hits

Får njuta så lenge man kan

  • 10.05.2018 kl. 18:11

Hei dere! Dagen i dag startet med en økt på 3T-Midtbyen med Katrine klokka ni. Hun hadde åpningsvakta så vi trente all by our selves før åpning. Etter det ruslet (kjørte*) jeg (høres mye mer romantisk ut å rusle) til skolen som ligger like ved. 

Både i går og i dag har det vært i snitt 25 grader om dagen, noe som er litt i villeste laget, men man sier ikke neitakk til det. Begge dagene har jeg dessverre sittet på skolen, men med noen flotte pauser ute i solsteika med is og godt selskap. Jeg og Marit gikk oss en liten tur langs piren i dag og kjøpte oss en is hver på Simens Isbar, som tydeligvis ligger å gjemmer seg rett ved siden av skolen, like WHAT I so did not know. Blir mye is framover. 

I går kveld dro jeg hjem til Katrine for å kosemose ute på verandaen i solnedgangen. Vi dro på butikken og handlet litt frukt og godt og inviterte de som hadde mulighet. Trine og Markus kom og vi bare satt å nøt utsikten som fire pensjonister ville gjort. 

Nå kom jeg hjem fra skolen for ikke så lenge siden, så jeg tenkte å dra en tur til Anna for å lage noe middag og egentlig gjøre akkurat det samme som i går, bare nyte kvelden haha. For et avslappet liv det høres ut som jeg har. Det får helomvending når jeg skal løpe Beep-test i morrrra. Feen.... Jaja får njuta så lenge man kan.

Ha en fin dag videre!

1 Kommentar

Thea

10.05.2018 kl. 19:58
Kan du dele resultatet av beep testen igjen?? er så spennende å følge med på de testene dine, haha litt nørd

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no