hits

I skyggen av et palmetre

  • 29.03.2018 kl. 22:35

Hei venner! Akkurat nå sitter jeg på hotellets egen Starbucks, med en iced latte for meg selv, og blogger. Such a cliché. But I love it. Jeg håper dere koser dere masse i fint, norsk påskevær. Jeg ser stories på instagram og snap av alle som bestiger "påskefjellet" i nydelig vintervær. Fint vær er det her også, 30 grader og knallsol. Jeg er solbrent, ikke noe sjokk det haha. Derfor er det digg å ta seg en siesta i skyggen på denne tiden av døgnet, enten i en kaffebar eller under et palmetre. 

Vi har kun en hel dag igjen her, i morgen, før vi drar hjem på lørdagen. Så jeg skal bare gjøre akkurat det samme som jeg har gjort hittil. Ligge på stranda, bade i turkist vann, spise og drikke.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1 Kommentar

Permanent Vacation.

30.03.2018 kl. 14:40
Strålende sol her også,men en helt annen temperatur.

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no