hits

Vårt nye hjem

  • 19.03.2018 kl. 21:58

God kveld mine venner! Jeg sitter nå i mitt nye hjem og nyter en sen middag med samboern, haha. Sounds nothing like me, men det er kanskje noe jeg kan bli vant til etterhvert. Det har vært en lang men fin mandag. Jeg dro på styrketrening i morrest og trente tung bein med styrketreneren vår. Da jeg kom hjem var jeg hungriii og fant meg noen sushibiter i kjøleskapet som smakte heaven. Jeg gjorde litt skole, så nyeste episode av Heimebane og spiste mer mat før jeg dro på håndballtrening.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter håndballtreninga som var ferdig klokka seks, pakket jeg med meg saker og ting for et helt liv og kjørte til mitt nye hjem for de neste dagene. Jeg har seriøst med meg SÅ mye haha, men sånn blir det med to treninger om dagen i tillegg til skole. Jeg og Maja dro på butikken og kjøpte inn mat og nå sitter vi her og ser  gårsdagens kamp mellom Storhamar og Vipers på handballtv.no.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ser fram til en ny dag i morgen, håper dere får en fin dag ♥

2 Kommentarer

Andrea

20.03.2018 kl. 15:50
ÅÅÅÅÅÅ, jeg har så lyst på en engelsk bulldog at jeg holder på å dø <3! dere er såååå heldige, omg! kos dere!

21.03.2018 kl. 09:14
Oppskrift til det dere siste??<3

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no