hits

Fredag og påskeferie!

  • 23.03.2018 kl. 11:59

Nå pakkes det for harde livet. Det værste er at jeg er så dårlig på å pakke, jeg sporer av alt for lett og jeg glemmer hele tiden hva jeg var på vei for å hente haha. Jeg er utrolig lite effektiv med andre ord. I tillegg er det så fucka når jeg må være helt ferdigpakket før kveldens håndballtrening, fordi jeg drar rett derfra, blir hentet utenfor hallen og kjører rett til flyplassen. Til vanlig bruker vi å reise på ferie om natten, så da pakker vi liksom ferdig før vi går og legger oss og slipper å tenke på så mye mer. Nå kommer hue mitt til å være alle andre plasser enn på håndballtrening i hvert fall, men men. Jeg skal ikke klage :) 

Sånn ser det ut hittil. Vi bruker stua som koffert. Kanskje på tide å pakke ned alt i en ordentlig koffert. Ettersom den må være lukket og låst før jeg kjører herfra. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg kom forresten hjem til en pakke i posten i går. En pakke full av energibarer! Jeg vant en konkurranse på instagram, noe jeg aldri gjør, men det er veldig gøyy. Jeg skal pakke med meg noen på reisen hehe. Vær alltid beredt. BTW så var de kjempegode, snek med meg en på trening i går og DAMN den var god og seff glutenfri. Kjipern om jeg hadde vunnet en konkurranse med en premie full av gluten. Sånt kan jeg begynne å grine av. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her er jeg nå, spiser pannekaker til frokost mens jeg nyter synet av at Carl Axel pakker sakene sine. Fredag♥ Påskeferie♥ Det er havrepannekaker av den samme oppskriften jeg alltid kjører, dere finner den under min siste pannekake-post på insta. Tenkte det var greit å carbe opp litt ekstra nå før jeg skal sprade rundt i bikini i en uke haha....

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvordan er deres fredag?

2 Kommentarer

CamyReed

23.03.2018 kl. 13:05
Masse lykke til videre med pakking, og jeg håper du får en kjempe fin påske<3 Så gøy du vant insta konkurranse:-)

Anders

24.03.2018 kl. 10:40
God påske hvor på ferie er du?

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no