hits

slumresøndag

  • 29.04.2018 kl. 19:50

God søndagskveld dere! Jeg elsker søndager hvor jeg ikke har planer om å gjøre noe som helst. Jeg jobbet natt til i dag, på Downtown, så det var godt å ligge i senga å slumre helt til klokka halv tolv i morrest. Så vidt jeg kan huske så har jeg ikke vært utenfor husets vegger i dag, haha det er sjeldent det. Jeg fikk rørt litt på stumpen på tredemølla i kjelleren etter frokost, og bortsett fra det har jeg bare sittet fredelig og stille ved kjøkkenbordet og lest til eksamen med Pernille og en venninne av henne. 

Jeg fikk også sendt jentene på søndagsåpen butikk, ikke veldig vanskelig å be når de nettopp har tatt lappen. Så da ble det veggietaco til middag på meg, i sofaen med kvartfinale i eliteserien på skjermen, og yoghurtis til dessert. Jeg kan godt legge ut oppskrift på hvordan jeg lager taco uten kjøtt, hvis noen er interessert.

Håper dere får en fin søndag videre ♥

3 Kommentarer

Elise - Lileahs mamma

29.04.2018 kl. 20:04
Hørtes ut som en fin og deilig søndag!😊

Marte

29.04.2018 kl. 22:56
Vil gjerne ha oppskrift!!!

Anita

30.04.2018 kl. 23:18
Kvartfinale i eliteserien? Beklager, men tror ikke det er noe, var nok bare en vanlig seriekamp ;-)

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no