hits

God jul!

  • 24.12.2012 kl. 23:37

Hei! Mathilde mangler fortsatt internett, så dere får nøye dere med meg i noen dager til. Jeg er litt usikker men jeg tror hun kommer hjem på onsdag. Jeg vet ikke med dere men her er vi i alle fall ferdige med å åpne pakkene. Det var bare meg og foreldrene mine og lillebroren min i år, så det tok ikke så lang tid. Nå sitter vi og ser film og prøver det vi fikk i julegave.


Dette var antrekket mitt i kveld. Kjolen er fra Indiska.

Nå vil jeg bare ønske alle sammen en fortsatt fin julaften, så snakkes (blogges?) vi skikkert i morgen!

-Katrine

UKENS SPØRSMÅL

  • 21.10.2012 kl. 19:05

har du canada goose? hvilken størrelse og farge er den??

Nei jeg har ikke det :-)

Hvor handler som oftes klær?

Bikbok, Gina Tricot, Carlings, det er egentlig de jeg kom på nå.

Haha etter du begynte å posere med hånden opp og et morsomt ansiktsutrykk har mange av vennene mine og også mange andre begynt med det! Digger deg!

haha :-)))Er det en spesiell plass du MÅ dra til før du dør?

New York, Los Angeles, Las Vegas

Hvilken posisjon har du på handball?

midtback


Dine beste venner?

Hanna, Johanna, Anna, Katrine, Thea, Martine

Hvor lenge har du spilt handball?

Siden første klasse :-)

hva er ginger?

gulrotfarget hår og edward cullen hud

Hvem kjenner du best fra Charlottenlund?

kjenner mange gutter derfra, but my darling aurora is my best♥ dere vet sikkert ikke hvem hun er, hun blogger da! sjekk ut bloggen hennes HER xDxDxD

kan du lage en video elleer forklare hvordan du har fiksa håret slik i headeren?

hoohooi jeg kan prøve, men ikke forvent noe med en gang, har det veldig travelt for tiden, but I'll try!

Hvilket redigeringsprogram bruker du i videoene dine?

Imovie på Macbook

Hvor er lebestiften fra?

Mac, den rødeste fargen de har.


Hvordan får du kvaliteten opp til 1080p ?

Jeg ærlig talt ikke.. Tror det bare blir sånn fordi det er så bra kvalitet på kameraet :-)

Kan jeg få livet ditt?

Kan bli litt vanskelig det altså, liksom å bare bytte liksom

Deler du rom med søstra di eller noe sånt? For så det var to senger, to skrivebord osv...;) Hvorfor har du dobbelt av alt?:)

Hmm jeg har ikke dobbelte av alt? Har et spisebord som skrivebod bare fordi jeg vil ha det stort, det er ikke to skrivebord. Og jeg har heller ikke to senger, bare to dyner haha :-)

hvorfor slutter martine senere?? går dere ikke i samme klasse?

Flere av de gode gamle tvilling-spørsmålene. vurderer nesten å ha spørsmålsrunde om dem altså... Vi går i samme klasse JA, men det er liksom gruppe 1 og gruppe 2, men vi har klasserom sammen og er sammen nesten hele tiden, bare at vi slutter forskjellige tider noen ganger osv.Noe dere lurer på til neste gang?

del gjerne innlegget videre via facebook-knappen nedenfor!♥

historien om aur og mathilde

  • 08.09.2012 kl. 18:29

Heei! Nå er det Aurora som blogger, faktisk. Min kjære kjære Mat er i Lillehammer? Ellerno sånt. På håndballgreier, tror jeg... vet ikke, bryr meg ikke. Liker ikke håndball. ANYWAY. Mathilde lurte på om jeg kunne blogge, siden hun ikke har muligheten. Jeg svarte ja, som dere kanskje har fått med dere :-)

Så var spørsmålet "hmmmmm hva skal jeg blogge om" Jeg har jo ikke gjesteblogget før. Så da tenkte jeg at jeg først kunne komme med historen om hvordan meg - aurora mohn stuedahl og mathilde holck ble kjent! eller venner da :D Isnt this exciting or what

Det hele starten med.... ♥♥♥♥ SNAPCHAT. Jeg sendte tullebilde, hun sendte tilbake, jeg sendte et dritstøgt bilde av meg, hun sendte et enda værre av hun tilbake, og slik fortsatte det! Så etter 2 uker med snapping følte jeg egentlig at jeg visste alt om Mathilde jeg, at vi har vært venner lenge. Snapchat ble jo faktisk såå mye latter og tull haha

And this is the first time we met. Jeg dro til en stygg håndballhall med nora og så på at hun spilte kamp. Så med vaffel i kjeften ropte jeg med full hals HEIAA MATHILDEEE YOU CAN DO IT GØØØRL. Så når kampen var ferdig så møttes vi og jeg har aldri hatt et så ikke-kleint førstemøte. Det føltes ut som jeg kjente mathilde hele liivet mitt uten overdrivelse. Vi snakket og flira i ett fra sekundet vi møttes. It waz like hello soulmate if ya know what i mean. 

Mathilde hadde sin graffiperiode på den tiden. Hun spiste på graffi sånn 5 ganger i uka og ble feit på milkshaken. Såå vi bestemte oss for å ta en date på graffi. Jeg bestillte en megafæl burger men itanke på hvor sinnsykt gøy vi hadde det så var det null problem. Haha, det er UMULIG å være med Mathilde uten å konstant le. 

Og siden vi hadde blitt soulmates til 1000 så lå jeg over til henne en lørdag. Med Kathrrrrine. Var en av de beste lørdagene jeg har hatt! 

Videone på macen til Mathilde, haha too bad de er på hennes mac. Fordi det var faktisk tiiidenes photobooth videoer

Tiden gikk og begge vi var jo god venn med vår kjære nåååra tran. Så vi ble på en måte en "trekløver" haha høres 6klasse ut men. Så det var liksom oss tre da som hadde hysteriske gruppesamtaler på kik osv. Og 2 dager etter jeg kom hjem fra barcelona så kom Mathilde og nora til meg og skulle liggover. 

Haha denne kvelden var faktisk SÅ morsom. Vi tre sammen er latter til 1000, kan ikke beskrives engang. Alt det vi kødder med, hahaha herregud sitter å smiler mens jeg skriver her. 

Etter 15 min med overtaling fikk vi gratis taxitur hjem!!! 

Jeg har egentlig ikke så veldig mye tid nå. Vi har ikke møttes på en stund, så vi skal finne på noe snart! Begge har det travelt også bor hun laangt unna meg. Men jeg tenkte jeg må skrive liiitt mer da. SÅ - representing MATHILDE

Mathilde har mange kallenavn faktisk, det er mat, 3t ræva, hulken og ginger. Hun har verdens herligste personlighet og er den mest utadvente personen jeg vet om. Dere aner ikke! Hun har sååå fin latter og sykeste humor'n. Dere får kanskje et lite innblikk av hvordan hun er i videobloggene hennes? haha aner ikke jeg. Men hun er hvertfall EN UBESKRIVELIG HERLIG PERSON ♥ 

haha OH MY GAD bilde øverst i midten. hahahahah har ikke ord. THATS WHY I LOVE YOU MATHILDE. Men dere VET jo at Mathilde er drit pen. Uansett, nå må jeg stikke! Håper dere likte innlegget. Love you mat see ya later på kik or something :-)

Hade ale samen. 

ÅJ VIKTIG

  • 31.03.2012 kl. 00:18

Sorry folkens jeg har gjort en feil!!! Jeg har kjøpt shortsen i str. XS!! Jeg sa feil. Jeg har prøvd Small og den var litt stor, ikke Medium. Håper ikke det skapte problemer....

Shortsen min er i størrelse XS ikke S som jeg sier på videoen. Beklager ....

mine hudprodukter

  • 16.03.2012 kl. 17:36

heia hva synes dere? noen spørsmåål?

okei faila videoblogg hehe

  • 15.03.2012 kl. 22:20

Heeei skulle liksom legge ut deen videobloggen om mine etterspurte hudprodukter, men det gikk jo glatt til helvette så beklager,  den kommer i morra. Men det ble noen klipp da, så dere får en smakebit eller what ever.

 

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no