hits

Usynlig treningspartner

  • 28.07.2017 kl. 17:46

Morn morn dere! Okei klokka er snart fem, jeg dropper den. Men nå sitter jeg nydusjet i sofaen og spiser en typisk frokost, så jeg føler veldig at det er morgen. Jeg har ikke gjort mye i dag, men det er jo alltids digg. Jeg våknet tidlig, sto opp og satte meg akkurat her hvor jeg sitter nå nok en gang, med frokosten min og begynte på Snikskytter på Netflix. Det ligger an til å bli godt likt serie av meg det altså. Og i mens jeg satt her, så brukte jeg tre timer, fra klokka tolv til tre, på å prøve å overtale folk til å bli med meg å løpe intervaller i Granåsen, haha. Klokka tre ga jeg opp, og dro dit i eget selskap, veldig trivelig det også altså.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg løp en slags kort løype og latet som jeg hadde med meg en partner, så jeg (og min usynlige venn) løp stafett-intervaller. Det vil si jeg løp løypa, tok tiden, og idet jeg kom i mål, løp min usynlige venn, samtidig som jeg hadde pause, så løp vi annenhver gang da sant. Løypa tok ca ett minutt, og jeg tok den 12 ganger (6x2). Og etter det tok jeg en bonusrunde i trappa bare for å ha gjort det liksom.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hva har dere gjort i dag?

4 Kommentarer

Barry jamil

28.07.2017 kl. 18:25
Hola boss lady :) ikk noe spesiell ;) var innom byen. Spiser 2 mini burger, chiller hjemme. Kos dg :*

Hege Kristin

28.07.2017 kl. 19:23
så herlig :D

i dag har jeg trent, og ellers bare slappet av <3

Barry jamil

29.07.2017 kl. 17:46
Blogg my eyes on you all the time @):- 100%

29.07.2017 kl. 22:00
kan du lage et innlegg om hva du spiser i løpet av en dag? Og et om hvor mye du trener i uka og hva?

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no