hits

Tekstsnacks for de som er nysgjerrige // svar på litt spørsmål

  • 24.08.2017 kl. 23:41

Først og fremst må jeg takke for så mange utrolig varme og hyggelige kommentarer. Går rundt og smiler for meg selv, det treffer 😍 

Flere som har lurt på hvordan Martine og jeg møttes. Kort fortalt så møttes vi på nasch i fjor høst og ble liggende på sofaen og prate til klokken 11 morgenen etter, hyggeligste natten i mitt liv. Martine ble omsider svært stresset og dro hjem i en hast i pøseregnet med kun magetopp og jeans (hun hadde vært på 90s party) uten å ville låne paraply. Jeg var helt betatt og visste ingen annen måte å nå henne på enn den klassiske:

Så lett gikk det dog ikke, for jeg ble heftig friendsonet. Martine ville dra og klatre "as friends". Det gikk heldigvis bedre enn som så, for resten er historie. 

Også var det en som lurte på litt om forsvaret, og der føler jeg et ansvar for å si noen ord til dere som er interesserte. 

Var siste kull som gikk jegerlinja på HVBS / UB - jeger, som nå er nedlagt.

Mitt første møte med forsvaret var mildt sagt turbulent, for jeg var en ustyrlig småarrogant bølle som ikke tok pepper fra noen. Men jeg har så mye å takke Forsvaret for. Det var mitt første møte med voksenlivet og føler at jeg ble både tatt godt vare på som enkeltmenneske og godt oppdratt. Det var virkelig erfaringen som lærte meg å kunne samarbeide med hvem som helst og se alle med åpne øyne. Fikk en haug med ansvar og muligheter til å lære, og siden jeg ble ferdig i fjor er det så utrolig mye jeg har savnet med det. Litt skryt; kom omsider inn på sjøkrigsskolen, men valgte å takke nei til plassen og prøve det sivile liv. Det er det vanskeligste valget jeg har tatt og det skjer ikke for sjeldent at jeg fantaserer om hvordan ting hadde vært nå hvis jeg hadde tatt den skoleplassen. Hvis du er nysgjerrig på Forsvaret; GO FOR IT! 

Gled dere til i morgen folkens, da kommer full recap av dagens runway show som var super fett. 

6 Kommentarer

Barry jamil

25.08.2017 kl. 04:19
Kult :-o

25.08.2017 kl. 07:16
for en søt kjærlighetshistorie, haha!
Så fin blogg du har! :-)

Ha en fortsatt fin dag og en strålende helg :-D

25.08.2017 kl. 17:13
klassisk kjærlighetshistorie anno 2017<3 du er flink til å blogge!!

Mathilde Holck

26.08.2017 kl. 12:29
Anonym: Takk Takk :)

Barry jamil

25.08.2017 kl. 17:55
I miss my boss lady ;) you are a nice guy ;)

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no