hits

Morgenkaffen

  • 06.03.2018 kl. 11:40

God morgen!

Jeg har akkurat fått i meg litt lunsj og skal ordne meg til å dra på skolen nå. Jeg var på trening i morrest, bare en time med basis mage&rygg. Deilig med en såppas effektiv økt om morgenen. Jeg styrer forresten snappen til Byåsen i noen dager nå, så hvis dere er interessert er det bare å følge byaasenelite på snapchat. 

Forresten, for noen uker siden kjøpte jeg en kaffemaskin til mamma, i morsdagsgave, og jeg må bare vise den til dere. Det er en Kalita Wave, kjøpte den på Dromedar faktisk. And we love it ♥ Den er utrolig enkel. Bare å koke opp varmt vann og helle i filteret så er den ferdig på null komma niks. Hvis dere lurer på hvordan den fungerer mer detaljert, kan dere se videoen HER på youtube. Fikk bare en trang til å vise dere her jeg sitter og nyter min varme kopp med kaffe. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en fin dag! 

1 Kommentar

08.03.2018 kl. 13:37
Blir det ikke mindre rot av å trakte vanlig kaffe, i en kaffetrakter?

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no