hits

Svett i grå genser

  • 26.01.2018 kl. 14:24

//Innlegget inneholder annonselenker

God fredag dere! Jeg startet dagen på beste vis, med ukas økt på Ilsvika klokka ti. Sorry hvis jeg er litt too much with my positive energy right now, men det var bare så digg. Så klart en god start på dagen også ville vært frokostpannekaker og serie, men det får bli til helga. Jeg og Anna avtalte treningsdate klokka tolv i går kveld. Jeg hadde egentlig lagt meg, men fikk skikkelig lyst på en skikkelig svetteøkt neste morgen og Anna var seff ikke vanskelig å be. Så vi booket time og la oss for å sove. Midlertidig drømte jeg at jeg var ferdig med ukas økt og at det var piece of cake. Da jeg våknet trodde jeg altså at jeg var ferdigtrent haha. Lite visste jeg om at jeg hadde 55 minutter med svettefest foran meg og at det absolutt ikke var noe lettere enn jeg husket. Men jeg ELSKER den timen, den er så paiiin, men så digg. Anbefales! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg driver å tester ut nye treningsklær i samarbeid med 3T-Shop, fra blant annet Puma, Casall og Reebok. Så i dag hadde jeg på meg en topp fra Reebok og en genser fra Puma (som dere ser på bildene). Jeg var litt spent på hvordan den kom til å se ut, ettersom den er lysegrå og jeg vet av erfaring at jeg blir temmelig svett. Men for det første så bryr jeg meg nada om svetteringer når jeg trener og for det andre ble det ikke seende ille ut uansett, det vistes såvidt i dette stoffet.

Genseren er supercomfy og stretchy, dere finner den HER til 599 kr. Jeg har str.M. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Post-workout ble rester fra gårsdagens taco, bare at jeg byttet ut karbonadedeig og tacokrydder med ren kylling. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvordan står det til med dere i dag? ♥

4 Kommentarer

Abdel Aziz

26.01.2018 kl. 16:17
Hei, skjer ikk mye. skaI snart ser noe bra movie. Kos deg.

Kristine Larsen

26.01.2018 kl. 17:49
Maten din ser alltid såååå fristende ut!

juan

26.01.2018 kl. 19:22
Hola Mathilde

Julie

28.01.2018 kl. 00:26
Hvilken 3T time var dere på? :-) Nettopp blitt medlem, så har ikke prøvd noen timer enda, men den svettefesten hørtes bra ut!

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no