hits

Jeg flytter ut denne uka

  • 18.03.2018 kl. 22:41

Hei dere! Jeg har hatt en finfin helg. På fredag lagde jeg og Anna tunfiskpizza, som er en av våre absolutt favoritter, med masse juicy nam oppå og så en dokumentar; The Push på Netflix. Den var hands down sjuuuk. Jeg og Anna digger sånne serier og filmer som er helt mindfucked og leaves you shaking. Den handler om en mentalist som utfører et eksperiment og viser hvordan mennesker kan la seg manipulere til å begå kriminelle handlinger uten å stille spørsmål. Den anbefales. 

På lørdag dro jeg på toill-dag (crazy days) og klarte å komme hjem uten en eneste handlepose, DET er creds til meg. Det var også målet mitt, så goal achieved. På kvelden jobbet jeg på Downtown. Og denne søndagen har bare vært utrolig chill.

Tiiilbake til overskriften, som kan oppfattes som en clickbait-overskrift. Det er sannheten som står der, bare på anabole steroider. Jeg skal nemlig ikke flytte ut for godt denne uka, jeg skal kun flytte ut denne uka, så skal jeg flytte hjem igjen haha. Jeg og Maja skal teste tilværelsen som samboere og flytter inn hos Tonje, keepern på laget som skal reise bort, på samling. Vi skal altså bo der fram til torsdag og passe på hunden og holde liv i redet. Så det kan bli funny. 

Vi blogges ♥

2 Kommentarer

Annie

19.03.2018 kl. 15:47
😍😍😍

23.03.2018 kl. 20:56
Omg tusen takk for anbefaling på dokumentaren, den har sjukt bra!! Vet du av flere slike typer dokumentarer eller filmer du kan anbefale? :D

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no