hits

En nygelig aften

  • 01.01.2018 kl. 20:28

GODT NYTTÅR mine venner!!

Håper dere hadde en fantastisk kveld i går. Det hadde i hvert fall jeg og mine jentutter. Jeg, Hanna, Anna, Maja og Louise spiste kalkun og masse godsaker hjemme hos meg med mor og far, så kom Johanna og vi fortsatte med vors i stua, før vi tok en svipptur innom byen. Vi reserverte sjåfør tilbake fra byen i 2-tiden på forhånd, for å dra på hjemmefest til Johanna/////storebroren til Johanna haha. Det ble en sykt funny kveld. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi hadde en major photoshoot, leide inn fotograf og full pakke. Neida haha, Louise foreslo at vi kunne ha en kort og brutal photoshoot for å gjøre oss ferdig med det. For det første er vi sjeldent ute, noe som vil si vi sjeldent stæsher oss opp, og vi tar sjeldent bilder når vi først er ute. Så denne gangen tenkte vi at vi i det minste skulle ha ett bilde å legge ut fra kvelden. Det ble 97653 bilder. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

5 Kommentarer

Abdel Aziz

01.01.2018 kl. 21:03
HNY ! My bestie :)

01.01.2018 kl. 22:42
Fine bilder. Så bra at du hadde en fin kveld. Kan du legge ut en slik årskavalkade eller hva det heter, der du presenterer ting du har gjort per måned og med bilder og slik. Husker du har gjort det før

A clown

01.01.2018 kl. 23:23
Uhm... Well. Excuse me : D

02.01.2018 kl. 00:20
Hvor er jumpsuiten fra? Den var så fin!

juan

02.01.2018 kl. 01:46
Hola mathilde ....que lindas .....argentina

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no