hits

Munchie sundayy

  • 11.02.2018 kl. 16:32

SØNDAG ♥ Den dagen i uka som ofte kan karakteriseres som den diggeste av dem alle. I går var jeg ute med håndballgirlsa og feiret ni-målsseier over Førde. Det smakte godt, for å si det sånn! (seieren eller tequilashotsen montro?).. Vi vorset hjemme hos Jenny og delte oss litt utover kvelden, med tanke på aldersforskjeller på utesteder osv. Jeg og de eldste tok sjansen på å prøve å smugle meg inn på TAG, hvor det er 23 årsgrense. Det funket sist gang, men denne gangen var det ikke like lett. Derfor møtte jeg mine andre chicas, Hanna, Anna, Vera, Ida, Louise, Nora på Downtown, før vi tok turen videre på Fire Fine etterhvert. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Formen i dag har vært strålende. Jeg tok meg en avslappet treningsøkt med Johanna. Vi gikk 35 min oppoverbakke mens vi pratet om livet og trente styrke i en times tid. Etter økta kjørte vi innom en søndagsåpen butikk, jeg skal nemlig bake glutenfrie fastelavensboller i dag. Vi feirer både morsdag og en litt forsinka bursdag for meg i dag, så det betyr masssssse kaker og nammenam. Med andre ord en perfekt dagen derpå.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her var gårsdagens antrekk som jeg kjøpte to timer før vorset startet.

Bukse og blazer fra Monki

Body fra Nelly

Veske fra Valentino 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ha en fin søndag! 

5 Kommentarer

Maiken

11.02.2018 kl. 19:14
hørtes ut som en fin kveld i går da :) så flink du er som lager boller etter å ha vært ute, det kunne jeg aldri gjort hehe

11.02.2018 kl. 19:48
Hei!

Lurte på om du kunne skrive litt om hvordan det er å studere i Trondheim by? Studentmiljø, skoler osv. :-)

I r l i n

12.02.2018 kl. 09:37
Så fine bilder! :D

Ida

13.02.2018 kl. 16:17
Holy shit, du er fin!

Overkroppen din er goals. Er så fint med spagettistropper når man har sånne skuldre og armer, wow!

14.02.2018 kl. 17:26
omg du ser helt fantastisk ut!!

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no