hits

Fredagskvelden sin det

  • 08.09.2017 kl. 19:57

Hei, god kveld! Klokka er snart åtte og en større andel av det norske folk sitter sannsynligvis klar med fredagstacoen, The Voice og vennegjengen eller familien, klar for å senke skuldrene og ta i mot helga med åpne armer nå. Vel, jeg er ikke helt der enda. Jeg skal nemlig kjøre avgårde til håndballtrening om noen minutter. Til vanlig har jeg håndballtrening klokka fire på fredager med Byåsen, men i dag trener jeg med CSK, og da ble det en sen fredagskveld. Men det går da helt greit når håndball er livet si. Jeg skal spille kamp med dem på søndagen, så da er det fint å ha litt trening sammen først. 

Treninga er ferdig klokka ti, så daa skal jeg kjøre innom nærmeste Remabutikk og kjøpe meg en glutenfri Ristorante (og jeg må huske en pakke ob, skriver det ned her fordi jeg har hørt at det stimulerer hukommelsen bedre å skrive det en plass). Her er meg nå. Ha en fin kveld!! 

Pre workout - ostis (ostesmørbrød) og sjokomelk

Hva er planen deres for kvelden?

1 Kommentar

Barry jamil

08.09.2017 kl. 20:41
Hola sjefen ;) skal chiller hjemme 😊 ;) skjer ikk noe spesielt ;) skal se titanic i kveld, bli aldri lei o ser jack and rose ;) kos dg du er min best ;) one day ;)

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no