hits

A little somethn somethn

  • 05.05.2018 kl. 15:23

Hei! I går var det fredag, beste dagen. Jeg startet hardt ut med en beinøkt (((som jeg har tenkt å dele med dere)). Etter den så kjørte jeg like gjerne enda en. Haha neida jeg var på photoshoot med 3T med fokus på stumpen, så da ble det noen ekstra reps på bakdelen også etter lunsj. Noe som kjennes i beina i dag for å si det sånn. I går når det nærmet seg kveld dro jeg hjem til Sanne med Hanna, Johanna og Nora og spiste taco. Det slår aldri feil.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi satt bare å pratet om laivet hele kvelden med a little extra somethn somethn in the glas. Da klokka nærmet seg tolv begynte jeg og Sanne å vurdere å dra ut en tur på Solsiden. Så det ble fort det. Oss to, en time før ting begynte å stenge, da arriver partymooden og vi er klare for kvelden. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2 Kommentarer

05.05.2018 kl. 16:37
Hvor er det rød settet ditt fra? Sykt stilig! :D

Renate

07.05.2018 kl. 12:23
Den drinken så ikke liiiite digg ut da...

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no