hits

En kveldstur til Skaun

  • 16.05.2018 kl. 14:29

Hei! Jeg føler ikke at det er 17.mai i morgen, jeg vet ikke med dere, men oppi hodet mitt så er det fortsatt to uker til. Tida fyker jo forbi meg her, rekker ikke henge med. Men jaja sier ikke nei takk til en dag fylt med kake og cava. I dag er det regn i Trondheim, så jeg håper det tar seg opp til i morgen.

I går var det i allefall nydelig vær! Dagen tilbragte jeg på Solsiden, hos Marit. Vi gjorde ett eksamenssett i statistikk og tuslet litt rundt i sola. På kvelden tok jeg, Maja, Helena, Oda og Truls turen til Skaun for å grille hjemme hos Kristin og Einar. For dere som ikke er så kjent med navnene så er det jenter fra laget og typene deres. Vi badet (eller vi er å skryte på seg unødvendig mye, de tøffeste badet) så grillet vi i kveldssola etterpå. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etterhvert kom også Silje, Maren og Jens, og det ble kubbmesterskap og popcorn på bål. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håper alle får en fin dag i morgen, så blogges vi ♥

1 Kommentar

mustafa

18.05.2018 kl. 09:38
when will you question - answer matilde ? :) :)

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no