Better mood

  • 02.08.2017 kl. 19:34

Hei! Nå som jeg leser innlegget jeg skrev i går så innser jeg, slik som jeg som regel gjør dagen etter jeg har skrevet noe i frustrasjon, at jeg kanskje burde holdt det for meg selv. Men dere har etterspurt mer personlige innlegg om tanker og følelser osv, så da fikk dere en smakebit på noe som kom rett fra levra. Uansett, det tok meg tre timer, før jeg innså at det finnes mye verre ting i verden, som gjør at jeg ikke kan sitte å klage over noe så tåpelig. Så Maja kom til meg og lagde en god middag før vi dro på oss joggisen og kjørte av gårde til Robbie Williams konserten i Granåsen. Vi hadde egentlig ikke planer om å dra, ikke billetter heller vel og merke, men vi snek oss inn på Olympiatoppen og fikk med oss hele konserten med top view. Sånt kommer man utvilsomt i bedre humør av. Så dagens tips; neste gang du føler deg nedfor og lei, dra på Robbie Williams konsert, null stress.

I dag dro jeg og Pernille til byen for møte mimmi og beste og dra sammen med dem på Body Worlds Vital, som er en utstilling som pågår her i Trondheim. Veldig koselig å være en dag sammen med dem ♥ Utstillingen var ganske utrolig. Hvordan de klarer å ta så godt vare på ekte døde kropper og organer og fremstille dem på den måten de har klart, er rett og slett ganske utrolig. Jeg hadde gledet meg litt ekstra fordi jeg faktisk er med på en bitteliten del av utstillingen haha. Vi hadde nemlig besøk av noen kameramenn på en håndballtrening før sommeren, der vi spilte inn noe som skulle være med på denne utstillingen. Men det viste seg at det var i en egen bod eller noe, utenfor selve museet, og det var ikke åpnet enda, så jeg fikk ikke sett det i dag da.. Men artig var det uansett. 

1 Kommentar

Barry jamil

02.08.2017 kl. 19:40
Jg er forelsket matholck :O jg liker mathematique :) head Baby :) kos dg ;)

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 19 år og kommer fra Trondheim. På bloggen min legger jeg ut hverdagsinnlegg, antrekk, anbefalinger, videoblogger og alt annet jeg måtte finne på! Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits