hits

Dårligere resultat

  • 01.08.2017 kl. 18:54

Finnes det i det hele tatt noe surere enn å gjøre det dårligere på re-testinga, enn den første testen, etter en treningsperiode som i bunn og grunn skulle gjøre deg i bedre form? Én ting er når du går fra en håndballkamp der du spilte skikkelig bra, til en håndballkamp der du kanskje ikke gjorde det like bra, men å få se det svart på hvitt, at jo du har faktisk blitt dårligere form enn du var før sommeren, det kjennes ikke greit. Nå skriver jeg dette innlegget i en god del frustrasjon og jeg har lært at det egentlig aldri er en god ide, men i HELVETTE, jeg er forbanna på meg selv :) 

For å forklare da. Vi hadde bip-test før sommeren, og re-test nå etter sommeren. Før sommeren sprang jeg på 11.1 noe som jeg syntes var helt greit. Så i dag så kjentes kroppen helt grei og jeg trodde jeg skulle klare å slå den, men da jeg kom til level 10 så stivnet jeg helt i lårene og det var helt jævlig. Så på 10.4 så ga jeg meg. Jeg måtte seriøst kjempe for å holde inn tårene, så skuffet var jeg. Men det er ingenting å gjøre med nå, så jeg må bare kvele denne frustrasjonen og skuffelsen og get on with my life :) Det kommer flere tester, ingen tvil om det (så det er bare å glede seg til neste?) haha..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Topp HER 

Shorts og sports-bh fra 3T-Shop

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

7 Kommentarer

Anonym

01.08.2017 kl. 19:12
Jeg tror det er helt normalt når du har hatt egentrening i flere uker nå. Før sommeren hadde du jo mange kamper i tillegg til trening, så du hadde på en måte et bedre utgangspunkt før sommeren, hvis du skjønner hva jeg mener. Det er nå bare min mening:) synes du er flink uansett

Barry jamil

01.08.2017 kl. 21:27
Boss lady ;) du er verden best girl :) waou glede mg ;*

Maja

02.08.2017 kl. 00:38
Du e kjempeflink uansett <33333333333

Nina Johannessen

02.08.2017 kl. 03:20
Skikkelig nerd kommentar å komme med, men har akkurat hatt forelesning om det så KANSKJE det gjelder deg? Når du møter veggen fortere, kan det være at glykogenlagrene dine ikke var like fulle som sist? Har du spist nok karbohydrater siste døgnet eller har du trent de siste 24 timene?

Hvis ikke, får du bare trene hardere ;-) hehe.. Hvis ikke, kaan jo det være grunnen? Lykke til med treningen videre uansett!

Sara

02.08.2017 kl. 10:09
hvilken modell er skoene?

Jenny

02.08.2017 kl. 12:26
Ahh det er det verste.. hater bip-test. Men hvis du har hatt en tøff treningsperiode (noe det virker som), kan det hende du er sliten? Og formen må kanskje få tid til blomstre litt, hvis jeg kan si det sånn. Stå på!

Barry jamil

02.08.2017 kl. 18:54
Boss lady ;* I never been in love so much ;) you are my best ever :*

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no