hits

La boligjakten begynne

  • 25.04.2018 kl. 14:32

Heisann! Håper dere har en fin onsdag så langt. I nuet sitter jeg på biblioteket på BI med Marit og leser til eksamen. Vi har første eksamen neste onsdag så det er ikke lenge til nå. Jeg sto opp tidlig i morrest og kjørte til byen, møtte Marit på 3T-Pirbadet og sammen tok vi en overkroppsøkt, før vi begynte lesinga. Jeg har ikke noe annet jeg skal gjøre i dag, så jeg blir nok sittende en stund.

Eller joo en ting jeg skal er å dra på visning. Tredje visning, tre dager på rad. For tre dager siden satte jeg nemlig i gang et prosjekt med Hanna og Maja. Vi har et ønske om å flytte ut sammen. Planen er at jeg kjøper en leilighet her i byen og de leier til meg. Så vi har som sagt vært på to visninger og blitt forelsket i tanken på å bo sammen i en cute, cozy og comfy leilighet. Tiden er inne synes vi. Så det er en utrolig spennende prosess, som jeg gleder meg til å ta med dere på. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Genser fra Holzweiler

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

6 Kommentarer

Annie

25.04.2018 kl. 14:43
Hallo!

Bare lurer på hvordan finansieringsplanen din kommer til å se ut! Du er jo veldig ung, så har du all egenkapital selv? Får du forskudd på arv av foreldrene dine? Eller skal de kausjonere for deg? :)

Rebekka Josefine

25.04.2018 kl. 21:30
Fineste mennesket <3

Victoria

26.04.2018 kl. 08:59
Så spennende, håper å få litt interiør poster og slik når leilighet og flyttinga blir en realitet! Lykke til <3

Abdel aziz

26.04.2018 kl. 10:46
Hei. Håper det ordner seg. Kul jenter du er

idun

26.04.2018 kl. 15:29
hei! så spennende at du skal kjøpe deg leilighet, gleder meg til blogging om det!

Kunne du delt litt tips og råd om hvordan du har jobbet for å få råd til det i så ung alder? har du spart fra du var liten, BSU, fond, og sånne typer ting? syns det er utrolig vanskelig å tenke at jeg noen gang skal ha råd til å kjøpe meg leilighet, når boligmarkedet er så dyrt som det er :(

01.05.2018 kl. 16:33
Hvordan i alle dager har du råd til dette i så ung alder? Bortskjemt?

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no