hits

Kokos, sjokolade og nøtter

  • 17.06.2017 kl. 13:26

Jeg tenkte bare å stikke innom bloggen i mens jeg er hjemom mellom slagene på håndballskole. Jeg skal si mer om håndballskolen senere, jeg rekker ikke skrive så mye nå før jeg må dra tilbake. Men jeg tenkte å tipse dere om noen drikker jeg kjøpte på butikken i går. Jeg fant en Bendit smoothie i kjøleskapet, med smak av kokos og ananas, som jeg drakk med frokosten min i går. Og den var SÅ god! Jeg elsker de små, søte Bendit smoothiene, og denne er blant favorittene. Jeg er som regel litt skeptisk til kokosdrikker, fordi jeg har blitt skuffet så mange ganger, men denne var kjempegod. Og det er limited edition så den må prøves ut før den forsvinner. Etter frokosten dro jeg på butikken og kjøpte flere av den. 

I tillegg prøvde jeg ut en ny sjokolademelkgreie fra Arla, som var kjempegod. Med lite sukker og masse proteiner. Jeg kjøpte den på Rema. Hvis dere lurer da, så elsker jeg å prøve ut nye ting i matveien haha, har kanskje mer en ekstrem trang til å prøve alle nye produkter som ser morsomme ut. Kjøpte meg også masse gode nøtter når jeg først var på handletur, som jeg tok med meg som proviant og godis i helga. Nå skal vi hive oss rundt, spise litt havrepannekaker og dra tilbake til Lundamo for mer trening. Vi blogges ♥ Og let me know hvis dere prøver ut kokossmoothien, hva dere synes!  

4 Kommentarer

Thomas Frydenberg

17.06.2017 kl. 14:32
Har prøvd den jeg også, jeg elsker kokos, og denne synes jeg var kjempegod. Ønsker deg en flott helg!

17.06.2017 kl. 20:59
du må bare prøve froosh sin ananas, banan og kokos-smoothie. går i det samme, men den er litt tykkere og enda bedre :) finnes også en med akkurat det samme + spinat, den er og veldig godt

blomsterevasheksehus

17.06.2017 kl. 21:25
Å den kokkos smudien så god ut, mmm :)

Jamil barry

18.06.2017 kl. 00:54
Digg ;) sov godt :)

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no