hits

Ny kombo?

  • 04.10.2017 kl. 18:53

Hei dere!

I morrest dro jeg på 3T og hadde styrketrening med min lil'sis, etterfulgt av en spenstig lunsj hjemme og deretter bibliotek-date med to kompiser i byen. Jeg tror ikke jeg har nevnt det her, men Pernille røk korsbånd og menisk i en fotballkamp i sommer. Alle idrettsutøvere vet at det betyr et helvete. Så siden operasjonen har det vært litt opp og ned, men nå begynner hun å komme seg igjen, og krykkene forlates om noen dager. Jeg er nesten like happy som henne for det, for jeg har vært litt slave de siste ukene <3 always a pleasure.

Dette var noen dager etter operasjonen. 

Så over til den spenstige lunsjen min. Jeg har nemlig hørt så mye om den nye kombinasjonen makrell i tomat & cottage cheese, and I'm like whuut. Men så går te tre sek og jeg tenker well why not. Jeg elsker makrell i tomat og jeg elsker cottage cheese, det kan da ikke være så galt. 

Min dom: Jeg ble ikke frelst. Det smakte godt (men jeg liker jo alt). Så jeg foretrekker det heller hver for seg. Knekkebrødet til venstre ble dagens vinner. 

1 Kommentar

jamil barry

04.10.2017 kl. 19:11
love you :)

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no