hits

Bjuda på seg sjølve

  • 02.09.2017 kl. 22:41

Hei dere! Selv om sommeren offisielt er over for denne gang, hadde Trondheim en ordentlig solskinnsdag i dag. Og det passet utmerket ettersom det ble holdt maraton i byen og Byåsen elite sto på stand på Torget, midt blant tusenvis av folk og andre stands. Det var litt av et opplegg som foregikk hele dagen. Vi hadde vår vanlige håndballtrening på lørdagsmorgenen klokka halv ti, og etter det byttet vi på å stå på stand fra 12 til 16. Jeg sto med Marit, Maja og Tuva, som siste pulje, fra klokka tre til fire. Der var det bare å bjuda på, så vi gikk rundt og snakket med folk, delte ut gratis trening på 3T og holdt quiz og diverse konkurranser, hvor man blant annet kunne vinne billetter til morgendagens kamp. Jeg skal ikke spille i morgen, mer om det skal jeg si litt om senere. Her er noen bilder fra dagen ♥

Marit, Maja og Tuva ♥

Her ser dere litt av de nye treningsklærne våre, med nye farger, sponsorer og logo. Jeg personlig synes de veldig bra ut! Hva synes dere?

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no