hits

Surprise Viola

  • 10.09.2017 kl. 11:59

God morgen! I går fikk jeg ikke blogget noe fordi det ble litt i travleste laget. Dagen startet veldig rolig, med mamma som lagde pannekakefrokost til meg og Pernille, etterfulgt av at jeg satt noen timer og leste pensum. Senere på dagen skulle vi overraske Johanna med bursdagsfeiring hjemme hos henne. Hun ble 20 denne uka, men vi tenkte å spare feiringen til helga. Så vi gjorde veldig lite ut av bursdagen på dagen hennes, noe hele gjengen gikk rundt og kjente på samvittigheten for, haha. Vi bruker som regel å komme med kake på senga til bursdagsbarnet, så langt det lar seg gjøre. Men det var litt med vilje, så fikk vi heller gjort opp for oss i går. 

Hanna og Ida tok henne med til byen for å shoppe, mens noen av jentene dro hjem til Johanna og ordnet masse god mat sammen med moren til Johanna. Da byturen deres begynte å gå mot slutten, sto maten ferdig på kjøkkenet og alle jentene var godt plassert rundt, klar for å hoppe fram fra alle kanter og synge bursdagssang, så fort de tre siste kom inn døra. Alt gikk etter planen og vår kjære bestevenn ble veldig surprised ♥ Hun hadde nok ikke forventet en ettermiddag med tapas og gaver. Det ble en veldig koselig kveld, med masse god mat og et støynivå dere ikke kan se for dere. Når vi plasseres i samme rom så prater vi så sinnsykt mye, og høyt, i munnen på hverandre. Jeg blir like imponert hver gang. 

Mine twins ♥

Fineste ♥

1 Kommentar

juan

10.09.2017 kl. 21:02
Hola mathilde ,un beso y un abrazo a las hermanitas drilsvik que son re lindas .....argentina

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no