hits

Etter en 10 timers kjøretur

  • 10.07.2017 kl. 20:11

Hei dere! Da har jeg tatt turen mot varmere strøk i Noreg, og befinner meg på Hvaler med girlsa. Dette er jo da den tradisjonelle turen vår, men med rekord i år på 13 jenter. Det er ganske godt gjort at det klaffer akkurat den uka for alle, med jobb og andre ferier, så storfornøyd med den. Vi kjørte i går morrest, tre biler. Vi brukte 10 timer, noe som føltes ut som 4. Og det var inkludert noen tissepauser, en middagsstopp på Elgstua i Elverum, en bollestopp på Espa (det er et must oog de har glutenfrie boller) + at min bil kjørte seg en smule bort og endte opp med noen ekstra runder rundt om i Oslo sentrum, heh. Vi kom nå fram til slutt, i like godt humør. Da lempet vi bagasjen inn i huset, spiste en banan og dro på en joggetur haha. Ikke med mål om å forbrenne mest mulig cals, men rett og slett for å røre på bena etter den lange kjøreturen. Så ble det nydelig taco til kvelds ♥

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

4 Kommentarer

S

10.07.2017 kl. 20:21
Åå så koselig dette så og hørtes ut! Så på snapchat at dere drev med litt trening utafor huset/hytta(?), og lurte på om du kunne ta litt bilder evt film om dere gjør det flere gang? Hadde vært til stor insiprasjon!

Hege Kristin

10.07.2017 kl. 20:31
så godt ut med taco! :D

jamil barry

11.07.2017 kl. 13:02
Koselig boss lady :)

12.07.2017 kl. 23:57
hvor er skoene fra?

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no