hits

L E M O N A D E

  • 08.03.2018 kl. 19:53

When life gives you lemons - squeeze em. 

Husker dere bursdagen til mimmi, den med kunst som tema? Vel, alle bordene i lokalet vi hadde leid var inspirert av hvert sitt maleri, og det ene var pyntet med mengder av ekte sitroner (ikke spør meg hvilket maleri), så da festen var over satt vi jo igjen med haugevis av stoore, fine sitroner, og det er klart de ikke kunne kastes. Så dere skjønner hvordan dette ender. Jeg sitter på kjøkkenet med 50 sitroner foran meg. 

Og hva gjør man da...... Lager lemonade ♥ Det er mamma som har stått for produseringen av den. Først lagde hun en runde med vanlig sukker, deretter med sukrin. Jeg tror hun sa at hun hadde 1/5 med ren sitronsaft og 4/5 med vann + en del søtning. Personlig liker jeg også bare å ha noen skiver i vannglasset mitt. I tillegg til dette bruker jeg sitronene til å lage hjemmelaget ingefær-shots, noe jeg har blitt helt frelst av. Tar en shot hver morgen. 

Gratulerer med dagen alle flotte kvinnemennesker der ute ♥ Ha en fortsatt fin kveld!

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no