hits

Get it over with

  • 07.01.2018 kl. 19:17

Nå har jeg vært syk i snart en uke, det vil si jeg hadde min siste treningsøkt på tirsdag kveld. Siden den gang har jeg ordnet meg en krok i sofaen på stua, hvor jeg har flyttet inn. Her bruker jeg tiden min på å spise varme blåbær og appelsinbåter, drikke varm te med honning, og vitaminvann ut av martini-glass (eller cosmopolitan om du vil Carrie). Det er sånne ting som jeg fort blir lei av å gjøre. Jeg er way past the lei-stadie nå. Jeg blir stressa fordi jeg går glipp av så mye trening, ikke at jeg tror det kommer til å gjøre så stor forskjell, men det sier jo litt når vi ikke tar et par dager fri i juleferien engang. Jeg måtte stå over sesongens første kamp for CSK i dag, mot Gjøvik. Heldigvis vant de uansett! Jeg er ikke dødssjuk, bare forkjøla, men jeg har erfart at om jeg vil bli frisk kjappest mulig, så er det bare å holde seg i ro lenge nok. Jeg gikk gjennom akkurat det samme for akkurat et år siden, i januar og endte opp med å stå over to kamper fordi jeg spilte den første for tidlig. So let's just get this over with. I morgen skal jeg kjøpe meg ingefær og sitroner og get waisted på ingefærshots. 

Bilder fra en annen tid

4 Kommentarer

Kristine Larsen

07.01.2018 kl. 20:50
Masse god bedring :8 Har selv hatt influensa en uke så vet hvordan det, "new year new me" ble satt på vent for å si det sånn, hahha!

08.01.2018 kl. 11:23
hvor mange timer trener du i uka? og hva trener du?

spiser du godteri og lignende? eventuelt hvor ofte?

Hadde blitt veldig glad for svar:)

Helena Westergren

08.01.2018 kl. 15:41
god bedring :)

08.01.2018 kl. 16:18
God bedring! Hadde vært gøy om du hadde kommet med et innlegg med tips til trening o.l. :)

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no