hits

Endelig helgefølelse

  • 02.09.2017 kl. 14:04

Hei babes! Godt med helg, eller hva? Jeg hadde på en måte ikke helg forrige uke, ettersom vi kom hjem fra Ungarn på mandagen, og en ny uke startet før jeg fikk noen form for helgefølelse. I går hadde jeg egentrening fra morgenen av, trente for det meste mage/rygg, for å ikke bli kjempetung i beina i helga. Min oppladning til trening ser dere på bildet under. The Americans på Netflix og havregrøt som for tiden er toppet med banan og ripsbær fra hagen til bestemor.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Etter økta dro jeg hjem, dusjet og pakket med meg en matpakke, før jeg kjørte tilbake til 3T. Jeg og Anna satte oss på et møterom der og leste hver våre bøker, i hvert vårt fag. Jeg elsker at alle i gjengen er i Trondheim igjen, selv om vi ikke går på samme skole og nødvendigvis gjør de samme tingene, så er vi ikke langt unna hverandre, og kan være sammen mens vi gjør ulike ting. Så jeg og Anna satt noen timer der og leste flittig. Resten av kvelden besto av håndballtrening og kosekveld med mine friendz hjemme hos meg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2 Kommentarer

Barry jamil

02.09.2017 kl. 16:06
Digg 😊

r

02.09.2017 kl. 20:31
har du bytta håndballlag??????

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no