hits

Morgentrening

  • 03.07.2017 kl. 10:06

God morgen dere! Selv om jeg er på ferie betyr ikke det at jeg har treningsfri. Men heldigvis ser jeg ikke på ferie og trening som kontraster, de kan enkelt flettes inn i hverandre. På byåsen elite har vi fått egne programmer for sommeren, så det er fullt kjør med egentrening. I dag har jeg tung bein på planen, så jeg var oppe klokka sju for å gjøre meg ferdig før frokost og før temperaturen rekker å stige opp til 40. Det jeg ikke visste var at gymmen på hotellet ikke åpnet før åtte. Så da spør man seg selv hva i helvette man skal finne på i en time før det åpner. Å dra tilbake til rommet for å sove var et alternativ. Men så fikk jeg en ide som hørtes enda morsommere ut. Så jeg dro på rommet og hentet Booty Builder-strikk og begynte beinøkta i trappa utenfor hotellrommet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mine er fra 3T-Shop og kan kjøpes HER 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Så enkelt å ha med seg disse på ferie, og så mye man kan gjøre med dem. Jeg gjorde litt forskjellig, som å gå opp trappen med brede trinn og bøyde knær, og å gå sidelengs opp trappen i knebøyposisjon 5 ganger på hver for. I tillegg kjørte jeg litt spenst - hopping i trappen med samlede føtter, én og én fot, og korte spurter opp. Så enkelt kan en treningsøkt gjøres, enten du er på hytta, hjemme eller på et hotell der treningsrommet ikke har åpnet enda. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ønsker dere alle en fin dag! 

5 Kommentarer

jamil barry

03.07.2017 kl. 10:46
Bra boss lady :D

Hege Kristin

03.07.2017 kl. 11:38
smart :D

03.07.2017 kl. 12:56
Hvor ofte skal du trene utholdenhet i uken i planen?

elise

03.07.2017 kl. 21:26
Hvordan ser sommertreningsprogrammet ditt ut? Hvor mange økter er det i uken, hva inneholder de, og hvor lange er de?

jamil barry

04.07.2017 kl. 17:07
Hola boss lady ;) håper du kos dg bra :) ha en fin kveld videre ;)

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no