hits

Gleder meg ikke til julaften

  • 18.12.2017 kl. 16:03

Hei! Jeg får ikke sagt hvor deilig det er med juleferie haha, sorry til dere som ikke er ferdig med alle eksamener enda, men jeg må bare få sagt det. Dere får se på det som en liten motivasjon. Jeg trives sånn om dagen at jeg ikke gleder meg til julaften engang, jeg bare gleder meg over akkurat nå, så får julaften bli en kjempebonus. Dere ble litt skremt av den overskriften? Tenkte bare hvilken Grinchen er det jeg leser bloggen til.

Selv om jeg er oppe tidlig å trener, så føler jeg at dagen starter når jeg kommer hjem fra morgenøkta, som i dag ikke ble før halv ti, så jeg var hjemme litt over elleve. Da dusjet jeg, lagde meg en god lunsj og så ferdig filmen jeg startet på i senga i går kveld, Dear John. Ikke spør meg hvorfor det ble den filmen, jeg skulle jo egentlig se en julefilm, men jeg tror det var synet av Channing som fikk meg til å gjøre det. Vanskelig å si nei, hvis du skjønner hva jeg mener.

Etter en time på sofaen tok jeg turen til Lade for å handle litt julegaver. Selv om det har vært en treeeeg prosess, så er jeg vel så og si ferdig med julegavene. Og av en eller annen grunn er jeg nada stressa. Kjenner ikke på det i det hele tatt, så det må være et godt tegn, eller? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg på håndballtrening, før det blir sen middag med familien og feiring av pappas bursdag ♥ Btw ukens spørsmål er rett rundt hjørnet.

3 Kommentarer

Abdel Aziz

18.12.2017 kl. 18:38
Koselig liv du er ;)

Emma Olsen

18.12.2017 kl. 20:51
Awww, samme båt som deg! Klarer ikke tenke på julen, er bare alt for deilig å være ferdig med eksamen! :)

Annonym

18.12.2017 kl. 22:33
Hvilken tigthts liker du?

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no