hits

Snakk om været

  • 08.05.2018 kl. 21:19

Hei sunshines! Out of nowhere ble det plutselig 25 grader og sol her. Var ikke forberedt på det og har ikke tid til det. Men det er trivelig uansett og det gjør noe med humøret. Jeg spratt opp da klokka ringte 07.15 i morrest og dro på 3T-Rosten med tre byåsenbabes, Helena, Maja og Eirin. Jeg og Eirin kjørte 4x4 før de to andre kom og kjørte magetrening sammen med oss. Vi startet på hver vår stasjon med tre forskjellige øvelser, kjørte hver øvelse to ganger (dvs. seks runder på hver stasjon) så byttet vi stasjon og var innom alle fire stasjonene. Vi kjørte 20/20 (dvs. 20 sek arbeid, 20 sek pause x 24). Øvelsene var sånn typ slynge (trekk inn beina, armhevinger, roing), toe to bar, rygghev, planke osv. Bare å være kreativ. 

Etter det dro jeg på BI og satt der med Eirin og Markus, helt til klokka fire, da vendte vi snuten hjemover og jeg kom hjem til nydelig middag med mor og far på verandaen. Kremet pasta med scampi, mmm det er hverdagsluksus. Jeg, mamma og pappa dro på visning til en leilighet etter middagen, og boligjakten continues. 

Hvordan har dagen deres vært?

1 Kommentar

08.05.2018 kl. 22:19
Så spennende! Kan du legge ut oppskrift på pasta-retten?

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no