hits

De siste 48 timene

  • 15.07.2017 kl. 18:15

Hei igjen! Gårsdagen er den lengste dagen jeg har levd på lenge. Herlighet så mye vi har klart å stappe inn på de siste 48 timene. Noen av oss har vært våken i 33 timer, med typ en og en halv times powernap, and that's it, mens andre har fått sovet ut litt i dag. Dere skjønner, vi var ute på livet i Strømstad i går, bevisst på at vi ikke kom oss hjem før morgenen etter. Vi tok nemlig ferga over til Strømstad klokka seks på ettermiddagen, og det var den siste ferga som gikk, før den neste klokka ni morgenen etter. Og målet i mellomtiden var å finne oss et vorspiel, en fest og et nach for så selvfølgelig å rekke den samme ferga tilbake til Skjærhalden igjen etter soloppgang. Med andre ord så hadde vi ingen plan what so ever. Men vi elsker det spontant og det hele gikk pretty damn smooth om jeg ska få si det sjæl.

Vi spiste middag på Skagerak ved havna i Strømstad, og begynte å snakke om hvordan vi skulle finne oss et vors. Vi kjenner ingen her og som sagt hadde vi ingen plan. Men så spottet vi noen kjekke svensker på et bord litt bortenfor, så vi gikk bort og spurte hva deres plan for kvelden var #noshame. Dermed ble det ordnet med vors hjemme hos en av pojkarna der. Videre gikk kvelden til The Cod, som er en uteplass i Strømstad, hvor vi ble kjent med flere nye folk som tok oss inn i varmen resten av kvelden. Og tro det eller ei, men hele gjengen kom seg på ferga klokka ni i morrest, like gla som da vi gikk i land i nabolandet kvällen førut. Her er noen pics fra tidligere på dagen i går.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

5 Kommentarer

Hege Kristin

15.07.2017 kl. 18:33
så gøy :D

T

16.07.2017 kl. 12:04
Så herlig det ser ut! Kos dere masse videre!

katrine

16.07.2017 kl. 12:10
Vennegjengen din e seriøst goals ass fuck

Barry jamil

16.07.2017 kl. 12:27
Hola boss lady :) glad å ser dg happy med gjengen din ;) nydelig sted ;)

Barry jamil

16.07.2017 kl. 22:34
Hola min baby ;) jg er så lyst å ser den nydelig video av dg ;) London tur med jentene :) plzz da ;)

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no