hits

Nye eventyr venter

  • 22.03.2018 kl. 14:24

Hei sann folkens! Tenkte det var på tide å stikke innom her en tur. Jeg har hatt noen travle dager i nytt hjem, med ny familie og ellers med den vanlige kombinasjonen av skole og trening. Jeg og Maja har som tidligere nevnt bodd hjemme hos Tonje og Sigve (keepern på laget + typen hennes) og passet på Walter (hunden deres), mens de har vært bortreist. Vi har vært oppe i otta hver dag for å trene før skole og jobb, vært på håndballtrening og kommet hjem og laget felles middag på kvelden. Oppe i otta er forresten et uttrykk for det å stå opp tidlig haha.. På mandag hadde vi kremet pasta med scampi til middag, på tirsdag hadde vi enchiladas og i går hadde vi kremet pasta med kylling og spinat. Vi er glade i mat som dere vet. 

Nå er eventyret dog over og vi har pakket ut sakene våre og forlatt hus og hund :( MEN nye eventyr venter rett rundt hjørnet for min del, mer om det senere! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Walter ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

For noen fine roomies da gitt. 

1 Kommentar

22.03.2018 kl. 20:20
Kan du legge ut oppskrift på kremet pasta? :D

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no