hits

The place to be

  • 16.09.2017 kl. 18:56

Noe av det beste som finnes er å ha søndagsfølelse på en lørdag, dønn serr. Da blir liksom helga en dag lengre. Grunnen til at jeg har søndagsfølelse i dag er fordi jeg var på bursdag i går kveld, og bursdager gjerne er på lørdager. I går feiret vi vår kjære Nora med våre kjente og kjære, hjemme hos Nora. En god, gammaldags hjemmefest faktisk. Jeg var ferdig på håndballtrening klokka seks, da bursdagen startet, så jeg fikk det jo travelt som alltid. Men kom meg til slutt bortover i finstasen og heiv meg gledelig med på festen. 

Dette var lunsjen min i går, etter morgentrening, og før frisørtime, hvor jeg multitasker på høyt nivå med spising, serie og lakkering av negler. Det ble ganske travelt i går også, ettersom jeg dro rett fra frisørtimen på håndballtrening, og rett hjem for å ordne meg til bursdag. Men jeg fikk klippet meg, kortkortkort =))) Tenkte jeg skulle spare ut nå og prøve en look med langt hår og pannelugg, meen jeg klarte seff ikke vente på det, så nå ble det heller kort hår uten pannelugg. Lenge leve ubesluttsomhet. 

I dag har jeg, Maja og Markus hatt studiedag hjemme hos meg med diverse energidrikker og potetgull som hovedinntak. Og nå skal vi lage nachos før jeg og damen drar på jobb, Downtown is the place to be to night ppl. Bloggez 

1 Kommentar

Barry jamil

16.09.2017 kl. 20:13
Hei :D glad at du krippe dg ;) jg er glad i dg ;) kos dg :)

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no