hits

Døgnvillhet

  • 02.04.2018 kl. 18:16

Hei dere! Siste feriedag i påska, håper dere nyter den. Jeg er hjemme i Trondheim igjen, landet på Værnes i går kveld, kjørte hjem, bestilte en pizza og tok den med hjem til Maja. Ble en lang og koselig kveld der med Markus og Hanna, singelklubben som vi har selverklært oss. Jeg er ganske døgnvill nå og kroppen skjønner ikke heelt hva som skjer. Jeg var i hvert fall stuptrøtt i morrest (klokka tolv) da jeg dro meg opp for å dra på 3T. Klokka var da seks om morgenen på Aruba, so I guess it makes sense I was tired. Etter en økt på 3T gikk jeg, Maja, Hanna, Markus, Johanna og Tonje på tur i det fine påskeværet. Så litt norsk påske fikk jeg også. Jeg lengter tilbake til Aruba likevel, er ikke klar for å gå tilbake til hverdann :( Selv om den kommer smygende allerede nå, har håndballtrening i kveld, så I'm back at it etter en uke ferie. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvordan har påska deres vært?

5 Kommentarer

02.04.2018 kl. 21:13
så deilig! Hvor er shortsen fra?

Birgitte

02.04.2018 kl. 21:24
Nyyydelige bilder av deg! Hatt en veldig deilig påskeferie med god mat, turer i finvær, besøk til besteforeldre og hygge med familie <3 Alt jeg kunne ønske meg! Glad du heller ikke er klar for hverdagen... Blir nok godt når en først kommer igang da :-)

Vilde

03.04.2018 kl. 11:47
hvordan trener du mage og hvor ofte? kan du legge ut perfekt øktplan for mage?

04.04.2018 kl. 00:17
Hvordan unngår du å bli solbrent eller blir du solbrent på stranda ?

Ingrid

04.04.2018 kl. 07:32
Hvor er bikinitoppen fra?

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no