deretter en uke på hotell i Barcelona. Resten av sommeren har jeg ikke planlagt enda, men finner vell på noe morsomt. Her er noen billder fra sommeren i fjor.Hva er deres planer for sommeren?

Svar på spørsmål om Berlin

 • 07.05.2014 kl. 18:12

Hvilket hotell bor du på og hvordan var det? :)

Kempinski Hotel Bristol, det var utrolig fint og herlig frokost buffée - det er det viktigste spør du meg haha

Hva het handlegata dere bodde i?

Kurfürstendamm

Hadde du internett på hotellet eller brukte du 3G ?:)

Jeg kjøpte nettilgang på hotellet for tre dager for ca 7 euro pr dag. Brukte litt 3G her og der også.

hvordan var været?

Første dagen var det som å være i syden, andre dagen regnet det skikkelig og var grått hele dagen og de to neste dagene var det fint vær igjen.


Kan du lage innkjøpsvideo?❤️❤️

Hmm ja jeg skal prøve å få til det altså

Hvor lang var flyturen?

På vei til Berlin hadde vi direktefly, så det tok ca to timer. Men hjem igjen mellomlandet vi i København, så det tok litt lenger tid.

ligger de fleste butikkene i nærheten av hverdandre?

Ja hvis du handler i Kurfürstendamm så har du alt du trenger der, vil jeg si. Når du går nedover den gata har du butikker på begge sidene av veien, butikker som Pimpkie, Bershka, Pull&Bear, Urban Outfitters, Hilfiger, Karen Millen, Nike Town, (Topshop ligger på et kjøpesenter KaDeWe som også ligger i denne gata).

Var det Victoria's Secret der?

Jeg troor kanskje at det er, men jeg var ikke på den, så jeg vet egentlig ikke. Jeg har heller ikke hørt så mye om det, så jeg lurer på om det kan være en sånn VS med bare bodysplasher, parfymer og truser. Jeg var på VS på flyplassen i København, og der var det bare sånne ting, så jeg kjøpte noen truser hehe.

Var du på hollister?

Nei faktisk ikke :( rakk ikke alt..

Hvilke butikker var du på?

Forever 21, Nike Town, Bershka, Pull&Bear, Hilfiger, Pimpkie, Urban Outfitters, Peek and Cloppenburg, Mac, Michael Kors, Cotton On og sikkert flere jeg ikke husker


Hvordan er shoppingen i Berlin?

Den er jette braa. Var som London bare litt mer hjemmekoselig, haha did that make sense?

Hadde de sephora eller noen slags annen butikk som lignet på sephora, isåfall hva het den?

Jeg så ikke noen Sephora, men det kan jo være det er der. De har mange store parfymerier med all slags sminke fra forskjellige merker, ellers så har de også Mac, vet ikke om det ligner på Sephora jeg.

Og var dere innom Primark?

Nei veet du hva, jeg var på Primark i London sist gang jeg var der og det var nok for Primark for hele livet mitt. Det var så mye folk og så mye klær og så billig at jeg fikk dårlig samvittighet av å handle der.

 

Hvilke butikker anbefaler du i Berlin? :)

Urban Outfitters og Cotton On i Kurfürstendamm og Nike Town lenger ned i samme gata. Anbefaler også en department store som heter Peek and Cloppenburg. Der har de masse fine merker som Ralph Lauren, Gant, Hilfiger, Armani osv osv.

Hvor lenge var butikkene åpne?

Vet ikke når de åpnet, men ser for meg at det er tidlig nok. De stengte litt forskjellig, men de fleste stengte vell rundt 20-21 tiden. KaDeWe (kjøpesenter) hadde søndagsåpent fra 13-18.

Jeg lurer litt på hva du gjør med den glutenfri kosten din når du drar rundt på tur.. Er det som regel enkelt og greit å få tak i glutenfritt på resturanger osv, eller har du med medbrakt? Jeg har også cøliaki og for enn eller annen grunn så dropper jeg å dra på turer pga stress med kosten..

Åh nei det må du ikke gjøre, det er jo ikke stress i det hele tatt. Vi dro tidlig om morgenen, så pappa stekte rundt seks rundstykker, jeg spiste to og tok med fire av dem på turen hvis jeg skulle bli sulten og vi ikke skulle finne noe glutenfritt. Som oftest er det ikke noe vanskelig å finne det heller, på Værnes har de blant annet glutenfrie baguetter på Upper Crust. Når vi kom til hotellet hadde pappa allerede avtalt med dem at de skulle steke opp rundstykker til meg hver morgen, og de som ble igjen tok vi med oss på tur. Ofte får man brød og smør før maten på restauranter, og da spiser jeg mine kjære rundstykker haha. Maten jeg bestiller på restauranter er som regel glutenfritt uansett, men pappa spør alltid om de har noe likevel og daa tar jeg det haha.


Håper dere fikk svar på det dere lurte på!

tilbakeblikk 2013 del 3/4

 • 06.01.2014 kl. 22:46

Det første jeg gjorde i juni var å hive meg med på tidenes morsomste roadtrip med mamma, Anna og moren hennes til Gøteborg. Vi dro dit med de andre jentene på håndballaget for å spille Partille Cup.

Selvfølgelig måtte vi innom Liseberg, og det var såå morsomt. Tivoli slår liksom (nesten) aldri feil haha. I tillegg til det ble det en del shopping hiihi.

fineste kat og AnnaEtter Partille dro jeg, Thea, Martine, Anna, Ida, Johanna, Katrine og Hanna rett til Hvaler, på hytta til Johanna. Det var noen dager fylt med sol, bading, latter og moro, herligheeet så bra vi hadde det der.

Denne tiden på dagen var helt klart den beste. Alle var knæsjrøde etter dagens dose babyolje i sola, og bare lå og slappet av med filmer og serier på rommet før vi tok båten til skjærhalden eller Fredrikstad.

Etter Hvaler kjørte jeg med familien min til Oslo og var der noen dager før vi bestemte oss for å ta turen til varmere strøk. Så vi kjørte hjem og pakket og dro hahah

Så ble det mallorca neeeste:

Pernille og meii♥

Åh savner mallorca sånn, det er en så herlig plass!

Da vi kom hjem derfra etter litt over en uke, dro vi på hytta med mimmi og beste♥ Norsk sommer er jo helt fantastisk når den først blomstrer.

Haha vi kjøpte vannscooter WOHOO noe så morsomt

Resten av sommeren gikk egentlig til sene sommernetter med mine beste venner og venninner. Frokost i sola, jentekvelder, byturer og ja alt annet vi fant på.Her ser dere det hadde begynt å bli mørkt om kvelden, noe som betydde at nedtellingen til første skoledag på vgs sakte men sikkert begynte å nærme seg.

Og plutselig var ferien over :((((((((((( Det var jo en brå slutt på sommeren, men det gikk helt greit.
tilbakeblikk 2013 del 2/4

 • 04.01.2014 kl. 22:10

Det skulle egentlig være bare tre deler, men det skjedde så mye morsomt i sommer at jeg tar juli og august i et eget innlegg, så det blir fire deler!

MAI

Hadde egentlig ikke trengt å ta med noe annet enn denne videoen fra mai, den gir et ganske fint overblikk over hvordan favorittmåneden var. Men slenger med noen bilder likevel!

Feiret første mai i kveldssola med mine bestekom opp i prøveeksamen i spansk, hahah hooly shit det var tider det. Etter to spanske døgn kom dro jeg og Johanna hjem fra skolen med hver vår 3er.

Så kom 17.mai......som jeg feiret med mine herlige jenter hjemme hos Aurora på kvelden.Det var mye fint vær i Trondheim, noe som resulterte i en rekke deilige lunsjer på Graffi.

Grillingzz på marinen i soooola. Samme dagen tok jeg toget til hytta på innerøya, der familien allerede hadde slått seg til ro. Det var som å lande på Kreta egentlig, shhteeiksol, bading og god mat.JUNI

Jeg fikk standpunktkarakterene mine, og jeg fikk uutrolig nok 5,1 i snitt! (Og jeg var extremely tan, haha neida det er nok lyset)

Hadde noen dager da vi dro på butikken etter skolen og handlet inn til vår herlige oppfinnelse; hver vår oreokake i brødform. Og med oreokake og She's the Man på skjermen kan ikke dagen bli bedre.

Jeg var såå sporty, hvor ble det av motivasjonen? Please come back...Etter ti år på Stabbursmoen US var det (endelig) på tide å komme seg litt videre i livet. Hadde en kjempefin avslutning med klassen.Neste del kommer så fort jeg får til! Håper dere liker slike tilbakeblikk, gi meg gjerne tilbakemelding!♥

tilbakeblikk 2013 del 1/3

 • 03.01.2014 kl. 17:44

JANUAR

Vi feiret det siste nyttårsballet på ungdomskolen.


Jeg, Thea og Martine feiret bursdag med venninnene, etterfulgt av en koselig frokost dagen etter med tvillingene og Daniel.

FERBUARBursdagen min kom, wohoo sweet sixteen. Verdens beste venninner bakte all verdens kaker og cupcakes som vi spiste til lunsj.I februar opplevde jeg den mest fantastiske reisen dere kan tenke dere, i Sør-Afrika. Mimmi feiret 70 årsdag og tok med hele familien på et eventyr gjennom Sør-Afrikas jungel, vakreste strender og luksushotell.

MARS

I mars var det påskeferie og jeg tilbrakte mesteparten av tiden i Åre med venner og bekjente. Åre er vell kanskje favorittplassen min i hele verden, er så koselig og avslappende.møtte noen herlige blogglesere i slalåmbakken, hihi alltid like koselig


APRIL

Har aldri vært så hektet på en serie før, Prison Break (aka SLK) tok seriøst kaka. Her ser dere et bilde av oss jentene i et lekehus i skolegården i friminuttet på skolen, hahaha liksom, trenger jeg si mer.Min kjære lillesøster ble 13 år
Våren kom og det var heelt greit. Fram med levi's jakka og converse. En hel del jentekvelder fulgte hele veien inn mot Mai. - Som kommer i neste del.


julens festligheter

 • 18.12.2013 kl. 15:38

Kjenner jeg gleder meg sånn til julaften og nyttårsaften og alle festene i jula, er av den typen som elsker å pynte seg. Jeg satte sammen noen kollasjer med forslag til festantrekk til julaften, nyttårsaften og eventuelt julebord eller andre festligheter. Håper dere liker dem! Lagde kollasjene på polyvore.com

Noen dere likte? Hvilken likte dere best?

bebbi matholck

 • 10.12.2013 kl. 18:59

 Hei! For en god stund siden hadde jeg noen innlegg med bilder fra fjortisstiden blant annet, noe dere tydelig syntes var ganske morsomt. Derfor tenkte jeg å vise dere noen bilder fra eenda lengre tilbake i tid. Haha jeg synes hvertfall det er litt gøøy å se tilbake på så gamle bilder. Ser dere noen som helst form for forandring opp gjennom tidene eeller?

Første skoledag haha awii. Jeg og Johanna hadde selvfølgelig matchende klær, noe vi hadde omtrent resten av skoleåret også. Mini meangirls.

Mamma, meg og Pernille på peppes en sommerdag.

Hahaha dette bildet er så morsomt. Gjengen på venstre side; meg, (glade) martine, thea, johanna og anna på halloween

meg, mamma og pernille på en eller annen konsert

meg og twinsa på 17.mai - babes i bunad

bebbi matholck

 Jeg, Hanna, Johanna og Pernille på Hvaler, spiller monopol såklart

 gjengen på håndballcup

 B gjengen på en av tusen rideleirer

Hva synes dere om slike innlegg?

worldfamous xD

 • 08.12.2013 kl. 23:57

haha hei dere! Jeg vet noen av dere har fått med seg det bildet som ligger ut på forskjellige nettsider, av meg og fem andre venninner. Det ble først lagt ut på en facebook side med 2,5 millioner følgere med teksten "I wouldn't have survived high school in norway"  og deretter på andre facebooksider og reddit blant annet. Jeg skjønte ikke hva som var så big deal, men iløpet av natten virker det som det har gått verden over. På to timer hadde jeg plutselig 40 000 utenlandske lesere på bloggen og i dag har jeg hatt enda flere hahah waat liksom. Skjønner hvertfall ikke hvordan de fant bloggen min, men fikk plutselig mange kommentarer på innlegget HER, som har med det bildet. Uheldigvis telles jo ikke utenlandske lesere da, meen artig uansett. Mange som lurer på hvorfor de la ut bilde av oss og hvorfor flere utenlandske nettsider også har gjort det, og jeg aaner ikke haha. Verden kan virke så sykt liten noen ganger. Men det er jo litt morsomt da, kjendiser for en natt.


Noen som har sett det? haha

matplan for uka

 • 28.10.2013 kl. 18:49

 

Hei! Nå kommer den fantastiske overraskelsen dere så lenge har ventet på. Neida dere har sikkert skjønt det allerede for tre minutter siden, ettersom det sto i overskrifta. Men ja veldig mange har spurt meg om kostholdet mitt og trening og masse rart. Så derfor starter jeg her med en motiverende matplan for uka, dette er en blanding av det jeg faktisk spiser og det jeg vil spise. Haha dere legger sikkert merke til at det er masse fisk på menyen, og det er jo ikke obligatorisk å spise fisk hver dag, men det er både kjempesunt og kjempegodt så hvorfor ikke? Jeg spiser veldig mye fisk, men selvfølgelig spiser jeg også kjøtt, som pasta og kjøttdeig eller taco og pizza i helgene. Noe som også bringer meg inn på grunnen til hvorfor jeg ikke har med lørdag og søndag på planen, og det er at det rett og slett går til helvette in the weekends. Neida men jeg spiser egentlig akkurat det jeg vil, når jeg vil i helgene og det vil jeg faktisk ikke endre på haha. Og dette er ikke noe diett for dere som tror det, not in hell. Håper dere blir inspirert og motivert eller noe :):):) Og forresten så spise jeg kveldsmat hver dag (jeg skjønte bare ikke at det gikk an å lage flere ruter) hahaha, men jeg spiser som regel bare brødskive med noe awesome på =pHva synes dere?

en passende overskrift

 • 10.10.2013 kl. 23:20

Hei dere! Nå er det høstferie og jeg burde egentlig ha good tid til å blogge, men av en eller annen grunn synes jeg ikke det er like festlig som jeg syntes før. Det er sikkert bare en frase som går over etterhvert, men akkurat nå er jeg ganske umotivert når det gjelder blogginga. Kanskje dere har merket at jeg er lite oppdatert og blogger mindre enn vanlig. I tillegg har jeg fått sinnsykt mye pepper i det siste pga en pelsjakke JEG IKKE HAR KJØPT. Får kanskje fem meldinger daglig om at jeg fortjener å bli flådd levende, og det er helt greit å ha sterke meninger og jeg hadde helt sikkert tatt i mot dritten på en annen måte om jeg faktisk hadde kjøpt foreksempel en Canada Goose, men når jeg i tillegg ikke støtter pelsindustrien med å kjøpe meg jakke med ekte pels så skjønner jeg ikke hvorfor noen av dere klikker mentalt og vil ha meg torturert og drept for det. Kanskje var det dumt av meg å legge ut bilder av de fire vinterjakkene, men hovedsaklig tenkte jeg på de fire bestemte 'jakketypene', fire forskjellige typer som er fine til vinteren. Det er da ingen som har sagt at de trenger å inneholde ekte pels. Ellers synes jeg jo det er supert å se at så mange er i mot pelsindustrien, men husk også at jeg står fram med navn og ansikt med mine meninger, mens 99% av dere som sier jeg burde bli flådd levende, står gjemt bak anonym. Jeg sier bare at noen av dere også kanskje burde passe på hva dere kommenterer hos andre, før dere sier dere vil ha meg drept, fordi dere tror jeg støtter pelsindustrien, noe jeg sletters ikke gjør.

Jeg har fått mye dritt på bloggen her siden dagen jeg startet, og det har egentlig aldri gått særlig inn på meg. Men jeg tenker på de stakkars menneskene som faktisk kjøper seg enten Parajumper, Svea eller Goose, hvor mye dritt slenger dere ikke etter dem?? Og det er nok ganske mange bloggere som blir påvirket av kommentarene på bloggen. Så som sagt, det er ikke bare vår jobb som bloggere å passe på hva vi skriver. Vi har alle lov til å ha egne meninger om ting, men plis hold det litt relevant og saklig da. Det var egentlig ikke dette jeg skulle fram til, men at når jeg i første runde er umotivert, og får jeg drøssevis av hatmeldinger slengt i trynet i tillegg, så blir jeg ikke akkurat mer gira. Jeg er på ingen måte ute etter symati, men sier bare det jeg har på hjertet. Uansett så må jeg si tusentakk til alle dere som fortsatt holder ut og leser bloggen min, jeg har virkelig lyst til å bare klemme hver og en av dere♥♥♥ you make my day

Jeg har ingen interesse av å blusse opp tidenes fight i kommentarfeltet på bloggen min om alt fra pelsindustri til nettmobbing. Dette var egentlig ment som en slutt på diskusjonen der dere fikk høre min mening også. Hvis dere har en trang til å fortsette denne diskusjonen som ikke vil ta slutt uansett, er det ingen som stopper dere fra å finne et diskusjonsforum. Men bloggen min er ikke rette plassen :) Så takk for meg og god natt!

fire fine vinterjakker

 • 06.10.2013 kl. 20:28

Da er vintersesongen på vei og det er tid for kjøp av vinterjakker. Liker egentlig godt å bare kan kaste på seg en stor, varm parkas, men jeg er jo så siinnsykt ubesluttsom så det blir nok ikke vinterjakke på meg med det første. Uansett så har jeg funnet noen jakker jeg synes er fine. Jeg har prøvd alle de tre nederste jakkene og de er såå fine. Jeg synes jo også at Goose og Svea er sykt fine, men finnes det en sjel i Trondheim som ikke har dem? Goose har jeg ikke planer om uansett, fordi så og si alle i gjengen har det, men Svea ser jeg kanskje på som en backupløsning.

HER // HER

 

HER // HER

HER // HER

HER // HER

Hvilken likte dere best? Om dere vet om noen fine så gjeerne kommenter en link! :)

tidsfordriv på en fredag

 • 04.10.2013 kl. 22:04

Hei! Da er det eendelig høstferie og det er så deilig! Etter skolen i dag dro jeg hjem til Thea og Martine og vi lagde en nydelig lunsj bestående av is, daimsjokolade, peanøtter og jordbær♥♥ DEET var godt det. Litt senere dro vi på spillermøte med laget, som en liten peptalk før kvalikken i morgen (og neei jeg skal ikke spille som sagt, men jeg skal jo være med forde daa). 

Er kanskje ikke alle som har så store planer i kveld, tipper mange bare har tenkt å slappe av på sofaen med en pizza og kanskje en film, enten alene eller med venner. Det er hvertfall en typisk fredagskveld her i gården. Hvis det er tilfellet hos noen av dere så har jeg noe dere kan kose dere litt med. Alle videoene er fra X factor 2013 haha, men jeg elsker å se på slike videoer. Hvilken liker dere best?


 
 
Hahahah den under har jeg med bare fordi den er så sinnsykt komisk og jeg har faktisk sangen på hjernen.
 
 
 

spørsmålsrunde om cøliaki

 • 29.08.2013 kl. 20:21

Hei! Nå tenkte jeg å kjøre en liten spørsmålsrunde OM CØLIAKI, og bare det. For dere som ikke vet hva det er, så er det en allergi som jeg har fått følelsen av at veldig mange av mine lesere har, og inkludert meg da så klart. Jeg kan ikke spise hvetemel eller noe som har hvetemel i seg, og det er egentlig pretty much what it is all about. Har fått veldig mange spørsmål om det i det siste, og mange er veldig keene på at jeg har en spørsmålsrunde om det. Jeg vet at det er mange som ikke bryr seg om det, men jeg har forskjellige lesere som ønsker forskjellige ting, og derfor tar jeg hensyn til det :) Så ja det er bare å spørre om tips og ting dere lurer på rundt dette.

SPØR IVEII!! MEN HUSK, BARE OM CØLIAKI DA :D

mine måltider

 • 13.08.2013 kl. 21:46

Er utrolig mange som interesserer seg i hvilken mat jeg spiser om dagen, liksom frokost - lunsj - middag - kveldsmat. Og det som interesserer dere, interesserer meg. I går når jeg bestemte meg for å vise dere måltidene mine, hadde jeg heldighvis en bra dag så jeg spiste faktisk ganske sunt. Derfor ser jeg jo ut som tidenes eirinkristiansen (ikke negativt forresten), men dere må vite at jeg ikke spiser dette hver dag da.


Frokost: Til frokost spiser jeg omelett bestående av to egg, to spiseskjeer melk, ost og skinke og en fruktsmoothie som består av forskjellige ingredienser for hver dag. Dette spiser jeg hver dag, men det blir vell fort forandret når skolen starter og jeg ikke har like god tid om morgenen.

Lunsj: Jeg, Anna og Martine lagde en nydelig fruktsalat med yoghurt. Det bruker jeg egentlig å spise til lunsj ganske ofte ellers også.

Middag: Kokken i meg slo til igjen og lagde en kjempegod kyllingsalat med pasta, agurk, tomat, oliven og grønne salatblader. Ellers spiser jeg veldig mye forskjellig til middag, alt fra fisk til kjøtt og ja alt mulig.

Kveldsmat: Jeg, Johanna og Anna lagde lapper, nom nom :D Og ja vi lagde alle glutenfrie. Jeg spiser alltid kveldsmat, som oftest to brødskiver med makrell eller ost eller noe.

 

Om dere har noen spørsmål angående måltider og mat generelt må dere bare spørre!

Smöoy

 • 25.07.2013 kl. 20:07

Har virkelig forelsket meg i en frozen yoghurt sjappe her, Smöoy! De har en sånn disk med all verdens forskjellig strø, inkludert opphakket frukt. Man kan velge mellom vanlig yoghurtis med valgfri smak med strø, eller forskjellige smoothier og masse andre morsomme greier. Dere som er på Mallorca eller i Palmaområde må virkelig teste det ut. Det er så synd at vi ikke har sånne sjapper i Trondheim, jeg vet ikke om det finnes i Oslo eller andre plasser i Norge jeg? Vi har jo selvfølgelig den youghurtisen på 7eleven, men føler ikke den er så sykt spennende liksom. Håper det kommer noe som ligner på Smöoy til Trondheim.


Noen som har smakt det før?

mine ferieplaner

 • 25.06.2013 kl. 14:00

Orkanger

På tirsdagen (i dag) drar jeg med noen av jentene fra laget til Orkanger fordi vi er valgt ut på en sånn håndballtalentsamling. Vi skal være der i fire dager, med mange andre håndballspillere fra Sør-Trønderlag.

Partille

Noen dagen etter jeg kommer hjem fra Orkanger, drar jeg og håndballaget til Göteborg i Sverige på håndballcup. Vi skal spille ute på kunstgressbaner så hele gjengen har kjøpt seg fotballsko haha. Blir sikkert en morsom tur med både håndball, tivoli og SHOPPING.

Hvaler

Når Partille er ferdig kjører jeg, Anna, Hanna, Thea, Martine, Ida og Johanna direkte på hytta til Johanna på Hvaler! Er tradisjon å være der om sommeren, seriøst verdens herligste plass! Huset er alltid fullt, nesten som et hotell for kjentfolk haha. Ser virkelig fram til det.

Oslo

I mens jeg er på Hvaler tipper jeg at familien kommer til å ta turen sørover de også, blant annet til Oslo, og da kommer jeg vell dit tilslutt jeg og. Bruker alltid å ta turen til Oslo om sommeren.

Hytteturer

Nå har ikke vi jentene satt spesielle datoer når vi skal på hytteturer enda, men det blir vell etterhvert, for hytteturer deet skal vi på! Vi har mange forskjellige hytter vi kan dra på, så det blir ikke noe problem! Skal også på hytta med familien♥


Båtturer

Familien bruker alltid å dra på båttur rundt i Trondheimsfjorden og bo i båten, har nesten alltid med oss venner også. Det er uten tvil noe av det koseligste jeg vet om! Våkner i senga mi til lukten av stekte rundstykker og så har vi fellesfrokost ute på 'verandaen' eller hva man kaller det på båter haha. Eeelsker det


(Syden)

Haha vet ikke om resten av familien er like gira som meg når det kommer til syden i sommer. De sier at om det bare blir regn i Norge, såå kan vi kanskje ta en sydentur. Jeg er derimot supergira og skal gjøre alt jeg har i min makt for å dra med meg familien til lange hvite sandstrender og solbrenthet i syden.

Hva er deres planer for sommeren?

hey little fighter

 • 22.06.2013 kl. 18:32

Som dere vet så hadde jeg ikke akkurat dagen min i går. Alt var bare galt og jeg følte meg dårlig hele dagen, uten at jeg visste hvorfor. Det er ikke typisk meg å være sånn. Det var fredag, sommerferie, sol, jeg var i byen med venner og skulle på bursdag etterpå. Alt var jo egentlig helt perfekt, men likevell tok jeg meg selv i å brase ut i gråt for ingenting.

Husker dere innlegget jeg skrev for en stund siden, 'sweet dreams'. Vell, det handlet om at min kjæreste Tante Bente, hadde kreft som etterhvert spredte seg i kroppen. Jeg skriver 'hadde' fordi i går kveld døde hun. Hun døde stille og fredelig med sine kjære rundt seg.

Hun var en sånn tante man drømmer om å ha. En så god person som hun var, skal man lete lenge etter. Barndommen min hadde vært langt fra så bra uten henne, og jeg er så ubeskrivelig takknemlig for at jeg har hatt en så herlig tante i livet ♥♥

Jeg er ikke noen seriøs blogger, som skriver om triste eller alvorlige ting. Men jeg skriver om hverdagen min, og når hverdagen min blir berørt av slike situasjoner som denne, så er det godt å få det ut. Jeg vil også minne dere på å være takknemlig for de små godene i livet, som man ellers ikke tenker så mye over. Før man vet ordet av det kan det være borte. Det er så forferdelig urettferdig og trist, jeg kjenner jeg haater kreft så sterkt. Her kommer den å river den unge og friske tanten min rett ut av hendene mine. Men det er desverre sånn livet er. Og det er faktisk bare en ting med livet som er sikkert, og det er at alle kommer til å dø. Ikke vet vi når, hvor, hvordan eller hvorfor, men vi skal alle dø en gang. Så det gjelder å være takknemlig for det man har og leve livet mens man har sjansen.Nå sitter jeg på rommet mitt og spiser Ben&Jerry's og skal sette på en film. Jeg må bare prøve å få tankene på noe annet, og med verdens beste venner, familie og blogglesere så blir det nok fort bedre. Jeg er så takknemlig for alle de fine kommentarene jeg får av dere, og jeg lover dere at jeg leser gjennom hver eneste en, samtidig som jeg smiler. Dere lyser opp dagen min ♥ tusentakk. 

Nytt design og header!

 • 16.06.2013 kl. 23:33

Da har fine Cecce enda en gang laget et kjempefint design til meg og jeg er superfornøyd! Var på tide med ett litt sommerlig design nå kjente jeg.
Ja som sagt er det Cecce som har laget det og dere må besøke bloggen hennes http://fotoogwebdesign.blogg.no/. Hun tar utrolig herlige bilder, og som dere vet så lager hun såå fine design! Helt klart verdt å ta turen innom bloggen hennes.
rørende youtube-videoer

 • 22.05.2013 kl. 16:22

Jeg tenkte jeg skulle vise dere noen av mine favoritt youtube videoer. Mange av disse videoene er så rørende og det er det som er så fint med dem. Det er så typisk meg å søke opp en bestemt video eller sang på youtube, også popper det opp flere og flere videoer når den videoen jeg skulle se er ferdig og daa blir jeg sittende til jeg har så tørre øyne at jeg ikke klarer å se mer og dermed sovner jeg. Men haha nå mister jeg fokus her. Enjooy.

Åh dette er en av de søteste videoene jeg vet av. Jeg skjønte ikke hva som skjedde før den var halvveis og da begynte jeg å gråte av glede haha!

Her er auditionen til en dansegruppe på Americas Got Talent og jeg har aldri blitt så rørt av en dans før. Her tok jeg meg også i å brase ut i tårer, men denne gangen tror jeg ikke det var gledestårer, den er jo såå trist!
For å lette litt på stemninga for dere som har sett de to over her nå, haha kanskje dere sitter å gråter sånn som meg. Her er en video av Panda, det er altså navnet på den store, søte damen haha. For en herlig personlighet hun har.
Oog tilbake til gråtevideo. Denne er også helt utrolig rørende.
Verdens søteste gutt, herlighet! Denne er kanskje ikke så rørende da men haha.
Sikkert mange som allerede har sett denne, men jaja. Jeg er egentlig ikke noe særlig justin bieber fan, men jeg blir bare så glad av at hun jenta blir så glad haha.
Hva synes dere? Noen som hadde sett dem frafør av?

vårjakker

 • 01.05.2013 kl. 19:58

Hei dere! Nå er det endelig mai og tiden er inne for lettere klær. Selv om jeg alltid blir forkjølet på denne tiden av året fordi jeg undervurderer kulda, så kan jeg ikke unngå å gå i denim og skinnjakker. Jeg får sånn sommerfølelse av det! Jeg har funnet noen vårjakker som jeg tenkte å vise dere. De er fra litt forskjellige nettsider og til litt forskjellige priser, men jeg går ut i fra at mine lesere også er ganske forskjellig så det går vell bra. HERE YOU GO

Grå denim jacket fra Urban Outfitters, 600 kr. Grønn jakke fra Bubbleroom, 600 kr

Skinnjakke med nagler fra Nelly, 799 kr. Dongeri jakke fra Urban outfitters, 348 kr

Også fant jeg noen litt dyrere skinnjakker fra Nelly. Jeg liker den til venstre spesielt godt! Den til høyre finner du HER og den til venstre finner du HER.

Noen dere likte? Vet dere om noen nettsider med fine vårjakker?

heimdalruss 2013

 • 24.04.2013 kl. 16:35

Hei! Da er det snaart mai og også russetid. Det er jo ganske stort fokus på russesanger for tiden så jeg ville poste den russesangen jeg liker best. Jeg synes heimdal sin russelåt er årets beste uten tviil og det er jeg sikker på det er flere som vil si seg enig i! Hva synes dere?

Hvilken russelåt synes dere er årets beste?


Jeg vurderer forresten å kjøre Ukens Spørsmål på videoblogg denne uka. Kommer an på hva dere liker best. So what would you like to have, vanlig ukens spørsmål eller på video?

på vei hjem til meg

 • 23.04.2013 kl. 20:19

Jeg bestilte meg nettopp noe greier fra Sheinside.com, Coverbrands og Footway. Toppene fra sheinside er forresten sponset, men ikke resten da. Jeg elsker følelsen av å ha bestilt noe på nett, for da går jeg rundt å gleder meg til å få pakken på døra hihi. Bare klikk på navnet nedenfor så kommer dere direkte til produktet.

Turkis skjorte, Bahama Mama, grå t-skjorte, galaxy genser, kost fra too faced, blå converse, pudder fra too faced

Noe dere likte?

retro-rocka påskekylling

 • 29.03.2013 kl. 20:44

Hei jeg har oransje hår og kler kanskje ikke neongult så godt haha, men haallo hvem bryr seg? As long as I feel comfortable I'm happy hehehe. Så derfor har jeg i dag på meg denne superkule lua fra Madlady. Og nå tenker du 'njææ oransje og neongult var kanskje ikke den perfekte kombinasjonen' men se hvor søt jeg er da. La nå en liten ginger få ha på seg gul lue hvis hun har lyst :))) Synes egentlig jeg minner litt om en retro-rocka påskekyling. Aner ikke hva retro-rocka betyr og jeg velger å ikke finne det ut heller, er redd jeg blir skuffa.


 

Whatcha theenk?

my wishlist ATM

 • 28.03.2013 kl. 23:06

Hei og god kveld! Kommer et litt sent innlegg her nå, fordi det tok såå mye lenger tid enn jeg hadde planlagt. Jeg fant nemlig ut at jeg har mye på ønskelisten min for tiden, så da tenkte jeg å like gjerne dele den med dere! Så blir det jo sånn at jeg søker opp de tingene jeg ønsker meg, ser litt på bilder av de tingene på weheartit foreksempel, og dæær bli æ settan. Så tiden gikk helt fra meg mens jeg lekte meg gjennom wehartit. Jaja sånt skjer. Og når jeg endelig hadde funnet alt så tenkte jeg å være så grei å linke alle tingene, så daaa måtte jeg søke opp alt på nytt! jeeess sykt effektivt av meg ass. Og samtidig som alt dette pågikk, så dukket Never Say Never opp på skjermen, ååhh hvorfor gjorde jeg det mot meg selv?? Jeg skulle skrudd av når jeg hadde sjansen.......... 
1 HER, 2 HER, 3 HER, 4 HER, 5 HER, 6 HER, 7 HER, 8 HER, 9 HER, 10 HER, 11 HER

Noe av dere som ønsker seg det samme?

svar på spørsmål

 • 26.03.2013 kl. 20:00

Har du noen gang stripet/farget håret ditt?

Nei, men som sagt så vurderer jeg å farge håret rødere.

Var det vondt og ta hull øverst i øret?

Nei haha jeg var egentlig dritnervøs når jeg skulle ta det, men det var ikke vondt i det heele tatt. Det ble litt værre om natten når jeg skulle sove på den siden, men det gikk bra.

hvor kjøpte du Levis jakken din?

Den fant jeg faktisk i kjelleren. Pappa brukte den for maaange år tilbake haha.

hvor lenge har du spillt håndball?

Jeg begynte i første, såå i ti år ca.


skal dere på noen håndball cup og hvor?

Vi skulle egentlig til Barcelona, men det skjedde ting som gjorde at vi ikke kunne dra likevell. Så vi skal på Partille i Gøteborg.

Skal du ha scooter/moped?

nææh statser på bil jeg.

Har du hatt regulering?

Nope


Hvilken linje søkte du på til videregående?

Studiespesialisering på Heimdal vgs

Selena Gomez eller Miley Cyrus?

Miley Cyrus heelt klart

Er du oppkalt etter noen?

Oldemoren min♥

Er du fornøyd med kroppen din?

Er selvfølgelig ting jeg kunne endret på om jeg hadde hatt muligheten, og jeg synes ikke plastisk kirurgi er utveien, så jeg velger å være så fornøyd som jeg kan være. Man skal leve med kroppen sin hele livet så det er på tide å begynne å like den. Og for guds skyld, hvis problemet er så enkelt som litt magefett eller ja noe som kan endres med litt trening, så sitt da ikke på rumpa å les den bullshiten jeg kommer med. Ha deg ut å treeen! Og ikke overdriv, ikke slutt å spis foreksempel, det er det værste.

Når du lager videoer pleier du å sitte på eit rom som ikkje er så veldig likt ditt rom, kven sitt rom er det , nå snakker eg ikkje om stua..

Det er gjesterommet i kjelleren. Jeg sover der når jeg har overnattingsgjester.

Hvor er mokkibrillene fra?

Åh jeg får sååå mange spørsmål om det og jeg husker jo ikke hva butikken het........ For dere som bor i Trondheim, så kjøpte jeg dem på en butikk vedsiden av Nilson Shoes på Byhaven.


Hvordan ble du kjent med Nora og Aurora?

I Trondheim så blir det fort slik at alle kjenner alle, og alle vi tre bor jo i Trondheim. Og det er jo selvfølgelig ikke sånn at ALLE er venner med alle, men de typene som er like finner hverandre ganske fort. Vi fant raskt ut at vi var veeldig like og hadde mye til felles, så det kom egentlig helt naturlig. Det var vell i fjor sommer at vi møttes på en håndballcup for første gang sammen alle tre, and now we're best friends.

Hva liker du best med Thea og Martine?

Vi er som søstre og tenker som regel helt likt. Og det jeg kanskje liker best er at jeg klarer ikke å skjule noe for dem, for de merker med engang om det er noe og det samme gjør jeg til dem. Ikke at jeg har nooen grunn til å skjule noe for dem da, vi sier vell egentlig alt til hverandre.

Hvem er din aller beste venn?

Johanna, Hanna, Anna, Katrine, Thea og Martine er mine absolutt beste venner. Vi har gått i samme klasse siden førsteklassen og vært bestevenner så lenge jeg kan huske. Utenfor skolen så har jeg også Aurora og Nora som jeg også ser på som bestevenninne mine.

Fra venstre: Katrine, Anna, Mathilde, Hanna, Johanna, Thea og Martine.

Hvis du er usminket, og en leser kommer bort å vil ta bilde med deg, sier du ja, da?

ja det ser jeg ikke på som noe problem. Hvis leserne i det hele tatt kjenner meg igjen uten sminke så er det vell greit hahaha. Når jeg kom hjem fra Afrika, støgg og usminket kom det bort to supersøte jenter og spurte om de kunne ta et bilde med meg og deet var helt greit selvfølgelig.

Har du hørt om Ytre Enebakk?

Haha nei sorry. Men så har ikke jeg helt peiling på noe som helst som har med navn på plasser og geografi generelt å gjøre.

Hvilken karakter har du i gym?

5 :-))))))))))

Er du ofte på fest?

nææh

Hva syns du er best av iPhone 5 eller iPhone 4(hvis du har hatt iPhone 4)?

Jeg har vell egentlig glemt å si at jeg har fått meg Iphone 5 haha. Fikk den i posten da jeg kom hjem fra Afrika. Jeg synes 5ern er bedre enn iphone 4 ja, men det er jo kanskje en selvfølge? Større skjerm, bedre lys og farger og mye lettere.

Har du kjæreste?

Nei da hadde nok dere fått høre om det

Er du veldig åpen med vennene dine?

Aabsolutt. Jeg sier alt til dem, og stoler fult og helt på dem. Jeg velger vell egentlig å tro at de føler det samme tilbake haha.

For en stund siden skrev du om en film, som handlet om det som skjedde i Tailand. Men jeg husker ikke hva den filmen hette, så lurte rett og slett på om du kunne skrive hva den filmen hette ? :) Vil virkelig se den filmen !:)

Den heter The Impossible. Jeg vet ikke om jeg vil se den enda. Kommer sikkert til å se den en gang, men nei jeg vet ikke :)

Hva synes du om ekte pels?

Det prøver jeg å unngå. Klarer med nok helt fint uten det

Er du modell?

neei det er jeg ikke

Er du ekstremt opptatt av et sunt kosthold eller kan du unne deg noe godt av og til? Til og med mitt i uken?

wow wowow hallo, om jeg kan unne meg noe godt av og til? haha JA, det kan jeg helt klart. Jeg har ikke noen streng plan over hva jeg skal og ikke skal spise hver dag. Jeg spiser faktisk akkurat hva jeg vil, når jeg vil. Har ikke noe problem med å unne meg en krembolle annenhver dag. Jeg trener heller enn å spise sunt for å si det sånn. Grunnen til at dere tror jeg spiser så mye sunt hele tiden er fordi da blogger jeg som oftest om det haha. Som mat-tips til dere liksom.

Er du i god form i for hold til vennene dine?

Alle mine venninner er veldig bra trent og har smæshy kropper hele gjengen, så jeg vil si vi er ca på lik linje. Nå har i tillegg halve vennegjengen blitt smittet av et eller annet virus, åh va heter det igjen....... Ja "sommerkroppen 2013-viruset" het det ja. Jeg hater det viruset.

Har du noe mot 00'ere?

Nei absolutt ikke. Jeg hater når folk kategoriserer og dømmer et helt årstall. Jaja kanskje du har møtt en tilbakestående 98er en gang, men hallo du kan da ikke si at hele kullet er idioter av den grunn.

Hvor mye koster den svarte vesken din fra Michael Kors?

2500 kr


Bruker du smilelab eller noe?

Nei jeg har aldri prøvd noen som helst form for tannbleking

hva er de beste jente filmene du vet om

Mean Girls, She's the Man og Magic Mike kanskje haha

har du høy forbrenning, og kan spise hva du vil uten å legge på deg, eller?

Jeg har faktisk ganske høy forbrenning ja. Jeg kan jo sikkert ikke spise HVA som helst uten å legge på meg men haha..

hva er en vanlig hverdagsmiddag hjemme hos deg?

Laks med poteter og grønnsaker. Kylling med ris og salat.

 

filmanbefalinger

 • 25.03.2013 kl. 12:57

Hver gang jeg skal leie film så ender jeg opp med å vandre i videosjappa i timesvis uten å finne en eneste film som ser bra ut. Og jeg ser ikke bort i fra at det er flere som meg der ute, så derfor vil jeg anbefale de filmene jeg liker best i forskjellige sjangrer. Dette er jo for det meste gamle filmer av en eller annen grunn, men jaja jeg håper dere liker den.

Grinefilmer

Jeg har ikke sett så ekstremt mange grinefilmer, men de tre over her  har jeg hvertfall sett, og de er såå fine! Griner like mye hver gang haha. Min favoritt er The Last Song.

Komedier

Komedier er helt klart min favorittkategori. Min absolutte favoritt er She's the Man, hahaha ler sånn når jeg ser den. I flere år har den vært min favoritt, og jeg tror aldri noen film kan komme over den på min liste. 21 Jump Street er også en av de beste jeg vet og nærmer seg toppen. Elsker alle filmer med Channing Tatum og Amanda Bynes. I farten kommer jeg ikke på så veldig mange komedier, men Grown Ups er også kjempemorsom. Flere komedier jeg vil anbefale er Killers og The Bounty Hunter.

Thrillere
Jeg er ikke noe spesielt fan av skrekkfilmer og thrillere, men de tre her er faktisk så sykt bra filmer! Shutter Island så jeg senest i dag, og den er jo bare helt syk. Hvis du ikke liker 'tenke-filmer' sånn at du må tenke deg litt til svaret selv osv, så er ikke hverken Inception eller Shutter Island noe for deg. Når jeg tenker meg om så er kanskje ikke Frozen så sykt bra haha, den er bare veldig ekkel. Ikke på en sånn overnaturlig måte, men ja nei den er bare ekkel.

Romantiske Klassikere
Jeg eelsker slike romantiske klassikere! Pretty Woman er helt klart favoritten, jeg husker ikke hvor mange ganger jeg har sett den. Notting Hill handler jo nesten om det samme som Pretty Woman, bare at i denne filmen er det ikke kvinnen som er 'fattig', men mannen. I tillegg er det samme skuespiller, Julia Roberts som spiller i begge. Mr and Mrs Smith er jo mer action, men den går jo under klassiker. Andre gamle klassikere som jeg vil anbefale er the Bodyguard og Sleeping with the Enemy.

Action
Her er de beste action filmene jeg vet av, av disse tre liker jeg Salt best. Den eneste grunnen til at jeg så Battleship i første runde var fordi Rihanna er med, men den er egentlig ganske bra. Og Taken er også sykt bra, den handler om at datteren til hovedpersonen blir kidnappet og solgt til prostitusjon og jaa, den anbefales.

Har vi noen felles favoritter? Hvis ikke, hva er deres favoritter?

noe dere lurer på?

 • 24.03.2013 kl. 22:49

Heihei! Ettersom at 'ukens spørsmål' har blitt lagt litt på is i det siste, og jeg får masse spørsmål daglig om masse forskjellige ting såå tenkte jeg at i dette inlegget kan dere spørre meg ting dere lurer på om meg så svarer jeg i morgen eller overimorgen. Dere kan jo spørre om hva som helst, men jeg garanterer ikke å svare på alt :) Og nei det er på en måte ikke spørsmålsrunde, jeg vil ikke gjøre så big deal ut av det, så jeg bare svarer i et vanlig innlegg, ikke video.Er det noe dere lurer på om meg?

nytt kamerautstyr

 • 10.02.2013 kl. 15:31

Jeg fortalte jo at jeg hadde fått inn litt nytt kamerautstyr her om dagen, så jeg tenkte å skrive litt om det. Jeg kjøpte et kameraobjektiv med 50 mm linse og en 'bærbar' blits, begge er fra Canon og jeg kjøpte dem på Elkjøp. Objektivet kostet 2795 kr og blitsen kostet 1799 kr. Mange skjønner sikkert ikke greia med blitsen, det gjorde heller ikke jeg før jeg kjøpte den. Hvorfor skal man ha enda en blits når det allerede er en på kameraet? Jeg kommer tilbake til det lenger ned.

Mange har også spurt hvilke kameragreier jeg bruker til vanlig, og på bildet under ser dere hva det hovedsakelig går i. Altså blitsen er jo ny, men jeg tror den kommer til å bli brukt mye fremover. Så er det en vanlig selvutløserfjernkontroll - geniaalt, hadde absolutt ikke klart meg uten den! Minnekort (699 kr - 32 GB) er jo også noe jeg trenger og kamerastativ. Og sist men ikke minst, standarlinsen med beskyttelseslokket eller hva det kalles.
Kjøpte i tillegg en kamerabag for å ha forskjellige utstyr osv. Kjøpte den hovedsaklig til afrikaturen, da er det sikkert greit å ha alt i en slik bag. Den kostet 499 kr.

Ogsåå over til forskjellene fra det nye og det gamle objektivet og blitsen. På bildet under til venstre har vi det gamle objektivet uten blits, og til høyre med den blitsen som sitter på kameraet.

På bildet under her har vi det nye objektivet uten blits.
Og her med blits. Det som er så utrolig med den er at bildet blir jo fortsatt lyst, bare ekstra sterkt og det blir litt sånn studioeffekt hvis dere skjønner hva jeg mener. Man kan ta bilder på kvelden og få det til å se ut som det er dagslys i rommet. Man kan snu på blitsen sånn at den peker mot en vegg, så ser det ut som lyset kommer fra den ene siden foreksempel. Kanskje litt vanskelig å forstå, men den er hvertfall dritbra!

Hva synes dere?

kjolesnakk

 • 08.02.2013 kl. 23:58

Har fått maange spørsmål om kjoler og spesielt de to jeg brukte sist, på bursdagen og ballet.

Jeg kan jo starte med å benekte enkelte bloggleseres antagelse om silikon, fikk en kommentar: "Hææ når fikk du silikon? :OO" og en "Haha ser at du har lagt inn silikoninnlegg" And I am just like what the fuucc. For det første så har jeg ikke tatt silikon hahaha, mener ikke å trykke ned selvtilliten til personen som skrev den kommentaren, men det virker ikke om om du vet hva silikon er så søk opp på google hvis du vil vite mer. Og for det andre så er det heller ikke silikoninnlegg. Silikoninnlegg er noe man legger i bhen for at puppene skal se større ut. Det her er rett og slett en bh som man bare setter på puppene for det er et slags klister der, og dette er geniaaalt når man har stroppløs topp/kjole eller åpen rygg.

Her ser dere forskjell på de ulike 'silikoninnleggene'. Link til silicon posts HER og link til freebra HER

Begge kjolene over er fra Nelly og jeg lånte dem fra Johanna og Louise♥ Jeg prøvde å finne link, men jeg fant ingen, desveeerre.

Hvilken kjole likte dere best?

den er på veeii

 • 05.02.2013 kl. 22:34

Da er videoen ferdiginnspilt og ferdigredigert, den holder bare på å lastes opp nå og det kan ta sin tid. Den kommer ut enten i kveld eller i morgen tidlig :-) Så uansett kan dere glede dere til å komme hjem fra skolen i morgen for å se den! hahaha neida det er sikkert den kjedeligste videoen jeg har laget, men altså det er jo bare spørsmål og svar da...

Noen som gleder seg? =PXD (plis si ja)

SPØRSMÅLSRUNDE

 • 23.01.2013 kl. 18:31

Hei! Veldig lenge siden jeg har hatt spørsmålsrunde på bloggen nå, forresten så har jeg bare hatt det en gang før, så hvorfor ikke kjøre en nå? Derfor sier jeg bare spør iveei også svarer jeg på videoblogg snart! Holder kommentarfeltet åpent til lørdagskvelden. Det er bare bortkastet energi og spørre veldig personlige spørsmål og generelt slike spørsmål som dere skjønner at jeg ikke kommer til å svare på :-)

og før dere spør:

nei jeg har ikke botox

nei tvillingene har ikke blogg

og nei jeg er ikke et romvesen selv om jeg har oransje hår :)blogglinker

 • 19.01.2013 kl. 12:00

Tok meg en eevighet å se gjennom bloggene på linkerunden, og jeg ble overrasket over at det var så mange fine blogger! Men jeg kunne ikke velge alle, så her er de fire som jeg likte best.

http://midaw.blogg.no/ Mina er en kjempe pen jente som kommer fra Trondheim, men har bodd i Frankrike i 12 år. Hun har en fin og ryddig blogg som består av hverdagen hennes, sminke og mote.
http://hannahborge.blogg.no/ Hanna er en kjempe søt jente på 15 år som blogger om divese ting. Hun tar fine bilder og skriver bra :)

http://africanchic.blogg.no/  Dette er en blogg skrevet en fjorten år gammel jente som blogger om hverdag, mote og foto. Hun tar veldig fine bilder og blogger variert.

http://wossa.blogg.no/ Denne bloggen er skrevet av Åshild. Hun tar veldig fine bilder og blogger for det meste outfitbilder. Anbefaler dere å ta turen innom :)

Leser du noen av dem fra før?

bikini wants from victoria's secret

 • 17.01.2013 kl. 23:02


Victoria's Secret har såå mange fine bikinier og jeg har lyst på så mange av dem! Er jo en god stund til sommeren, men som dere kanskje vet så skal jeg til Afrika om litt over en måned, og da trenger jeg jo bikini. Det som er så fint med dem er at de har så spreke farger også passer de helt perfekt. Før så kjøpte jeg dem fordi det var veldig få andre som gjorde det, så slapp jeg å ha samme bikini som alle andre. Ikke at det er noe problem å ha samme som andre, men jeg har hvertfall opplevd at hvis man kjøper bikini på bikbok foreksempel, så går jo halve byen rundt i samme bikini til slutt. Det er hvertfall min teori. Men tilbake til poenget, nå er det jo veldig mange som tenker akkurat som meg og kjøper fra VS og da bruker jo alle deem til slutt hahaha.  Uansett så elsker jeg som sagt det merke og anbefaler det til mine kjære lesere. Det er kanskje litt dyrere, men jeg vil si det er verde.

Trykk på denne linken for å se flere bikinier derfra :-))

LINKERUNDE

 • 09.01.2013 kl. 19:25

Da setter jeg igang en linkerunde! Jeg plukker ut ca fem blogger som jeg liker og som jeg synes burde få litt ekstra oppmerksomhet, og det dere trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar med navn og bloggadresse og like dette innlegget via facebook-knappen under (hvis du har facebook) LYKKE TIL♥


weheartit

 • 08.01.2013 kl. 20:02

Klarer meg nesten ikke uten wehaertit om dagen. Får så mye inspirasjon, men blir egentlig også litt deppa av å se perfekte jenter hele dagen og herlige sommernetter, noe som jeg er liitt sulten på for å si det sånn. Haha neida jeg elsker seriøst weheartit. Dere finner profilen min HER

tenker å kjøre igang en linkerunde snart, hvis dere er interesserte?

The Impossible

 • 06.01.2013 kl. 10:35

For to dager siden, 4.januar, kom det ut en film om Tsunamien i Thailand i 2004. Den er basert på en sann historie og følger en families ferd fra paradis til helvete. Som noen kanskje vet så var jeg og familien min der da det skjedde, så for meg er det ekstra sterkt å se videoer fra katastrofen. Men jeg er ganske sikker på at jeg skal se denne filmen. Mange har spurt om jeg kan skrive om Tsunamien, mine tanker og opplevelser, og jeg vurderer det faktisk så vi får se. Uansett så anbefaler jeg dere på det sterkeste å se traileren her.

 

Noen som tenker å se filmen?

mitt 2012 del 1

 • 30.12.2012 kl. 22:48

På starten av året, eller ikke helt i starten meen ganske tidlig så konfirmerte jeg meg. Det var helt klart noe jeg aldri kommer til å glemme. Bortsett fra undervisningene i kirken så var det egentlig sykt morsomt. I tillegg var jeg i Johanna sin konfirmasjon med Hanna.


Så kom 16 og 17.mai og jeg husker jeg var såå fornøyd med nytt kamera fra Canon. Dagen etter 17 haha altså den 18.mai dro jeg og åtte andre jenter (Thea, Martine, Johanna, Hanna, Anna, Katrine, Lene og Nina) til London med noen mødre. Det er den beste opplevelsen i livet mitt hittil, dere aaner ikke hvor sykt herlig det var. Starbucks og shopping i London med bestevenninnene, blir det bedre?!?
Bildet ovenfor ble tatt på flyplassen. Fra venstre: Anna, Martine, meg og Thea.
meg, johanna og lene♥
fra venstre: Hanna, Lene, Johanna, Martine, Anna, Thea.

Når vi kom hjem fra London så var det sommer og sol i Trondheim. Jeg husker jeg ble kjent med blant annet Aurora og Nora, noe jeg er såå utrolig glad for. Ellers så hadde vi maange koselige jentekvelder.

Jeg, Johanna og Hanna dro på Graffi omtrent annenhver dag og spiste den samme lunsjen hver dag, kyllinggrillspyd haha. Og ikke for å glemme den fantastiske milkshaken, har nok svidd av litt penger der ja.

Jeg kan godt kjøre en del 2 om det er ønskelig?

mine nyttårsforsetter 2013

 • 29.12.2012 kl. 16:04

 - Ikke spise unødvendig mye drittmat.

 - ha flere videoblogger.

 - få langt og sunt hår.

 - trene mye og få en smæshi kropp.

 - blir drittæn i sommer.

 - få bra karakterer og være flink på skolen.

 - bli bedre i håndball.

 - kaste den muglete bollen som ligger på bordet på rommet.

 - bruke penger på en ting jeg virkelig vil ha i stede for å bruke masse penger på småtteri som aldri blir brukt uansett.

 - legge meg tidligere om kvelden for å bli opplagt til skolen.

 - STRESSE MINDRE.

 - spise sunnere.

 - ikke knuse telefonen mi (bank i bordet), faen nå kommer den til å knuses.

 - vær mye ut med venner og være sosial, jeg kan jo ikke la skolen ta fullstendig knekken på meg.

 - gjøre bloggen interessant og bedre for å få flere lesere.

 - få i gang mine retningssanser og kunne finne fram i min egen lille by.

 - get a fucking boyfriend.

savner å være sammen med Channing Tatum, miss you baby♥xD

Hva er deres nyttårsforsetter?

Svar på spørsmålene

 • 26.12.2012 kl. 16:50

Er hun utadvendt?

Ja, hun er veldig utadvendt, men ikke på en påtrengende måte. Hun er veldig lett å bli kjent med og hun sørger for at stemningen aldri blir klein.

Er hun opptatt av kommentarer på bloggen?

Nei, jeg tror hun har blitt flink til å ikke ta seg nær av kommentarer. Haha, det har jeg etter bare noen dager med gjesteblogging. Mathilde har en leser som heter Tina som ikke liker meg så godt skjønner dere.

Hva er Mathildes største uvane?

Haha, at hun smatter i søvne!

Hvordan er hun som person?

Utadvendt, morsom og omtenksom.

Blir hun fort forelsket?

Kanskje ikke så fort forelesket, men jeg tror ikke det skal så mye til før hun får et lite crush ;)

Liker hun navnet sitt?

Ja, det tror jeg.

Om hun kunne velge selv, hva ville hun hett da?

Tror hun ville ha beholdt Mathilde Caroline.

Har hun hatt kjæreste? Hvor mange har hun hatt?

Ingen seriøse, bare guttene i klassen på barneskolen.

Hvordan var førsteinntrykket ditt av Mathilde?

Haha, jeg har kjent henne i snart ti år, så det husker jeg ikke.

Hvem er bestevennen/e hennes?

Hun har menge venner, men de nærmeste er nok Anna, Hanna, Johanna, Martine, Thea, Aurora, Nora og meg.

Er hun "på g" med noen?

Nei, ikke som jeg vet om :)

Er hun noe annerledes på bloggen enn det hun er i virkeligheten? (Personlighet)

Hun er veldig humor-fylt og har mye selv-ironi, og det synes jeg kommer godt fram på bloggen.

Har Mathilde kjæreste? Om ikke, vil hun ha en?

Nei, hun har ikke kjæreste, men jeg tror nok at hun vil ha det ja.

Blir hun sett på som "loff"(slask) siden hun bare går med joggeklær på skolen?

Haha nei, på skolen vår går alle i joggebukse.

Hvor lang tid bruker hun på badet?

Hun bruker så lang tid som hun har, og det er som regel ikke så veldig lenge. Hun kan ikke å beregne hvor lang tid ting tar skjønner dere, så hun begynner å ordne seg når vi andre er klare til å dra. Dette resulterer ofte i at vi mister bussen.

Hvorfor en hun så god i engelsk? Haha :)

Hm.. Jeg vet ikke helt, kanskje fordi hun har reist ganske mye?

Hvordan er hun som person når hun ser en dritfin gutt når dere er f.eks i byen eller på er\t kjøpesenter?

Da gjør hun sånn her:Hvordan musikksmak har hun?

Du kan finne spotify-listene hennes her og høre selv.

Er hun lett å bli kjent med?

Ja, veldig!

Hva synes du om stilen hennes?

Liker den :)

Hvor i Afrika skal hun?

Sør-Afrika

Hva vil hun bli?

Det siste jeg hørte var at hun vil bli lege, men på vår alder endrer man jo mening ganske ofte.

Er hun og søsteren gode venner?

Ja. De krangler innimellom, men det gjør jo alle søsken..

Er hun flink i håndball?

Ja

Scorer hun mål i hver kamp?

Ja

Spiller hun på J14 eller J16?

J16

Har hun fint hus?

Å ja! Drømmehuset!

Kjenner hun mange som er eldre enn henne?

Hun kjenner en del 96' og 95'ere.

Beskriv henne med ett ord.

Morsom.

Spiser hun mye usunt?

Tja, ikke mere enn andre.

Trener hun mange ganger i uka?

Tre++

Er det noen gutter i klassen til Mathilde som liker henne?

Tror alle guttene i verden liker henne, så ja.

Hvor kjøper hun de leppeskrubbene? (Popcorn scrub osv..)

Lush tror jeg

Hva er det beste minnet du og Mathilde har hatt?

Det må være da vi var i London i Mai.Er hun typen som du kan snakke med, uten at hun sier det vidre?

Ja, helt klart. Det er som regel Mathilde jeg kommer til hvis jeg trenger å snakke med noen.

Hvordan er Mathilde med og rundt gutter? Er hun frempå og sprudlende som vi ser henne på bloggen, eller er hun sjenert og tilbakeholden?

Hun er den samme sprudlende personen hun alltid er.

Han hun noen stil-idoler?

Miley Cyrus og Demi Lovato

Hvordan ble dere kjent?

Vi ble kjent da vi begynte i første klasse på samme skole.

Jeg har hørt snakk om at moren hennes er en kjent komiker, hvem er egentlig moren til Mathilde?

Haha, nei Hilde er nok ikike komiker, men det du mener er sikkert julebordet til 3T. Da underholdt hun nemmelig sammen med Morten Ramm.Nå har Mathilde kommet hjem så nå takker jeg for meg! Men dere blir ikke helt kvitt meg enda, for jeg drar nemelig til Åre med Mathilde og familien på fredag.

-Katrine

Spørsmål om Mathilde

 • 25.12.2012 kl. 21:34

Hei igjen! Jet tenkte å holde en liten spørsmålsrunde der dere kan stille spørsmål om Mathilde, så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan i løpet av morgendagen.

Noe dere lurer på?

-Katrine

topp kjendizz

 • 14.12.2012 kl. 23:03

Hei dere! Kom nettopp hjem fra min gode, gamle fredagstrening og er dødsliten. Nå sitter jeg og Johanna nydusjet med pizza og godteri og ser film, koose. I morgen tidlig drar jeg og Anna til Åre for å shoppe litt av hvert, som foreksmpel godteri haha. Så vi snakkes enten i Sverige eller når jeg har kommet hjem :)

Forresten så må jeg fortelle dere noe, haha jeg er i denne månedens topp-blad! Er litt kleint egentlig også er jeg utrooolig uheldig på bildet... Pappa kjøpte bladet og bladde gjennom alle sidene tilogmed de der jeg var med og han så ikke at det var meg. Jeg kjenner meg ikke igjen jeg heller haha, men jajaaa. Har helt siden jeg var liten alltid drømt om å være i toppbladet hahaha, MY DREAM CAME TRUE
Hva synes dere?♥

feel safe whenever

 • 12.12.2012 kl. 19:23

For en stund siden mottok jeg to voldtektsalarmer fra Enklere Liv og jeg er kjempefornøyd! Nå for tiden er det stappmørkt ute og jeg synes det er dritskummelt å gå ut alene om kvelden og noe som gjør det litt mindre skummelt er en voldtektsalarm. Disse to er superenkle og du kan ha dem på deg til en hver tid.

Den første er en supersøt, rosa alarm som har en 'clip on' effekt så du kan feste den til buksa, jakka eller vesken din. For at den skal utløses kaster du den bare fra deg slik at den ene delen fortsatt henger igjen. Det kommer en ekstremt høy og ubehagelig lyd som uten tvil vil vekke oppsikt blant menneskene i nærheten. En kjempe enkel detalje som kan gjøre store forskjeller! Denne kjøpes HER

Den andre alarmen heter Hit Back noe som betyr at du kan bruke den til å slå med. Det er så enkelt at du kan feste den til nøkkelen din og for å utløse den trykker du på knappen under, men om du bare vil bruke nøkkelen til å beskytte deg med, drar du i en snor. Denne gir også en intens lyd og er litt større i størrelse. Denne kan kjøpes HER

Har du voldtektsalarm?
innlegget er skrevet i sammarbeid med enklereliv.no

julegaveønsker 2012

 • 05.12.2012 kl. 17:07
1: fra Kremmerhuset, 1: smoothiemaskin(?), 3: Lauren Conrad bøkene, 4: Bh fra VS, 5: fjerde sesong av 90210, 6: Lulu's, 7: krølltang fra Gorgeous Curl Wand, 8: Marc Jacobs klokke, 9: Moroccan Oil, 10: Canon Objektiv, 11: morgenkåpe fra VS, 12: tøfler fra VS, 13: leppestifter fra YSL, 14: Marc Jacobs pc mappe, 15: Uggs, 16: Too faced bronzer

Hva ønsker du deg til jul?

hva jeg bruker på leppene mine

 • 03.12.2012 kl. 19:39

Får hundrevis av spørsmål om hva jeg bruker på leppene mine, så da tenkte jeg å vise dere deet. Bruker ikke alltid alt dette, men det er hvertfall det jeg bruker mest til vanlig.


Det jeg starter med er lipsyl-skrubb fra The Body Shop, med små biter i som skal friske opp leppene. Deretter bruker jeg O-plump fra Smashbox som skal hovne dem opp så de blir fyldigere. Jeg vet ikke om det blir så store forandringer, men det føles hvertfall litt sånn, fordi den svir ganske mye de første gangene, men det viser bare at det skjer noe med leppene. Det blir også en veldig fin rosafarge av den,

Så bruker jeg en lipliner som dere ser på bildet over, fra Chanel. Det er en nydelig rosafarge med et lite hint av korall som passer til de fleste rosa lebestifter faktisk. Det er praktisk at den har en liten kost på enden så man kan blande sammen liplineren med lebestiften. Etter jeg har tatt på den påfører jeg en lebestift fra Dior med en nydelig rød/rosa/korall/fersken farge. Det som er så fint med den er at jeg selv kan velge hvordan den skal se ut. Tar jeg på veldig mye blir den veldig fin rød/oransje, men hvis jeg tar på litt svakere blir den rosa. Jeg er helt forelsket i den og den er uten tvil min favoritt. Fargen heter: Dior Addict Extreme 639.Etter det tar jeg enten på en lyslys rosa fra Viva La Diva eller en herlig fersken farget fra Guerlain, den kommer nok opp på en god nummer to av mine favoritter. Den ser ut som den er ganske lik den fra Dior, men den er mye mer frisk og oransj. Jeg liker å blande lebestifter for å finne den perfekte fargen, ved å blande Dior med Viva blir det en litt lysere rosafarge, men jeg er ikke noe særlig stor fan av Viva fordi de er så dårlig kvalitet.


Her har jeg på meg mye av både Dior og Guerlain, se så fint det blir! Jeg synes hvertfall det!

Hva synes dere?

del gjerne innlegget hvis du likte det!

south africa

 • 29.11.2012 kl. 16:04


Noen reagerte litt da jeg skrev på twitter at jeg skulle til Afrika i to uker, og at det ikke akkurat er internettilgang der. Eller jeg skrev kanskje ikke at jeg skal til Afrika? Hvertfall så skal jeg det da. Men det er en god stund til, ikke før vinterferien. Men for det første så har jeg ordnet med en 'reserveblogger' hihi også blir det jo garantert nydelige bilder fra Afrika når jeg kommer hjem da!

Uansett så har jeg litt blanda følelser når det gjelder Sør-Afrika faktisk. Altså ikke nok med at det ikke er mobildekning eller internettilgang eller at hotellene jeg skal på ligger omtrent midt i jungelen, men i tillegg så finnes det jo en livsfarlig mygg(?!?!) der, og løver, krokodiller og JA YOU NAME IT...... Men jeg gleder meg til å komme litt bort fra kulda i Norge og jeg er sikker på at det er masse fint å oppleve der! Ved mindre jeg blir spist av en løve eller noe da. Hvis dere ser en overskrift i avisa med "norsk jente (16) voldtatt av pirater og kastet til løvene" i mens jeg er der, så er det ingen tvil. Okei la oss ikke håpe det da. hee he

Hva synes dere om Afrika? Noen som vil dit?

vinnerne av konkurransen!

 • 28.11.2012 kl. 23:04

Hei dere! Kom nettopp hjem fra trening og nå skal jeg bare spise og dusje før jeg hopper i seng. Men jeg kom på at jeg lovte å si hvem som vant konkurransen så deeet skal jeg først og fremst gjøre. Så de to som vant et gavekort hver med en verdi av 500 kr på footway.no eeeeer (trummevirvel og spent stillhet) Marthe Emilie Alterskjær og Mia Reinsbakk! Dere kommer til å bli kontaktet på mailen dere skrev inn i kommentarfeltet.God natt, snakkes i morgen!

det var en gang... del 2

 • 30.10.2012 kl. 18:12

Haha her kommer en 'stygge, gamle bilder' del to. Og denne er enda verre! Can't believe I'm actually doing this... Men jaja, hva gjør jeg ikke for bloggen. 


hahah det bildet over her! Den turen kommer jeg aldri til å glemme! Vi var på tur med skolen også snek vi oss inn i skogen og dro oppå et fjell med svartsekker rundt rompa og magen så vi kunne rusje ned når vi skulle hjem i gjen. Så 'rotet' vi oss liksom bort da ikke sant, og trodde vi så bjørnespor å ble såååå redde osv....

Åh skjønner ikke at vi fikk lov til å gå ut sånn her... kollasjen under er fra litt nyere tid, men ille det også haha.


Hva synes dere? Vil dere ha en del 3 og 4 og 5 haha neida.

 

det var en gang....

 • 27.10.2012 kl. 21:46

Har blogget veldig lenge og derfor har jeg en helt haaug med bilder som sikkert er tre-fire år gamle av meg (mest bilder av meg ofc haha) og mine venner. Er flaut å dele disse bildene og jeg kommer antagelighvis til å bli kraftig banket av vennene mine når de ser bildene, but I take the risk! Here you go!!

thea, mathilde, martine. Sommeren for hvoor mange år siden, haha jeg vet ikke jeg altså

før klassetur i sjuende haha, onepiece was the shit lissmHva synes dere om dette innlegget? :-) Haha noen som vil ha en del 2?before I die

 • 25.10.2012 kl. 20:42

Er såå mange fine 'before I die' bilder over alt, så jeg tenkte bare å kjøre et sånt innlegg.

Er det noe spesielt du vil oppleve before you die? :-))

pakke i posten

 • 24.10.2012 kl. 19:47

Hei dere! Kom hjem fra skolen i dag og fikk se at det hadde kommet en pakke til meg i posten. Det var fra nettsiden Soar, som selger hair extensions og maasse tilbehør. De spurte meg om det var noe spesielt jeg kunne tenke meg, så jeg lette litt gjennom ting de hadde på nettsiden, og fant noe som så interessant ut. Det var sånne fjær-extensions, noe som er veldig populært for tiden! Fikk mange forskjellige typer og farger, de er såå fine!

Her er noen av de klipsene, men jeg fikk også noen som ikke har den spennen. Det var nemlig med sånne små greier som skal festes med tang og litt forskjellig verktøy, som jeg også fikk med! Så alt man trenger mer med da.Skal teste dem i helga, gleder mei altså.


Men nåå stikker jeg på trening! Snakkes senere

ble litt mye fjær i nesa så jeg nøs, opsiihaha haaade!

sykt dårlig humor

 • 23.10.2012 kl. 20:32

Jeg skulle liksom ha et morsomt innlegg ikke sant.. Også fikk jeg ikke til å laste opp de morsomme greiene som jeg skulle :(( Men derfor ble jeg deppa og søkte opp morsomme videoer på youtube, så jeg publiserer noen av dem istede. Og mange av dere synes sikkert ikke disse videoene er morsomme i det hele tatt, men jeg er kjent for å ha utrolig dårlig humor da haha.

Kos dere uansett!

Noen som syntes de var morsomme da? haha
lik gjerne via facebook-knappen under!

spotify listene mine

 • 16.10.2012 kl. 21:27


HEI DERE♥ Så mange har spurt om jeg kan legge ut spotifylistene mine på bloggen. Jeg har ikke gjort det før nå fordi jeg ikke har peilig på hvordan man gjør det, men nå prøver jeg da! Haha kan hende dette er helt feil meen.

Den øverste (gnight bby) er nattalista mi som jeg hører på når jeg legger meg og ofte hele natten, er såå herlig♥ Og den under er lista jeg hører på hele tiden ellers, legger til nye sanger hele tiden. Og den nederste lista er i bruk når matholcken er i pærtymood ;ppPpPp

gnight bby

sitt på do

best på fest

Noen som likte listene mine? :-)

del gjerne innlegget videre!

HVILKEN HEADER?

 • 25.09.2012 kl. 11:56

Hei dere! Noen har sagt at det er vanskelig å få tak i meg på mail. Og det skjønner jeg jo! Jeg har helt glemt å fortelle dere hva mailen min er, haha. Men nå har jeg skrevet det i sidemenyen at hvis noen vil kontakte meg i følge av sponsing, samarbeid, headere, spørsmål eller annet såå er det bare sende til mat.holck@hotmail.com. En ekstrem ulempe med denne mailen, ikke for dere, men for meg er at jeg har samme mail på twitter, facebook og aalt annet så akkurat nå har jeg 12002 forkjellige mailer innpå der.....Uansett her er noen nydelige headere jeg fikk av Lotte! skjekk ut bloggen hennes, hun tar så fine bilder! Jeg lurte på om hvilken av de tre headerene nedenfor dere synes var finest?

 

nr 1:

Nr 2:

Nr 3:Så hvilken stemmer dere for?

HJEMMELAGET STARBUCKS - OPPSKRIFT

 • 23.09.2012 kl. 15:44

Hei dere! Mange ønsket at jeg skulle legge ut oppskrift på frappuccinoen jeg lagde for noen dager siden, og det kan jeg jo! Men sannheten er at jeg faktisk ikke fulgte noen oppskrift, haha bare min eegen, men jeg skal prøve å huske hva jeg gjorde! Okei, det dere trenger er:

♥ Et glass med svart kaffe (jeg brukte Espresso-Kaffemaskinen min, og tok 2 sånne 'kaffedoser') jeg vet ikke om det er så viktig hvilken kaffe man tar jeg, haha. Tror ikke det altså.

♥ Et og et halvt/To glass med isbiter (se det ann litt, men jeg brukte 2)

♥ Et glass melk

♥ Brunsukker/sukker. Jeg bare tok så så mye som jeg selv ville ha, dere må bare smake til og tilsette så mye sukker dere synes smaker best!

♥ Kremfløte eller melkeskum, jeg brukte en melkestimer som hørte med kaffemaskinen. Men det blir antagelighvis eenda bedre med kremfløte!

♥ Sjokoladesaus/Karamellsaus, jeg brukte sjokolade!

♥ Hvis dere vil pynte den litt ekstra er det fint med småsmåå biter med sjokolade på toppen eller å drysse litt sjokoladepulver (Oboy foreksempel).

♥ Og også for å få liiiitt bedre smak anbefaler jeg vaniljeis!

 

Dere starter med å mikse sammen kaffen, melka og isbitene i en miksmaster. Kanskje du trenger mer melk eller isbiter og da er det bare å tilsette litt etter litt til du synes den er god. Så heller du oppi sukkeret (vil anbefale brunsukker) det er heelt avhengig av hvor søt du vil ha kaffen, så det må dere regulere selv, haha tror jeg tok ganske mye altså! Så, hvis du vil kan du nå tilsette litt vaniljeis. Tre/fire spiseskjeer ca. Sett kaffen i kjøleskapet eller bare la det stå på kjøkkenbenken, mens du lager kremen. Trenger ikke så mye krem, det er trossalt bare til toppingen. Ogsåå må du bare pynte glasset med sjokoladesaus eller karamellsaus på innsiden! Det blir så fint! Nå er det på tide å helle kaffen i glasset, men ikke ta det helt opp for husk at du skal ha krem på toppen. Ta på kremen og pynt til slutt med sjokoladebiter/pulver/saus :-))

Denne oppskriften fant jeg som sagt på selv, og det er egentlig ikke noe fasit på den. Det handler bare om å tilsette så mye du vil av hver ting! Dette ble omtrent nåkk til et sånt stort Starbucks-glass, ble litt mer. Og det vil jo kanskje si to vanlige glass da! Lykke til!Hva synes dere?

blogglinker

 • 13.09.2012 kl. 19:03

Da har jeg sett gjennom masse fine blogger! Jeg bestemte meg for å velge ut seks av de bloggene som jeg syntes så mest interessant ut, selv om det var veeldig vanskelig å bare velge ut seks. Uansett, heer er de bloggene jeg valgte!

http://sbergeet.blogg.no/ - http://jennivo.blogg.no/ - http://roalstad.blogg.no/

http://taisael.blogg.no/ - http://ragnif.blogg.no/ - http://mariasanni.blogg.no/

Alle seks er supersøte jenter som tar fine bilder og deet liker jeg! Og dere som ikke ble linket denne gangen, det er ikke noe i veien med deres blogg altså, stå på videre alle sammen!♥

Noen som leser disse bloggene allerede?


10 ting du ikke visste om meg

 • 12.09.2012 kl. 23:43

.. Eller noen av dere vet det jo da, hehe


♥ Jeg 'var med' i flodbølgen/tsunamien i Thailand i 2004. Det er jo flere år siden, men jeg husker absolutt alt! Var på tv og i flere aviser når vi kom hjem.

♥ Jeg hater å gå i bukse (haha) altså en ting er joggebukse, men jeans....fyfaen. Bare spør venninnene mine, i det ene sekundet står jeg fult påkledd og i det andre står jeg der halvnaken. Det skjer hvertfall ikke at jeg går i bukser når jeg er hjemme.

♥ Jeg har aldri fått ett annet karaktersnitt på skolen enn 4,9 og er kjempe fornøyd med det!

♥ Jeg er en av de få typene som faktisk ikke synes det er så ille å dusje i kaldt vann, haha. Jeg synes faktisk det er ganske herlig og friskt! I motsetning til alle vennene mine som ikke kan fordraa det.

♥ Jeg tåler ikke hvetemel, noe som jeg tror egentlig er best for meg. For om jeg hadde tålt det så ser jeg ikke noe i veien for å spise alle de nystekte bollene, kakene, sjokoladene, kjeksene, pizzaene, burgerne, kebabene osv som ligger ferdig på disken for en tjuekroning. Så det jeg prøver å si er at jeg garantert hadde vært nokså usunn og tjukk.

 


hadde jo kanskje vært litt søt uansett da.

♥ Jeg føler meg faktisk ganske naken uten neglelak, jeg må alltid ha noe på neglene. Som oftest når jeg har lakkert neglene så er de ikke fine i lenger enn en dag før jeg klarer å fucke til hele dritten haha. 

♥ Jeg har faktisk ikke retningssans i det hele tatt. Sliter som faaen i orientering på skolen og på byturer og alt egentlig. Jeg sliter også med forskjell på høyre og venstre... Men halloo da, jeg kan babord og styrbod, og det er jeg ganske stolt over. Babord er høyre og styrbord er venstre! .. Nei faen hæ, omvendt er det, eller... Eh ja dere skjønner

♥ Er alt for utolmodig for å sole meg..  Når jeg var i syden med Thea og Martine i sommer foreksempel, altså jeg tror ikke vi solte oss mer enn en halvtime tilsammen på to uker, hahah jeg tuller ikke!

♥ Elsker å pynte meg, og ettersom jeg ser ut som et toalett (på litt finere norsk) hver dag ellers, er det ekstra herlig å kunne sminke og pynte seg litt ekstra i helgene.


this is how we do it

♥ Jeg var meeega fan av VOE når hun var på 1.plass på blogg.no, sånn blodfan liksom. Var innom bloggen hennes kanskje fem ganger daglig.

♥ Jeg lever for å kose! haha høres kanskje litt dumt ut, men det er sant! jeg elsker det. På skolen er jeg avhengig av at noen koser litt med meg innemellom. Altså å bli koset på ryggen, armene, i håret, aaah i nakken, overalt egentlig!

 

Okei det ble 11 ting dere ikke visste om meg, sorry for that altså.

Var det noe dere visste fra før av?

LINKERUNDE

 • 11.09.2012 kl. 14:36

Hei da har jeg det megatravelt, så jeg må bare kjappe meg å publisere dette innlegget før jeg tar bussen til byen med Trine og Hanna. Så jeg setter i gang en linkerune folkens! Bare kommenter bloggadressen deres, så linker jeg de bloggene jeg synes er mest interresant. Kjøøør påSå bare skriv inn bloggadressen diin

Spøkelseshistorien

 • 03.09.2012 kl. 01:27

For noen dager siden så la jeg ut et bilde på både twitter og instagram, som ble tatt når jeg var på Oppdal på klassetur. Det er et bilde jeg selv tok av 9 av mine klassekamerater. Og nå kommer eendelig historien bak dette bilde. Altså vi hadde nettopp spist middag i en søt gammel stue litt utenfor skogen, lærerne og resten av elevene satt fortsatt inn der, mens vi andre dro ut. Vi tenkte at siden det var siste kvelden måtte vi gjøre noe morsomt. Så siden det var stappmørkt og skummelt bestemte vi oss for å gå inn i skogen å leke mørkgjemsel haha, av alle ting. Klokka var kanskje rundt 11 tiden om jeg ikke tar helt feil, og det var stappmørkt! Så fant jeg ut at jeg ville ta et bilde av den fine gjengen og legge ut på twitter eller instagram i den 'ut å ræk om natta' duren, hvis dere skjønner hva jeg mener. Så de stilte seg opp og jeg tok et bilde av de. Problemet var at det ikke var internettilgang ute så jeg bare la telefonen i lomma for å vente til vi kom inn.

Da vi kom inn og jeg skulle legge ut bildet så jeg noe rart i bakgrunnen til høyre, jeg trodde først at de to lysende prikkene var innsekt, men da jeg så nærmere på det så jeg noe mer. Jeg tenkte bare nåå har jeg blitt gal liksom. Jeg viste det til resten, og det ble litt rar stemning. Off det ble også faktisk litt gråt på enkelte. 


Over her er det jeg la ut på instagram. Noen av dere lurer sikkert på hvorfor det liksom ikke er noe skog på venstresiden, men masse på den siden denne skikkelisen er på. Og det er fordi det var skog på venstresiden også, men jeg har beskjært bilde sånn at det er lettere å skimte personen i bakgrunnen. Hvis dere har problemer med å se det, skru opp lysstyrken på pcen din!

Og bare så dere vet det så tror ikke jeg på spøkelser, men bilder som dette freaker meg helt ut. Hva faaeen er dette?!?! Var livredd etter dette og er det faktisk fortsatt. Jeg gidder ikke sitte her å trygle dere om å tro meg, vi har alle forskjellige meninger om alt så dette får dere selv bestemme om dere skal tro på. Jeg har sett uttalige slike bilder på facebook foreksempel: 'This photo is cursed, if you don't like this photo the person in the backgroud will be waiting for you under your bed'.. Men har aldri trodd på det, men når du faktisk opplever noe sånt som dette daa forandres ting!

Hva synes du om bildet? Tror du på spøkelser?

Del eller lik gjerne dette innlegget på facebook

WHAT DO YOU THINK

 • 30.08.2012 kl. 13:50Fant noen bilder jeg ikke har postet før, de er fra i sommer når jeg var på hvaler. Og dere kjenner kanskje igjen noen av bildene, de fra headeren! Jeg har foresten ikke sagt så mye om det nye designet og headeren, og det er vell ingen andre som har sagt noe heller. Katrine satt inn designet til meg og søteste Martine Reinholdtsen har laget headeren! Tusen takk for utrolig mange fine headere, har skrevet mail til alle tror jeg. Men jeg kan desverre bare bruke en.

Hva synes dere om headeren og designet?

little silver star

 • 18.08.2012 kl. 14:40Sånn ser hullet i øret ut. Heter det noe spesielt akkurat der? Hmm.. Gjorde det til en vanlig frisør, på Trondheim Torg faktisk. Det er litt vondt nå, altså når noen kommer borti. - Eller i mitt tilfelle, når vennene mine angriper meg foreksempel. Men også når jeg skal sove, så kan jeg nesten ikke ligge på den siden der hullet er.

Mange lurer på hvorfor jeg har nytt design og header osv. Designet er nytt fordi jeg har hatt det forige leenge nå og den header jeg har, er jo selvfølgelig ikke mitt valg. Den hørte med designet, det kommer en header straaks, har bare ikke bestemt meg helt. Kom jo drøssevis av headere fra dere, tusentakk!!

Så har jeg tenkt å kjøre en 'Ukens Spørsmål', så om dere har noen spørsmål, kjøra på!

 

treningsprogram

 • 31.07.2012 kl. 13:56

Hei! I morrest bestemte jeg meg for å ta en joggetur, eller jeg bestemte ikke det i morrest, jeg har planlagt det i en uke nå! Haha har aldri fått ræva i gir... Men i morrest skjedde det, endelig. Hoppet i treningsklærne og sprang ut i regnværet. Anbefales å jogge om morgenen, blir faktisk en så bra dag! Føler meg så mye bedre da. Men før dere jogger måå dere være sikker på at det er smoothieelementer og gjerne egg eller noe i kjøleskapet, så dere kan lage nydelig frokost/lunsj når dere kommer hjem. Dere bør også lage en egen spilleliste på ipoden/telefonen med de beste treningssangene, gir så mye energi.

Har fått en del spørsmål om trening for tiden. Om jeg har et treningsprogram for sommeren, og det har jeg faktisk. Eller håndbllaget har det. Her der noen av øvelsene.

LØP

·      Langkjøring (30 min løpetur)

·      17/13 (GOD OPPVARMING, minst 10 min. 17 sek hurtig, 13 sek rolig. 10 stk, 5 min rolig jogging, også 10 stk til)

·      Fartsleik (20-30 min hvor dere varierer tempo ? fra rolig jogg til små spurter. Helst i terreng med oppover, nedoverbakker og flater)

·      10 meter x 10, 20 meter x 8, 30 meter x 5, 40 meter x 3 (GOD OPPVARMING, minst 10 min. Gå tilbake mellom dragene. 2-3 min mellom seriene)

På 17/13 og lengdespurtene: GOD OPPVARMING + oppvarmingsøvelser (høye kneløft, spark bak)

 

SPENST (husk: gode pauser!!)

·      Hink med opptrekk (Annen hver fot ? 10 stk x 5)

·      Froskehopp med spurt (5 dype hopp, så lang som mulig, også 10 meter med spurt etterpå)

·      Hopp i trapp: samlede ben hvert trinn, samlede ben annen hvert trinn, hink hvert trinn, hint annen hvert trinn (ca 15-16 trappetrinn, 2 serier av hver. Hink ? 2 serier per fot)

·      Vertikale hopp på benk eller i trapp eller tribune (20 hopp, altså 10 på hver fot, 3 ganger)

 

KAST

1:      10-15 min generell oppvarming.

Sørg for å få med armer og skuldre i oppvarmingen. Gjerne bruk strikk!

 

2:      Kast mot en vegg eller med medspiller. (mor/far/søster/bror)

ca 40-50 pasninger pr. arm (høyre/venstre), variert avstand, serie med:

- støtpasning          

- piskekast 

- sirkelkast 

 

3:        "Treff trening".

Mot merke på vegg, garasje dør, ballbingemål osv. Trening i å styre skudd - tenk teknikk i første rekke.

 

- Varier avstand og skuddformer, skudd fra bakken, skudd fra lufta, underarmskudd osv. Ca 10 skudd per skuddform

 

4:        Avslutning

            Uttøyning

 

 

Sit up

 

(MAGE)

 

3 x 10

Ligg på ryggen, med hendene bak hodet og

løftede ben, slik at du har 90 graders vinkel i

hofte og knær. Løft hodet og overkroppen i

retning av lårene og senk tilbake. Sørg for en

jevn bevegelse.

Skrå sit up

 

(MAGE)

 

4 x 10 (2 per side)

Ligg på ryggen med benene bøyd og den

ene ankelen hvilende på det motsatte kne.

Hold hendene bak hodet. Løft hodet og

overkroppen og drei i retning av det den

løftede foten.

Albuestøttende bekkenhev

(RYGG)

 

3 x 10

Ligg på ryggen og støtt overkroppen på

albuene. Løft bekkenet opp til kroppen er

strak. Hold stillingen og tell til 5. Senk ned og tell til 3.

Rygghev m/svømmetak

(RYGG)

 

3 x 10

Ligg på magen med armene ut til siden (90 graders vinkel i albueleddet). Løft armene og overkroppen fra gulvet og press skulderbladene sammen. Strekk armene fram og ta et svømmetak. Press skulderbladene sammen igjen og senk overkroppen ned

Knebøy

 

(BEIN)

 

3 x 15

Stå med føttene i litt bredere stilling enn skulderbreddes avstand.

Bøy ned til hvertfall ca. 90 grader i knærne (gjerne litt lengre ned) og press

opp igjen. Hold ryggen rett og blikket fram.

Dype tåhev

 

(BEIN)

 

3 x 10

Stå i sittestilling med armene foran kroppen.

Gå opp på tå og hold stillingen noen

Sekunder (tell til 3).

Gjenta flere ganger mens du holder

sittestillingen.

jakke fra Nike, kjøpt på en eller annet sportsbutikkFølger dere et treningsprogram? Er det noe mer dere lurer på om trening?

Dette liker jeg å gå i om sommeren

 • 30.07.2012 kl. 09:48

Om sommeren elsker jeg pastellfargede klær! som foreksempel de over her, lyseturkise bukser og kjoler, nydelig! Er så herlig og gå rundt i lyse og lette sommerklær.


Paljetter blir jeg aldri lei av, på fest eller utenom er det perfekt. Og om man ikke har paljetter i klærne, kan man jo bruke litt ekstra tilbehør med paljetter. Den kjolen nederst til høyre er såå fin, synes dere ikke?


Og en siste ting jeg liker best denne sommeren er t-skjorter, topper, gensere you name it med bilde og skrift på. Som foreksempel de over her, rååkule. Jeg liker spesielt de til venstre.

Husker ikke nøyaktig hvor alle klærne er fra, men Nelly, Bubbleroom, Asos osv..

For det første var det bare tull at de to var sammen, hadde det litt morsomt i går kveld bare... Og for det andre så er jeg hjemme i morgen, så da kårer jeg vinneren av konkuranssen!

Hva liker dere best å gå i om sommeren?

OSLOVE

 • 22.07.2012 kl. 18:27

Som dere vet så er det 22.juli i dag, og et år siden tragedien på Utøya. Selv var jeg på Fosen da dette skjedde, og en av naboene som bodde der hadde en datter på Utøya. Så vi fikk vite ganske mye om hva som skjedde. Hun overlevde, men kjæresten ble skutt. Jeg sender varme tanker og tenner lys for de som omkom, skadede og de som mistet sine kjære. Dere kommer aldri til å bli glemt♥

Det er så fint å se at vårt lille land står så sterkt sammen etter det som skjedde. Hånd i hånd, elsker vi, trøster vi og gråter vi på vegne av de som ble borte.

takk for alle headerene!

 • 21.07.2012 kl. 17:33


myownfashion.blogg.no


kkrriistina.blogg.no


Marie Hillesund


idabiieber.blogg.no
Synne Westrheim

tine lien


Mona Haugland


www.gukf.blogg.no


Therese Flovikholm


Pernille Kjonerud


biaanca.blogg.no


Julie Helgesen


Kristine Bekke Palmesen


Marita Wang-Henrichsen


www.alexanddra.blogg.no


Line NovaMartine Reinholdsen

Tusentakk for så utrolig mange flotte headere!! Fikk så mange at jeg ikke kan ha med alle i et innlegg, men her er hvertfall noen av dem. Klarer ikke bestemme meg for hvilken jeg skal ta, og uansett på meg vente til en venn kommer hjem og kan hjelpe meg litt med størrelse osv. Men som sagt tuuusen takk!

 


 

Litt om Kreta

 • 20.07.2012 kl. 17:54

Da skal jeg si litt om hvordan det var i Hellas, fordi det er tydelighvis veldig mange som skal dit senere i sommer og vil vite hvordan det er der. Og daa lager jeg et slikt innlegg om tips og fakta om hellas, altså Chania og Platanias hovedsaklig.

Grecotel Kalliston. Det var hotellet vi bodde på i den første uka, og det var kjeeempe bra. Det er et femstjerneshotell da, så det bør jo være såppas. Det var ikke no mange folk der, akkurat når vi var der hvertfall. Og jeg liker det mye bedre da. Fordi da får vi liksom litt mer oppmerksomhet hvis dere skjønner, foreksempel så kom hotellsjefen ofte bort til oss og spurt hvordan vi hadde det og de andre som jobbet der husket navnene våre osv. Det var nydelig sand på stranden og herlig basseng.

Avra Imperial. Der bodde vi andreuka, og det var noe ganske annerledes enn det første hotellet. Det var stappfult av folk hele tiden. Det var et uutrolig nydelig hotell, faktisk finere enn Kalliston, meen det var bare så altfor mange folk. Og alle måltidene på hotellet var buffè, ikke at det var så dumt, men det var ikke så variert mat da. Og så var det veldig mye kø, spesielt i frokosten. Stranda var heller ikke så veldig mye å skryte av , for det var steinstrand, men det var helt OK da, lå for det meste ved bassenget vi. Noe som var bra med stranda da i forhold til det andre var at det var slike vannaktiviteter henge-etter-båten-på-sånn-artig-flytegreie.

Anbefalinger.

I Chania anbefaler jeg dere helt klart butikkene Pull & Bear, Bershka, Stradiavius, Sephora, Estetique og mangee skobutikker der makspris på alle skoene i hele butikken er 250 kr!!!! dødsbillig. Det er veldig mange jallasjapper som selger baderinger, volleyballer og solkremer rundt om kring. Der selger de maaasse forskjellige oljer og jeg anbefaler dere heeelt klart denne:


den kostet hundre norske kroner og de solgte den overalt. Men ikke ta på så mye. Da jeg kjøpte den sa butikkdamen "just take a little bit, or else you're gonna get black" eller på mitt språk, solbrent, haha.Jeg følte meg skikkelig tan etter jeg hadde tatt på den, men når jeg kom hjem til Norge følte jeg meg like bleik som da jeg dro, typisk.

Dere kommer kanskje til å møte på barn som selger roser på gata, men jeg vil bare advare dere. Det er ikke alltid du får rosen du har betalt for. Det var noen som betalte for rosen, også sprang den lille jenta bare.

I platanias er et muligheter for å ta sånne rastafletter som jeg har, og også hennatattovering i en slags salong i enden av byen. Jeg tok min hennatattovering i Chania da.

Hvis dere skal spise dessert på cafè eller noe lignende, bestill en sånn suupergiga dessert. Haha de er mye større enn du ser for deg!

Hvis dere skal gå rundt i Chania, ikke for å spise, men bare for å se eller shoppe så må dere gå gjennom en hel gate med bare restauranter. De ligger ved sjøen. Hvis dere ikke er interissert i å spise, ikke få øyenkontakt med de personene som står utenfor å gjør alt de kan for å få dere inn i derest restaurant. Det var såååå plagsomt! Og det samme gjelder sånne stakkarslige selgere som seøger gummi dritt eller slim osv, ikke få øyenkontakt. Og å smile til dem... ja da er løpe kjørt.

Og ikke mat de ultrasøte kattungene som det kryr av i gatene. Da kommer de til å følge etter dere where ever you go. Jeg syndet og gjorde det en gang og jeg ble stalket resten av ferien, neida. Men dere skjønner.


Men det var utrolig herlig å være i Hellas altså! Var hetebølge med temperatur på over 40 varmegrader, og det, spør du meg er litt vell mye. For all del ikke bli solbrent de første dagene! Det er så jævlig kjipt! jeg håper de som skal dit får en kjempe herlig tur, og kanskje dere også vil skrive om hvordan det var, så jeg og alle deres lesere (om du har blogg) kan lese om ditt opphold.

Hva synes dere om dette innlegget?♥ Noe mer dere lurer på om Kreta turen?

 

 

hvilke kjoler?

 • 27.06.2012 kl. 17:29

Holder på å pakke nå, men jeg eeeer så ubesluttsom. Har noen kjoler foreksempel som jeg ikke klarer å bestemme meg hvilke jeg skal ta med. Har noen jeg vet at jeg skal ha med, men de under veet jeg ikke. Så da tenkte jeg kanskje dere ville være med å bestemme! Kanskje jeg ender opp med å ta med alle?? haha. Men bare skriv hvilke kjoler du synes jeg skal ta med. Bare velg så mange dere vil.


kjole nr 1 fra Bikbok

kjole nr 2 fra Only


kjole nr 3 fra Dept


kjole nr 4 fra River Island


kjole nr 4 fra Green Coast


kjole nr 6 fra Bikbok

Så hvilke synes dere jeg skal ha med til syden?


den berømte ankerbikinien

 • 27.06.2012 kl. 01:46er jo tuuusenvis av jenter som har kjøpt denne bikinien fra Victoria's Secret, og den er jo kjeeempe fin så det er jo ikke noe rart. Jeg nevnte at jeg skulle til syden, OM EN DAG, og daaaa skal jeg bruke den?? og de andre bikiniene mine fra VS, oj det hørtes skrytende ut, ikke ment sånn......

Foresten så kommer spørsmålsrunden aaalt for sent men rett rundt hjørnet, når dere har stått opp i morgen er den ute!

Hva synes dere om bikinien?

vil noen lage header til meg?

 • 26.06.2012 kl. 20:35

heei♥ Har fått inn en del mailer og meldinger fra søøte folk som gjerne vil lage header til meg og spør om det er greit. Og det er jo egentlig jeg som skulle spurt dere, for selvfølgelig synes jeg det er kjempe gøy! Så jeg tenkte å lage et innlegg med eventuelle headerbilder så kan dere sende inn headere på mat.holck@hotmail.com da blir jeg kjempe glad :-))

Foresten hvis jeg kan komme inn med et lite innspill, så synes jeg de litt røffere bildene med foreksempel murveggen er ganske kuule da. Men selvfølgelig, kjør på med de andre hvis dere heller vil det!

Og her har søteste Kristina Stensaas laget en kjempe fin header! eelsker denNoen flere som vil lage header til meeeei?♥

 

dip dye

 • 25.06.2012 kl. 13:28

Mange har lurt på hvordan jeg gjorde det med dip dyen. Og haha her kommer the real truth. Det er faktisk så ukomplisert og lett som konditorfarge! Det funket kjempebra og satt til jeg dusjet det ut faktisk.

Noen andre som har prøvd det?

SPØRSMÅLSRUNDE

 • 17.06.2012 kl. 14:06

Heei! Da kjører jeg faktisk bloggens aller første spørsmålsrunde. Har fått veeldig mange spørsmål i det siste, så da er jo dette en fin ting. Dere kan spørre om hva som helst, men dere skjønner sikkert hvor grensen går(?) og jeg kommer til å svare på videoblogg :-)) Vet ikke helt når jeg avslutter den, men det blir hvertfall ikke føør i morgen.

spøøøør i vei folkens!!

15 ting dere ikke visste om meg

 • 12.06.2012 kl. 23:11

Har løpt fra en flodbølge. Hørtes veldig drastisk ut, men det har jeg faktisk. Var i Thailand i jula 2004 når den største Tsunamien (flodbølgen) på ti år slo inn. Ble en ganske så anerledes jul, men vi var veldig heldige og kom hjem igjen med alle i familien i livet. Var mye avis og tv-greier i den perioden, jeg var også til psykolog faktisk. Ferien var en opplevelse jeg aldri kommer til å glemme.

Jeg tåler ikke hvetemel. Fant ut at jeg ikke tålte hvetemel når jeg gikk i 2.klasse eller noe sånt, og etter det har livet gått egentlig ikke noe uvanlig i det hele tatt. Den dag i dag finnes nesten alt med hvetemel, uten hvetemel også.

Prater myee i søvne. Haha har fått hørt av folk at jeg prater som baare det i søvne. Brukte en app for noen måneder siden, 'sleep talk' som tok opp det du sa i søvne. Og jeg både snakket og sang, hahaha. Også utrolig nåkk så smatter jeg helt ufattelig mye. Sutter på tunga eller noe, æsj

Synger hele tiden. De som kjenner meg best vet at jeg har en tendens til å synge hele tiden. For noen er dette veldig irriterende, andre synes de er bare komisk. Men jeg klarer bare ikke la være.

Avhengig av diverse serier. Har sett Gossip Girl, Frustrerte Fruer, Greys Anatomy, Pretty little liars, Beverly Hils 90210 blant annet. Blir avhengig av alle slike serier med en gang!

Blir såå betatt av håndballgutter. Har jo vært på håndballcup i helga og fant ut at jeg er forelsket i sikkert ti forskjellige håndballgutter, haha neida

Bruker aldri sminke i hverdagene. På skolen vår er det nesten om å gjøre å være styggest, køøder ikke. Alle vi jentene hvertfall kommer i joggebukse, hettegenser, trøtte usminka tryner og slippers hver dag! Skjønner ikke vitsen med å pynte meg for noen jeg har kjent i 9 år..?

Jeg har 4.9 i snitt. Har alltid hatt det, siden åttende og oppover. Snittet mitt i år kommer nåkk desverre ikke til å være like bra. Men jeg er veldig fornøyd med snittet jeg har hatt da.

Har aldri farget/stripet håret. You heard me, har aldri gjort noe annet enn å klippe, dusje og børste haha.
Var med i en reklame for 3t. Haha da jeg var ca tre år var jeg med på en 3t reklame for barnepass, var utrolig søt da. Har desverre ikke bilde av det..

Ble nesten belieber etter filmen om Justin Bieber. Åh husker sånn etter jeg hadde sett Never Say Never, jeg gråt nesten gjennom hele filmen og vare skikkelig deppa etterpå. Hørte bare på Bieber sanger osv. Hohoo er så glad jeg ikke ble hjernevasket sånn som flere millioner jenter har blitt.

Ble innlagt etter jeg ble brent av giftig brennmanet. I Thailand, den samme ferien ble jeg brent av en giftig brennmanet som la igjen de brennende tråene i huden på arma mi. Jeg ble skikkelig syk og ble innlagt osv på sykehus i Thailand. Utrolig skummelt hele greia!

Bor rett ved skolen. Fra gårsplassen min og til skolegrensa er det ca 2 meter. Så jeg går alltid til skolen to minutter før den starter og rekker det hver gang, nesten

Eelsker milkshake og smash. Kunne seriøst spist det til jeg døde!! Spesielt sjokolade milkshaken på Graffi og Mc.Donalds.

Hater å gå i bukse. Noen tror sikkert jeg er skikkelig wannabe Sophie Elise ettersom hun ikke liker å gå i bukse heller. Men det er ikke pga hun, haha. Jeg bare rett og slett hater å gå i bukse. Hver gang det kommer en mulighet for meg til å ta av meg buksa, skal jeg love jeg gjør det, deer hørtes jeg jo ikke sluty ut da..

noe dere ikke visste fra før av?

 

 

my peach maxi skirt

 • 11.06.2012 kl. 14:37

Liker dere det?♥

looove it

 • 10.06.2012 kl. 22:30

 


toppen er fra New Look i London, den er så fin!

Hva synes dere?

forever in love

 • 07.06.2012 kl. 22:35
forever in love pepe jeans london♥ kjempe søt t-skjorte fra London, luuv it

You liiike?

motivasjon til trening

 • 05.06.2012 kl. 21:24

Har utrolig nåkk fått masse spørsmål om hvordan jeg trener og hva som får meg motivert og heer kommer sannheten. Jo det har seg sånn at jeg spiser hva faen jeg vil og trener etterpå. Ikke at det er noe jeg vil oppfordre andre til. Jeg har faktisk ganske så høy forbrenning og vil si at det jeg spiser ikke legger seg på kroppen da. Men det jeg sier er at det er null vits i å sitte å si 'nei jeg kan ikke spise den sjokoladen, da blir jeg tjukk' for så lenge man holder seg i form skal det ganske mye til for at man blir feit av en sjokolade.Her er sykt fine meg som trener. Når jeg trener styrke tar jeg som oftest armhevinger, sit-ups og planke/sideplanke og ellers spiller jeg jo håndball og prøver å jogge så ofte som mulig (haha, vil si at jeg jogger svært sjelden).

Ogsåå hva som motiverer meg? Jeg blir faktisk ikke spesielt motivert av bilder av Victorias Secret Angels eller andre superbabes man ser i bikinireklamer osv. Det gjør meg helt ærlig bare deprimert... Men derfor setter jeg meg mål som får meg oppover, mobber meg selv om jeg ikke gjør det jeg burde. Prøver å gjøre meg selv stolt. Her er et motivasjonsark som er veldig effektivt. haha litt spesielt kanskje


funker det her altså!

en annen smart ting som en venninne av meg prøvde. Å legge penger i en kovolutt og ikke få åpne den før man er fornøyd med treningsinnsatsen.


Skal man ute på joggetur må man ha en treningsliste på telefonen eller ipoden!! Og det anbefales å forsikre seg om man har grunnlaget til smoothie eller noe fruktgreier før man drar. Er såå godt med det etter en god treningsøkt.

 
woooow coolstuffshit, men seeerr prøv ut noen av disse metodene, funker pessbra

Flere som har smarte treningstips?

Sunny days, party nights, hot guys, water fights, pretty hair, tanned skin, schools out, summers in

 • 23.05.2012 kl. 23:39

Har så godt som tatt sommerferie allerede. Fikk tilbake matte og engelsk tentamen i dag og fikk 5 på begge, er suuperfornøyd! Etter at hele gjengen bestemte seg for å levere blankt på en naturfsgprøve skulle ta dagen vi kom hjem fra London, synes jeg vi fortjente litt oppmuntring.

I morgen går turen til Falstad Fangeleir. Skal se på diverse ting fra 2.verdenskrig med klassen. Med busstur i tilsammen tre timer i 20 varmegrader, med e gjeng svette, klamme elever og klissete godteri blir det sikkert en uforglemmelig tur.

what ya think about todays dressup?

black & white

 • 16.05.2012 kl. 20:05Da drar jeg, så vi snakkes! Kos dere masseee i kveld!!

favourite covers

 • 08.05.2012 kl. 19:09

Har blitt superhekta på covers av kjente eller gamle sanger, er såå mange flinke der ute!! De fleste er helt syke og jeg skjønner ikke hvorfor jeg ikke hører dem på radio osv.. 

Hvilken likte du best?

ting jeg ser fram til!

 • 05.05.2012 kl. 00:09

Som jeg sikkert har nevnt 5987 ganger før også, er det såå mye jeg ser fram til nå! Har lastet ned Big Day Premium på mobilen, det er en app som teller ned hvor mange dager det er til foreksempel konfirmasjon eller sommerderie da. Er kjempe smart, anbefales! Her er noe av det jeg gleder meg mest til.


Hva gleder dere dere mest til fremover?

Nelly Love

 • 03.05.2012 kl. 23:10
Fra venstre: den finner du HER // den finner du HER // den finner du HERFra venstre: Den finner du HER // den finner du HER // den finner du HER

Noen du likte?

Monki

 • 27.04.2012 kl. 18:06

Som dere fra Trondheim sikkert vet, så har Monki nettopp åpnet på Mercur Senteret. Var en tur innom der i sta og så på klærne. Det var veeeldig mye klær, nesten for mye! Også var det veldig mye speil og lys og musikk så jeg fikk vell egentlig bare vondt i hodet av å være inn der. Haha hørtse sykt negativ ut nå, er sikkert masse fine klær der, men jeg hadde hvertfall ikke ikke tid til å prøve noe akkurat da. Tipper det kommer til å være stapp fullt av folk der i morgen, alle drar jo til byen på lørdager. Butikken minte meg egentlig ganske mye om Weekday, det er en annen klesbutikk i byen.

Var en tur innom nettsiden deres, her er noen klær jeg fant

 

Har dere vært på Monki? Isåfall hva synes dere om klærne?
LONDON TUR BESTILT!

 • 25.04.2012 kl. 22:33

Som dere sikkert fikk med dere i overskriften skal jeg og sju andre venninner til London om ca tre uker! Gleder meg sånn. Bortsett fra tentamen som kommer i neste uke, har jeg bare ting å se fram til, og jeg klarer nesten ikke vente til bla.annet konfirmasjon og London da selvfølgelig. Har vært der to ganger før, en gang med familien og en gang med Thea og Martine. Håper å få innhenta no penger fra konfen da, så jeg har litt å shoppe for! Er jo derfor vi skal dit hovedsaklig. Har planlagt dette helt siden femte klasse :-))) haha. Og jeg gleder meg såånn til å kunne snakke britisk engelsk uten å bli sett på som deen nerden. Elsker britisk aksang(?) ♥♥♥♥


aaah elsker London!!

Noen andre som har vært i London før? Kanskje dere har noen butikker å anbefale?

twitter og instagram

 • 11.04.2012 kl. 16:11

Follow meg gjerne på instagram og twitter folkeeens :-)) Heter mathildeholck på begge stedene.


Essie

 • 10.04.2012 kl. 09:15

elsker disse fargene!! De er fra Essie.

Hva synes du?

help meeee

 • 07.04.2012 kl. 18:32

Mange av dere som savner ny header, og jeg kan love dere at jeg er på saken. Men jeg trenger litt hjelp med å velge hvilken. Så her er noen forslag:


bare at de to siste trenger skrift da..... Holder på å redigere noen flere, hvis dere vil se de etterpå?

Hva synes dere? Tar foresten gjeerne i mot forslag på mat.holck@hotmail.com♥

8. plass i trondheim!

 • 26.03.2012 kl. 14:46

Da er jeg faktisk på 8. plass i Trondheim og 63. plass i Norge! Noe som jeg er utrolig fornøyd med. Det er hvertfall takket være Aurora♥♥ hun var så søt og linket til bloggen min nederst på innlegget HERog takk til deree selvfølgelig!!! er så glad i leserne mine♥♥ you make my day

skinnjakker

 • 14.03.2012 kl. 18:37

Det går mot vår og som meg er det sikkert mange andre som er på utkikk etter drømme skinnjakka. Her er noen fra La Redoute, Nelly og noen andre merker.


kan skrive litt mere konkret hvor de er fra og hva de koster senere hvis dere vil det.'

Hvilen likte du best av jakkene ovenfor?

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no