hits

Små gleder i hverdagen

  • 15.03.2018 kl. 16:45

Hei dere!

Før syntes jeg torsdager var den lengste, tyngste, med andre ord; verste dagen i uka, men nowadays liker jeg faktisk torsdager. Torsdagen starter litt sent etter min beregning, jeg har ikke på vekking før klokka halv ni, noe som er diigg. Da har jeg huset for meg selv (nesten for meg selv, det merkes at Mia er hjemme for hun bjeffer for hver en bevegelse som skjer utenfor), men resten av familien har forlatt redet. Så jeg står opp, lager meg en stor havregrøt og begynner på trening klokka halv ti. Vi har felles trening på Olympiatoppen hver torsdagsmorgen, spesifikke øvelser for hver posisjon på banen + en felles styrkesirkel til slutt. 

Etter treninga har det blitt tradisjon at jeg kjører hjem til Anna og spiser lunsj der, vi lager en haug med havrepannekaker every time. Oppskriften finner dere under my latest instagram post. Det er så kos å lage seg sånne små gleder i hverdagen.

Jeg har håndballtrening om noen minutter, haha 45 minutter da. Så jeg har akkurat slukt en tallerken med kyllingwok-rester, satt av litt tid til bloggen og skal hoppe i treningsklær straks. Kommer nok hjem til en ny og spennende middag etter trening også. Så jeg får i meg nok mat, ska'kke stå på det. 

1 Kommentar

Mia

29.03.2018 kl. 11:23
Link til adidasgenseren? Denne må jeg bare ha!!

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no