hits

Lunsj til 3 euro

  • 20.07.2017 kl. 19:35

Hola amigos. Hvordan er været hjemme i norden da (eller eventuelt andre land)? Har hørt at det er blitt litt bedre i Trondheim i hvert fall, og det varmer et solbrent hjerte. Her er det sol og finvær, heldigvis er det ikke for varmt. Jeg hørte det skulle være hetebølge i Spania denne uka, men vi har ikke merket noen uutholdelig hete så langt, så vi klager ikke. Litt solbrente er vi hele gjengen, men det er jo sånn man må regne med. Rompa mi er knæsjrosa og puppene har fått en mer jordbær-is med litt lys sjokolade i, kind of color. Men vi storkoser oss!! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går spiste vi lunsj på en litt artig plass. Jeg tror den het Soom og lå ved havna. Det kan vel sammenlignes med en slags Burger King, bare med baguetter og at det var litt mer restaurantfeeling. De hadde en del glutenfrie alternativer, så det var jo gøyy. Det var jeevlig billig, men vi skjønte fort at det var meningen å kjøpe seg typ fire baguetter hver, ikke en, for de var knøttsmå haha. Men lunsjen kostet oss ca 3 euro, altså typ 30 norske kroner. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

4 Kommentarer

Barry jamil

20.07.2017 kl. 20:02
Hola glad at du kos dg ;-)

20.07.2017 kl. 20:32
Så koselig! Bodde nylig i Malaga så var gøy å se bilder derifra. Det baguette stedet heter forresten 100montaditos. Kos dere videre!

Hege Kristin

20.07.2017 kl. 23:29
så billig :D

S.

21.07.2017 kl. 01:55
ser såå deilig ut!!

Lurer på noe ang. ferietreningen din:

Hvilken hastighet løper du 12x2min, 4x4min og 20x1min på, og hvordan trener du hurtighet?

ha en strålende ferie videre!!

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no