hits

Sukker- og glutenfri sjokoladekuler

  • 21.12.2017 kl. 13:50

God dag!

Nå tenkte jeg å komme med tips til litt sunnere julegodt som smaker nyydelig. Det er, som dere leste i overskriften, glutenfri og sukkerfri sjokoladekuler. Oppskriften er fra Linda Stuhaug, jeg bare viderefører det jeg synes er enkelt å lage og godt å spise. Jeg er ikke noe fan av de fitnessbloggene som har en kilometer lang liste med dyre helsekostprodukter i oppskriftene sine, simply fordi jeg ikke gidder så mye styr. Så disse sjokoladekulene er superenkle å lage!

Dere trenger:

3 dl havregryn

3 ss kakao

5 ss Sukrin gold eller annen søtning. (I følge oppskriften jeg brukte skulle det være 4 ss Sukrin+, noe som tilsvarer 8 ss Sukrin, men jeg liker at det ikke er for søtt, dessuten har sukrin en tendens til å smake "kaldt" i munnen hvis det blir for mye).

4-5 ss sterk kaffe

100 gram smeltet smør

Slik gjør dere:

Bland sammen det tørre i en bolle, vend deretter inn kaffe og smeltet smør. Smak til underveis. Sett røra i kjøleskapet i ca 20 min, så deigen blir enklere å jobbe med. Form små og store kuler, og eventuelt rull dem i kokosmasse eller kakao hvis ønskelig. De er kjempegode uten noe på også. Sett dem kaldt og nyt når det skulle friste med noe godt i jula ♥

Håper det smaker! 

3 Kommentarer

Abdel Aziz

21.12.2017 kl. 15:21
Hei :D så snill hjerte du er :) digge bloggen din ;) kos kos 🙊

21.12.2017 kl. 20:28
share more photos on instagram and vsco:)

Emma Olsen

21.12.2017 kl. 21:25
Namm!

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no